1 NİSAN SÜRPRİZİİİ

Başlatan gülay t., 01 Nisan , 2009, 15:26:10

« önceki - sonraki »

кคг๔єlєภ ♥ ♥

anladım canım ....yuce rabbım tamamına erdırsın
sende lutfen dıkkatlı olda bebegın bı zarar gormesın allah korusun .....cunkı cokozeller bızımıcın bılıyosun zor erıslıdıler.....


gülay t.

Evet canım hakikaten çok özeller ve bize verilmiş birer emanetler. Dikkat ediyorum elimden geldiğince. Canım ben çıkıyorum sonra görüşürüz inşallah.

MELODI

  :nazar:  :nazar:  :hello2:  :hello2:  :muzz:  :muzz:  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:  gülaycim cok tebrik ederim canim nasil sevindim sana anlatamam insallah sende bebisini saglikli sihatli kucagina alirsin   :binkybaby:   :nazar:  :nazar: allah anali babali büyütmeyi nasip etsin ayy canim cok sevindim senin adina gercekten  :D bir annisimiz daha olucak  ne güzel  :binkybaby: :nazar:  :nazar:

fafa

gülaycım çok sevindim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin işallah gözün aydın sanırım beraberiz benimkide
6 haftalık oldu hadi bakalım..

мiŁenα.

gulaycım acayıp sewındımmm ayyy aglıcam allah analı bablı buytsun   :nazar: :nazar:


:love9: :love7: :love9:


sibel28

şaka gibi ya...inan önce şaka sandım bugün o kadar çok şaka yapıldı ki..ama çok sevindim..birkaç gündür düşünüyordum acaba ben hamile kalabilirmiyim diye..sonra gülay senin daha önce hamile kaldıgın aklıma geldi bende kalabilirim dedim..çünkü sizin degerlerle bizim degerler eşit..içime iyice umut oldun.Rabbim kucagına almayı nasip etsin..çok sevindim..bol havuç ye..havuçdaki bir madde düşügü önlüyor..

neslihan

Gözün aydın canım.Allah tamamına erdirsin

efsane

TEBRIKLER GULAYCIM RABBIM SAG SAGLIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN BEN IANANIYORUMKI BESMELI SERIFIN FAYDASI OLUYO SENCE CANIM SENIN ADINA COK SEVINDIM RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASIP ETSIN INSEALLAH :amin: :amin:

gülay t.

Melodi, Aysun, Fafa, Ayşe Neslihan ve Lale canlarım çook teşekkürler. Allah razı olsun hepinizden Lalecim ben de inanıyorum Besmele-i şerifin ve dualrın etkisine. O listeden Şekerkız da hamile çıktı inşallah yakındır diğer arkadaşlar da. Aysuncum canım umudun her zaman olsun canım öyle güzel denk getiriyor ki Rabbim ben tam da kendimi çıkmazda hissediyordum çünkü doktorun bana yazdığı iğne piyasada yoktu. Ne yapmam gerektiğini bilemedim bir süre bu ay gerçekten hiç umudum olmayan aylardan biriydi. Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasib eder inşallah. Havuç yiyeceğim bol bol sağol canımm :opucuk:

sibel28

canım inşallah bebişini kucagına aldıgın fotolarıda görürüz burdan..

ceylin eslem

canım yaaa gerçekten çok sevindim senin adına senin kerata seni biraz bekletti ama nisan1 de annecigine çok güzel bir süpriz yaptı.inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin.sağlıklı nur topu gibi bir bebiş dünyaya getirirsin.

gülay t.

Amiin Aysuncum inşallah birlikte resim çektireceğimiz günler de gelir.

Ceylin Eslem canım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi kimseye muhtaç olmayacak bir hamilelik geçiririm. Ben hep böyle dua ettim bugüne kadar. Kendi kendime yetecek bir hamilelik geçiririm inşallah  :amin: Hiç kimseye yük olmak istemiyorum çünkü  Rabbim kimseyi ne sebeple olursa olsun kendi işlerini yapmaktan alıkoymasın inşallah.

..BahaR●●

 :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:CANIM BENİM KENDİM KADAR ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN SAĞLICAKLA KUCAGINA ALIRSIN İNŞ..... :nazar: DARISI BİZLERREEEE  :hieyt: :hieyt: :hieyt:

gülay t.

Baharcım çok sağol birtanem eminim sevinmişsindir. İnsan burada kardeş gibi oluyor birbiriyle. Çok değişik bir ortam ya Allah oluşturanlardan razı olsun. Darısı bekleyen herkese inşallah.  bu siteyi bulalı dualarıma buradaki arkadaşları da ekledim. Rabbim geri çevirmez inşallah dualarımızı. :amin:

efsane

nisan 1 skasi taze annemiz nasilsin baklim gorusemioz hic msnde acmion nirelerdesin hersey yolundami cnm gulay seker dioki yeniden besmelei serif okuyalim dio bende dedimki kesin ben okurum dienler katilsuin dedim sen ne dersin cnm