kızlaarrr türbe ziyareti yaparak birbirimize duaa ediyoruzzz katılmaz mısınızz ?

Başlatan GÜL GÜZELİ, 05 Ekim , 2011, 15:55:51

« önceki - sonraki »

GÜL GÜZELİ

kızlaaaaaaarrrrrrrrr bu hafta sonu herkes yaşadığı şehirdeki bi türbeyi ziyaret etsin ve forumdaki bebeği olmayan arkadaşlarımıza hayırlı evlat,hamiş olanlarada sağlıklı,hayırlı doğumlar nasip olması için dua edelim diyorummm ne dersinizzzz ? Yani bu hafta sonu Rabbimizin sevdiği kullarını O'nun rızası için ziyaret edip el açalım inşaAllah..Katılmak isteyenler buyursun ve gideceği türbenin adını yazsın.Hangi şehirde hangi muhterem zat var öğrenmiş oluruz hem  :icon_thumright:

GÜL GÜZELİ

huhuuuuuuuuu kimsecikler yokmu yahuuuuuuuuuuuuuu  :y25: :y25:

esracım

tamam arkadaşım ilk ben yazılı olayım.ama pazar günü gidebilirim.cumartesi hem adetim geçmemiş olabilir gitmişken temiz olayım.hem de cumartesi yakın arkadaşımızın düğünü var.benim gideceğim türbe Kastamonu da Şeyh Şabanı Veli Türbesi (Hazreti Pir)
Arkadaşlar isimlerini topluca yazalım.hepsi için ve kendim için de dua edeyim.Allah ım dan duamı edeyim.verici Allah o büyük zatların yüzü suyu hürmetine diyerekten..

GÜL GÜZELİ

tamam canım ismin ne? bende normalde kocaelideyim ama bu pazar istanbula gideceğim inşaAllah..Rabbim nasip ederse Eyüp El Ensari'yi ziyaret edicem..Bolcada dua edicem.İsim isim dua edelim. Rabbim o mübarekler hürmetine dualarımızı kabul eder inşaAllah..Benimde selamımı iletirsen çok sevinirim  :opucuk:

esracım

canım benim ismim esra..
seninde ismin zannedersem aslı yada en iyis sen yine de söyle.emin bi şekilde duamı edeyim.selamını söylerim.sende benden selamımı ilet canım.çok güzel bir etkinlik oldu.Allah ım dualarımızı kabul eder inşallah.

suzannn

BENDE KATILAYIM ARANIZA BURSADAYIM İSMİM SUZAN VEYSEL KARANİ HAZRETLERİNE GİDERİM

GÜL GÜZELİ

suzanzım hoş geldin canım Rabbim razı olsun  :opucuk: benimde selamımı iletirsen çok sevinirim

GÜL GÜZELİ

ayşegül (yani ben)
esra
suzan




isimleri eklemeye devam ederiz inşaAllah kızlar  :hello2: bana hayırlı evlat için dua ederseniz sevinirim  :flowers: sizin niyetleriniz ne? söyleyin not alayım inşaAllah  :icon_thumright: selamlarınızla birlikte özel dua edeyim  :amin:

suzannn

HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR İÇİN

suzannn

İNŞALLAH ALLAH BU MUHTEREM ZATLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLEREDE ANNE OLMAYI NASİP EDER

esracım

bana da hayırlı evlat için dua edin kızlar.suzancım hoşgeldin benim için dua eder misin? ve benimde selamımı iletirsen sevinirim.

GÜL GÜZELİ

esracım ve suzancım not aldım sizleri ve niyetlerinizi..Rabbim inşaAllah o mübarekler hürmetine niyetlerimizi kabul eder..Selamlarınızı da ileticem RAbbim nasip ederse  :opucuk:

suzannn

EDERİM CANIM BUNU BEN  3 AY ÖNCE BURSADAKİ TÜRBELERİ DOLAŞTIM HERKEZ İÇİN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERMESİ İÇİN ALLAHA DUA ETTİM

derbeder

arkadaslar,

bildigim kadariyla bu sekilde dua etmek dogru degil. soyleki; istegimizi sanki Allah' tan degilde yatirdan istiyormusuz gibi oluyormus. ayrica yatir ziyareti kendi menfaatlerimiz icin olmamali.

yanlisim varsa duzeltebilirsiniz.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

GÜL GÜZELİ

Canım zaten orda yatan mübarekten istemek doğru değil  :icon_thumright: biliyoruz. Ama Allah'ın sevdiği kullarını aracı tutabiliriz yani onların hürmatine dualarımızın kabulü için dua edebiliriz. Hem Allah dostlarını ziyaret etmek çok sevaptır.Niyetimiz çıkar değil Rabbin rızası inşaAllah  :icon_thumright: