GÜNCE (Barış Bebek&Sema Anne Ne Düşünür Ne Yapar)

Başlatan sema_aksu, 08 Mayıs , 2007, 01:00:05

« önceki - sonraki »

esra_yesiloz

semacım 3. dişiniz hayırlı olsun canım bebek artık büyüyo desene anlıyo herşeyi atttıııı diyo yapboz oynuyo canım yaa maaşallah   :nazar: canım allah daim etsin inşallah  :amin:

estim

semacım 3.ncü mısır taneniz hayırlı olsun  :occasion16:
tatil deneyiminde , bize nelere ihtiyacımız olacağı konusunda bilgilendirirsen sevinirim. barış'a kocaman bir maşallah  :nazar:annesi yiyim de büyüyüm politikasını uyguluyor  :k06:

Almiş'inAnniş'i

3. mısır taneniz hayırlı olsun, arkası da gür olsuuuuuunnnn  :occasion16:

estim canımcım bu tür konuşarı kendi sayfanızda paylaşsanıza böylece bu sayfaya neden uğrayan yoookkkkkkkkk diye hayıflanmazsınız, dimi ama  :k06:

adalet

semacim barisin disleri hayirli olsun diyerlerde kolayca ciksin insallah
sen barisimin sayfasini cok ihmal ediyon diyer forumda sorekli resim ekliyordun ve sayfan populerdi cokta guzel seyler paylasiyordun diyer forumdaki seyleri buraya aktarsan cok guzel olur canim

masserati

semoş hiç mi sayfana bakmıyorsun yaw.buluşma var buluşmaaa.senle irtibata geçelim   :icon_thumright:

sema_aksu

Evet gerçekten oğlumun sayfasını çooook ihmal ediyorum. Ama yaz mevsiminin coşkusuyla haytalar gibi gezerken, kışın depoladığımız enerjimizi yararlı uğraşlarımıza harcarken ve artık iyice hareketlenmiş oğlumun sürekli yürümek, ayakta durmak için annesinin peşini bırakmazken fırsat bulup sayfamıza hatta internete bir türlü giremiyoruz.
Ama dönüşümüz muhteşem olacak. ;) 1 Temmuz'da tatile gideceğiz inşallah ve oradaki tatil fotoğraflarıyla sayfamıza kesin dönüş yapacağımızı hayal ediyorum. :D slında tabii ki en büyük günümüz 14 Ağustos olacak, oğlumun aramıza katılışının 1. yıl dönümümü.  :hello2:
Bu arada yarın oğlum yine arkadaşlarıyla buluşacak. Dilerim ikimiz de güzel bir gün geçiririz arkadaşlarımızla. ;) Fırsat bulursam detayları sayfamıza not edeceğim.
Şimdilik hoşçakalın...

Almiş'inAnniş'i


sema_aksu

HERKESE MERHABA,  :love7:

OĞLUMUZLA 30 HAZİRAN'DA ÇIKTIĞIMIZ TATİLİMİZDEN, DÜN GECE DÖNDÜK. NEFİS BİR TATİLDİ. ÇOCUKLA TATİL OLMAZ DİYENLERE DUYRULUR; ÇOCUKLA TATİL YAŞAYACAĞINIZ EN GÜZEL TATİL OLACAK! :love7:  :love7:
BİZ BARIŞ'IMIZLA TATİLDE OLMAKTAN, ONUNLA DENİZE GİRMEKTEN, YÜZMEKTEN, EĞLENMEKTEN GERÇEKTEN ÇOOOOK MEMNUNDUK. BELKİ DE EVLİLİĞİMİZDEN BARIŞ'IN DOĞUMUNA KADAR GEÇEN 6 YILLIK SÜRE ZARFINDA YALNIZ GEZMENİN, TATİL YAPMANIN TADINI YETERİNCE ÇIKARTTIĞIMIZ İÇİN OLSA GEREK, BARIŞ'LA GEÇİRDİĞİMİZ BU TATİL BİZİM EN GÜZEL TATİLİMİZMİŞ GİBİ GELDİ.  :D TABİİ BELİRTMEM GEREKİR Kİ BARIŞ DA SON DERECE UYUMLU BİR ÇOCUK. MESELA SAHİLDE PUSET İÇİNDE ŞEMSİYENİN ALTINDA DENİZE BAKARKEN UYUMAYI TERCİH ETTİĞİ İÇİN, ONUN UYUDUĞU SÜRELERDE BİZ DE GÖNLÜMÜZCE YÜZÜP, GÜNEŞLENEBİLDİK. GECE GEÇ UYUMA ALIŞKANLIĞI İLK DEFA ÇOK İŞİMİZE YARADI VE GEÇ SAATLERE KADAR ÇEŞİTLİ EĞLENCELERE (TABİİ Kİ ONUN YAŞINA UYGUN  ;)) KATILABİLDİK.
AYRICA DENİZİ VE YÜZMEYİ ÇOOOK SEVDİ, BALIK GİBİYDİ RESMEN.  :laughing7: BIRAKSAK BÜTÜN GÜN SUDAN ÇIKMAYACAKTI HERHALDE. :laughing7: AMA SABAHTAN VE ÖĞLEDEN SONRA OLMAK ÜZERE BELİRLİ SAATLERDE BUNA MÜSADE ETMEK ZORUNDA KALDIK. 40 FAKTÖRLÜ AVENE GÜNEŞ KREMİNİ KULLANDIM(TERMAL SU İÇERİYORMUŞ  ;)) O YÜZDEN TENİ NEREDEYSE HALA BEMBEYAZ. NE DENİZ SUYU, NE GÜNEŞ HİÇBİR SIKINTI YAPMADI, BİR TEK YÜZÜNDE VE VÜCUDUNDA SİNEK ISIRIKLARIYLA ATLATTIK. HEPSİ DE ÖNLEM ALMADIĞIMIZ 1 GECEDE OLDU.  :'( ÇOK ŞÜKÜR HASTA DA OLMADI.
BÜTÜN TATİLİN ONUN GELİŞİMİNDE TEK KÖTÜ TARAFI; ACAYİP ŞIMARIK BİR ÇOCUK OLDU!  :-\ ANNESİYLE BABSI SÜREKLİ YANINDA, DENİZ KUM GÜNEŞ, SÜREKLİ DIŞARIDA GEZİLERDE, E ETRAFTAN DAKİKA BOŞ BIRAKMADAN MINCIRMAYA GELEN, SEVEN BİR DOLU İNSAN... VALLA BEN DE OLSAM ŞIMARIRDIM GALİBA.  :ehi:

E BU KADAR LAF YETER, FOTOĞRAFLARA GEÇ DİYENLER İÇİN; AKŞAMA BUYRUN DİYECEĞİM. ÇÜNKÜ FOTOĞRAFLARIMIZI BABAMIZIN BİLGİSAYARINA AKTARDIK ORADAYKEN VE BABAMIZ ŞİMDİ İŞTE. AKŞAM O GELİNCE, GÖRGÜSÜZCE ÇEKTİĞİM 500 KÜSÜR FOTOĞRAFTAN SEÇMELERİ EKLEYECEĞİM SAYFAMIZA.  ;D VE BUNDAN SONRA OĞLUMUN SAYFASINI İHMAL ETMEYİP, HER GÜNÜMÜZÜ KEYİFLE DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİM.  :D

ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN, AKŞAM UĞRAYACAKLARLA GÖRÜŞÜRÜZ.  ;)

estim

ohhh barış ne güzel tatil yapmış  :k06: anlattıklarınla ben de olsam şımarırdım. hak etmiş ama barış da, çevreye ve size uyum sağlıyarak süper bir tatil geçirmişsiniz. barışa  :aferin:
resimleride bekliyoruz :wave:

sema_aksu

MERHABA TATİL!  :hello2:
(Önce annenin sanatsal fotoğraf çalışmasını sergileyelim.  8))

[eklenti yönetici tarafından silindi]

sema_aksu

10 Temmuz , 2007, 04:03:36 #70 Son düzenlenme: 10 Temmuz , 2007, 06:46:49 sema_aksu
İşte size araba koltuğuna kurulmuş, tatil hayali kuran kuzu fotoğrafı.  :D (Araba koltuğuna uyduruk kaydırık pamuklu kılıf yapılması önemle tavsiye olunur. Bu kuzular yolda o kadar terliyorlar ki, klima açık olmasına rağmen defalarca sırtındaki tülbenti, araba koltuğunun üstüne serdiğim örtüleri değiştirmişimdir. Kılıf olmadan nasıl olurdu kim bilir?  :dontknow:)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

sema_aksu

İşte denizden önce kumla ilk tanışışımız.  :D

[eklenti yönetici tarafından silindi]

sema_aksu

Veee denizde bir tombul oğlan... :laughing7:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

sema_aksu

Biraz daha ilerleyelim... (Oğlumdaki keyfe bakın yawf! :laughing7:)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

sema_aksu

Sonra kurulanıp, şezlongda biraz keyif yaptık...

[eklenti yönetici tarafından silindi]