Havuza girmeli miyim?

Başlatan elen, 09 Haziran , 2008, 20:22:43

« önceki - sonraki »

elen

3 aylık hamileyken havuza girmeli miyim bir sakıncası olabilir mi bir fikri olan var mı?teşekkürler.

emosum

elencim ben 3 aylık hamileyken kışın kaplıcalara gidecektik dr bana girme dedi
bence havuza girmen sakıncalı olabilir ben girmemiştimmm  ama doktoruna sor yinede ;)

yeşil

ben geçen sene 5 aylık hamileyken tatile gittim dr sordum deniz tercihimdir ama havuz iyi temizleniyorsa havuzada girebilirsin dedi yüzmek bebek ve anne için çok faydalı ama sen yinede dr sor

sevda

KESİNLİKLE HAVUZA GİRİLMEMELİ HAMİLELEİK DÖNEMİNDE MİKROPLARA DAHA AÇIK BİR BÜNYEYE SAHİP OLUYOR HAMİLELER O NDENLE SAKIN GİRME DERİMM BEN HİÇ GİRMEDİM EMİNİMKİ DR NUZDA GİRME DİYECEKTİRR BELKİ DENİZ AMA ODA SINIRLI BİR SÜREDE... ;)

helen20

ben 9 aylık hamileyim ve gecen gün havuza girdim cokta rahat oluyor cok faydalı yüzerken bebeğe daha cok oksijen gidiyormus
ben doktoruma sordum herhangi bir sancın sorunun yoksa gir dedi bu hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum eğer dogurmazsam :muzz:

yeşil

yüzmek hamileler için çok faydalı ama tabiki temiz havuzlarda ve temiz bir denizde yüzmek kaydıyla

elen

teşekkür ederim hepinize.sakıncalı olmasının nedeni mantar enfeksiyonu kapma ve ilaç kullanma riskidir heralde.havuz ne kadar temiz olabilir ki bilemiyorum.tatilimizi de ayırtmıştık.

yeşil

bence gitmelisin denize girersin hiç bişey yapmasan bile stres atarsın çocuk olmadan başbaşa son tatilin tadını çıkar

handan

eğer temizlik açısından içine siniyorsa tabiki girebilirsin. mantar olsanda çaresi var sonuçta. ben hep girmiştim. jakuziye de girdim,  ordan mantar kapmıştım gerçi ama fitil verdi dr geçti. rahatlıyosun suda. havuzdan çıkmamıştım ben.

elen

sevgili handan iyice rahatladım sen kaç aylıkken giriyordun havuza?

helen20

her ay rahatlıkla giriyorsun ama özellikle ilk aylarda cok faydalıymıs düzenli girersen mide bulantısını yok ediyormus

handan

Alıntı yapılan: elen - 12 Haziran , 2008, 22:41:01
sevgili handan iyice rahatladım sen kaç aylıkken giriyordun havuza?

2-3-4. aylarımda girdim

eylülüm

bende hamileliğimin 5. 6. aylarında havuza girmiştim doktorumda eğer temizse girebilirsin dedi klor miktarı önemli o kokuyu duymak lazımmış öylelikle temizliğinden emin olabilirz  ;)

mavili

benim doktorum havuza karşı çıkmıştı ama denize istedigin zaman girebilirsin dedi havuzda mikrop kapma daha kolay ve bir sürü insan giriyor kimde ne var bilemiyoruzki demişti



eylülüm

Alıntı yapılan: mavili - 29 Temmuz , 2008, 00:34:43
benim doktorum havuza karşı çıkmıştı ama denize istedigin zaman girebilirsin dedi havuzda mikrop kapma daha kolay ve bir sürü insan giriyor kimde ne var bilemiyoruzki demişti
orası öle tabiiki  canım ama benim girdiğim havuz sürekli gittiğim bi havuzdu yanii bugüne kadar temizliğinden emin olduğum ve mikrop kapmadığım bi havuzdu o yüzden rahattım  :muzz: