Kaçıncı Ayda Kaç Kilo Aldınız?

Başlatan zeyno, 29 Ocak , 2007, 16:39:01

« önceki - sonraki »

handan

bende sanırım öyle almıştım. demir hapı alıyorsan kabızlık yapar. o da 2-3 kilo almışgörünmene sebeb olur. benim kan değerlerim normaldi demir hapını kesmişti doktor sonradan 7. aya kadar. sonra kilom düzene girmişti.

emosum

ya kızlar bende 66 olmusum ya ilk dört aya kadar 3 kilo aldım ama beşinci ayda sadece 1 ayda 3 kilo almışım ya dr bana yürüyüş yap dedi yani belkide benimde kullandıgım ilaçlardan bende ferrum kullanıyom o kabızlık yapıyo sanırsam ama hiç belli değil kilo aldıgım nereme aldıgımıda bilmiyom :ehi: :toothy10: :k06: :binkybaby:

sevda

Valla o an belli olmuyor ama doğumdan sonra anlıyorsunn hayatım nerelerine aldığını ben sırf göbektim yaniii.. :k06:

bebişim

slm arkadaşlar ben henüz 3. ayımdayım ve 1 kilo aldım sanırım oda normaldir  :k06:
dÜnYaYa HoŞgElDiN MiNiK PrEnSeSiM ...






[url=http://www.

sevda

Bebişim sen iyi gidiyorsun ben 3 ayda sanırım yanlış hatırlamıyorsam 4,5 kg almıştımmm yaaa... :suclu:

bitişimde 20 kg olmuştu   :aferin: :aferin:

mavili

merhaba hamişler nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmamış bayadır kimse kilo almadımı benden başka ben 19 haftalık hamileyim ve 5 kilo aldım inanamıyorum tartıda hiç görmedigim kilolar bunlar ilk defa hamile kıyafeti aldım dün hala kıyafet bulmakta zorlanıyorum kot pantolon aldım satıcı bayan bunu rahatlıkla 6 7 ay giyersin dedi  oooo benim okadar vaktim yok dedim 4.5 aylık hamile oldugumu duyunca şaşırdı ben çok sevindim demek aldıgım kilolar normal gözüküyo şuan 52  kiloyum 47 kilo ile hamilelige başladım ama evlenirken 42 kiloydum ben  :-ooo
45 ideal oluyor fazlası beni tıknaz gösteriyor  :laughing7:



emosum

evet banada bazen inanmıyolar hamileyim dediğim zaman oyuzden ben diyorum zayıflarda hamilelik sanki dsaha güzel görünüyo kimse anlamıyo bile bana iş yerinde yeni duyanlar soruyolar 2 aylık oldumu ben neee  2 ayı 5 ay bitti diyorum inanmıyolar  :k06: :k06: :k06: ;) ;) ;)

mavili

ne güzel ama degilmi yarısı geçti nasıl geçtigini anlamıyor bile insan zamanın bu günler bitecek kısa sürecek tadını çıkartmaya bakmak lazım kiloyla şununla ugraşmaktansa hergünü dolu dolu yaşayıp bitince keşke dememek gerek :flowers:



emosum

evet canım bencede cok haklısın tadını cıkartmak gerek catlak matlak kilo milo boşverrrrrr :k06: :k06: :k06:

sevda

Valla ben hiççç kilolarıı çatlakları takmadım kızalrr habire yedim durdummm... :hungry: :hungry: :suclu: hem onun için hem kendim için hiç birşeyden mahrum bırakmadım kendimii aa cola içmedim sigara içiyordum hemen bıraktımmm onlar ayrııı hatta arhancım doğduktan yaklaşık 1 sene sonra cola içtim ben çünkü arhan 1 yaşına kadara anne sütü aldı aslında daha da alabilirdi sütüm vardı ama o istemedii bende bunada şükürr dedimm... ;)

mavili

bende canım ne isterse yiyorum ama abartmamak koşuluyla öyleki 1 tepsi böregi tek başıma yerim aslında ama sınırlıyorum herzaman degil tabi bazen gözüm hiçbirşey görmüyo herşeyi yemek istiyorum dünyaları yesem doymam sanıyorum ne garip bişey şu hamilelik eskiden çok sevdigim şeylerden nefret ediyor yemem sandıgım şeyleri canım çekiyor bakalım kaç kilo olacagız bunu bile merak ediyorum eminimki kızımı sag salim kucagıma alınca hepsi düzelir

[eklenti yönetici tarafından silindi]



emosum

 :k06: bende aynı ya önüme ne koysalar yerim ama bende sınırlıyorum .cünkü ilk baslar yiyemiyodum ilk aylarda midem bulanıyodu şimdi acısını cıkartıyorum :k06:

emosum

annişler ve hamişler kilolarınız ne alemdeeeee :toothy10:

mavili

20. hftadayım 5 kilo aldım sen ne alemdesin canım nasıl gidiyor kilolarla aran



emosum

22 hafta 7 kilo   cok mu yiyorum ne :ehi: