Kızlar çok üzgünüm Esra (maviibeyaz) bebeğini kaybediyor :'(

Başlatan elfo, 01 Nisan , 2012, 15:58:05

« önceki - sonraki »

ƓĤ♡SƬ

cnm çok geömiş olsun.galiba kimyasal gebelik yaşamışsın...benimde .ok fazla kimyaal gebeliğim oluşuyordu. zamanı var sakın bunu unutma.bebeğin birgün kollarınmda olacak.önce sabır dile rabbimden.bide hayırlısı ise versin rabbim evlatlarımızı....
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

esracım


esracım

Alıntı yapılan: melek100lü - 02 Nisan , 2012, 09:16:42
esra canım arkadaşım  :opucuk:  inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir bebeğin olur inşallah :amin: çok üzüldük :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: hepimiz ama elimizden bişey gelmiyor aynı acyı bende yaşadım anlaya biliyorum üzüntünü ve hala korkuyorum yine AYNI ACYI YAŞARMIYIM DİYE  RABBİME SIĞINDIM HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ BEBEKLERİMİZ OLUR  :amin: :amin: :amin:
canım çok teşekkür ediyorum.inanıyorumki yeniden hamile kalacağım ve anne olacağım.lütfen sende kendini üzme.bebeğine sımsıkı bağlan yüreğinden.o seni terketmeyecektir.bazen kötü talihsizlikler yaşarız ama bu hep böyle olacağı anlamına gelmez.bebeğimin kardeşi olacaktı 4 aralık ama olmadı.o yüzden sen miniğine çok iyi bak.

esracım

Alıntı yapılan: moonlight - 02 Nisan , 2012, 09:22:29
Sevinmemli üzülmem bir oldu  :y25:


Rabbim en kısa zamanda yeniden sağlıklı sıhhatli bi bebek gönderir inşallah canım  :amin: :amin:
teşekkürler canım.
Rabbim hepimize gönderir inşallah.

esracım

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 02 Nisan , 2012, 09:26:56
gelir gelmez değerin katlanmıs mı diye
actım ama üzücü bir haberle karsılastımmm canımmm  :y25: :y25: :y25:
o kadar iyi anlıyorum ki yasadıgın acıyı ne desem bos
rabbim yar ve yardımcın olsun gülüm  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
allahım bol sabır versin galiba kimyasal gebelik gecirdinnn
üzülme desemde bos biliyorummm kendine dikkat et
dilerim rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve uzun ömürlü bebek nasip etsin

teşekkür ederim cananım.bu seferlik olmadı ama olacağına inancım çok daha fazla şimdi.inşallah güzel güzel haberleri hep beraber yine veririz.

esracım

Alıntı yapılan: yyeeliz - 02 Nisan , 2012, 09:32:18
:crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:
Canım arkadaşım çok geçmiş olsun RABBİM  tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla gebelikler ve bebişler nasip etsin inşallah  :amin:
kısa bir süre önce bende yaşadım aynı şeyi zor hatta birde ben müdahale atlattım o dahada kötüydü ne kadar üzülsekte RABBİMİZDEN gelene boynumuz kıldan ince sonuç üzücüde olsa gebe kalabildiğini gördük RABBİM yeni meleğinde inşallah kucağına almayıda nasip etsin  :amin: :amin: :amin:

Yelizcim canım çok teşekkür ederim.inşallah bu kötü tecrübelerimizden sonra kavuşuruz bebeklerimize.dediğin gibi boynumuz kıldan ince.vakti zamanı gelince yine gelecek bebeklerimiz.şimdi eskiye göre çok daha umutlu ve güçlüyüm.

esracım

Alıntı yapılan: güzgüneşim - 02 Nisan , 2012, 09:36:28
offff ya çok üzüldüm... Allahım inşallah en kısa zamanda bebeğini gönderir... Üzülme Duygu ve Melek ikisi de düşükten kısa süre sonra tekrar hamile kaldı senin de meleğin inşallah bekletmeden gelecek
amin canım o güzel dileğin için.inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız.umutluyum şimdi eskisinden çok daha fazla.

esracım

Alıntı yapılan: xxcansuxx - 02 Nisan , 2012, 09:38:34
RABBİM EN KISA ZAMNDA SAĞLIKLI GEBELİK VERSİN CANIM  :amin: :amin: :amin: KONUYU GÖRÜNCE ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL AMA SEN BUNUDA ATLATIP YOLA DEVM ECEDEKSİN VE GÜZEL HABERLERİNİ OKUYACAĞIZ  :amin: :amin: :amin:
amin canım duaların için.cidden şimdi kendimi çok güçlü ve iyi hissediyorum.her şey dünde kaldı.bebğim yeniden bana sarılacak ve o günler çok yakın...

esracım

Alıntı yapılan: <<<peri masalı >>> - 02 Nisan , 2012, 10:21:56
çomk üzüldüm rabbim en kısa zamanda tekarar annelik duygusunu nasip etsin  :amin:
aminn...teşekkürler canım..inşallah tadabilirim o duyguyu.

esracım

Alıntı yapılan: doruk38 - 02 Nisan , 2012, 10:37:19
inamıyorum yaaaa. daha dün gece konuşmuştuk. demekki kimyasal gebelikmiş. Allah böyle taktir etmiş demekki. ama çok şanslı ki hamile kalıyor. inşallahhh bundan sonraki hamileliği sağlıklı olur amin.  :amin:
çok sağol Zehram.cidden hamile kalabilidğim için şimdi çok daha umutluyum canım.Amin...

esracım

Alıntı yapılan: serserim - 02 Nisan , 2012, 11:36:57
esracım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama her işte bir hayır vardır bende 1 kimyasal gebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum ama hep şunu düşündüm sonradan üzülüceğime erkenden üzülmek daha hayırlı diye düşündüm ama şunu hiç aklından çıkarma canım, benim en büyük desteğim demekki hamile kalabiliyomuşum olurdu inşallah canım sende en yakın zamanda sağlıklı bebine kavuşusun  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:canım herşey Allah tan herşeyin hayırlısı çok geçmiş olsun
teşekkürler canım.dediğin gibi şimdi çok daha fazla ümitliyim birkez bebeğim tutunmaya çalıştı olmadı ama bundan sonra olacağına inancım tam.

esracım

Alıntı yapılan: melek100lü - 02 Nisan , 2012, 11:46:49
canım seni çok seviyoruz hepizde çok üzüldük ama inşallah birdaki gebeliğin sağlıklı gelişsin birdaha yaşatmasın rabbim böyle üzüntüler  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
meleğim çok sağol canım desteğin için.sizler şimdi üzülmeyin kendinize iyi bakın.moraliniz yüksek olsunki bende sayenizde hem güçlü olayım ve sizin güzel haberlerinizle mutlu olayım.

esracım


esracım

Alıntı yapılan: iklima - 02 Nisan , 2012, 11:52:47
evet böyle şeyleri inanan insanların atlatması daha kolay,rabinne sığın her gelen ondan
allah inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar sevindirir seni esracım bu imtehanı da unutturur.
sağol canım desteğin için.inan kendimi çok daha iyi hissediyorum.dün üzüldüm ağladım ama şimdi neden olmasınki diyebiliyorum.her zaman hayırlısı olsun.inşallah bu günleri unutacağım günlerde gelecek dediğin gibi.

esracım

Alıntı yapılan: kelebegimm - 02 Nisan , 2012, 12:01:32
gecmis olsun canim ins. rabim cabucak unutturur yeniden bebegini gonderir
dusugun ayagi icerde olur derler ben dusuk yaptigimda herkes boyle teselli vermisdi gercekdende 3 ay icinde tekrar hamile kalmisdim
ins. sende yeniden en kisa zamanda paylasirsin hamilelik haberini  :amin: :amin: :amin: :amin:

inşallah canım yeniden hamile kalır  hem paylaşır hem o hazzı yaşarım.