28 Nisan , 2024, 01:18:41

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°




doğangüneş

Ayy maşallah oznurcum neler yapıyormuş  benim Yusuf yüzlü paşam  :love9:
Belin icinde cok gecmis olsun Cnm Rabbim şifasını versin insallah  :amin:
Resminizede ayrıca bayıldım maşallah ya cok cok tatlı  :opucuk:
Bi resme baktım bi kızıma baktım Ayy yiyesim geldi ikisinide  :love9: :k06:

°•.ℓανιηуα.•°

ayşem çok teşekkür ederim canım benim  :opucuk:  :love9:

ne şirin çıkmış dimi  :love3: ya senin kızı da merak ettim bak şimdi. yirim ben yirim  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

ah benim küçük sevgilim... akıl küpüm  :love9: :love9: :love9:

sen büyüdükçe paylaşımlarımız daha da arttıkça kalbimdeki yerin öyle kocaman kocaman oluyor ki.. en çok da ne hoşuma gidiyo biliyor musun? bana olan düşkünlüğün.  :love3: sürekli paçamdan ayrılmayışın,boğuşmak isteğin,baban bana sarıldığında hayır o benim deyip gelip babanı tekmelemen   :laughing7: baban çok bozuluyo ama erkek çocuğu anneye düşkün işte deyip kendini avutuyo  :aferin:  :ehi: hayatımı sana adadım.. aslında farkettim de kendimi unutmuşum.. sen bişiy yediğinde sanki ben de yiyor gibi oluyorum. bütün zamanım bütün benliğim sen olmuşsun.. kendimi ihmal ettiğimi mesela uzun zamandır meyve yiyemediğimi farkettim... sen eminim büyüyünce bana kızacaksın. kuşum benim,burda yalnız olmanın zaman zaman eksikliğini hissediyorum. anneannenler yakınımızda olsalardı annen daha rahat ederdi. babaannenlerin kendine hayrı yok. yakınlar ama uzaklar... bu arada nisanda inşallah adanaya gidiyoruz  :amin:

senin hayal gücüne hayranım. mandalı kıvırıp " t " şekline sokuyosun ve uçak diyip vuuuuuu diye ses çıkararak uçuruyosun  :k06: aynı şekilde legolarınla da uçak yapmaya ve robokop yapmayı öğrendin. anne baaak robokop yaptım dedin ilk,ben şaşkınlıktan öldüm. nerden öğrendin sen robokopu  ;D uçak nereye uçuyo diye sorduğumda direkt adanaya diyosun. adanada kim var? dede baay anneanne baay gilnur neyne bay ecem baayyy diyosun yaaaa bütün yağlarımı eritiyosun. öyle güzel var diyosun ki. baaayyyy  :ehi:

sabah cici annen sordu,sarper senin bu arabalarını kim kırıyo. babam kırıyo demeyesin mi  :ehi: bi de geldin babanın karşısına geçtin seni gidi seni yaparak ah süleyman ahh dedin  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: baban ben ve cici annen o sırada yerlerdeydik  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Allahım sen ne kadar komik bi çocuksun nerden aklına geliyo bunlar  :ehi: duvarları karalamıştın. kim yaptı diye sorduğumuzda hemen baba yaptı diyosun  :ehi: zavallı baban  ;D

dün de cici annen bir çay içeyim de öyle kahvaltı yaptırayım demiş. oturmuş. gitmişsin yanına karnını döverek açım ben açıııım,kalk demişsin  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: kadın diyo şok etti beni,hele o tavırlar o eda sanki küçük bi adam var karşımda dedi  :ehi:

bal kuzum.. öyle çok maceran var ki... öyle güzel konuşup derdini anlatıyorsun ki... sana hayranım.. evet her anne çocuğunun muhteşem özelliklerle donatıldığını düşünür her anneye çocuğu özel gelir muhakkak ama sen gerçekten özelsin... benim bir tanemsin... seni karşıma alıp bişiy anlattığımda anlıyorsun beni.. bi de soruyorum sarper anlaştık mı,elini uzatıyosun tokalaşıyosun anlaştık diyosun  :k06: canım yavrum seni çok ama çok seviyorum.  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

küçük adamım  :love9:

akıl küpüm benim... geçenlerde sen uyuyunca annen de çarşıda iş vardı,onu halletmeye gitmişti. eve geldiğimde baban gülme krizine girmişti. baban öylesine yatak odamıza bi girmiş. bi de ne görsün. sen bizim yatağa bi güzel tırmanmışsın,benim tarafıma uzanmışsın,arkan dönükmüş ve benim pijamalarımı kokluyormuşsun  :k06:  :love9: :love9: :love9: baban almaya çalışmış elinden sen vermemişsin  :love3: koklamaya devam etmişsin... canım  yavrum,uyanınca beni bulamadığında kokumu mu aradın sen... ee tabi baban başka türlü anlatıyo,güya benim ter kokumdan çocuk baygınlık geçiriyormuş nerdeyse falan diyo ama havasını alır  8) benim oğlum annesinin kokusunu aramış işte.  :ehi:

güzel oğlum... varlığınla hayatıma hayat katıyorsun.. iyi ki varsın...  :love9:



huzur

 :toothy10: :toothy10: :toothy10:
OYY OYY OYY totişini dönüp yatmış haa. gözümün önüne geliyor yaa.
maşallahh. benim bebeğimde bana düşkün olsun inş..
eşime diyorum bende sen  gelince uyutucam göstermiycem sana diyorum :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:



°•.ℓανιηуα.•°

gümüüüşş  :love9:

canım yakında sen de tadacaksın bu duyguyu. öyle güzel ki. özellikle de erkek çock anneye düşkün.  :love9:



kelebegimm

Oyyy kuzum yaaa annesinin kokusunu ararmış :love9: :love9:
Akıl küpü aklinada geliyo  :) :)
Bizimki babaci cikdi :'( bab ba bab ba die konser veriyo surekli herkes sok oluyo
Oglum baba yok anne diyorum ama yok baba yatıyoruz baba kalkıyoruz esim gelince gun doguyo daha simdiden :)


]

°•.ℓανιηуα.•°

can oğlum,bal oğlum...

bebeklik havan yok artık,annen öyle bi özlüyor ki eski hallerini. küçük bi adam oldun. uzun uzun cümleler kuruyorsun. hem de artık o kadar anlaşılır söylüyorsun ki. tekerleme söyleme başladın: araba geldi durakta durdu bibiiiiip diyosun  :k06: yağmur yağıyor seller akıyor komşu kızı camdan bakıyor diyorsun hem de hiç şaşırmadan  :nazar: benle beraber şarkı bile söylüyorsun. minik kurbağa minik kurbağa kuyruğun nerede kuyruğum yok diyosun Allahım yerim ben seni. ve üstelik bunları epeydir yapıyorsun annecim. günlüğümüze yazamadım  ::) annecim çok fena oldun. kepçelere olan merakın devam ediyor  :ehi: ev kepçe kaynıyo. kepçe operatörü mü olucan yoksa sen minik canavar  :ehi: geçtiğimiz cuma. seni sokağımızın başına çıkardım. kepçeler greyderler çalışıyorlardı. cici annen seni her gün kepçelere götürdüğü için artık seni tanıyorlarmış. kepçeyi kullanan adam abla getir de bindirelim dedi. bu çocuk her gün bizi izlemeye geliyor dedi  :ehi: :ehi: :ehi: adama verdim seni,kepçeye bindirdiler seni ve sen öyle mutlu oldun ki. mutluluktan ölücektin sanki. hayalini gerçekleştirmiş oldun yani,gerçek kepçeye de bindin  :ehi:

annecim sık sık parka gidiyoruz. sen artık o kadar usta oldun ki merdivenlerden kendin çıkıyosun,hiç dokunmuyorum sana,kendi kendine çıkıyorsun bi güzel oturuyorsun ve hooop kayıyosun  :k06: salıncağa bile kendin çıkıyosun kendin iniyosun. özgüvenin o kadar yüksek ki. tahtırevalliye gidiyosun bi güzel oturuyosun anneeeee gell ,aşağı yukarı yapalım diyosun  :nazar: hiç korkun yok. maşallah canavar gibisin  :ehi:

cumartesi günü sana ayakkabı almaya gitmiştik,dönerken cici annenlerin evinin önünden geçiyorduk. sen "anne baak cici anne burda oturuyo " demeyesin mi  :-ooo :-ooo babanla ben şok şok şok.. nasıl olur,onca yer içinde o kadar karmaşık yerler içinde sen nasıl ayırt edersin. cici annenin evini nasıl unutmazsın. o kadar sık da gelip gitmiyoz. senin hafızan beni korkutuyor  :ehi: :ehi: :ehi:

benim ay parçam,gül yüzlü oğlum... sen hayatsın.. sen cansın.... öyle sevimli öyle akıllısın ki. bal kuzum hiç üzmez annesini,hiç yormaz. bazen diyorum keşke senin ikizin olsaydı  :k06: senin gibi bi daha nerden bulcam  :ehi: merhametli yavrum benim. annesine düşkün,ailesine bağlı bi çocuk olucak benim oğlum. çok özelsin,çok güzelsin... seni çok seviyorum yavrum  :love3: :love9: :love9:



...ŞehzadEfe...

maşallah sarper paşaya  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: bal bunlar bal

benim de en büyük korkum konuşmaması efenin cümle kuramasada herşeyi anlıyor biliyor tek tek soyluyor erkekler özellikle geç konuşur derler inş bizimki de sarper gibi erken konulşur
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

nagişim konuşur efe sen merak etme. evet erkekler geç konuşur derler ama bence doğru bi çıkarım değil. sen efeye bol kitap oku. bak sarper kitapları artık ezberledi. oturup resimlerine bakarak kitabı anlatıyo bana  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:



°•.ℓανιηуα.•°

yaşama sebebim  :love9: :love9: :love9:

annecim seni o kadar seviyorum ki... iyi ki doğurmuşum seni  :laughing7:  :ehi: sen bana nasıl bi enerji verdin bilemezsin. Allahım sana sağlık sıhhat versin.. ay parçam benim..

hareketlerin konuşmaların artık kocaman bi çocuk gibi. dün arabalarını yan yana dizmişsin,kendi kendine bi oyun dünyası yaratmışsın,orda kendi kendine oynuyosun. monolog konuşma dönemindesin sanırım.  :ehi: hadi hadi iş başına diyodun  :ehi: :ehi: :ehi: arabalara emir veriyodun  :ehi: babanla ben önce birbirimize baktık,sonra gülmekten krize girdik. koşa koşa geldin yanımıza,ne oluyor orda dedin  :ehi: :ehi: :ehi: evin stand up çususun sen. bişiler yapıyosun,babanla ben kırılıyoz gülmekten.

dün beni emerken ısırdın.  :caca: sonra ben de haliyle biraz çığlık attım. memeyi bıraktın aşağı indin ve bana kızgın kızgın bakarak anne ne bağırıyon yaaaa deedin  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: sonra sen başladın gülmeye ben başladım gülmeye seni kaldırdım havalara attım,boğuştuk,eğlendik.. Allahım sen ne şebelek bişiysin ya. kendini sevdirmeyi nasıl da başarıyorsun. sana kızmak ne mümkün. o cadılığınla bi şekilde şirinlik yapıyosun ve kızılmıyo sana. işini biliyosun sen. cumartesi sabahı da gelmişsin babana baba ben uyandım demişsin.  :ehi: ben uyuyodum,yatağa tırmanmışsın,bi baktım yüzümü biri avuçlarının arasına almış,bildiğin yalıyo,öpüyo  :love9: anne mirabaaaa diyo  :ehi: :ehi:  :love3: Allahım o kadar sevimlisin ki. ne bağırman var,ne bi huysuzluğun var. sadece güldürüyorsun ve gülüyorsun  :nazar:

öyle güzel ve asil harmandalı oynuyosun kiiii... anne oy amanda amanda aç diyosun. yani kerimoğlu müziğini. kollar kalkıyo,o adımlar ağır ağır atılıyor  :nazar: off offf. minik efem benim.

renkleri de öğrendin sıpa. maviyi,yeşili,kırmızıyı,turuncuyu,pembeyi ve kahverengini biliyosun. yalnız kahverengine çok komik bi isim yakıştırmışsın: yangi yingi  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: orjinalsin sarper orjinal  :ehi:

öyle çenesizsin ki. konuşuyosun konuşuyosun oofff offff. bıdı bıdı. bi de öyle enerjiksin ki. mesela bu sabah uynamana şahit oldum. gözlerini açtın,açar açmaz ayağa kalktın seke seke yatağın üstünde gitmeye başladın. 2 tane takla attın(bu arada öyle güzel takla atıyosun ki,özgüvenine hayranım) kudurdun... oğlum dedim,insan uyanınca şöyle biraz uzanır,yatak keyfi yapar. yok,sen direkt zıplıyosun.  :k06:

ya ben seni çok seviyorum,ay parçam,tokucum benim. seni düşünmek bile kanımı kımıl kımıl yapmaya yetiyo.. seni çok seviyorum meleğim...  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

annemmmm  :love9:

ay yüzlü oğlum benim.. bu sabah yine bizi şok ettin. kamyonunu mutfak tezgahına yanaştırıyorsun.sonra bi güzel tezgahın üzerine çıkıyosun  :-ooo annecim hatta kamyonsuz bile turmanır oldun. çekmecelerin kulplarına basa basa çıkıyosun. apaçim benim :ehi:

sonra oraya çıkıyosun diye ben sana kızdım  :laughing7: tabii sen de yaptın sarperliğini. ben sana kızdığım zaman hiç bağırmıyosun bana direkt şirinlik yapıyosun ve beni yumuşatıyosun  :k06: biz kahvaltı yapıyorduk babanla,geçtin karşımıza ve aynen şöyle dedin:

"doktor doktor kalksana,lambaları yaksana,atam elden gidiyor, çaresine baksana."

:ehi: :ehi: :ehi: önce babanla anlayamadık. neeee dedik. yani nasıl olur da bu şiiri bilirsin. biz sana hiç söylemedik. onu geçtim sen nasıl bi dörtlüğü ezbere söylersin. şok olduk. sonra cici annen geldi. ona da anlattık. ben sadece 1 kere söyledim bu şiiri dedi. nasıl olur dedi  :-ooo inanmadı. ona da okuyunca inandı  :ehi: :ehi: :ehi: annem ezberin öyle kuvvetli ki. nasıl tuttun aklında. akıl küpüm  :love9:

sabah baban karıcım diyo,bana sarılıyo,tabiki sen koşa koşa geliyosun hayır o benim karım deyip bana sarılıyosun  :ehi: :ehi: :ehi: bana karıcım diyosun sonra,bi de dudağımdan öptün  :suclu:  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: iki erkek arasında kaldım. napıcam ben şimdi  :ehi: :ehi:

dün kipaya oyuncakçıya gittik. sen oyuncakçının altını üstüne getirdin  :k06: bütün raflar indi geri çıktı. bırak diyince bırakıyosun ama. söz dinlemen hoş  :love9: sana yeni boyama kitapları aldım. araçlar var birinde diğerinde de hayvanlar var. bütün hayvanları biliyorsun,kaplumbağa,aslan,horoz,inek,koyun,tavşan,karga,tilki,dinazor,kelebek,kuş,uğurböceği.......... daha neler neler. bütün araçları da biliyosun. yalnız helikoptere adımopter diyosun. keloğlandan öyle öğrenmişsin  :k06: :k06: sana puzzle aldım.onları da bu gün yaparız.

ay yüzlüm canım oğlum... özelsin... seni çok seviyorum  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

ay yüzlü oğlum,gül yüzlü oğlum benim  :love9:

uzun zaman oldu yazamıyorum günlüğümüze  :-[ sen bu yazmadığım süre zarfında işleri iyice ilerlettin  :laughing7: zaten akıcı konuşuyordun ama iyice anlaşılır cümleler kuruyorsun artık. müthiş bi hafızan var. söylenen bişiyi asla unutmuyorsun. mesela daha önce okuduğun şiirin 2. kıtasını da okuyorsun artık. " doktor doktor kalksana,lambaları yaksana, atam elden gidiyor,çaresine baksana.  uzun uzun kavaklar, dökülüyor yapraklar, ben atama doymadım, doyson kara topraklar" diye aynen böyle söylüyosun  :nazar:

babaannenler geldiler,kadın kulaklarına inanamadı.  :k06: ve bunu sana öğretmek için büyük bi çaba sarfetmedik. bi kaç kere okudum sana,2. kıtasını kendi kendine ezberledin. sabahları goodmorning diyosun  :ehi: roary yarış arabasına bayılıyosun. ona go roary goooo diyosun  :ehi: :ehi: yabancı dile de başladık  :ehi: :ehi: :ehi:

canım oğlum. artık kendi başına iş yapmak istiyorsun. mesela kaşığı alıp kendin yemek istiyorsun. 2 gün önce kaşık kaşık pilavı kendin yedin  :nazar: biraz döküyorsun ama olacak o kadar napalım. bi de artık seni doğal ortama götürüyoz. tşa toprakla oynuyosun. kazman küreğin var habire kum eşeliyosun  :ehi: nasıl hoşuna gidiyo nasıl mutlu oluyosun. yapılan evimizin oraya gidiyoz,inşaat pislikleriyle oynuyosun  :ehi: :ehi: :ehi:  çiçekler var az ilerde. anne gel sana çiçek toplicam diyosun  :k06:

durup durup " annecim seni çok seviyorum" demen yok mu ... ahhhh... alıp seni içime sokasım geliyo aşkım benim  :love9: :love9: :love9: sen tarifi imkansız bişiysin. yaptıklarını unutuyorum bile. ettiğin lafları konuştuklarını, bilmişliklerini. mükemmel bi zekan var. seninle gurur duyuyorum.  :love3:



ayy

oğluşuna maşallah hemşomm akıl küpü sıpa :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:love9: :love9: :love9: :love9: :opucuk: :opucuk: