Kızlar çok üzgünüm Esra (maviibeyaz) bebeğini kaybediyor :'(

Başlatan elfo, 01 Nisan , 2012, 15:58:05

« önceki - sonraki »

_inci_tanem_

:crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:
Canım arkadaşım çok geçmiş olsun RABBİM  tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla gebelikler ve bebişler nasip etsin inşallah  :amin:
kısa bir süre önce bende yaşadım aynı şeyi zor hatta birde ben müdahale atlattım o dahada kötüydü ne kadar üzülsekte RABBİMİZDEN gelene boynumuz kıldan ince sonuç üzücüde olsa gebe kalabildiğini gördük RABBİM yeni meleğinde inşallah kucağına almayıda nasip etsin  :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

offff ya çok üzüldüm... Allahım inşallah en kısa zamanda bebeğini gönderir... Üzülme Duygu ve Melek ikisi de düşükten kısa süre sonra tekrar hamile kaldı senin de meleğin inşallah bekletmeden gelecek


xxcansuxx

RABBİM EN KISA ZAMNDA SAĞLIKLI GEBELİK VERSİN CANIM  :amin: :amin: :amin: KONUYU GÖRÜNCE ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL AMA SEN BUNUDA ATLATIP YOLA DEVM ECEDEKSİN VE GÜZEL HABERLERİNİ OKUYACAĞIZ  :amin: :amin: :amin:


<<<peri masalı >>>

çomk üzüldüm rabbim en kısa zamanda tekarar annelik duygusunu nasip etsin  :amin:

doruk38

inamıyorum yaaaa. daha dün gece konuşmuştuk. demekki kimyasal gebelikmiş. Allah böyle taktir etmiş demekki. ama çok şanslı ki hamile kalıyor. inşallahhh bundan sonraki hamileliği sağlıklı olur amin.  :amin:



serserim

esracım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama her işte bir hayır vardır bende 1 kimyasal gebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum ama hep şunu düşündüm sonradan üzülüceğime erkenden üzülmek daha hayırlı diye düşündüm ama şunu hiç aklından çıkarma canım, benim en büyük desteğim demekki hamile kalabiliyomuşum olurdu inşallah canım sende en yakın zamanda sağlıklı bebine kavuşusun  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:canım herşey Allah tan herşeyin hayırlısı çok geçmiş olsun

esracım

Alıntı yapılan: elfo - 01 Nisan , 2012, 15:58:05
sabah kanaması başlamış sonra kan testi yaptırmış değeri 9 a düşmüş  :crybaby2:
Allah yardımcısı olsun inşaAllah tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşar, annelik duygusunu tadar  :amin:
canım herzaman yanımda olduğun için çok sağol.umudumu şimdi çok daha fazla koruyorum.bu imkansız değil sadece sabırla beklemek gerek.İnşallah Rabbim bana da sizlerede bu güzel duyguyu yaşatacak.

esracım

Alıntı yapılan: destina06 - 01 Nisan , 2012, 15:59:29
nasıl yaaaaaaaaaaaaaaa  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: ufff Allahım hikmetinden sual olunmaz ne desek boş  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
çok sağol canım duaların için.belki bebeğim tutunamadı ama şimdi kendimi yinede çok güçlü hissediyorum.dün yeterince ağladım zırladım ama bugün toparlandım.ve dualarınız sayesinde daha kolay toparlandım.yürekten inanıyorum bebeğimiz gelecek.


melek100lü

canım seni çok seviyoruz hepizde çok üzüldük ama inşallah birdaki gebeliğin sağlıklı gelişsin birdaha yaşatmasın rabbim böyle üzüntüler  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

burcum


iklima

evet böyle şeyleri inanan insanların atlatması daha kolay,rabinne sığın her gelen ondan
allah inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar sevindirir seni esracım bu imtehanı da unutturur.
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

esracım

Alıntı yapılan: DENİZGÖZLÜM81 - 01 Nisan , 2012, 16:00:24
:amin: :amin: :amin: etmekten başka bişey yapamıyoruz inşallah bebeği tutunurda kaybetmez
inşallah bir daha li sefere tutunur bebeğim canım :)

kelebegimm

gecmis olsun canim ins. rabim cabucak unutturur yeniden bebegini gonderir
dusugun ayagi icerde olur derler ben dusuk yaptigimda herkes boyle teselli vermisdi gercekdende 3 ay icinde tekrar hamile kalmisdim
ins. sende yeniden en kisa zamanda paylasirsin hamilelik haberini  :amin: :amin: :amin: :amin:


]

esracım

Alıntı yapılan: elfo - 01 Nisan , 2012, 16:03:18
şulecim çok üzgünüm. Rabbim daha büyük sıkıntıdan korusun  :amin: hamile haberini açmayı hep hayal etmiştim ama bebeğinin onu bırakacağı haberini vereceğim aklıma bile gelmemişti  :crybaby2:
inşallah bir daha açtığında sonu daha güzel haberler vereceksin canım.buna inancım tam.