slm kizlar

Başlatan sevilay21, 01 Kasım , 2013, 14:39:46

« önceki - sonraki »

Mavish

Alıntı yapılan: sevilay21 - 12 Şubat , 2014, 15:40:19
Alıntı yapılan: Mavish - 12 Şubat , 2014, 15:15:45
sevilayyyy yippppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2:

cok süper bir haber buuuu.....  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:


rabbim kucagina almayi nasip eder in saallah cifter cifter... ayyyy darisi bize zeynooooooooooooo  :love9: :love9: :love9:
insallah canim benim rabbim isteyen herkesin nasip etsin insallah yarin gūzel sonuclar alirim ayyyyy inanamiyorum  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

aaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiin... musmutlu ol in saa ALLAH canim.. sabirli bekleyisin ikrami olsun sana bu bebis rabbimden...  :opucuk: :opucuk:

sevilay21

Aminnnnn insallah cūmlemize saglikli evlat nasip etsin

Mavish

hadi bakalim yarin büyük gün  :hello2: :hello2: :hello2:

sevilay21

Evet sabah olsada gitsem nekadar erken olursa okadar erken sonucu aliriz allahim insallah busefer basaririz bu sefer benim olur bu bebek  :crybaby2: :crybaby2: bende pek sulu göz oldum ya herseye agliyorum sevincden bugūn göz yaslarina boguldum allahim bize bunu bagislar insallah kurban oldugum  :amin: :amin:

KasrıCinan

canım insallah testi tekrarladığında yine çift çizgi görürsün,,ilk konu açtığında görmüstüm ama yorum yapamamıstım ama dua etmistim senin için..hadi insallah bugün güzel haberlerini alırız tekrardan.. :amin: :amin: :hello2:



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

sevilay21

Ay moralim cok bozuk hic konusmak gūlmek aglamak dahi istemiyorum karanlik bir odada hayatan kūsmek istiyor trasfere  göre sonuclar iyi deyilmis telden konusdum hemsirele 3 gūn daha beklicez diyor degerler yūselmezse kimyasal gebelik olabilir diyor ya ama ya ben bundanda bisey anlamadim degerlerin ne kadar ciktiginida sormadim offf ya birdaha erkenden hic sevinmicem allahim ya

Mavish

sevilaycim...biliyorum tesellisi yok ama.... daha dur bakalim...
hersey rabbimden.. bilemezsin ki.. in saa ALLAH degerlerin yükselir ve güzel sonuclar alirsin...
rabbim neylerse güzel eyler....

Mavish

sevilaycim.. merak ettik seni.... iyimisin canim?

ponçik

Alıntı yapılan: sevilay21 - 13 Şubat , 2014, 16:09:57
Ay moralim cok bozuk hic konusmak gūlmek aglamak dahi istemiyorum karanlik bir odada hayatan kūsmek istiyor trasfere  göre sonuclar iyi deyilmis telden konusdum hemsirele 3 gūn daha beklicez diyor degerler yūselmezse kimyasal gebelik olabilir diyor ya ama ya ben bundanda bisey anlamadim degerlerin ne kadar ciktiginida sormadim offf ya birdaha erkenden hic sevinmicem allahim ya

Hemen bunalima girmissin canim  :y25: ama biliyoruz ki hayir da ser de Allahtan
O yuzden ümidini kesme lutfen, hayirli olan icin dua edelim  :opucuk:



sevilay21

01 Mart , 2014, 01:08:11 #144 Son düzenlenme: 01 Mart , 2014, 01:19:56 sevilay21
Alisdim artik bu ilk deyildi insallah son olur birdaha dūsůk yasamam bebeyim tutunamadi yine bana deger dūsdū gitdi yine ay bu nedir bilmiyorum doktor ara verdi tūrkiyeye gidicem kafami dagitmam gerekiyor bulanima girmedim ama cok ùzúldùm ne yapcami bilmiyorum yūzùm gùlsede icim aciyor  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

Mavish

sevilaycim...  :y25:
sen ne yazsam inan bilemedim ki....  :y25:
teselliysi yok biliyorum.... ama rabbim onunda bir vaktini ayirmistir elbet....  :y25: :y25: Zamani gelmedi sanirim bebeginin.....  :y25: :y25: zorda olsa ... buna inanmaliyiz canim benim....  :y25:

git güzelce türkiyeye memleket kokusu al... sana elbet iyi gelicektir canim....

isine karismis gibi olmasin ama... dilersen birde türkiyede kendini göster.... bir doktora git....
biliyorsun almanya bu konuda cok geri....

seni cok öpüyorum  :opucuk:

birbuçukyıl

Ya çok üzüldüm.Bu sefer olur artık diye bekliyordum. Demekki daha zamanı gelmemiş.
Dualarım seninle.  :flowers:

^^MUCİZEMMM^^

slm Sevilay cım.aslında ben eski üyelerdenim bayadır girmiyodum buraya.yazmak istedim belki sana umut olurum diye bende tüp bebekle 2. denememde hamile kaldım şimdi dünyalar tatlısı bi kızım var 9 aylık :nazar:tabi buraya yazmak bukadar kolay ama bende yavrumu kucağıma alana kadar neler çektim bir ben bir rabbim bilir....tam 8 sene bekledim ağladım yalvardım insanların göya yardım amaçlı küçümsemelerine aşağalamalarına şahit oldum...başına gelmeyen anlamaz birde tabi allah korkusu olmayan anlamaz bizleri...diyeceğim o ki sabret canım rabbim sanada nasip edicek ama zaman, herkesi allah başka başka sınıyo bizide böyle sınıyo çok şükürki sağlığımızla sınamıyor rabbim.onuda yaşamış biri olara söylüyorum o hepsinden acı.gün gelicek yavrunu kucağına alacaksın inşallah o zaman bu yaşadıklarına dahi şükrediceksin eğer bunları yaşamasaydım şimdi herşey bu kadar güzel olmazdı diyeceksin....zaman çok hızlı geçiyo hepsi değişicek inşallah....rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerinde yavrularını bizlere bağışlasın... :amin: :amin: :amin:

°º•✿gülümse01✿•º°

Canım, yaşadıkların hiç kolay değil; ancak bunlar Rabbimin imtihanı. Bakıyor kulum nazımı çekiyor mu yoksa isyan mı ediyor diye. İnan çok iyi anlıyorum. Benim de bu ay aşılamam tutmadı ve ne kadar çok üzüldüm :crybaby2: :crybaby2: Biliyorum ki senin de benim de bebişlerimiz doğacağı günü sayıyor ve bize yalnızca Rabbime sığınarak sabretmek düşüyor. Allahımmmmmm dileyen herkesin kucağını boş bırakma Yarabbbiiimmmmm :amin: :amin: :amin: hayırlısıyla kavuştur bebişlerimize. :amin: :amin: :amin:Anneleri çok özledi onları :crybaby2: :crybaby2:
BEBEĞİM, BİLİYORUM HAYALLERİMDE KALMAYACAKSIN. BEN SENİ HASRETLE BEKLERKEN HAYAL OLMAMALISIN. GEL DE  GÖZYAŞLARIMI SİL. BU HASRETİ BİTİR ANNECİĞİM...

sevilay21

Hepinize tsk ederim kizlar nekadar da ùzùlsekte bos Rabbim duyacak birgùn bu kulunuda ya sabir diyorum tùrkiyedeki doktorlara gòzùktùm ben aslinda sorun yok hepsi ayni seyi sòylùyor ama yolunda gitmeyen biseyler var ama sebebi hormon bozukluguna bagliyorlar ilac veriyorlar siskinlikten baska bisey yapmiyor o ilaclar ev eczaneye benzedi heryer ilac dolu hepsi òzel ilaclar ama hicbirinide bir halta yaramadigini dùsùnùyorum daha ilk denemem yumurtalar cok 5 kere daha hakim var ondan sonra 2yumurta toplama hakim var yani insallah bu 5 den biri tutarda birdaha silbastan olmaz nisa da tekrar baslicam bakalim biraz tùrkiye havasi alim bakarsi  o moralle belki basaririz Allahim duyar bu kullunuda Rabbim bekleyen herkesin evini cocuk seslerile doldurdun  :amin: