●๋: ●๋: нσѕgєℓ∂ιη мιηιgιм cαηιм кιzιм ●๋: ●๋:

Başlatan Nezo, 26 Aralık , 2011, 12:35:59

« önceki - sonraki »

Nezo

Eheheh Aynen Canım Benim Kızda Senin ki Gibi.  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: Yanakları Dombik Dombik Maşallah.  :nazar: Bana da Sezeryan Yolu Göründü Gibi Geliyor. Gerçi Bi Başbakana da Sormak Lazım Şimdi Atlarsak Onu Üzülür  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

Ben Henüz Neresi Nerde Kestiremiyorum Canım Ya  :-\ Toplanıp Kalıyo Bi Yerde Ama Neresi Anlayamıyorum Yakında Onuda Anlarım Herhalde 66 Gün Kaldı Kavuşmamıza  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim:

banu_fth

bende anlayamıordum cnm sureklı kalbım agrımaya basladı 8. aya gırdık bıse oldu bana dedım eyvah kılolar sanırım kalbımı etkıledı ayvayı yedık son ay göruyonmu basımıza gelenı dıye kendımı yedıydım ..
gıttım dedım tam ultrasondaydık dedım benım kalbım agrıyo .. surası dıye gösterdım dr a  .. o da baktı ultrasonla orda poposu var dedı  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

e dedım ama bazen gıdıyo da cogunlukla orda asagı ınmesı gerekmıyomu dedım  :icon_scratch:  ne ısı var poponun orda  :ehi: :-ooo

evet ama ınmemıs dedı yukarda belkı son hafta ınıcek dedı o bellı olmaz dedı  :k06: :k06:

bıse yapamazmıyız yanı ama cok acıyo dedım .. elınde durt gıderse gıder dedı  :toothy10: :toothy10:

benımkı durttukce daha cok yerlesmeye calısıyodu canım daha cok yanıyodu  :ehi: :ehi: :ehi:
hala öle keyfıne duskun ..  :ehi: :ehi: :ehi: :nazar: :nazar: :nazar:

Nezo

Ayyy Banu ya Benimde Kalbim Ağrıo Hatta Tıkanıp Kalıyorum Nefes Alamıorum Bazen. Benimkidemi Öyle Yapıyo Acep  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Benimki Hep Aşağıda Duruyo Gerçi Ama Bu Veletlerin Napıca Belli Olmuyor Herhalde. Ezgi' ye de Maşallah Taaa Nereye Sokmuş Poposunu Öyle Sıpam  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Kurban Olurum Onun Dötüne Ben  :opucuk: :opucuk:

banu_fth

ayy ben son ıkı ay kalbımde bıcak  :-ooo mıdemde de ejderha var :-ooo  dıyerek dolasıodum  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

hergunmu ınsanın mıdesı yanar hemde nassııı yanma   :-ooo :-ooo   :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale:

baska bı derdım yoktu ama cok sukur  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:  gercı daha ne olsun dıyebılırsınız ama hıc kramp yasamadım tum hamılelıkte ıkı kez ..

haa bak tv de ızledım dr dedı .. bol muz yersen ve soda ıcersen gunde bı tane sade olanından .. engellıyormus kramp gırmesını ben bı ara muza dadanmıstım zaten bak dedım bılmeden zaten uygulamısım belkı o yuzden bana kramp gırmedı .. bıde sodayı mıdem yanıyo dıye ıcıordum zate  :ehi: :ehi:

hergun mıde yanması cok kötu bıse .. son gun bıle yandı yaa .. bı tadını cıkaramadım hamılelıgın  :ehi: :ehi:

valla öle ellerıyle asagıları karıstırıyodu poposunuda dayıyodu kalbıme  :toothy10: :toothy10:
senın fıstıka da massallah ınsallah o ezgı gıbı keyfıne duskun dııldır .. kız arabasında otururken bıle ayaklarını ellerını koyması gereken yere koyuyo uzatmıs yaslanmıs arkaya yata yata gezınıyo etrafı ıncelıyo dısarda yururken  :ehi: :ehi: :ehi:  hanımaga  :ehi: :ehi:

