H@SRETİM SANA (CANAN) DÜŞÜK YAPMIŞ

Başlatan qonca, 10 Kasım , 2011, 12:30:30

« önceki - sonraki »

Aytii

:'( :'( :'( :'(

düşükler gebelik getirir derler

inşallah yine olacak Cananım  :amin: hayırlısı buymuş demekki

enazından doğal yolla hamile kalabiliyosun bunu öğrendin  :opucuk:

¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤

canın kankam başlığı görünce üzüldüm.ama dedikleri gibi daha kolay hamile kalıcaksın bundan sonra allahın izniyle  :opucuk:
✿Benim kendi minik,yolu uzun misafirim.. Yaşamak için en geçerli sebebim, Dilerim Rabbim en güzel yazıları yazmış olsun sana..✿


derbeder

canancim cok uzuldum. keske agrilarin oldugunda doktora gitseydin belki dusuge engel olacak ilaclar verirdi. ama diger bir yandanda...olacagi varsa olur, sen ne yaparsan yap ne kadar tedbirini alirsan al. Allah yardimcin olsun canim. birini alan Allah otekini verir canim uzulme.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

elif35

canancım çok üzüldüm canım yaa :(  Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı.ben de yağmurdan önce 6 haftalıkken düşük yaptım ama 3 ay sonra yağmura hamile kaldım eminim sen de aynı mutluluğu tadıcaksın sakın üzülme



duygucuk

canan canım arkadaşım okuyunca çok üzüldüm... bebek sağlıklı olmazsa vücut dışarı atarmış bebeği senin içinde hayırlısı buymuş bence birde böyle düşün... bundan sonraki gebeliğin daha sağlıklı olur inşallah..sakın bırakma kendini bir sonraki gebeliğinin sağlıklı olması için kendini moral olarak iyi tutman lazım...dualarım seninle bacım hakkında hayırlısı neyse o olsun... büyük geçmiş olsun
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm

bebeğimbenim(şerife)

  :'( :'(:'( :'(büyük geçmişolsunnn  allahım enkısa sürede tekrar nasipeeder inşallahh
ALLAHIMMM MELEGİMİZİ KORU YARABBİM "Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiNMake a pregnancy ticker:nazar: :nazar: :amin::amin:

Balböceği

Cok uzuldum canim ya, gecmis olsun  :opucuk:
bak ardindan tekrar gebe kalacaksin sakin umutsuz olma  :opucuk:
benimde basimdan gecti 1 ay sonra hamile kaldim insallah senin meleginde tez vakitte gelecek  :amin:

kuzucuk

 :'(  :'(  :'(  tatlım yeni gördüm ve çok üzüldüm.ama herşeyin en hayırlısı canım.inşallah en kısa sürede bebişin sana tutunur tatlım...

KasrıCinan

 bitanem çok üzüldüm...sana ne desem nasıl teselli etsem bilmiyorum ama hepsi boş biliyorum.hiç birsey seni teselli edemez.ama şunu unutma çok sükür hamile kalabiliyorsun.bak ben arkasından hemen hamile kaldım hemde çabalamadan.inanıyorum tekrar hamile kalacaksın ne olur üzme yıpratma kendini.bu Allahtan gelen bi imtihan sen dayanıklı bi kızsın bu imtihanıda atlatacaksın insallah. :nazar: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :flowers: :flowers:



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

ORNA

canım benim yeni gördüm  :crybaby2:  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: çok üzüldüm inşallah tekrardan hemen hamiş kalırsın  :amin: :amin: :amin: seni çok iyi anlıyorum arkadaşım olsun en azından gebe kalabiliyosun inşallah tez zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın  :amin: :amin:

<<<betty>>>

canancım çok geçmiş olsun  :'( :sad1: inşallah en kısa zamanda yeniden Rabbim sana sağlıklı bir gebelik nasip eder  :amin: :amin:
arkadaşlarında dediği gibi düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyor çünkü rahim gebeliğe alışıyor...
inşallah Rabbim bekletmeden yeniden gönderir meleğini  :amin: :opucuk:



banu_fth

uuff yaa cok uzuldum  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
kontrole gıttıgı dr nası anlamaz bısı demez ..  :crybaby2:
nasılda umutlandırdım senı yaa cok uzgunum . sancın agrın oldugunu bılmıordum . Allah yenısını saglıkla kavustursun ınsallah  :amin: :amin:

belkis_nur

canim benim yaaa ....  allah sabir versin bitanem insallah en kisa zamanda yeniden hamis kalirsin  :amin:

kelebegimm

bitanem cook cook uzuldum gecmis olsun canim rabbim bidaha yasatmasin ama arkasindan sende yeniden hemen hamile kalcan ben inaniyorum su anda ne kadar uzulme etme desekde bos yasayan bilir ama iki hafta sonra yeniden umudun yesericek tekrar isticen ve hemende hamis olcan ins. allah yardimcin olsun cok zor :y25: :y25:


]

seda87

canancım çook üüzüldüm yaa başlığı görünce içim cız etti yeminle.canm inl tekrar kalırsın hamile bak bizlerde hep düşük yaptık sonra tekrar hamile kaldık.çok büyük bir imtihan yaşayan bilr :y25: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:rabbim sabı versin canm çook geçmiş olsun
İki Erkeğe Adamak İstiyorum Hayatımı... Biri "KADINIM" Desin Bana... Diğeri Sadece ''ANNE" :))