28 Nisan , 2024, 00:18:54

Haberler:

www.facebook.com/bebegimonline Bebegimonline.com'u Facebook'ta da takip edin!


PHOTOSHOP

Başlatan qwerty, 23 Mart , 2007, 23:00:00

« önceki - sonraki »

burcu-emir




ღ°cerenay.♥.

öbür siteye d üyesin sanıyodum :icon_scratch:

qwerty


ღ°cerenay.♥.


adalet

maltemcim hosgeldin tatil nasil gecti

ღ°cerenay.♥.

geldiği gibi gitti meltem  :'(

burcu-emir

meltem belki bana da öğretir p.shop u  :dontknow:



ღ°cerenay.♥.

burcu yüklemeden nasıl öğrencen :caca:

qwerty

hoşbulduk arkadaşlar dediğiniz gibi geldiğim gibi gittim ama sorun bir neden? kuzenim dün akşam evlendi onun telaşı vardı birde tatil sonrasına denk gelince tam oldu yani :laughing7: burcu rain cim üzgünüm ama yüklemeden öğrenmen imkansız çünkü en azından benim anlattıklarımı anlaman için biraz aşına olman lazım programa sen yükle hele ben sana anlatırım seve seve valla kafiyeli oldu  :ehi: bu arada tatil güzel geçti. ama yorucuydu çünkü başka bir evli çift de(arkadaşlarımız) gelince biraz zor oldu çünkü tatilde herkesin alışkanlıkları farklı oluyor ben ve eşim sahilde gezip çay bahçesinde oturmaktan hoşlanırız onlarsa sürekli bara gitmekten ve eller havaya yapmaktan hoşlandıkları için çay bahçesi üzerine bar oldu :igrenc: ve de yorucu oldu size tavsiyem tatile sadece eşinizle çıkın  :love3: ama genede güzeldi nasıl olsa tatil ne kadar kötü olabilir ki öpüldünüz :opucuk:

burcu-emir

yaw ne barıonus beeee yükle dediniz adres verdiniz de ben mi yüklemedim  :caca: aslıhan bi adres verdi sorunlu çıktı yükleme tamamlanmadı falan  :icon_pale:
meltem sana katılıyorum,eşinle başbaşa tatili hiçbişeye değişmem,sen doya doya gez canım bak bizim veletler durmuyo,kös kös evde sıcağı çekiyoruz,ama bununda tadı başka yani.allah sana da tez zamanda nasip etsin bi minik  :amin:
ee hadi ama p.shop güzelleri,eğitime başlayın,bana 1 p.shop öğretenin kırk yıl kölesi olurum



ღ°cerenay.♥.

ooohh ne güzel ,gezmişsin gelmişsin , :D


burcuuuu o olmadıysa başka bulalım  anacım.
sen beceremicem dedin  napim ben , bağırırım tabi :caca:

qwerty

 :hello2:
walla cnm kanunlara aykırıda olsa kopya cd den başka önerecek bir şeyim yok sana çnkü internetten yükleyeceğin 30 günlük deneme süreli olacaktır ve 30 gün sonunda bitecektir. orjinalleride binlerce dolara satılıyor. en iyisi sen nir cd edinmeye çalış ben de vardı ama kaybolmuş hatta remziyeye de sözüm vardı doğumdan önce hala öyle yollayamadım kaldı artık bir şekilde cd edinmen lazım cnm

ღ°cerenay.♥.

remziye de gelmek üzere, çabuk yüklede burcu , remziyeye yetişemezsin sonra bak :laughing7:

Fatma-Ezgi Anna

Merhaba arkadaslar;

Rica etsem bana bir konuda yardimci olabilir misiniz. Diger formda verilen adresten Photo Builder  yükledim fakat diger sayfalari okumadan hemen kizimin resimlerini süslemeye basladim fakat kaydetmeye gelince verilen codlarin hic biri olmadi  :( Sizin kullandiginiz ve acabildiginiz numaralari verebilir misiniz yani onlari kullaninca acabilir miyim??? ya bana yardim edin lütfeeen  :flowers:



ღ°cerenay.♥.

canım diğer forumdan hangi versiyonu yükledin.
6.0 versiyonun keyleri yok.
daha sonra bir arkadaş eski versiyonu buldu , linki birinci sayfada var.(kolay bulunsun diye sonradan bütün linkleri ilk sayfaya aldık)
4.9 olması lazım.
sendeki 6 ise onu sil diğerini yükle