28 Nisan , 2024, 09:28:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kaynana Gelin :)

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 18:37:15

« önceki - sonraki »

gülyağmuru

hakkatten fıkra gıbı öyle bişey olabilıimı yaws???ama söz konusu TÜRKİYE ise olur.. yurdum insanı bı baska dusuncelı...

SEVİNÇ

Kaynana mı dedi biri ah ah. Allah yakın bana uzak olsun.Size sadece birkaç şeyini sayayımda,kaynanaızın değerini bilin.Bu arada kaynanam daha çok arapça konuşur.Pek birbirimizla muhattap olmadığımız halde neler yapar,neler.Ben bi
Kaynanam Hatayda oturur,bizden 4-5 saat uzakta.Ama her ayın 15 inde tam 4 senedir,bizde olurdu.Sadece yaz ayları 2 ay gelmez.Ondan da para isterdi.Neyse keşke tek parayla kurtulsak.
Evimde herşeye karışır,dolabımda neden yumurtalar fazlaymış falan fistan.Bornozlarımızın ıslaklığını kontrol eder ve de konuşur. (Anladınız sanırım)
Oğlumun doğumuna 1 hafta kala birine sinirlenmiş ,çaktırmadan karnıma bir vurdu ama...
Eşim annesi kıskanır diye o varken çekyatta yanıma oturamaz.Bir gün gel kucağımda yat,saçını okşayayım demiş.Eşimde gıcıklığına bana söylüyor.Bende sende de ne saç varya diye dalga geçmiştim.
Doğumdan bir gün önce hastane yatışlarımı yapacağımız zaman rahatsızım beni dr a götür diyip,eşimi tuttu.Bense babam ve annemle gittim,yatış işlerimi yapmaya.O gün o kadar sinirlenmişim ki akşam suyum bile geldi.Dr.sezeryan diye 18 gün önceden alacağı halde,suyumun gelmemesi gerektiği halde daha,stres,sinir...
Neyse doğuma gireceğim günün sabahı,eşime rahatsızım diyip,beni dr götür dedi.Ben doğumdayken ,eşim onu dr a getirmişti.
Bu arada bu hamileliğimde yaptıklarını da anlatayım. 5 haftalık hamileyim ,dr düşük tehliken var,yatacan dedi.Eşim kaynanamı aradı.Bekar bir görümcem var göndersin,diye.Gönderemem demiş.Yengene temizliğe göndrecem ,ablanı demiş.Eşim çok bozulmuştu,bayramda bile annesini aramadı. Bu arada olaydan 20 gün sonra hiçbirşey olamamış gibi çıkıp geldiler.Tamda ayın 15'inde maaş günü.
Kabak getirmiş gelince,tatlı yapsak da yesek dedim.Eşimin yanında,canın sağolsun yapmazmıyım dedi.Sabah sen tut kabağın yarısını yemek yap,ben kabak yemeği yemediğimi bildiği halde. Sonrada gitsin dışarda yesin demiş,anneme ve kızına laf arasında.
Daha ne serüvenlerimiz var kaynanamla....



Almiş'inAnniş'i

seviçcim allah sana sabır versin derler ya beterin beteri var haline şükret diye :S

ama güzelim herşey kocada başlayıp yine kocada bitiyor!

nagihan

remziye sana katılıyorum herşey kocada başlıyo. bende kaynaamla pek anlaşamıyorum. çünkü benimki sürekli laf sokar. ama artık aldırış dahi etmiyorum. ister gelsin ister gelmesin. çok fazla aramam.aradaki seviyeyide koruyabildiğim kadar koruyorum. eğer fazla yüz verirsem hemen astarını istiyo. o yüzden pek yakın olmamak en doğrusu. ;D ;D ;D


SEVİNÇ

Alıntı yapılan: safakrazi - 26 Ocak , 2007, 13:32:11
seviçcim allah sana sabır versin derler ya beterin beteri var haline şükret diye :S

ama güzelim herşey kocada başlayıp yine kocada bitiyor!
Haklısın canım.Kocam bunu geçte olsa anladı ,çok şükür.Aldırış etmiyor artık,hiçbirşeyine.Bayramda aramaması en büyük kanıdı. :muzz:



sude

ay sevınc neymıs o oyle ya.allaha sukur okadar degıl benım kaynanam valla anlatınca halıme sukur ettım.ay ne ınsanlar varya.allah sabır versın sana canım uzuldum valla.
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Almiş'inAnniş'i

bir kadın ve bir erkek evlendiklerinde artık aile olurlar. ister kadının ailesi ister erkeğin ailesi olsun hiç fark etmez geri kalan herkes akrabadır artık. evlenirken karşılıklı bu bilinç yerleşmiş olsa inanın bana bu gün boşanmalar daha az olur. çünkü 2 kişi kendi arasındaki sorunu çoğu zaman çözer. ama araya 3. şahıs girince işler sarpasarar. kavga dövüş sevgi her türlü paylaşım eşimizle yaşadığımız duvarların dışına çıkmamalı bence!

tweety0555

AH AH DILEK BENI ANLATIYON ZENNETTIM...ESIMLE CUMA GUNU AMSYAYA GITMEK ICIN KARAR ALDIK AMA PAZAR DONECEGIZ DIYE ANLASTIK ...NEYSE GOZUMCEM GEZMEYE GIDELIM DEDI TAMAM DEDIM AMA DAHA SONRA AKSAMA BIZIM GIDECEGIMIZI SOYLEDIM SONRASINDA TEKRAR KONUYTU ACIP HADI ARASANA HABER VER GELECEGIMIZI DEYINCE OYLE HOP OTURUP HOP KALKACAKSAK BIR ANLAMI YOK DIYE SOYLENMEYE BASLADI BENDE BENDE BENIMLE PAZARLIK YAPMA GIDELIM DEDIYSEM GIDECEGIM SAATI AYARLAMISIM DEMEKTIR DEDIM...VAY SAATLERCE HONKURE HONKURE HULYA AVSAR TABIRIYLE ANIRARAK :toothy10: AGLADI SASTIM KALDIM ??? SONRA BABSI GITTI ONA SOYLENDI ABISI GITTI BENI BITON SUCLADI AMAN DEDIM ICIMDEN SENIN ALLAH CEZANI VERSIN :cussing: ESIMDE TAKMADI ONU GELDIK EVIMIZE GERI...GELIRKENDE HIC TKMADIM ALSAMARLADIK BILE DEMEDIM OH SEFAM OLSUN...BU ARADA KAYINVALIDEM SEN ONU BOSVER DEDI...YANINA BILE GITMEDI BENIDE GONDERMEDI...ZATEN ANNESIYLE ABISIYLE YANGESIYLE KONUSMUYOR DUSUNUN ARTIK... :icon_scratch: DAHA O VARKEN GITMEM AMA AMASYA YA :tongue3: :wav:



SEVİNÇ

Canım,bek artık güzel bir bahanen var,gitmmemek için Amasyaya.Dua et görümcene.



tweety0555

YOK SEVINC CIM GITMEME SANSIM YOK ...SEDECE O GITTIGI HAFTALARDA GITMEM O YOKKEN GIDERIM DEMEK ISTEDIM ...YOKSA BENIMKI KOLAYCA KANDIRIR BENI GOTURUR :sad1: SIMDI ANNEME GIDIYORUM VEEEE EN AZ BIR HAFTA ORADAYIM :muzz: :wav:



SEVİNÇ

Kızlar,ne zamandır bu sayfaya uğranmamış.Yoksa kaynanamın yaptıklarını okudunuzda,kaynanalarınızın değerini bilip,sustunuz mu???????? :occasion5:
Bunlar sadece aklıma gelenlerdi,size diğetrlerini anlatsam demekki.



ayşe

merhaba arkadaşlar kaynana konusunda herkes hayatından çok memnun bakıyorumyanlız merak ettiğim gerçek düşüncelerinizmi bunlar yoksa eşlerimiz veya kaynanalarımız tarafından okunur diyemi buşekilde yazmaya ihtiyaç duyuldu sadece mrak ettim gerçek düşüncelerse demekki türkiyede birşeyler iyi gitmeye başladı çok iyi,çünkü zaman zaman anne kız arasında bile fikir ayrılıkları olabiliyor

Almiş'inAnniş'i

ayşecim sen forumun yarısını okudun yarısını okumadın sanırım :D herkes memnun falan değil. evet türkiyede birşeyler değişiyor doğru! ama bunun sebebi gelinlerin artık eskisi gibi dilini tutup her söylenilene katlanmaması.

Alıntı yapılan: ayşe - 31 Ocak , 2007, 15:34:49
merhaba arkadaşlar kaynana konusunda herkes hayatından çok memnun bakıyorumyanlız merak ettiğim gerçek düşüncelerinizmi bunlar yoksa eşlerimiz veya kaynanalarımız tarafından okunur diyemi buşekilde yazmaya ihtiyaç duyuldu sadece mrak ettim gerçek düşüncelerse demekki türkiyede birşeyler iyi gitmeye başladı çok iyi,çünkü zaman zaman anne kız arasında bile fikir ayrılıkları olabiliyor

SEVİNÇ

Ayşeciğim,diğer sayfayıda oku.Çoğumuz dertliyiz ama en dertlisi benim sanırım.   :basardim:
BİRİNCİLİĞİ BU KONUDA KORUYORUM CANIM.SEVİNÇ VE KAYNANASININ SERÜVENLERİ.... DEVAM EDECEK.



Almiş'inAnniş'i

ay sevinç sen beni güldürdün allah da seni güldürsün ya  :ehi: yeni serüvenleri heyecanla bekliyoruz canım  ;)