27 Nisan , 2024, 20:22:32

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Hamileler ve Hamile Kalmak İsteyenler Listesi

Başlatan arzuersahin, 26 Ekim , 2007, 11:56:07

« önceki - sonraki »

birbuçukyıl

Keşke nedenini bilsem. Çözmek için herşeyi yapardım.

zen_s

hakkında hayırlısı olsun canım   :amin: inşallah sonu en güzeli olur  :opucuk:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ponçik

Canım hakkında hayırlısı olsun, bunu şükürle karşılamak bile bir erdemdir. Allahım gönlüne göre versin inşallah , benim doktorum düşük riskimde şunu söylemişti. Doğup katilin yada düşmanın olacağına hayırlısı düşükse o olsun  ::) o yüzden Rabbim herşeyin doğrusunu bilip ona göre verir  :amin:



zen_s

bende adet söktürücü içtim beş gün oldu biteli hala tık yok göğüsler falan şişti aldı başını gidiyor kendimi şişko hissediyorum olsam da havam inse  :ehi: beş g,n önce kan tahlilinde bebek çıkmadı bende rahat olarak dişim için iğne olup duruyorum belki onlar etkiledi benide  :dontknow:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

zen_s

Sana katılıyorum goncik bizim şer olarak bildiğimiz şeylerde mutlaka hayır vardır
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

makaron

kızlar bilirsiniz ben de aynı durumdayım. hem çok geç hamile kalıyorum ama oda düşüyor. net bir sonuç elde edemedik. Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince. Tek tesellim ben her işimde Allahın rızasını gözetirim. kimsenin bir damla hakkına girmek istemem. oyleki malum iş hali bazen stresten yuzum asık olsa ertesi gün arkadaşlardan helallik isterim. ben böyle kimseyi kırmak istemezken eğer başıma böyle bir şey geliyorsa mutlaka bizim için hayırlı olandır. evlatları ölümcül hasta olan, hayırsız olan başka türlü sıkıntısı olanlar var. Rabbim muhakkak herşeyin en iyisini bilir. bize düşen onun rızasını alıp hakkımızda hayırlısını dilemek. ben elimden geleni yapıyorum. en ıyı doktorlara gidiyorum. geçen iş seyahati için amerikaya gittim 3-4 günlüğüne. orda muayene oldum. aynı şeyler burdaki dr ne dediyse aynısını dedi. o nedenle bıraktım. Rabbim bize de bahşederse dünyanın en mutlu insanı olurum heralde. vermezse de başım üstüne. bu ay tüp yapılacak. tüpte seçilmiş embriyo olduğundan belki düşmez dedi doktor. İnşallah bu sefer olur.

ยรlคภ๓คz göภlüm



makaron


**fatoş**

seninde söylediğin gibi herşey mukadderat rabbim ne dilerse o hayırlısı nedir bilemiyoruz inş rabbim iyiliklerini senin buözenini haklara riayetini görüp dualarını karşılıksız bırakmaz bir an önce hayırlı bir evlat nasip eder :amin:

zen_s

Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin.Çok şükür Allahıma bir evladım var o duyguyu tattım nasip ederse bir tane daha istiyorum .Allahım inşallah herkese bu guyguyu tattırır canı gönülden dua ediyorum  :amin:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

suomisuomi

Merhaba. Araniza yeni katildim. Yaklasik 6 aydir tum denemelerimize ragmen hamile kalamdim. Doktor herseyin normal oldugunu söyledi ama bilirsiniz bu stres insani mahfediyo.2 aydir ovulasyon testi kullaniyorum. Gecen ay husranla sonuclandi bakalim bu ay ne olacak. 18 inde netlesecek. Beni de ekler misiniz listeye

ยรlคภ๓คz göภlüm

Ben de ovulasyon testiyle 2. denememde hamile kaldım


suomisuomi

Darisi bana insallah. 5 gun var ama pek bi belirtim yok. bazen hafif bel agrisi ve kasiklarimda agri gibi bisey oluyo ama nedir bilmiyorum. Hayirlisi bakalim

suomisuomi

Arkadaslar adet gunume 2 gun kaldi yumuraliklarimd hafif agrilar hissediyorum daha önce olmazdi. Bazen hafif bel agrim oluyo, hafif akintim var acaba bunlar bi belirti mi?

iskorpit

merhabalar siteye yeni üye oldum bende hamile kalmak istiyorum 21 ekim bat tarihim umarım hiç gelmez o kırmızılar  :caca:

5 yıllık evliyim..2 senelik evliyken bir düşüğüm oldu .. bi ara tüp bebek maceramda oldu şimdi yeniden doğal olması için bu ay ilk kez korunmasız ilişkiye girdik..inşallah tutunur bana bebeğim ve hamileyimdir..

dün dayanamadım ve test yaptım 5dk içinde çıkmadı 2.çizgi 25dk sonra çıktığı için değilim sanırım :( bide açık pembe 1.2 damlalık kadar kanamam olsada hamilelik belirtisi olarak hiçbişeyim yok :( göğüslerm hassas değil mesela..uykum yok..bitkin değilim.. miğdem bulanmıyor vs vs hiç bişeyım yok yani :( o yüzden kendimi heveslendirmek istemiyorum..bu 5 yıllık süreçte yeterince yıprandığım için artık olmayan bişey için kendimi yıpratmayayım dedim açıkcası ;) evde sadece 1 test kaldığı için onuda adettimden sonra yapmaya karar verdim..tabi adet olmazsam.

yinede bakalım kısmet,herşeyin hayırlısı olsun