çok üzgünüm bebeğim yine kilo almamıs

Başlatan aygulse, 07 Ağustos , 2012, 15:39:58

« önceki - sonraki »

aygulse

selam bugun aylık ızlemımıze gittik 300gr almıs kızım 1cm uzamıs 6 ayı bitti 1 hafta önce.6600kg 67cm 15-20 gündür kasık mamalarına gectık ek gıdaya.azda olsa yıyor meyve puresı tahıllı mama,muhallebi,kahvaltı.ama buayda almamıs canım cok sıkıldı kızlar hep boylemı gıdecek gelısımı,ne yapacagımı sasırdım :crybaby2:

muhribe

canım kimi bebekler minyon tipli oluyor..

önemli olan bebeğinin sağlık durumu.

doktor ne diyor?

aygulse

doktor test tahlıl vs yapmadı 7 k olsun istiyorum gelışımı iyi dedı.yedıklerıne proteın, karbonhıdrat takvıye maması ve ıstah acıcı zınco surup vermıstı. ıstahsız zorla yedırıyorum yogurt bile  henuz yemedı okadar denememe ragmen   :y25:

rastlantisal

Merhabalar.
Aygulse hanım, aslında yaşına göre kızınızın boyu ve kilosu normal geldi bana. Biz millet olarak "tosun gibi" sevdiğimizden zayıf geliyor.  :)
Adanmışlığın mutluluğu...

burcum

canım dert etme benim kızım da az kilo alırdı hala da aynı 3 yaşında 14 kiloydu 1 aydır doğru düzgün birşey yediremiyorum 13.460 a düşmüş ne yapalım canları içinde olsun sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş öyle hımbıl hımbıl bir çocuğumda olsun istemem :icon_thumright:

muhribe

Nükü sensin hımbıl :) :-) :-)

laracroftt

aman sen doktorlara ne bakıyosun yaa bızımkıde 6.ayını bıtırdı 8.150 suan. Kılo almamıs dıye bı dunya test yaptı e temız cıktı hepsı. kahvaltısı yogurdu meyvesı corbası muhallebısı e ayrıyetten maması... Daha ne yıycek ustune bıde benı mı??  :ehi:  bunye meselesı kılo yapmıyor demekkı ustelık sımdı yaz terlıyo kuzular ondan da almıyolar duzene gırer merak etme

burcum

betülllll :caca: :caca: :caca: kız ben sizinkilere demedim hımbıl diye :sad1:
çok kilolu bebekler oluyor ya ben öyle istemezdim  :opucuk: çocuklarımızın maşallahı var :nazar:

muhribe

Şaka diyom kız :) :) :) öperim seni :ehi:


aygulse

benim içinde önemli olan sağlıklı olması tabıkı de aylardır gelısımının cok yavas seyretmesi beni üzüyor.bıryerde yalnısmı yapıyorum dıyorum. hadı sutum yaramıyorsa ek besınlerı yesın yarasın dıyorum.kasıgı gorur gormez agzını kenetlıyor.ucundan azcık tadını alırsa 2 3 kasık yıyor.8-10 kasık falan yese bayram edıyoruz.ne yapacagımı sasırdım

burcum

seninle alakası yok canım hemen hemen her anne yaşıyor bunları bende yaşadım
diş çıkarma dönemindeler bu yüzden zorlanıyor bebiş :icon_thumright:

ƓĤ♡SƬ

benimde 8 aylıkı ve 6.5 kilo..ne yerse yesin almıyo...ama biz biraz hiperaktifizz.herşeyi yiyor boyda ii ama kilo yok
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

bnsroni

Bizde bu ay kilo alamayanlardanız diş yüzünden ağzını bıçak açmıyor.
Zaten biraz kilo sorununuzda vardı o yüzden fantomalt verdi doktor.
Sorun etmiyorum artık o kadar minyon zayıf bebekler varki etrafımda benimki normal kalıyor yanlarında.

bihterp3416

Canım benim bebeğim de kilo almayanlardan.. 5 aylıkken 6 500 kiloydu bir hafta sonra kontrolumuz var bakalım kaç kilo almış ama hiç almış gibi durmuyor yavaş yavaş ek besin de vermeye başladım tahıllı mamalarını falan zorla yiyor. meyve ve sebze püresi kesinlikle yemiyor su içmiyor anlamadım bu çocuğu  :dontknow: