27 Nisan , 2024, 20:27:41

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bthcg değerlerim yorumlarmısınız

Başlatan ecem146, 11 Şubat , 2013, 19:31:54

« önceki - sonraki »

ecem146

merhabalat 3 defa tüp denedik martın başında tekrar tedaviye başlayacakken adetim 3 gün geçikince geçen p.tesi test yaptım sonuç:214 salı:286 perşembe :526 acaba dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun

destina06

ay canım çok sevindim ya :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: hamilesin değerin de maşallah güzel güzel artmış dış gebelik olsa değerin düzenli artmazdı :icon_scratch: Rabbim mucizesini göndermiş dua et canım cümle olmayanlara da :opucuk: :opucuk:

<<AyBüKe>>

Hayirli olsun arkadasim.
Degerlerin gayet guzel artmis aklina kotu bisey getirme .
Saglikla kucagina alirsin ins.  :amin:
Darisi diger bekleyen arkadaslara  :amin:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

bencede degerin güzel artmis  :nazar: :love9: :love9: ne güzel rabbim tüp bebeklen deilde normal yoldan yollamis bebisini  :binkybaby: :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

♣ ђคtเςє ♣

değerde artış olduğu için bi sıkıntı olduğunu bende düşünmüyorum canım yarın hemen doktora git ultrasonda baksın

nazlıyarim

Alıntı yapılan: ecem146 - 11 Şubat , 2013, 19:31:54
merhabalat 3 defa tüp denedik martın başında tekrar tedaviye başlayacakken adetim 3 gün geçikince geçen p.tesi test yaptım sonuç:214 salı:286 perşembe :526 acaba dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun
:hello2:  :hello2:  :muzz:  :muzz: maşallah canım hayırlı olsun tatlım çok sevindim değerin çok güzel  :icon_thumright: dr.una git muayene ol
BENİM HALA UMUDUM VAR...

ayy

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
canım hayırlı olsun rabbimin hazinesi ne kadar bol kendiliğinden göndermiş meleğini :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
degerlerin çok güzel canım takma kafana boşuna stres olma herşey yolunda  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
saglıcakla al inşallah kucagınada :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
darısıda bize olsun inşallah inanılmaz moral oldun bizlere :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

ecem146

hepinize çok teşekkürr ederim 4 yıl denedikten sonra böyle olunca inanamıyo insan çarşamba günü gitcem inşallah benimde meleğim vardır.Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah çok zor bi durum.

ayy

Allahın izniyle var kuzum testlerin öyle diyor  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk:

masal12

inan o kadar sevindim ki gözlerim doldu böyle tüp bebek deneyip olmayanların kendiliğinden olmasını duyunca bir garip oluyorum allah büyük ve ondan ümit kesilmez gözünüz aydın cnm saglıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim değerin gayet güzel artmış kendine dikkat et cnm..

GüzeLCe

inşllh 15 gün sonra benımde deqerlerim böyle yükselir :amin:
lütfen Allahım lütfen lütfen :amin:

masal12

canım sen 4. aşılama oldun dimi? umarım güzel haberler alırız senden..

elfo

sizi tanımıyorum ama hem sizin hem de arkadaşlarım adına çok sevindim  :muzz: umut kaynağı oldunuz.
değerin çok güzel artmış dış gebelik değildir. keseni görünce kesinleşir dış gebelik olup olmadığı. kese hcg değeri 3500 ün üzerine çıkınca görülüyor.
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



ecem146

çok teşekkür ederim hepinize yarını dört gözle bekliyorum inşallah keseyi görürüz dua edin nolur çok ihtiyacım var

yasemin10

Canım bu hesaplamalardan pek anlamıyorum ama normal gebeliklerde beta hcg değerleri düzenli olarak artıyormuş.  Seninki de öyle. İnşallah Rabbim meleğini göndermiştir.  :amin:  :amin:
İyi haberlerini bekliyoruz.