Nezo

Ahahahahahahah Senin Hamişlik Baya Komediymiş Yaw Çıkınca da Değişmemiş Maşallah  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Ay Kız Olsun Ben Rahatına Düşkün Hatunları Severim Ohhh Miss Aferim Kız Ezgi Sana  :ehi: Totonu Yesinler Senin. Benimde Aşalarda Bi Karıncalanma Oluyo Diyom Bazen Kazıya Başladı Bizimki. Benim Midem de Yanıyo Ama Şimdilik Çok Değil. 3 Aylıkken 1 Ay Boyunca Hiç Durmadan Yandı Kavruldu  :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale: Ne Zor Bişi Ya. Ben Hiç Çıkarmadım Başım Dönmedi Vs. Maşallah Benim Kızımda O Açıdan Beni Hiç Yormadı. Benim Göbüş Zaten Büyüktü Ya İçerde Bol Bol Yeri Var Herhalde Henüz Organlarıma Bi Saldırıda Bulunmadı Benim ki  :ehi: :ehi: :ehi:

Senin Ezgi Hamileliğini Unutulmaz Kılmış Bak Totosunu Kullanarak  :toothy10: :toothy10: Kurban Olurum Ben Onlaraaaa  :love9: :love9:

banu_fth

 :nazar: :nazar: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

valla her an rahat durcak bı tek kucagımızdayken egrı bugru durmayı sevıyo .. mıcıkla takla attır ıssır öp gıdıkla bogus  bayılıyo  :ehi: :ehi:

ılk 3 ay bulandım 3 kez ıstıfra ettım sona son gune kadar yandım.. hıc tadını cıkaramadım  :ehi: :ehi:

benımde göbek buyuktu azcık .. ıcersı genıstı ama ıste 8.aya gırdık popo dayama basladı ..öncesınde rahattım yanı mıdem yanmasıa hıııc bı sıkıntı omuycaktı cıkarmayın dıye aglardım bıle yanı :ehi: :ehi:
ama mıdem yandıkca cıksın artık dıye aglıordum  :ehi: :ehi:


Nezo

Ayyyyy Kıyamam Ya Bende Gastrit Reflü Vardı Zaten Berbat Bi Acı İyi Bilirim Canım. Benimde Eli Kulağındadr Başlar Artık Herhalde  :honk: :honk: :honk: Doğurunca Geçti mi Bari Banu Ya  :icon_pale: Benim Bacaklarıma Kramp da Giriyo. Sabah Bi Bağırdım Eşim Korktu Yazık Nası Bi Ağrı Yapıyo Kramplar Ya.

Bide Düz Yatınca Kalkamıom Sanki Belimde 2 Tel Var Düz Yatınca Dolanıyo Ayrılmıo  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

banu_fth

cnm gectı nası kı ezgiş cıktı yanma bıttı  :amin: :amin: :amin: :amin:
o kadar sıddetlı ve hergundukı devam eder kesın dıordum  :cildir: ama sukur bıttı  :amin:

muz ve soda hergun .. kramp ıcın..
ve kalkıp yuru ustune bas kramp gıren kası kullanmaya calıs.. :sad1: acıyo bılıorum ama ben gunde 2 muz 1 soda fıx ti  :k06: :k06:
kıloyu dert etme yapıcak bıse yok kramp olmasın yeter zaten muz bebege yarıyo ..

hııı evet duz yatmak bebek agırlastı ya tum agırlıgı bel ve sırt kemıgı cekıyo  :sad1:  o yuzden yatma öle.. yuvarlanarak kalk yataktan  :laughing7:

Nezo

Banu Damperli Kamyon Gibiyim Tısss Tısss  :toothy10: :toothy10: :toothy10: Kalkamıom Ki Yuvarlanıyom Debeleniyom Bi Görsen Sırt Üstü Düşmüş Kaplumbağalar Gibiyim  :ehi: :ehi: :ehi:

Kramp Giren Yere İğne Batırıom Ben Yada Çimdik Atıom Geçiyo Hemen  ;D Ya İş Yerinde Adam Gibi Ne Beslenebiliyorum Ne bişi Yapabiliyorum. 1 Hafta Sonra İzne Ayrılcam Artık. O Zaman Daha İyi Beslenmeye Çalışcam.
Balık Yiyemiyorum Diye Balık Hapı Aldım İçmeyi Unutuyorum  :ehi: :ehi:
Kramp Girmesin Diye Magnezyum Hapı Aldım Onuda Eşim İç İç Demese Unutcam. Eleviti de Unutuyorum. Ne Olcak Benim Bu Unutkanlığım Yaaaaaa Bigün Kendimi Bi Yerde Unutucam  :toothy10:

Banu Şimdi Yan Yatıoz ya Bebek Geliyo Yattığım Yeri Tekmeliyo  :ehi: Rahatsız Mı Oluyo ki Sende de Oluyomuydu Ezgi Tepikliyomuydu Yattığın Tarafı. Sağıma Yatmaya Göreyim Sanki Oturuo Yumrukluyo  :y25:

banu_fth

 :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

aynı beeenn  :laughing7: :laughing7: boyumda uzun benım.. göbek az şişti ama yııne de ıkı adım yuruyım aynen tıslıodum  :ehi: :ehi: dedelr gıbı yuruyus yapıordum adım adım..  geze geze..  baka baka  :ehi: :ehi:

sut yogurt bunları ıhmal etmemen lasım kesınlıkle .. yogurt ıkı kase sut 2 bardak..
mutlaka ben evdeyım ya tv ızlıom butun programlara dr lar cıkıyo onlarda dıyo.. bıde ben dıyetısyene gıtmıstım onun lıstesındede öleydı sut yogurt olayı..

ayyy bende cok unutkandım bı tek aserdıgım seyı unutmuyordum butun gun onu yıyene kadar aklımda oluyodu  :ehi: :ehi:esım kızıyodu herseyı unutuyon ama bogazını unutmuyon dıye  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

ay o hapları bende unutuyorum dıye ıs yerınde kalemlıge koyuyordum bıde bı paket ıs yerınde bı paket evde  :ehi: :ehi: :ehi:  nerde aklıma gelırse ıcıordum  :ehi: :ehi: :ehi: magnezyumu ıhmal etme önemlı ..  :caca:

ayy saga yatınca sankı totosuna cımdık atmısın gıbı bı ırkılıyodu .. ben dönene kadar tepınıyodu  :ehi: :ehi:
bı yatırmadı saga 1 dk bıle  :ehi: :ehi:
ultrasoncuya sordum böle oluyo dıye o da dedıkı o tarafa yatınca tum agırlık onu besleyen oksıjen tasıyan damarların ustune gelıomus tıkıyomus onları  :-ooo  sola yatın sola yatıncada o damarlar rahatlıyo bebek ıyı beslenıyo dedı :occasion5:
ama artık solum curudu  :sad1: uyusuyo dedım.. yastıklarla destekleyın kalkın bıraz gezın gerı yatın dıyor  :cildir: geceyarısı kalkıp gezeyımde esıme ınme ınsın  :toothy10: :toothy10: :toothy10: töbe töbee :amin: :ehi: :ehi: :ehi:

Allah yardımcın olsun cnm benım zor ama az kalmıs gecıyo gunler merak etme ha gayret  :amin:

banu_fth

valla gece uyanırdım da havanın aydınlanmasını beklerdım :sad1:  salona gıtmek ıcın  :sad1: kalkmak ıcın artık karanlıktan korkuyorumda bıraz  :-[  :ehi: :ehi: :ehi:

son ay 4 saatlık uykuyla dolastım  :sad1: 1 gıbı yatıorduk ben hava karanlıkken uyanıordum dön o tarafa dön bu tarafa bı dk yatabılıorum soldan baska pozısyonda zaten bazen bel agrısına razı olarak sırtustu yatıyordum  :sad1: yeterkı uyuyayım dıye  :sad1:

Allah yardımcın olsun cnm saglıkla kurtul  :amin: :amin: :nazar:

Nezo

Ayyyy Bende Yatamıyorum Soluma Yaaaa  :-\ İlla Sağıma Yatcam Demek Bebeğimi Rahatsız Ediyorum Öyle Yavrum Benimmmmmmm. Kız Biz Bide Yatağa Sığmıoz Benim Ömrüm Sabaha Kadar Eşime Bağırmakla Geçiyo.  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Çek Kolunu Bacağını Vs Diye  :ehi: :ehi: :ehi: Gece Kalkıom Sonra Yatağıma Geliyom Adam Benim Tarafada Yayılmış Omu Hamile Ben Mi Bilemedim  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Dedim Yatakları Ayırcaz Başka Yolu Kalmadı. Kanepeyemi Gitsem Filan Dedim. Bide Açıyo Gözünü Aşkım Sen Neden Yatmadın Diyo Ule Yer mi Var Nere Sığam Kocam Göbeemle  :ehi: :ehi:

Ben Sütü Ne Güzel İçiyodum Her Akşam . Şimdi Onuda Unutuyorum. Yoğurt Sadece Yemeklerde Yiyorum. O Kadar da Dikkat Etmediğim Halde Maşallah Kızım Toparlıyo Kilosunu Çok Şükür  :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar:

Akşamları Az Az Yürümeye Başladık Eşimle Ayaklarım Şişiyo. Dün Bide Tansiyonum Çıktı. Allah Korusun Çok Korkuom Tansiyondan Ya  :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale:
Gece Kalkıp Uyuyamamak Ne Kötü Aklıma Herşey Geliyo Artık Uyuyamayınca. Sabahta Zombi Gibi Oluyorum  :-\ Az Kaldı Kavuşucam İnşallah Bende Kızıma Allahın İzniyle Sağol Canımmmm  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

banu_fth

 :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

battal boy alın yatagınızı .. bı de kız buyuyup araya yatayım derse sana koltuk yolu görunuyo gıbı  :ehi: :ehi: :ehi: babalı kızlı yatarlar artık  :love9: :ehi: :ehi:


ayak şişmesını bende görcektın uuff  :-oooresımlerını cektım atarım bı ara ezgiş kucamda sımdı  :k06: :k06:

tuzu kes .. ayaklarını sallandırma uzat otur .. gece altına yastık koyabılıosan koy .. yukards kalsn bıraz ınıyo öle  :sad1:

bol su ıcıp tuzu kescen..   yaz geldı sımdı sıcaklarda daha cok sısıyor  :violent1:

ıhmal etme sutunu ıc yat hem uykuda gelıyo öle  :occasion5:

yuru cnm bol bol yuru .. ama kucuk adımlarla yavas rıtımle.. :love9:

uykusuzluk kötu yaa ..Allah yardımcun olsun  :opucuk:

Nezo

Bizim Yatak Zaten Battal Boy Daha Büyüğünü Mü Ariyim Napiyim  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Kı Ben hiç Tuz Yemem Bide Tuz Yesem Gümlücem Herhalde Valla. Bugün Son Hasta Bakma Günüm İnşallah Haftaya İzne Çıkıyorum Evimde Olucam Artık  :muzz: :muzz: :muzz:
Nası Vakit Geçircem Bilmiyorum Gerçi  :-\  Bu Hafta Sonu Denize Gittik. Eşim Doğumdan Önce Bi Deniz Gör Dedi Sağolsun. Fethiyeye Gittik Onda da Deprem Oldu Ayol  :honk:

banu_fth

battalın battalı varmı bilmiom  :ehi: :ehi:  o zaman senin kız araya yatma filan öle hayaller kurmasın hiç  :ehi: :ehi:

bende tuzsuz yemek yapıordum cnm eşim tuz atıp ta yiyordu ..

yinede şiştim ama sıcaklar da çok etkiliyor  :-\

evcilik misafircilik filan oynarsın artık eve geçince  :ehi: :ehi: çalışana evde oturmak zor ..

bi kaç gün ohh diyorsun yatıyorsun ama sonra .. sıkılıyorsun .. çık yürüyüş yap akşam üzeri .. ondan öncede

annnenlere git kaynana git gez yaniii  :k06: :k06: yapacak bişe yok .. ben son gün bile geldim işe haftada 3 gün evde 4 gün iş yerindeydim  :k06: :k06:
istediğim zaman gelebildiğim için sorun olmadı bana .. bizim nası olsa .. yürüyüş yaptım gezdim  :hello2:

evde net var dimi haber alabilcez senden ??