♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

sen benim uğurum,şansım herşeyimsin  :love9: :love9:

bal oğlum benim... 18 ay 9 gündür hayatımda bifiil faaliyet halindesin  :ehi: senle geçen her dakika öyle zevkli öyle güzel ki... sen bana çok büyük bir armağansın... paylaşımlarımız arttıkça sana daha da bağlanıyorum. öyle bir çocuk sevgisi açtın ki kalbimde başka çocukları gördüğümde içimdeki merhamet duygusu nedense beni ağlatıyor. daha bi başka bakıyorum bebeklere çocuklara...

çok akıllısın,çok dillisin. mesela bu sabah bizi yine şoke ettin. ben lavabonun önündeydim. baban bağırdı aşkım terliğini giyin ayakların üşür dedi. koşa koşa gittin içeri. ben de dedim nereye gitti bu çocuk. koşa koşa geldin önüme terliklerimi attın. anne,terlik,giyin dedin  :ehi: :ehi: :ehi: gülmekten bi hal oldum,sen de nasıl güldün nasıl güldün  :ehi: :ehi:  :love3: annesini düşünürmüş oğlum... hafta sonu salonumuzu değiştirdik. salonumuz çok büyük olduğundan ısınmıyordu. biz de diğer kırmızı koltuklarımızın olduğu odaya geçelim dedik. normalde oranın kapısı hep kapalı durur. sen sanırım eski evimizi hatırladın. oraya girince öyle mutlu oldun ki. evimiz evimiz diye naralar attın. sen nerden biliyorsun evimiz demeyi,orayı nasıl hatırlıyorsun. beni hayretlere düşürüyorsun.  :k06:

yere bi kilim attım. gittin kilimin başına oturdun. başladın içinden geometrik şekil bulmaya. kare dikdörtgen üçgen daire. hepsini gösterdin  :ehi: sonra eşkenar dörtgen bi şekil var. onu götürdün kilimin üstüne koydun. anne baaaak. dedin. kareee dedin. gerçekten de o eşkenar dörtgen senin gösterdiğin şeklin aynısı,rengi bile aynıymış  :ehi:

saklambaş oyunuyoz. sen battaniyenin altına saklanıyosun. aaaa diyorum sarper yok. nereye gitti diyorum okula diyosun  :toothy10: okulda napacakmış sarper diyorum ders diyosun. bi de yere yazı yazıyomuş gibi yapıyosun  :k06: yere de bi minder koydum. sarper dedim burası bizim kitap okuma köşemiz. hemen gittin kitaplarını getirdin. açtın,içindekileri saydırdın. dede,kuş,balık,deniz,ahtapot...... Allahım neler neler... o kadar güzel konuşuyorsun ki artık  :ehi:

dön dön kelebek hacı baba gelecek diye bi oyunumuz var. dönüyoz,sonra başımız dönüyo diyerek yere yuvarlanıyoz. sen ona bayılıyorsun  :ehi: beni hiç oturtmuyosun. elimden tutup kaldırıyosun. hadi hadi diye. dön kelebek diyosun.  :ehi: :ehi: :ehi:

sabah kahvaltılıkları masaya çıkarmıştım. mutfağa bi gittim. sen dikilmişsin sandalyenin üstüne,peynir tabağını önüne çekmişsin bi güzel peynir yiyorsun  :k06:

öyle maceralarımız var ki... dolu dolu... aklıma gelmiyor. yaptıklarını o anda yazayım diyorum,vaktim olmuyor  ::) ay parçam benim.... sen benim nartanem herşeyimsin.. bebeğim.... yine yazarım inşallah günlüğümüze... seni seviyorum meleğim  :love9: :love9: 



...ŞehzadEfe...

nazar değecek heee bu çocuga  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: maşallah akıllı bıdığıma nelerde bilirmiş
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: milkadakimorinek - 17 Aralık , 2012, 10:41:11
nazar değecek heee bu çocuga  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: maşallah akıllı bıdığıma nelerde bilirmiş

kız nagihan sen misin  :k06:

saol canım benim..  :opucuk: valla nazar değmesin diye çok okuyom üflüyom ama gene de değiyo  :k06: efenin niye günlüğü yok yaaa  :caca:



...ŞehzadEfe...

benim canım  :opucuk:  :ehi:

teyzesi var ya oğlumunda günlüğü hamile ğünlüğünde  :opucuk:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

<<AyBüKe>>


  Maşallah canım benim Sarper'e Allah nazarlardan saklasın  :nazar: 

  Nasıl da dolu dolu geçiyo çocuklarla vakit dimi  :)  :love9:

  İnsan doyamıyo , deliricez bi gün bunların aşklarından  :k06: :k06:

Balböceği

Maşallah benim aslanıma  :nazar: :nazar:

Cidden öyle zaman geçiyor anlamıyoruz nasıl büyüyorlar hayretlere düşüyoruz  :'( :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

evet aybükem edoşum  :opucuk: zaman çok hızlı geçiyor... hem de dolu dolu...

ve ben gerçekten onun bu bebeklik hallerini çok özlicem. şimdiden özlüyorum eski hallerini.  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

nartanem nurtanem  :love9:

her şeyim....

geceleri uyanmaya başladın bu aralar  :-[ dişlerin yine mi nükseti bilmiyorum ki. sarper neren ağrıyo diyorum dişini göstererek uffff diyosun  :-[ kıyamam ben yavruma. neden çıkmıyorlar bu köpek dişleri hala bilmiyorum ki... neyseki iştahını etkilemiyor artık. dün neredeyse 1 taneye yakın palamut balığı yedin,kestane yedin,kuru üzüm yedin,adaçayı içtin,öğlen de bezelye bulgur pilavı yedin. yiyosun yani. ama sancıların seni uyutmuyor... beni de  :laughing7: uykusuz işe gelmek ne zor biliyor musun  ::)

dün bıcı bıcı yaptırdık oğluşumu. baban küvete oturuyo,seni de ayakta tutuyoz,duş başlığı ile bi güzel yıkıyoz. oyunlarla,babanı ıslatarak  :k06: bi de klozeti artık çok iyi tanıyorsun. baban tuvalete gittiğinde soruyorum,sarper baban nereye gitti,sen tuvalete diyosun. ne yapıyo tuvalette diyorum sen çişş diyosun  :k06: hatta dün altını açtım klozete oturttum seni,hadi oğlum çişimizi yapalım dedim. sen kahkahakara boğuldun,çok hoşuna gitti ama işemedin  :ehi: sana bi lazımlık alalım da oyna en azından,alış.

baban dün sana pipetli bi suluk almış. çok hoşuna gitti. adaçayı doldurdum içine hepsini hüüüp aparak içtin  :k06: ayrana da bayılıyosun zaten. bundan sonra ondan içicez.

dün seyyar bi masamız var,baban onu çıkardı salona kurdu. normalde o masanın üzerinde özel ders veriyor baban. sen masayı görünce başladın gülmeye recep abi dedin  :-ooo baban recep diye bi çocuğa özel ders veriyo da  ;D iyi de sen onun adının recep olduğunu nerden biliyosun. bi de gittin masaya yine yazı yazıyomuş gibi yaptın ve ders dedin  :ehi: hiç bir şeyi unutmuyorsun sen var yaaaa çok sıpasın çok. ve yaklaşık 1 aydır baban recepe özel ders de vermiyo... unutmamışsın  :k06:

çok daha düzgün konuşmaya başladın. dün sulukta adaçayı bitmiş. çekiyosun çekiyosun gelmiyo tabi. sinirlendin bana baktın. anne gelmiyo dedin  :ehi: :ehi: :ehi: kumandaya basıyosun televizyon açılmıyo,bana dönüyosun bu açılmıyo diyosun  :ehi: aklıma gelmiyo ki daha neler neler diyosun.

ay parçam canımdan parçam benim... sen nasıl bişiysin bilmiyorum ki. sana olan aşkımın tarifi yok,anlatılmaz... seni çok seviyorum bebeğim...  :love9:



...ŞehzadEfe...

hey allahım yaaa akıla bak maşallah sarpere maşalllah  :nazar: :nazar: :nazar:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°




°•.ℓανιηуα.•°

seni gidi yaramaz  :k06:

öyle kuduruk oldun öyle kuduruk oldun ki vallahi seni zaptetmek ne mümkün  ;D tabii bi o kadar sevimli  :love3: içim eriyor sana baktığımda. o ay yüzün iyice büyüdü ve bembeyaz kar beyazı yüzün yusyuvarlak oldu. bu aralar maşallah iştahında acayip bi artış var. mama sandalyeni kendin çekmeye çalışıyosun masaya doğru çekemediğinde de zılgıtı koparıyosun  :ehi: boyun 87 cm oldu ama baskülümüzün pili bittiğinden kilona bakamıyorum. üşengeç baban bi pil alırsa en çok ben sevincemv :k06:

sarper büyüyünce ne olucan diyoruz,o bal dudaklarını top gibi yaparak sesini de hafif kalınlaştırarak büyük bir ciddiyetle dokto olucam diyosun  :ehi: olur musun ki? olursun sen valla. adın sarper senin. sen her şeyi başarırsın. ama doktor olma be kuzum yaa.  :k06: cici annen sana öyle öğretmiş ama doktorluk çekilecek meslek değil  :k06: seçim her zaman sana ait olacak. sen neyi istersen onu olacaksın inşallah  :amin:

şimdi de koltuğun üzerine çıkıp kendini aşağı atmayı öğrendin. tabii bunu sana senin gibi kuduruk olan baban öğretti  :violent1: sen çıkıyosun koltuğa,aşağı atıyorsun kendini ve baban da seni yakalıyor,kurtarıyormuş güya.  :ehi: tamam çok eğleniyorsun keyfine diyecek yok da babanın unuttuğu bi nokta var. hadi bu oyunu biz yokken oynamaya kalkarsan  :-ooo inşallah yapmazsın..

dün parka gittik. parkta küçük bir hayvanat bahçesi de var. maymun gördün,tavşan gördün nasıl mutlu oluyosun  :k06: hepsini sevdin. sonra da salıncağa bindik ve tahtırevalliye  :k06: seni parktan alıp getirmek öyle zor ki. tam çamur oluyosun parktan gelmemek için var gücünle direniyorsun  :ehi:

yavrum benim... öyle güzel konuşuyorsun ki... 2 kelimelik cümleler bazen de 3 kelimelik cümleler kurmaya başladın. vee hiç bişeyi unutmuyorsun. beni şaşırtıyorsun. acaba her çocuk böyle mi yoksa sen gerçekten özel misin  :k06: kim her ne olursa olsun ben şunu biliyorum ki sen çok akıllı,sakin,pozitif ve saygılı başarılı bir insan olacaksın... öyle hissediyorum... sen sağlıklı ol huzurlu ol da.... canım yavrum... seni çok seviyorum..  :love9:



...ŞehzadEfe...

demek doktor olucakmış heee bilmiş bıdıkkkk  :love9: :nazar:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

:k06: :k06: :k06:

sorma nagiş kız öyle diyo ya bakalım  :tongue3: cici annesi öğretmiş sıpaya  :laughing7:



asya81

Masalllahhh oğluna ne guzel konuşuyor  :nazar: benim kız ene zaman konuşacak acaba

°•.ℓανιηуα.•°

teşekkür ederiz canım  :opucuk:

konuşur annesi merak etme. hatta kızlar daha erken konuşurmuş. sağlıklı olsunlar da...  :amin: