İkinci KIZIMA hamileyim

Başlatan ponçik, 28 Temmuz , 2013, 12:38:28

« önceki - sonraki »

ponçik

Alıntı yapılan: asya81 - 08 Ekim , 2013, 14:15:12
çok sevindim canım hayırlı olsun her adımı inşallah
boşver zaten makarnayı pilavı doktor bana 9 ay yasakladı bebeğe yaramaz anca sana kilo olarak döner dediydi tadını unuttuydum makarna pilavın :laughing7:

Sağol canım  :opucuk: Zaten normal şartlarda da abartmamak lazım ama işte biz milletçe hamilelere yedirme meraklısı olunca, hamile olarak bizler de itiraz edemiyoruz  :laughing7: ama yok yaa ben artık direkt söylüyorum dokunuyor diye  ;)
Yemekhanedeki abla da ben bişey yemiyorum diye üzülüp duruyor yazık  :k06:

Alıntı yapılan: Balböceği - 08 Ekim , 2013, 15:34:28
Canım iyi olmanıza çok sevindim  :nazar:

Evet Salçalı yemekler mide yakıyor hemde nasıl  ;D günüm ekmekle geçiyor benimde yemek yiyemiyorum hele ki sulu yemek..  :igrenc:
Evde olsam neler neler yerim de iş yerinde olunca durmadan bişeyler atıştırınca millet rahatsız oluyor  :suclu: aman banane yaaa hamileyim been  :ehi:



zen_s

 :ehi: :ehi: evet tatlım tadını çıkar doya doya hamilelere her şey serbest  :k06:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ponçik




ponçik

Doktordan geliyorum  :hello2: ikimiz de çok sağlıklıyız hamdolsun  :amin:
15+1 günlüğüz
Boyumuz 12 cm.
Kilomuz 100 gr.
En çok merak edilen konuya gelince...
Cinsiyetimiz %90 kız   :hieyt:
Eğer bir yerlere saklanmış pipi yoksa %90 kızımız olacak hayırlısıyla  :love9:
Bir kızın vardı bir de oğlun olsaydı diyen sevgili aile eşrafı ve dostlarıma diyecek tek sözüm :
Rabbim hayırlısını nasip eder, nasibimizdeki hayırlı evlat kız ise buna kim karışabilir  :hello:

Allah isteyip de olmayanlara , en başta bu sitedeki arkadaşlarımıza bu harika duyguyu inşallah tattırır  :amin:  :amin:



zen_s

Canım maşallah  :nazar: hayırlı uğurlu olsun  çok sevindim demek bir prensesin daha olacak darısı başıma inşallah  :amin: Allah tamamına erdirsin  :opucuk:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım ben de kız diye tahmin ediyordum doğru tahmin etmişim... Sağlıkla kucağına alırsın... bana da kızın olsaydı iyiydi diyenlere kızıyorum... önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması


zen_s

Evladın kızı erkeği olmaz ki önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması elbette insan farklı cinsiyet olsun ister ama Allahın verdiği en güzelidir. Böyle konuşanları çok cahil ve patavatsız buluyorum
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

CAN TANEM

Bazı insanlar bunu idrak edemeselerde cinsiyetten önce önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması saglıkla kucagına al ınsallah cnm  :amin: :nazar:

ponçik

10 Ekim , 2013, 10:40:18 #68 Son düzenlenme: 10 Ekim , 2013, 10:41:51 goncik
Çok teşekkürler arkadaşlar  :opucuk:
Zeynepcim hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alacağız inşallah  :love9:
Ayşecim teşekkürler  :opucuk: demek tahminlerin doğru çıktı  ;D
Cantanem ben senin ismini bilmiyorum  :laughing7: Allahım inşallah hepimizi sağlıkla kavuşturur yavrularımıza

Gerçekten önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması , sonuçta biz de bebek isterken bir kızımız var bir de oğlumuz olsun diye yapmadık, kızımız hayatta yalnız kalmasın paylaşmayı bilsin, kardeş sevgisini tatsın istedik. Hayırlısıyla inşallah  :amin:



°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

ne güzel kizina kiz kardes geliyor  :love9: :love9: :love9: evet öle diyenler cok olcak sen cevabini ver  :laughing7: evlat evlattir Rabbim ne verdiyse sanki siparislen oluyor  :caca:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ponçik

 :love9: Evet canım iki kız kardeş  ;) ve dediğin gibi evlat evlattır iyisi kötüsü olmaz  :icon_thumright: tabi sonradan doktor aaa pipiliymiş bu derse işte o zaman n'olur bilemiyorum  :toothy10:



KasrıCinan

canım kızına kız kardeş gelmesine çok sevindim.hep isterdim bi ablam kız kardesim olsun diye.hayırlı evlat olsun insallah kızın,,,salihalardan olsun..Rabbim neyi dilediyse o olur.sağlığından ayırmasın yeter..bende hep kız istemisimdir.ama ikili testte doktor erkek gibi dedi...ve şuan tek dediğim azaları tam sağlığı sıhhati yerinde olsun farketmez.sonuçta hepimizin dediği gibi evlat bu...



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

Lă_Tăhzen!

 heryerde var bi kizin var bi tanede oglun olsaydi diyen dengesizler valla on tane cocugum olsun onuda kiz olsun erkek demem kiz bambaska gercekten dogunca daha iyi anlicaksin iki kiz annesi olmak bambaska bi duyguymus :) hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah bana hastanede bile hemsireler 3.de oglan olur demislerdi ameliyattan cikmisim agrim var sizim var tek derdim 3. cocuk kalmisti   :ehi:

asya81

cinsiyeti bebeklerin aynı olunca laf edenlere öyle kızıyorum ki :cussing: allah vermiş sanane ne günah ilk önce hayırlı evlat olsunlarda geçecen kızı erkeği
benim bir kızım var ona bile olsun ikinci erkek olur diyen var ya :caca: ana avrat küfredecen olmayacak :cussing: kız berekettir hayırlı evlatlarımız olsun gerçekten ilerde iyiki doğurmuşuz diyelim yeter daha ne

ponçik

Yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar  :opucuk:
Bayram ziyaretlerinde bile "aaa kız mı, yaaa, olsun o da evlat, keşke erkek olsaydı" vs.vs. bir sürü yorum yapıldı, hiç de umrumda değil, hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım da gerisi kimseyi ilgilendirmez. Biz bakacağız, biz büyütüp yetiştireceğiz, evlat bizim olacak sonuçta  :amin:
Hele bir kucağıma alayım kokusunu mis gibi içime çekeyim , kızımın kucağına verip "bak işte kardeşin" diyeyim
Allah'tan daha ne isterim ki  :love9: