♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

melek100lü

ayyy öznur nerden aklına geldi öyle bişey  :caca: :caca:

ağzından yel alsın bacım  :sad1: :crybaby2: :crybaby2:

Rabbim kimsenin sevdiğini kimseye koymasın  :amin: :amin: :amin:

°•.ℓανιηуα.•°

ay ne bileyim yaaa,arada geliyolar bana öyle  :laughing7:

ama yine de vasiyetimdir kızlar. bana bişi olursa face den de olsa bildirin  :ehi:



°•.ℓανιηуα.•°

bebeğim...

şunu bir kere daha anladım ki sen gerçekten çok akıllı ve uslu bir bebeksin.

akşam kağanlar geldiler. kağan her yeri dağıttı,bağırdı çağırdı hırçınlık yaptı,sen ise onu şaşkın şaşkın izledin  :ehi: kağanın annesi sana hayran kaldı. çünkü biz sana ne yap desek sen yaptın,akıllıydın. hatta bi ara gittin kağanın annesine sarıldın,ona muaahhh yaptın  :k06: kadın hasta oldu sana,kendi çocuğunu bıraktı sana sarıldı,seni öptü  :ehi: sevgi yumağım benim... sen ne de sevgi dolusun öyle...

seni kağanla fazla görüştürmeme kararı aldık babanla. çünkü en son baktık sen de onu inceleyip onun gibi davranmaya başladın. o çığlık attığında sen de benzeri bi şekilde çığlık attın. öyle olmaz ama değil mi bebeğim...

onlar gittikten sonra seni bol bol okudum üfledim,nazarlardan korusun yavrumu diye  :amin:

canım oğlum... pamuğum benim. senin uslu akıllı her şeyi anlayan haline bayılıyorum. benim güzel oğlum bir tek diş sancısı tuttuğunda bağırır. onun dışında kimse ağlama sesini duymamıştır bile. çünkü ben oğlumun akıllı ve söz dinleyen bi çocuk olduğunu biliyorum... onunla ilgileniyorum...  :love9:

ay yüzlüm.. kelime dağarcığın hızla çoğalıyor. geçen demez misin sinek git yav  :ehi: :ehi: :ehi: ah o sinekler yok mu  :caca: :caca: gelip gelip oğlumun üzerine konuyolar. ee biliyolar tabi kime gideceklerini  :k06: :k06: :k06:

sen var ya sen... cansın hayatsın ....  :love9:



...ŞehzadEfe...

öznur efe de sanki kağan gibi bir çocuk  :y25: acaba bizide kimse istemezmi çok üzüldüm bende hep ilgileniyorum üstüne düşüyorum ama yaramaz işte koltuk üstlerine dolapları acıp karıştırmak istiyor ne kadar engellesemde yapma desemde inat edip yapmak istiyor nasıl davaranacagımı bilmiyorum  :y25: çok üzüldüm şimdik
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

Balböceği

14 Kasım , 2012, 13:47:06 #874 Son düzenlenme: 14 Kasım , 2012, 13:49:08 ßăʟßöƈεğἶ
Kızlar çocuk çocuktan öğrenir bu bir gercek, hako'yu yazın çok kattı, cocukların arasına

Oğlan iki günde karene bellemiş, kua kua deyip vuruyor millete, bana başka cocuklara  :cildir:

Acıtmıyor ama öğrenmiş bir kere, sabah yanıma almıştım ayağa kalkmış kua deyip tekmeyi indirdi  :ehi: :ehi:


Öznur bir daha oynamasın kesinlikle katılıyorum ben artık oynatmıyorum  :cildir:

Nagihan sen de bı alemsin, tabi ki karıştıracak dolablari koltuklarda gezecek zamanla düzelecek annesi  :love9:

Öğrenme, merak etme zamanları  :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

ay nagihan kız güldürdün beni töbe töbeeeee  :caca:

canım benim sanki sarper ortalığı karıştırmıyo mu sanıyosun. bütün dolaplar çekmeceler aşağı iniyo,tencereleri kafasına geçiriyo,babasının çorap çekmecesi harap halde  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

böylesi normal. çünkü karışıtracak ki öğrenecek.

ama o bahsettiğim çocuk bi başka. anlatılmaz. sürekli birilerine zarar veriyor. arada sarpere kaç defa içirdi  :( çok hırçın. babasının suratı ne biçim çizikti. anlicağın kişilere zarar veriyor.

canım benim efe böyle değildir. senin yapman gerekn sadece çocuğu çok engelleme. mesela hayır yapma kelimesini lügatından çıkar. bişeyi yapmasını istemediğinde dikkatini başka yöne çek. hayır kelimesini kesinlikle kullanma. çünkü emin ol çocukların bu yaşlarda davranışlarına şekil vermek çok kolay. çok çabuk değişebiliyorlar.

aynen edam kız hemen kapıyolar. demek kuaaa haaa  :k06: :k06: :k06: ay yerim ben onu. eda senin oğlan da uysal ama. maşallah.  :nazar: o kadarlık normal ya. benim bahsettiğim çocuk gerçekten haşarı bişi.




°•.ℓανιηуα.•°

haa bir de arkadaşlar sakın çocuğun yanında "çok yaramaz,hiç söz dinlemez,beni çok üzer1 gibisinden cümleler kurmayın.

akşamki kadın onu yapıyordu. kadın illallah etmiş ve bunu çocuğunun yanında bana anlatıyo. çocuk duydukça daha da kuduruyodu sanki. uyardım bak böyle deme o seni dinliyo hepsini kapıyo dedim ama nafile...  :(



...ŞehzadEfe...

aslında efenin boyle olmasının en büyük sebebi benim efe severken ısırıyor çünkü ben hırpalayarak sevdim hep onu oyle gördü bide cici yaparken vuruyor  :y25: :y25: tutturamıyor geçen eltimin kızının yanagını bir ısırmış öpücek sözde şişmiş kızın yanagı oyuzden pek kimseye gitmiyorum ve evet canım hayır demiyorum yapma demiyorum ilgisini baska yere cekiyorum  :y25: bazen yapamıcam gibi geliyor
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

canım yaaa efe daha çok küçük. zarar verdiğinin farkında değil. o onu oyun sanıyo belki de...

akşamki çocuk 2.5 yaşındaydı  :-[

gerçekten bi ara sarper de cici yaparken içiriyodu. bi de gülüyodu vurunca. bi arkadaşımla konuşmuştum. o önermişti: onun vurduğu eli al öp ve yanağına koy,kendin okşat demişti.

ben yaptım faydasını gördüm. bak gerçekten henüz çok küçük olduğundan onu şekillendirmek çok kolay.



...ŞehzadEfe...

sagol canım tavsiyelerin için denicem kesinlikle bu aksam başlarız artık  :opucuk: inş düzelir  :amin:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

düzelir düzelir annesi.

daha ne huylar gelip gidecek ohooooo  :k06:

şunu unutma sevgi ile büyüyorsa-ki öyle efe- hiç bir problem yok. işin özü sevgi...



...ŞehzadEfe...

ben eşime hep şey diyorum efe çok şanslı çevresindeki herkes çok seviyor ve gerçekten çok büyük bir aşkla oldu anne babası birbirine aşık çiftin çocugu diyorum eşimde gülüyor ama oyle  :k06:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

ohooooo o zaman ne korkuyon kızım sen.

aşk çocukları mutlu çocuklardır. efe paşama maşallah annesi canavar gibi meraklı bi çocuk olucak o inşallah  :nazar:  :amin:



°•.ℓανιηуα.•°

19 Kasım , 2012, 09:54:07 #883 Son düzenlenme: 21 Kasım , 2012, 09:52:14 °•. °•.ℓανιηуα.•° .•°
kaymak,bal,şeker,lokum.....  :love9:

daha ne sayayım senin için hııı  :love9: gerçi sen hiç bir tabire uymuyorsun ki  :k06: sen bambaşka bi şeysin,benim canımın taaa içisin...

çok güzel bir hafta sonu geçirdik. cumartesi ve pazar günü kahvaltını yaptıktan sonra parka gittin. cumartesi ben götürdüm pazar günü baban götürdü. bol bol güneş depoladın,orda çocuklarla oynadın. öyle mutluydun ki  :k06: Rabbim hep böyle güldürsün yüzünü inşallah  :amin: cumartesi biz parktayken baban bütün evi temizlemiş. öyle makbule geçti kiii  :suclu: bunu neden yapıyor biliyor musun? birincisi tabiki benim yorulduğumu gördüğü için yardımcı olmak için,ikincisi ve en önemlisi de sen evdeyken temizlik yapılmazmış. toz yutarmışsın,hastalık kaparmışsın. sen yokken büytn evi havalandırıp yerleri makinaya tutup silmiş.  :aferin:

canım oğlum. artık bişi istemediğinde öyle güzel istemiyoyum diyosun ki  :k06: kafanı iki yana sallayıp ııı ıı diyosun ya da istediğinde evet diyosun ve kafanı öne arkaya sallıyosun  :ehi: bişi sorduğumda sarper anladın mı diyorum sen kafanı öne arkaya sallayıp anladım diyosun. ey Allahım yaaa sen nerden öğreniyorsun bunları. baban sana bimden yeni puzzlelar almış. öyle güzel öğrendin ki. hepsini yerine götürüp koyuyosun. göz el kordinasyonun çok iyi.

veeee 5 gün sonra cumarteis günü ankaradan ginnur neynen gelecek. yani gülnur teyzen  :ehi: seni çok özlemiş. görmeye geliyor. sınavları bitmiş. kaçamak yapıcak sırf senin için.  :love3: şanslı kuzum benim. seni görmeye taaaa ankaralardan geliyorlar  :ehi:

ay parçam hızla kilo alıyorsun. hızla büyüyorsun... yalnız şunu anladım ki sen tıpkı baban gibi dünyaları da yesen çok kilolu olmayacaksın. baban da öyle. onun yediklerini başkası yese dombili olurdu ama o çok fit. sen de o kadar çok yiyorsun kiiii bu yemenle obez olman lazım ama sen yeni 12.100 olmuşsın  :k06:

düşündüm de ne kadar erken konuştun.. dün videolarını izliyoruz babanla daha 11 aylıksın sanırım. çimlerde çiçekleri gösterip çiçek demişsin.  :nazar:

uslu oğlum benim. sana neyi getir desem gidip getiriyorsun bana veriyorsun. düzenli bir çocuk olacaksın besbelli. mesela suluğunu nenrden aldıysan götürüp tekrar oraya koyuyorsun  :aferin: canım benim.

haaa unutuyordum. sana pepenin 5 duyu organımız var şarkısını söylüyordum hep. şimdi soruyorum hadi sarper 5 duyu organımızı göster. resmen tek tek gösteriyorsun  :nazar:  :hieyt: önce dili gösteriyorsun  :ehi: sonra kulak göz burun. teni göstermiyorsun haliyle. o kadarlık da olsun değil mi meleğim. :opucuk:

canım benim,her şeyim... sen hep böyle ol oğlum olur mu. ama biliyorum hep böyle akıllı olacaksın.. insan bebekliğinden itibaren kişiliği ile alakalı ipuçları verir çünkü. seni öyle seviyorum ki.... anlatamam tarif edemem bunu  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

annesinin en kıymetlisi.. balım...

uzun zaman oldu yazmayalı günlüğümüze. zaman o kadar dolu geçiyor ki senle önüm arkam sağım solum tüm bedenim sen oldun. ay yüzlüm benim. akıllı oğlum..

geçtiğimiz günlerde gülnur teyzen geldi gitti. onunla çok iyi anlaştınız. keşke yakın olsalar da doya doya görüşebilseniz. geçen hafta sonu da babaannenler geldiler. onlara da çok alıştın. hatta gittikleri gün gecenin 4 ünde uyandın(normalde deliksiz uyursun  ;D ) gittin uyudukları odanın kapısına dayandın. babaanne diye söylendin. sonra baktın ki gitmişler bana baktın iki elini açarak yoook gitti dedin  :k06: akıl küpüm. çok üzüldün gidişlerine. amcan da sana gammy bear oyuncağını almış. zaten gummy gummy diye çıldırıyorsun. son zamanlarda favori şarkın gummy bear  :laughing7:

seni artık küçük bir bebek gibi göremiyorum. derdini meramını çok iyi anlatıyorsun. dün ayağın koltuğun altına sıkışmış. bi baktım bana sesleniyosun: anne anne diye. efendim oğlum dedim ayak ayak dedin  :ehi: gittim seni kurtardım. ciciannenle tekerleme öğrenmişsin. tam olarak ben bilmiyorum ama şöyle: komşu komşu huuu kim geldi diyo sen kara kedi diyosun.sonu da yandı bitti kül oldu diye bitiyo. sorduğu her şeye cevap veriyorsun  :aferin:   playskooldan üzerinde geometrik şekillerin olduğu küp almıştık. bütün geometrik şekillerin adını öğrendin ve hepsini çok rahat içine yerleştirebiliyorsun. gerçi bunları uzun zamandır yapıyosun sen. öyle güzel dikdörtgen diyosun ki  :love3: senin ağzını yerim ben.

baban sana saolsun kek yerken adam gibi ye dedi. sen de agamı yeee diye öğrendin ve kekleri bir bir fırlattın. şimdi eline öyle bi yiyecek geçtiğinde agamı yeee diyip fırlatıyosun  ::) her yerimiz batıyo be kuzum  :D napalım. artık sen eğlen de....

bu arada artık senin de bi emeklilik hesabın var. anne ile baba sana yatırım olsun diye her ay küçük de olsa bi meblağ bankaya yatıracak ve sen 18 yaşına geldiğinde emekli olacaksın. kimbilir belki o zaman üniversiteye gittiğinde kullanırız,ya da yurt dışına gidersin.. bundan hiçbir zaman haberin olmayacak yavrum. asla baba parasına güvenmemelisin.

şimdilik bu kadar kuzum.... seni çok seviyorum güzel yavrum...