♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

ayşem kız saol hemşom  :opucuk: ona her baktığımda inan ki aklımdan geçiyorsunuz,Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın diye dua ediyorum.   :amin: :amin:



°•.ℓανιηуα.•°

ay yüzlüm gül yüzlüm  :love9:

canparem benim... annen şimdi okulda. seni öyle özledim ki. sabah ben çıkarken hala uyuyodun. göremedim seni. ah o ay yüzüne kurban olduğum.  :love9: kokun ne güzel... ağzın hep süt kokuyo,nefesin öyle sıcak öyle güzel ki... seni saalerce koklayabilirim. bebeğim... sen hep benim bebeğim olarak kalacaksın.

parçam... sana geçen gün yeni yap bozlar almıştım. tam da senin sevdiğin resimler var üzerinde. vinç ve beton arabası  :ehi: toplam 7 parçadan oluşuyo ve alt yüzeyinde aynı resim yok. ilk başlarda yapamadın haliyle ama dün akşam bi baktım kendin götürüp götürüp yerleştiriyorsun. zeka küpüm yap boz da yapmaya başladı  :nazar: o kadar profesyonel yapıyosun ki ama büyük bi ciddiyetle. bi de anne bu buraya ait diyosun yerleştirirken  :k06:  :nazar: 5 parçalık üzerinde at resmi olan da var. onu da çok güzel yerleştirdin. göz el koordinasyonun harika.

saklanıyorum bi yerlere. geliyosun beni buluyosun bi de " anne demek sen burdasın " diyosun ya,işte o laflarına ölüyorum yaa. nerden buluyosun böyle kelimeleri cümleleri  :ehi: geçen gün de tuvalete gittim,kapıyı bi güzel açtın banyoya girdin. aaaa anne demek sen burdasın dedi. bi de anne sen çiş mi yapıyosun demeyesin mi  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: kuzum vallahi senden bişi kaçmıyo  :tongue3:  :laughing7: çişe bile senden izin almadan gidemiyoruz  :ehi:

baban soruyo,oğlum sen bana büyüyünce ne alıcan. sen direkt audiiii diyosun. ah o baban yok mu. seni de kendisi gibi araba delisi edecek  :ehi: neler öğretiyo sana öyle  :ehi: baban mükemmel bir baba oğlum. inşallah onunla ilişkileriniz ileride çok çok iyi olacak. buna eminim. çünkü bütün vaktini sana ayıran bi baban var. işimiz gücümüz sensin. senden gayrısı yok ikimizin de hayatında. sen çok şanslısın..

seni seviyorum oğlum....



°•.ℓανιηуα.•°

annesinin akıl küpü, bir tanesi  :love9:

annecim uzunnn bi tatil molası verdik.. bolbol gezdik tozduk seninle. adanaya gittik  :hieyt: :hieyt: paşam sen 22 aylıkken 2. kez adanaya uçakla gittin geldin. öyle mutluydun öylr mutluydun ki oyuncak olarak gördüğün ve çok sevdiğin uçaklara binince dört köşe oldun. hem gidişte hem dönüşte cam kenarına oturduk. anne baak uçağın kanadı,anne bak vuuuu uçuyoz diye kendi kendine kıkır kıkır gülüyodun. gül yüzlü oğlum benim.... anneannen deden teyzen elif nenen hüseyin deden. hepsi seni paşalar gibi karşıladı. sana bayıldı.. el üstünde tuttular seni. sana hayran kaldılar. selman deden kulaklarına inanamadı konuştukların karşısında. kızım nasıl böyle konuşuyo bu dediler. ben de bilmiyorum işte, hafızan kuvvetli.. adanaya giderken yanımıza çok tatlı bi abla oturdu. sana bi şarkı söyledi bi kaç kez. ve sen o şarkıyı 1 gün sonra bana söyledin.  :-ooo unutmamışsın. melodisiyle birlikte. " örümcek duvara tırmandı,yağmuır yağdı ıslandı, güneş açtı kurudu, yuvasında uyudu" bi de hareketlerini yaparak söylüyosun. akıl küpüm sen beni şaşırtıyorsun hep.  :nazar:

ilknur teyzenin kızlarıyla bol bol oynadın. ama ecemle pek geçinemediniz.  :laughing7: oyuncak kavgası yaptınız. olsun olacak o kadar. çocuklarla beraber olmak ne kadar değiştirdi seni. daha bi açıldın daha bi mutlu oldun. neyseki yeni yapılan evimizde alt ve üst komşularımızın çocukları da seninle akran. biri senden 1.5 ay büyük,diğeri de 9 ay büyük. evimizin karşısında da park var. onlarla bol bol oynayabilirsin.

bal küpüm ay parçam. babanı öyle bi özlemişsin ki.. sürekli onu sordun durdun. havalimanında gördüğünde de sevinçten ne yapacağını bilemedin. öyle mutlu oldun ki. baban sana kırmızı bi araba almış. bayıldın... bana da çok güzel üzerinde nazar duası olan bi kolye almış  :love9: onu çok seviyoruz,Allah başımızdan eksik etmesin  :amin: dün bütün gün babanla kudurdun durdun. akşam da beraber dışarı yemeğe gittik. ordan seni parka götürdük. akülü arabaya bindin. trene bindin. kudurdun durdun  :k06:

güzel oğlum benim.. akıllı kuzum... bu gün akşama yine çıkarız dışarıya. artık her gün çıkıcaksın oynayacaksın. seni çok seviyorum canım yavrum  :love3:



Ozay

oyy maşallah Öznur epey bir dillenmiş Sarper :) okurken hayal ettim  :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: Ozay - 29 Nisan , 2013, 14:29:48
oyy maşallah Öznur epey bir dillenmiş Sarper :) okurken hayal ettim  :love9:

canım yaaa  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

dönmene çok sevindim  :love9: büyüdü iyice teyzesi. dilli düdük oldu. oğuzuma da günlük istiyorum. hemen aç olur mu  :love3:



Ozay

yok ya açmam artık :) sen yaz ben okuyorum zevkle  :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°




suzannn


°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: βαhαƦıʍ - 30 Nisan , 2013, 16:35:02
maşallah sarpere çok tatlı çok

suzanım saol bitanem. sen nerelerdesin ya,neden gelmiyorsun...



°•.ℓανιηуα.•°

ay parçam...

benim akıllı,uslu,sevimli bebeğim... dün öyle güzel bi gün geçirdik ki... sen ömrü billah unutmazsın. sinem teyzenler uğur amcanlar ve osman amcanlar ve çocuklarıyla beraber kahvaltıya gittik kadırga diye bi yere. kemalpaşa yakınlarında. doğa ile iç içe süper bi yerdi. koşturdun,eymenle oynadın zıpladın.... ordan kımız çiftliğine gittik. atlar vardı.. anne baaak dıgıdık dedin  :ehi: sonra dokunmak ve binmek için sabırsızlandın. babanla beraber binicektiniz ama babanı istemedin,tek başına bindin ata. nasıl mutlu oldun nasıl anlatamam  :k06: bir dünya fotoğraf çekildin... senin korkusuzluğuna hayranım,hiç korkmadın atlardan  :laughing7: canım bebeğim.. ordan da nazar boncuklarının üretildiği nazar köye gittik. sen serinlikte bi güzel uyudun. hava o kadar sıcaktı ki.. ateşleniyor gibi oldun. havanın sıcaklığından mıydı yoksa enfeksiyon falan mı kaptın bilmiyorum ama 37 civarında ateşin çıktı.  :-[ hemen ordan hastaneye gittik,doktor önemli bişiyi yok dedi ama içimiz rahat değil. bu gün de cici annenle konuştum az önce ateşi yok dedi,mutlu dedi.

güzel oğlum benim. sen sakın hasta olma olur mu... çünkü bu annen perişan oluyor,seni hasta görmeye dayanamıyor. baban benden beter. sağ kulağının arkasında minicik bi şişlik beze farkettim dün gece saçlarını okşarken... panikten ölecektim  :-[ neyseki internetten araştırınca önemli bişi olmadığını anladım ama yine de doktora gideceğiz yavrum.. şakaya gelmez.

önceki gün biz okuldan geldiktan sonra 5 gibi parka gittik. eve geldiğimizde saat 8.30 du  :k06: deli danalar gibi parkta oynadın. sana hiç karışmadık. o kadar çok çocuk vardı ki hep beraber oynadınız. kaydıraklara çıkıyordunuz,kayıyordunuz yeniden merdivenlerden tırmanıyordunuz. maşallah hiç korkun da yok. cesaretlisin. bi güzel çıkıyosun iniyosun kayıyosun. yalnız oyuncaklarını paylaşmayı hiç sevmiyorsun  :k06: bu şu anda senin yaşının gerektirdiği bişi,o nedenle endişelenmiyorum. zamanla paylaşmayı öğreneceksin...

bu gün yine parka gideceğiz. ordaki annelerle anlaştık. aynı saatte parkta olucaz  ;D

canım yavrum.. gül yüzlüm... seni öyle seviyorum ki.. öl desen ölecek kadar...  :love9:



Ozay

dıgıdık he  :k06:

maşallah sanki 4 5 yaşında ki çocuğu anlatıyosun aman nazar değmesin  :nazar:

°•.ℓανιηуα.•°

teşekkür ederim aytim  :opucuk:

ne bileyim kargaya yavrusu şahin gelirmiş ya,benimki de o hesap heralde  :k06: ama sarper gerçekten akıllı ve anlayan bi çocuk  :nazar: beni kolay kolay üzmemiştir.

oğuzumu anlat,nasıl,neler yapıyo,casperım benim saçları uzamıştır artık  :love9:



Ozay

hehe evet uzuyor saçları ben bi kaç kere kendim kestim  :laughing7:

şimdi yine uzadılar ve bi ara kestircem şöyle 2 yaşına yaraşır bişey olsun  :k06:

Oğuz iyi ya baba annesinde takılıyor yavrum

yaşıtlarına göre çok uzun duruyor herkes onu 3 yaşında sanıyor :) ama konuşmaya başlayınca anlıyorlar okadar olmadığını  :k06:

°•.ℓανιηуα.•°

ayyy yerim ben onu. canım anne uzun baba uzun olunca başka şansı kalmıyor çocuğun. oğuz uzun olur çünkü sen de uzunsun  :nazar:

sarper de uzun teyzesi. boyu 93 cm geliyo. ama kilo yok bizde. daha doğrusu kurtlu gibi duramayınca yerinde hiç et tutmuyo. onun yediklerini ben yesem iyice dana olurum ama onda bişi olmuyo  :laughing7: bi de genetik sanırım. babasına benziyo. boyu tipi aynı. babası gibi olursa metabolizması iyi çalışır,bi gram fazlalığı olmaz ne kadar yese de.   :k06:



Ozay

Oğuz 21 aylık 1 metreye yakın

ölçtünmü dersen yakın zamanda ölçmedim ama şöyle anlıyorum o boyda olduğunu;

benim bacak uzunluğum 1 metre tam kafası kalçama geliyo  :occasion14: :k06:

Allahım sağlık sıhhat versin. Maşallah Sarperde iştahlı demek ki  :nazar:

bu kadar hareketliliğe kilo almazlar fazla zaten, Oğuz da çok hareketli  :aferin: