27 Nisan , 2024, 10:41:40

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


aldatılma

Başlatan sarenur, 16 Mayıs , 2007, 13:30:00

« önceki - sonraki »

sarenur

sizce kadınlarmı  erkeklermi daha çok aldatırlar

mia

Bu sorunun cevabı (olsa bile) hiçbir şeyi belirlemez ki? Bazı sosyal yapılarda erkekler daha çok aldatır, bazılarında durum eşitlenir. Bu bilginden yola çıkılarak kişiler hakkında tahminde bulunulmasının ise imkanı yok. :)

qwerty

bu konuda sunu söyleyebilirim ki
erkekler daha güzelini buldukları için aldatırlar kadınlarsa kocaları ilgi göstermediği için aldatırlar hiç aldatmadım tasvip etmiyorum ama kadınların daha sadık olduklarını düşünüyorum çünkü bir erkeğe sadık olmamız için ondan tek beklediğimiz biraz ilgi bence.... onlarsa güzelliğe önem veriyorlar... ben hiçbir kadının kocasına ' kocacım bugünlerde çok bakımsızsın git kendine bir bakım yaptır' dediğini duymadım  :ehi: ama erkekler eşlerine kolaylıkla ''sen bu ay kuaföre ne zaman gideceksin? bu aralar kendini boşladın türden laflarını söylüyorlar. ve bence çok doğru olan bir söz;

ERKEKLER GÜZEL BULDUKLARI KADINI SEVERLER KADINLARSA AŞIK OLDUKLARI ERKEĞİ GÜZEL BULURLAR

Almiş'inAnniş'i

eskiden olsa hiç düşünmeden "erkekler" derdim ama şimdi inanın hiç bir fikrim yok  :icon_scratch:

esra_yesiloz



  şafakrazi sana katılıyorum çünkü eskiden aldatanlar erkekler diye bilirdik ama şuda var dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpekte peşinden gitmez diye bi söz vardır  kadınlarda da var diyebilirim  iki tarafında böyle bişi yapmasını hoş görmüyorum sevmiyosan geçinemiyosan başka aşklar peşindeysen ya evlenme yada evliysen boşan ama aldatma fikrindeyim.

sarenur

esra günaydın canım

esra_yesiloz



  günaydın sarenur nasılsın

tuanam

arkadaşlar altadılmak kişiden kişiye değişir. aldatır gözüyle baktığınız bir insan aslında çok da mülayim ve sadık çıkabilir. ailenin de burada çok etkisi var annesinden hayatıboyunca ilgi görmeyen bir erkek karısından bunun acısını çok kolaylıkla aldatarak çıkarabileceğini zannediyor. yada sevgisiz büyüyen bir birey sürekli etrafındaki kişilerden sevgi arar ve doyumsuz olur doymadığı zaman da aldatma eylemini gerçekleştirir. şunada inanıyorum ki sürekli kendini ev işlerine çocuklarına adayan bi kadın kadın olduğunu unuttuğu taktirde eşler tarafından kolaylıkla aldatılıyor. ne kadar yorgun olursak olalım bakımsızlığa tahammülleri yok bu bi kesin. onlar bizim için nasıl bakımlı olmaya özen gösteriyorsa bizde onlar için bakımlı olmalıyız canlarımmm. ama artık şu devirde kadında aldatabiliyor ilgi görmediği zaman . çok çirkin bişey sonuçta ama oluyor işte....
dünyanın çivisi çıkmış. :ehi:

Almiş'inAnniş'i

aman kızlar aldatan adamlar yine bizim hem cinslerimizle aldatıyor bizleri. sorun bizde bence (yani kadınlarda)  :dontknow:

mia

Bir kadın flört ettiği bir erkeğin medeni durumunu hemen bilemez ki?.. ve flört de aldatmadır. Yani sonuçta aldatan suçludur. Hem erkekler bilinçten mahrum mu ki kadın ona genel tabirle "kuyruk salladığında" :tongue3: eşini, sevgilisini aldatsın?
En iyisi kimse aldatmasın yoksa çok fena olur :caca: :k06:

tuanam

 :ehi:   VALLA ÇOK FENA OLUR HİÇ BİRİMİZİN KOCİŞKOLARI ALDATMASIN. VALLA YOLARIM O KADINI. UNUTMAYIN KIZLAR ERKEK İSTEMEDİĞİ SÜRECE HİÇ BİR ŞEY OLMAZ KADIN GEL DESE NE YAZAR.... :caca:

Almiş'inAnniş'i

valla eskiden erkekler kadınları kullanıyodu şimdi kadınlar erkekleri kullanıyo  :sad1:

esra_yesiloz

aman allah hepimizi korusun aldatılmak hiç affedici değil rabbim kimsenin başına vermesin  :amin:

nilufer

Şimidey kadar böyle birşey yaşamadım yada hissetmedim.. Aldatan erkekta olsa kadında olsa bence tek suçlu erkek...

Kadının tek istediği biraz sevgi ve ilgi... evli ve mutsuz ise aldatması kaçınılmazdır, bekar ise onunla ilgilenen bir erkekle karşılaştığında aşık olur... Her tanıştığın kişiyede evlimisin diye sorulmaz...

Almiş'inAnniş'i

peki evine ve kendine ilgi göstermeyen, sabah evden çıkıp kocasından hemen önce evine giren, vıdı vıdı eşinin beyninin etini yiyen kadınların hiç mi suçu yok?  :icon_scratch: