28 Nisan , 2024, 21:47:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

asya81

Alıntı yapılan: °•.ℓανιηуα.•° - 04 Ocak , 2013, 13:48:24
teşekkür ederiz canım  :opucuk:

konuşur annesi merak etme. hatta kızlar daha erken konuşurmuş. sağlıklı olsunlar da...  :amin:

Aminn insallah canim :nazar: :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°

meleğim...

geçen yıl bu zamanlar hastanelerde yatıyorduk.. o nedenle sağlıklı geçirmiş olduğun her bir saniye için Rabbime ne kadar şükretsem azdır  :amin: doktor 2 yaşına kadar 2 defa daha böyle bronşit olursa kronikleşir,dikkat edin demişti. çok şükür bi daha tekrarlamadı. 5 ayımız kaldı,azıcık sabır bebeğim  :k06:

gezmelere gidiyoruz,gittiğimiz yerlerde akranların da oluyo.. hep dayak yiyosun be kuzum. gerçi senden 6-12 ay arası büyükler ama yine de dayak yemeni istemiyorum. annen gibi yırtıcı olsana biraz  :ehi: hiç bana çekmemişsin. ama babana da çekmemişsin. halis selim gayet sakin bir havan var. haa yeri geldi mi ortalığı birbirine katar dağıtır kudurursun ama genel olarak sakin ve hırçın olmayan bi halin var. huzurlu ve mutlu bi bebeksin. bu iyi mi kötü mü bilemiyorum  :ehi: ama doğuştan mizaçın öyle napalım  :k06:

eve gelince sordum sana,sarper emir naptı sana? elinle itiyo gibi yapıp itti dedin  :k06: başka naptı dedim,saçlarını çektin,saç dedin  :k06: anlatıyorsun artık neler olduğunu,neler hissetiğini. utangaç dabi diye bir kitabın var. arkasında dabinin utangaç,üzgün,mutlu ve kızgın fotoğraflarını koymuşlar. tek tek gösteriyorum sana. sarper burda napıyo dabi: sen üzgün mutlu kızmış diye söylüyosun bi de yüz ifadenle de gösteriyorsun :k06: bir tek utanmış diyemiyosun  :ehi: üzgün mutlu ve kızgınlık duygularını biliyorsun yani. söyleyebiliyorsun da.

geçen gün üzerinde geometrik şekillerin olduğu bi çarşafımız var. onu sermiştim yatağımıza. geldin yatağımıza ve şekilleri göstererek aynen şöyle dedin: kare vaaa,üçgen vaaa,daire vaaaa  :ehi: bizi şaşkına çevirdin.  canım yavrum benim... öyle güzel konuşuyorsun kiii.... dilini yerim senin  :love9:

haa unutmadan şarkı söyleme işini de ilerlettin. sana minik kurbağayı öğretiyorum. resmen elinde mikrofon varmış gibi yapıp bi de iki yana sallanarak minik kubaaa minik kubaaa diyosun melodisiyle beraber. pepenin babam şarkısını demiyorum zaten onu uzun zamandır söylüyosun: bababababam babababam diyerek  :k06: akıl küpüm benim. seni öyle seviyorum ki... sen benim birtanemsin...  :love9:



ayy

maşallah sarperine kuzum :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

oyoy herşeyide bilirmiş  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
dayak yemesin kız ama dövmesinde kuzum kimseyi fakat kendinide korusun canımmmm :k06: :k06: :k06: :k06:
:opucuk: :opucuk: :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°

saol ayşecim ya malesef çocuk her gittiği yerde dayak yiyo  :k06: vuramaz sanmam.. yapısı sakin. ama hakkını da savunması lazım dimi. napıcaz bilmiyorum. bi eğitimden geçirmem şart bizimkini  :ehi:



muhribe

oy kıyamam itip saçlarını mı çekmişler sarper'imin  :sad1:

öznurum ya aynı şeyi biz de yaşadık ctesi.. avm'ye gitmiştik, çocuklar ne acımasız  :sad1: küçük gördüler mi horoz gibi biniyorlar tepelerine.. biz mi yanlış yetiştiriyoruz anlamıyorum  :dontknow: yiğit'in elinden aldılar balonunu, benimki de seviniyor el çırpıyor verdim diye. biz evde hep paylaşmayı öğretiyoruz, paylaşınca alkışlkıyoruz.. yanlış sanırım bu kadar iyi huylu yetiştirmek  :dontknow:

ama itile kakıla o da öğreniyor kendini korumayı. dün yine götürdü babası, artık vermiyormuş elindekini, sanırım böyle böyle öğrenecekler

ayy

evet tabi canım vurmasın ama yemesinde...
annemi hatırlıyorumm ayyy çok komikmiş abim ilkokulda falan hep döver dayak yemezdi mahellede...bigün kendinden büyüklerden dayak yemiş eve gelmişti annemde aldı eline bi güzel dövmüştü neden dayak yiyip geliyorsun diyeeee :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
şimdi annem böyle hatırlayınca kendine kızıyor ya zaten dayak yemiş bide ben dövmüşüm diyeeee :k06: :k06: :k06: :k06: :k06:

hee kuzum sen bir boks turnuvası başlat evde 3 kşilk :k06: :k06: :k06:

°•.ℓανιηуα.•°

betüşüm bizim çocuklar hiç şiddet görmediler ki hayatlarında. biz kendimiz de kızmıyoruz el bebek büyütüyoz. sudan çıkmış balık gibi oluyolar dışarıda  :ehi: :ehi: :ehi:

ayşeeee  :ehi: :ehi: :ehi: kız ne güldürdün beni yazık abine  :ehi: bi de annenden yemiş dayağı  :ehi: ben de mi öyle yapsam bilmiyom ki. ama bizim saftirik yapamaz ki  :toothy10:



°•.ℓανιηуα.•°

akıllı bıdık tatlı çocuk seni  :k06:

dün babanın doğum günüydü  ;D çekirdek ailemiz 3 ümüz beraber kutladık. ben muzlu rulo pasta yaptım,mumları yaktım ve sen ben baban üçümüz üfledik mumları. sen öyle seviyorsun ki mum üflemeyi. bayılıyorsun. mum mum diye başımın etini yersin,bazen yakarım sen de püüüfff üflersin.  :k06: dün de mum krizin tuttu ve sürekli mum üfledik  :ehi: neyse.. baban için sade ama çok güzel bir doğum günüydü. sana nice yıllar demeyi öğrettim. gittin baban nice yılaaa dedin  :ehi: öyle anlaşılır diyorsun ki sen konuşurken içimin yağları eriyor...  :love9: sonra ben babana sarıldım,öptüm... veee beklenen oldu. gelip bizi ayırmaya çalıştın. ayp ayıp diye bağırdın  :ehi: :ehi: :ehi: ya sen ne kadar komik bir çocuksun. ayıp demeyi de nerden öğrendin  :ehi: :ehi: :ehi: sonra tabii öyle diyince emellerine ulaştın ve beni babandan ayırıp kendine yöneltmeyi başardın. seni kucağımıza aldık,öpüştük koklaştık, üçümüz sarıldık. nasıl mutlu oluyorsun nasıl...  :love9:

bu gün de öğle arasına seni emzirmeye gittim. emdikten ve işin bittikten sonra kalktın kucağımdan blüzümü kapattın bana baktın sinirli sinirli ayıp dedin  :suclu:  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: benim oğlum mutaassıp mı olucakmış  :ehi: anasını da kıskanırmış. sıpam benim...

sen acıyı nasıl da seviyorsun sıpa. küçük bir kavanoza tombul küçük süs biberlerinden turşu yapmıştım. buzdolabında her gördüğünde acı biber diyip saldırıyorsun. ağzına suyundan sürüyordum. çok seviyordun ama dün ciciannene baskı yapmışsın ve o da ısırtmış sana. resmen acı biber yemişsin  :-ooo  :ehi: :ehi: onca çırpınmana rağmen yine istemişsin ve afiyetle yemişsin. acıyı seviyor mu benim paşam  :k06: galiba anası gibi seviyor. onsuz yemek yemiyorsun. illa ağzına suyundan azıcık koyucam. daha iştahla yiyorsun  :ehi: :ehi: :ehi:

yine öğle arasında ciciannene sinem katalog istiyor dedim. (tupper kataloğu) sen sinem ismini duyunca direkt eymen abi dedin  :k06: hiç unutmuyorsun valla . sinemin oğlu eymeni....

canım yavrum... bu aralar iyice ballandın,yüzün tombişleşti.. öyle sevimli oldun ki. tadından yenmiyosun vallahi



muhribe

hahahhh ayıp haa  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
yerim ya akıllı bıdık  :nazar: :nazar:

°•.ℓανιηуα.•°

he ya betül ayıp diyo  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: nerden öğrendiyse.  :ehi:

kıskanıcak herhalde yaaa  :k06: zaten babasına yaklaştırmaz oldu. ne zaman yaklaşsam adama zılgıtı koparıyo  :ehi:



...ŞehzadEfe...

maşallahhh yaa bunlar nasıl çocuk anlamadım gitti uzay çocugu bunlar  :k06: :nazar: :nazar: :nazar:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

°•.ℓανιηуα.•°

ya nagiş sorma kız var ya aklıma gelmiyo cidden ne laflar ediyo bi duysan.  :k06:

dün eline şemsiye aldı,nerden öğrendiyse baston gibi yaptı,diğer elini de beline koydu,dede dede hasta dedi bi de ahhh ahhh dedi  :ehi: güya dede oluyo  :ehi: :ehi:



°•.ℓανιηуα.•°




ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url