28 Nisan , 2024, 11:13:04

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

saol teyzesi  :opucuk: hakoşumu öpüyoruz sarperle  :-*



°•.ℓανιηуα.•°

06 Kasım , 2012, 09:30:09 #856 Son düzenlenme: 06 Kasım , 2012, 09:35:02 °•. °•.ℓανιηуα.•° .•°
annesinin ballısı,lokumu...

dün baban sana deyyus dedi  :laughing7: sen de diyyos dedin. sonra başladın diyos diyos diyerek koşmaya  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: bi de akşam tv de bi dizide gazete satan bi çocuk yazıyo yazıyo diye bağırıyodu. bi baktık sen de kalktın yaziyo yaziyo diye koşmaya başladın  :ehi: bebeklerle alakalı bi dergi vardı evimizde. ordan bi sayfayı açmışsın anniii mum dedin. ben de ne mumu oğlum dedim geçiştirdim. sen getirdin gözüme soktun muuum diye bağırdın. b i baktım sayfada pasta ve üzerinde mum resmi var  :ehi: sonra sana gittim mutfaktan mum getirdim. bi de yaktım. hadi sarper üfle dedim bi güzel üfledin. üfleyince bi de alkış yapıyosun ama  :ehi: deli danam benim. güzel oğlum hep koltuk tepelerindesin. bi yerine bişi olucak diye aklım çıkıyo. tehlikeli sularda yüzüyorsun hep. Rabbim korusun seni,her bebeği  :amin:

bi de en güzeli neydi biliyor musun. dün öğle arası eve geliyordum bi baktım sen ciciannenle sokaktasın yine  :laughing7: elinde de bi sarı papatya vardı. beni görünce koşa koşa bana doğru geldin ve önce çiçeği kokladın sonra bana uzattın  :love9: ciciannen söylemiş öyle yap diye. nasıl hoşuma giti. miniğim büyümüş de annesine çiçek  mi verirmiş  :love3:  :love9:

çok komiksin,çok tatlısın,herşeyi çok çabuk kavrıyorsun... sana bişiyi bi defa göstermemiz yeterli. radar gibisin maşallah  :nazar: sana nazar edicem diye korkuyorum. canımdan parça,aşkım... ha bi de aşkımı öyle güzel diyosun ki. akım  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

Ballım kaymaklım sen nesin böyle bizi hayretlere düşürüyorsun da bir gün babanla ben en sonu kafayı yicez  :ehi: :ehi: :ehi:

akşam baban tv de bişiler ayarlıyodu. ekranda da 1-2-3 yazıyordu. 2 ön plana geldi büyük puntolarla gösteriyordu. gittin 2 yi göstererek 2 dedin  :-ooo baban 3 e bastı 3 büyüdü ve sen 3 dedin. ey allam yaaaa  :k06: demin de ben sana kitap okuyodum. sen gittin diğer kitabını açtın.kitapta rakun kunkun file çarpmamak için direksiyonu kırıyor ve kaza yapıyo. ambulans falan gelmiş onun resmi var. sen devrilen arabayı gösterip kazaaaa dedin. ve sonra ambulansı göstererek nani nani nani dedin  :ehi: :ehi:  :nazar:

bi de akşam sarper sen nerelisin dedik. ses yok. baban sarper sen manisalısın dedi. 2. kez sorduk sarper sen nerelisin dedik. manidaaaa dedin  :ehi: :ehi: :ehi: arabamız ne diyoz renooo diyosun. unutmuyosun. sevimli kare kiki kitabında da üçgenle kareyi görüp üçgeeeen kayeeee diye gösterdin. korkuyorum ben senden  :nazar:  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

akşam sofratı serdim önüne. biz de yerde yedik sen de oturdun bi güzel yedin. sulu köfte vardı yemekte,köftelerini elinle alıp bir bir yedin. salatayı da elinle yedin. her yer dağılıyor,mutfağımız pislik içinde ama olsun napalım. sen özgürce ye de gerisi mühim değil.

canım oğlum... sen şimdi babanla oynuyorsun içeride... kuduruk sesleriniz geliyor. ben de size dahil olayım en iyisi  :love9:



Balböceği

Anam anam dillere bak sen maşallah subhanallah  :nazar:
:nazar:

Resmen büyümüşte küçülmüş  :k06: :k06:

Yok anam benim hakoda iş yok  :ehi: :ehi: :ehi:

°•.ℓανιηуα.•°

kız öle deme edoşum ben senin oğluna hastayım o masumluğuna efendiliğine dicek yok maşallah kız. bu devirde öyle uslu oğlan zor valla  :ehi: bizimki dilli düdük. çok fena valla evi birbirine katıyo  :ehi:



Balböceği

Bende istiyorum Şakır Şakır konuşsun  :ehi: :ehi: :ehi:

Babaannesinde konuşur acelesi ne diyor  :ehi: :ehi:

İstiyoruz da iş yok  :ehi: :ehi:

°•.ℓανιηуα.•°

kız eda daha önce yazdım mı bilmiyom. ben 2 yaşına gelmişim ama tek bi kelime dahi etmiyomuşum. annem beni doktora götürmüş bu kız sağır mı dilsiz mi diye. panik olmuşlar.  :ehi: :ehi: :ehi:

sonra bi başlamışım konuşmaya annem diyo bi daa hiç susmadın. o ne bu ne şu ne diye başımızın etini yedin dedi.  :ehi: :ehi: :ehi:

geç olsun güç olmasın. o birden şakır şakır konuşur. hiiiç merak etme  :icon_thumright:



Balböceği

Emi vay be  :k06: :k06:

İnşallah sana çeker  :ehi: :ehi:
Bende  başka yerde okudum her dediğinizi yapıyorsa problem yoktur diye  :ehi:

Sonra icim rahatladı  :ehi:

Hadi ben kaçtım sarperimi op yerime kocaman kocaman Allah rahatlık versin  :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

kız tabiki dediğini anlıyorsa sorun yok. hem zaten hakan da hiç konuşmuyor değil sonuçta.

öpmem mi teyzesi büyük zevkle. sen de hakoşumu şapur şupur öp yerime  :opucuk:



doğangüneş

oyyy kurban olduğum içimin yağları eridi okurken yanımda olsada sıksam sıksam mıncıklasam istedim :love9:

bin kere maşallah sübhanallah minik paşama kızımın oğluş haline  :love9: :ehi:



eda senin oğlan benim ilk oğlumun küçüklüğü gibi efendi sakin uyumlu bi çocuk maşallah barekallah..

üzülme benim oğlanda 3 yaşında konuşmaya başladı ama ben ilk olmasına rağmen pek kaygı etmemiştim

dr.umuz bile bir gün duyuyor değil mi eminsiniz demişti  :k06:

3 yaşında konuştu 4.5yaşında da kendiliğinden okumayı öğrendi  :nazar: :nazar: :nazar:

içlerinde birer einstein var maşallah bunların..zaten o da geç konuşmuş ya ben hep ona benzetirdim oğlumu..anam gözümde ne yükseklerdeymiş :ehi: :ehi: :ehi:


°•.ℓανιηуα.•°

saolasın ayşecim. biri kız biri oğlan ama ne benziyolar yaaa  :ehi: :ehi: :ehi:

kesinlikle geç ya da erken konuşması zeka göstergesi değildir. kendim mesela 2 yaşına kadar tek bi kelime dahi etmemişim ama zeki olduğumu düşünürüm  :suclu: :suclu: :suclu:  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

akıllı efendi ahlaklı olsunlar da. ha bi de sağlıklı olsunlar da gerisi yalan valla.

biraz genetiğin de etkisi var. eşim çok erken konuşmuş. hatta kendisi ingilizce öğretmenidir. dil zekası çok iyi. alanında iyidir. ona çekti herhalde  :ehi:



doğangüneş

eşine de sanada kocaman maşallah cnm..
:ehi: :ehi:

öznurcum senin zekanda zaten yazdıklarından ziyadesiyle anlaşılıyor cnm maşallah  :love9:

genetiğe gelince kesinlikle katılıyorum zira benim eşimde geç konuşmuş ilk oğlum ona benzedi :love9:

ben de Allah versin bi konuşmaya başlarsam susturabilene aşk olsun  :ehi: :ehi: :ehi:

2.oğlumda tıpkı ben :love9: zaten başak burcuyuz ana oğul  :love9: ve de kızım :love9:  :muzz: :muzz:

2side ben gibiler çok fırlamalar yaa maşallah  :ehi: :ehi: :ehi:

her insanın zeka çeşidi farklı oluyor.. ben telden hesap yapana kadar eşim sonucu kafadan söylüyor

ama hani 3 4 kelimeyi biraraya getiripte güçlü kuvvetli cümleler kurmaya gelince o zeka uçup gidiyor  :ehi: :ehi:
rabbimin nasibi, insanın zevkleri, kişinin farklı karakterlere bürünmesine sebep oluyor işte

dünya böyle güzel böyle anlamlı demekki...

°•.ℓανιηуα.•°

ben de diyorum ben bu ayşeyi niye çok sevdim.

ben de başak burcuyum kıs  :k06: :k06: :k06: :k06:

maşallah canım kuzularına. ayrıca kuzuların diyince aklıma geldi. 3 taneler değil mi. kız Allah yardımcın ola. ben 1 taneyle kafayı yidim  :ehi: :ehi: :ehi: ne zordur yaaa. ama Allah sabrını da verir elbet. bak imzamda da yazıyo. kadınlar zayıftır ama analar güçlüdür. anne olunca insan panter kesiliyo.



°•.ℓανιηуα.•°

bal küpüm her bi şeyim...

seni yaradana kurban olurum... ne de çabuk geçiyor günler. sen günbegün serpiliyorsun gözümün önünde...sen bana aşıksın ben de sana  :love9: hem babana düşkünsün hem bana. durup durup gelip sarılmaların,ikimize birden sarılıp öpmelerin..... daha neler neler... dün bana seslendin " anneeee anneeee" ben de efendim fınıdığım dedim. bana "akım akım" demez misin  :love9: aşkım diyişine ölürüm ben...  :love7: ah kuzum,yaşama sebebim...

biliyor musun dün sen uyurken beni yine bir hüzün kapladı. gereksiz ama asla unutmamam gereken bir ayrınıtıyı düşündüm durdum. ya ben ölürsem...  :-[ sana kim bakar... baban bakar eminim ama sana benden daha iyi kim bakabilir. ihtimalleri düşünmek bile beni ürkütmeye yetti. babaannenler bakamaz. kuzenine bakıyorlar,onun hali ortada. küfür dahi öğretirler. seni eğitemezler, olmaz......... anneannen sana iyi bakar buna adım gibi eminim ama onlar adanada. senin adanada yaşamanı istemem. onlar da buraya taşınamazlar... ama yine de vasiyetimdir,bana bişi olursa sana onlar baksın,özellikle ilknur teyzen olabilir. o hem bilinçli hem de kendisi avukat,iki de kızı var,canavar gibiler. o olabilir. ya da baban parayı verecek ciciannen bakacak sana. ama babaannenlerle büyürsen gözüm açık giderim,asla kapanmaz o gözlerim...  :-[

canım oğlum... hafta sonu atamızı andıktan sonra güzeeel bi kahvaltı yaptık. ordan anne ile baba beraber alışverişe izmire gittiler. ilk kez seni bıraktık ciciannene. ilk kez sensiz gezdik  :-[ aklım hep sendeydi. ama hava çok soğuktu ve babanla kendimize hiç vakit ayırmadığımızı,her anımızın seninle geçtiğini farkettik. sakın yanlış anlama. bundan asla gocunmam ama bizim daha mutlu olabilmemiz için bu şarttı. nitekim de öyle oldu  :love9: saatlerce gezdik. sana birsürü ciciler aldık. kendimize de... sana pepe ve masalcı kuzu aldık. çok sevdin  :love3:

güzel oğlum... aşkım benim... seni çok seviyorum her şeyim...



°•.ℓανιηуα.•°

hayata sıkı sıkıya tutunmak

yaşamak için çok önemli bir sebebim var...  SARPER  :love9:

senin için kendime daha iyi bakıcam yavrum....  :amin: