Düşük ve Kürtaj Sonrası Adet Süreci, Korunma, Gebelik

Başlatan ceylinazra, 14 Mayıs , 2008, 13:38:48

« önceki - sonraki »

мiŁenα.

baska dr gıt agrıyla ne duruyorsun...

gıt derdıne derman ara...bekleme ewde ole ..

yazıklar olsun bole drlara :violent1: :violent1:


:love9: :love7: :love9:


ceylan

slm cnm üzme kendiniz geçen yıl bu vakitler benim bebeğimde 8 haftalıkken karnımda öldü ve bu tarihlerde kürtaj oldum dr anormal olan bebekleri doğa kabul etmediği için kendiliğinden sonlandırıyormuş çok şükür allah hayırlısını versin bak ben bir yıl sonra allahın izniyle tekrar gebeyim 4 aya girdik  allahtan hayırlısını iste cnm tekrar olur  üzme kendini lurmu allah yar veyardımcınız olsun :) sağlıcakla......

♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

cnm ben gecen sene 27 aralikda 7haftalikken düsük yaptim...

ve gecen ay birakdik korunmayi ve hemen hamis kaldim suan 6+4 haftalik hamisim rabbime sükürler olsun... :nazar:

kafana takma rahat ol cnm hayirlisiynan en kisa zamanda olur ins. :amin: :amin:

mingu

 ??? MERHABA bende aranıza yeni katıldım benim de benzer bir problmim oldu 4 temmuzda boş bir gebelikmiş kürtaj oldum doktor banada 3 ay dedi ben 2. adetimi gördüm fakat korunma işini bu ay biraz önemsemedim korkuyorum olası bir gebelikten acaba çokmu zarar görürüm başından böyle bişi geçen yada yanınında olabilir bilgilendirirseniz sevinirim herşey herkezin gönlünce olsun İYİ BAYRAMLAR.

yuğçe

kızlar bnde buraya yeni üye oldum ..bebegimi kaybettim 8haftalıkkken kürtaj olmadım ama çok zor oldu . hem psikolojik hem acıı :y25: :y25: :y25: :y25: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: ama nasip die bişe var hiç korunmadım doktorlar korunmama gerek olmadıgını hemen hamiş kalabilecegimi söledii bakalım bekliyorum inşşş banada bi melekkkk  :love9: :love9:
bekliyorum yeniden bana gelecegin günü meleğimmm:((((    

мiŁenα.

inş canımmm..en kısa surede melegıne kavusursun :amin:


:love9: :love7: :love9:


..BahaR●●

Rabbim isteyince herşey olurrr yeterki dua edelim....

Ahirena

eşim iki kere düşük yaptı.3. hamile kalışında artık gene düşecek diye korkuyla 9 ayı geçirdim.Hamileliğine sevinememiştim bile.Ama hamdolsun 52 gün önce osman enes'imiz dünyaya geldi.Dua diyorum başka birşey demiyorum.Eğer çocuk nasip edecek biri varsa o da Allah azze ve celledir.Yoksa bütün dünya bir araya gelse çocuk olmayacaksa yapamaz.

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


Ahirena

evet ben babayım :)
2,5 yıldır evliyiz 2 düşük ve 3.cüsü osman enes.Ama hiç vazgeçmedik.Tedavi için hastanelere gitsekde daha tedaviye başlamadan çocuğumuz oldu.Ama birsürü testde yaptık.Birşey çıkmadı çocuğa engel olan.Nasip ve takdir bu olay aslında.

мiŁenα.

anladım forumda erke yokta sasırdım....

ıns olur bebegınız


:love9: :love7: :love9:


Ahirena

artık babaları da bu foruma toplamak lazım.Kadınlar matinesi olmuş burası :)
Babalar için bölümde var nasıl olsa.

мiŁenα.

 :ehi: :ehi:

bence savas cıkar karsıyım ben rsım koyuyoruz ozel konusuyoruz erkegın olması yanlıs benım esım hanım sıtesı dıye bılıyor..ve erkek var aramızda..ben karsıyım yonetıcıyede bıldırcem ..


:love9: :love7: :love9:


yuğçe

allah herkesin gönlüne göre versin eed allah istemesse olmaz düşük çok acı oluyo heleki ilk çocukta . allah böle bi acı yaşatmasın bi dahaaaa :amin: :amin: :amin: :amin:
bekliyorum yeniden bana gelecegin günü meleğimmm:((((    

Ahirena

bence burası bir internet sitesi çok özel resimlerinizi ve özel mahrem konuşmalarınızı zaten forum içerisinde yapmak çok uygun değil.Eğer site ziyaretçilere kapatılıp sadece yönetici onaylı üyelik sistemine geçilirse biraz daha güvenli olur.O da sahtekarlar ve sapıklar her yol udeneyeceği için çok uygun değil.Size bir abi,kardeş tavsiyesi çok özel şeyleri üstü kapalı konuşun ya da hiç konuşmayın.