EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Meltemce

Benim biraz göbeğim kaldı o kadar. Eski kilomdan 3 kilo fazlayım. Hamilelikte 22 kilo almıştım. Neyse ki hepsi gitti sayılır.  :hieyt:

ponçik

maaşallah yaaaaaaaaaaa
hızınıza yetişebilene aşkolsun   :k02:

ayşencim nerelerdesin yaaaaa, ek gıdalarınız hayırlı olsun  :love3:
tunaya da maaşallah diyelim
arzu hadi bakalım hayırlısı
mubec yaaa cemre nasıl da duruyor yürüteçte maaşalah ben hala oturtmaya korkuyorum  ::)
şeyda çok geçmiş olsun ben her beslenmeden sonra 3-4 kaşık su veriyordum şimdi 30 ml.lik ufacık bi biberon aldım 10-20 ml veriyorum zaten suya doyunca içmiyor
meltem maaşallah tombiş dilan bebek   :k06:
aslıcım senin minişe de maşallah
bu nazar boncuğuna bayılıyorum ben  :nazar:  :nazar:   :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:
biz de haftasonu gezmelerdeydik  :muzz:  :aferin:  :hello2:  
eylül hanımı anneannesine bıraktık
5 arkadaş uludağa gittik
süper kar vardı ama dikişlerim var diye cafede oturup düşenleri ve kayanları seyretmeyi tercih ettim  :suclu:
teleferiğe bindik ama sisten hiçbirşey göremedik  :laughing7:
eylül bizi o kadar özlemişki devamlı kafasını kapıya çevirip bakıyormuş kuzum  :sad1:
anneme gidip eylül , kızım diye seslendiğimde bir çırpınışları vardı ki anlatamam  :y25:
eller ayaklar aynı anda ...
sonra başını çevirdi küsmüş tatlım benim  :dontknow:
neyseki barıştık evimize gidip mışıl mışıl uyuduk
bugünde babannesi  banyo yaptırmış
halası da bizde , habire resimlerini çekip cepten msj atıyor  :D
AMA NAPİİİM ÖZLÜYORUM KIZIMI  :love3:  :love9:  :love3:






meltemk

Ve artik ise geri dondum. Bugun ilk gunum. Simdilik fena degil. Belemir az buzda olsa birseyler yemis. Ama cok az. Olsun buna da sukur.

Iste olmak guzel sey aslinda. Biraz kendime geldim. Insallah tam olarak duzenimizi oturturuz.

Eminecim gule gule kullanin Ceylin'in mama sandalyesi. Bence de mama sandelyesi hepimiz icin buyuk kolaylik olacak. Onlar icinde eglence. Belki ben de IKEA'dan mi alsam acaba ??? Cunku epey fiyat farki var. Aslinda epey uzun sure kullanacagi birsey ama.

Herhalde normal yuruteclerden almayacagim. 9 aylik olunca o bisikletimsi olani kullaniriz insallah.

Seyda diyorum ki Izmirliler bulusmadan biz bir Isvicre bulusmasi yapalim ya Cenevrede ya Zurihte ;)

Sanirim isi %80'e cekecegim ve haftada bir gun evde Belemir'le gecirecegim. Carsambalari evde olmayi planliyorum. Bu epey guzel olacak. O gun kizimla gezerim oynarim. Insallah yapabiliiz.





meltemk

Meltem masallah nasil verdin kilolari :hello2:

Ben de 22 kilo aldim. Hastaneden cikarken 10 kilo vermistim ve hala ayni kilodayim. 1 kilo bile veremedim 5 ayda. Inanilmaz di mi? Ama masallah istahim yerinde :hungry:

Hep emzirmeye bahane edip diyet yapmiyorum. bakalim su emzirme fasli bitince yapacagim insallah. :suclu:

bu arada Gonca sen hala emziriyor musun? Ben isle birlikte sabah aksam emzirmeyi planliyorum. Ama gun icinde sagmadan olur mu acaba. Ornegin bu sabah 5de emdi. Su ana kadar sag gogsum epey sisti ama oyle agrilar sizilar yok yani. Megersem hic sutum yokmus da haberim yokmus? Gun icinde hic dokunmadan sabah aksam emzirebilir miyim? Calisan anneler size sesleniyorum..





Meltemce

Adaşım merhaba. Ben de çalışıyorum. Sabah akşam emziriyorum bir gün önceden de anneme sağılmış sütümü bırakıyorum. Pompayla sağmazsan eğer sütün azalır canım.

Meltemce

İşyerinde sağıp akşama eve götürüp dolaba koyabilirsin. Ertesi gün de içer. Buzdolabında 48 saat tazeliğini koruyor. 1 damlası bile değerli anne sütünün ne kadar fazla içerse o kadar iyi.

aslı

ohhh goncacım dinlenmiş enerji toplamışsındır. Ek besinlere geçince bizde biraz daha rahat gezeceğiz inşallah.

Meltemcim bende o kiloları geri veremiyorum neyse en azından benim gibi birinin daha olması beni mutlu etti  :muzz:  :muzz: .



aslı




Meltemce

Yayıncılık şirketinde Bilgisayar operatörüyüm.

ponçik

05 Mart , 2007, 17:14:53 #2019 Son düzenlenme: 05 Mart , 2007, 17:16:25 g10ca
Alıntı yapılan: meltemk - 05 Mart , 2007, 16:31:51
Meltem masallah nasil verdin kilolari :hello2:

Ben de 22 kilo aldim. Hastaneden cikarken 10 kilo vermistim ve hala ayni kilodayim. 1 kilo bile veremedim 5 ayda. Inanilmaz di mi? Ama masallah istahim yerinde :hungry:

Hep emzirmeye bahane edip diyet yapmiyorum. bakalim su emzirme fasli bitince yapacagim insallah. :suclu:

bu arada Gonca sen hala emziriyor musun? Ben isle birlikte sabah aksam emzirmeyi planliyorum. Ama gun icinde sagmadan olur mu acaba. Ornegin bu sabah 5de emdi. Su ana kadar sag gogsum epey sisti ama oyle agrilar sizilar yok yani. Megersem hic sutum yokmus da haberim yokmus? Gun icinde hic dokunmadan sabah aksam emzirebilir miyim? Calisan anneler size sesleniyorum..

işin hayırlı olsun meltemcim  :flowers:
ben ilk işe başladığımda sabah 6 gibi emziriyordum sonra 14:30 gibi işyerimde pompayla sağıyordum akşam 18:00 gibi yine emziriyordum
fakaaaaaaaaaaaat
şu malum safra kesesi ameliyatım çıkınca , ilaçlardan,serumlardan,narkozdan sütüm epey azaldı
şimdi sadece gece uyandığı zaman emziriyorum
pompayla çekice iki göğsümden anca 60 ml.geliyor
gecede o kadar emerek uykuya dalıyor zaten 5 gibi uyanıyor emerken uyuyor
1,5-2 saat sonrada kalkıyor
pompayla çekmeye de korkuyorum aslında , çektiğimde ya sütüm gelmezse diye  :dontknow:
hani acaba geceleri sadece boş memeyimi emiyor  :-\



Almiş'inAnniş'i

gonca sanırım diğer forumda okumuştum  :icon_scratch:

bir arkadaş da hastalığından ve kullandığı ilaçlardan dolayı bebeğini emziremediği için sütü kesilmiş tamamen. ilaç kullanımı bittikten sonra boş memesini vermiş bebeğine. ama azmetmiş resmen 15 gün boş memeyi emmiş bebiş  :'(
ve sonraaa tekrar sütü gelmeye başlamışşşşş  :hieyt:

ponçik

razi doğrudur valla  :icon_thumright:
bende eylülü gece emzirirken resmen yutkunduğunu duyuyorum o sessizlikte gluk gluk   :D
ve bu beni mutlu ediyor
sanırım olumlu düşünmek ve o anki mutlukla alakalı olsa gerek  :opucuk:




berilce

merabalar,  bilgisayrda calisiyodum ugrayayim dedim.buarada gecen gun dogumgunumu kutlayan herkese tesekkuru bir borc bilirim  :flowers:baya bi ilerlemisiniz bazilarini atlaya atlaya gectim,bukadar vakti nasil buluyonuz yahu, valla kutluyorum  :wav:   emine melis de apiyo o isi,mesel austunu ortuyorum bi bakiyorum eliyle cekistirip kafasini ortmus  ,ben cekiyorum o cekiyo bi ucundan  :ehi: kucagima alirkende elinden birakmiyo elinde hangi ortu varsa onunla geliyo kucagima,Allah ne verdiyse artik :ehi:    benim kiz da o kadar hareketli degil bizimkide tembel cikti, zaten en gec tekmelerini hisseden bendim hamileyken aranizda  :k06:   ozamandan demistim ben bu kiz tembel diye, yan man donuyo ama henuz oyle ahim sahim bisey yok...
razi ben dogumdan bu yana 20 kilo verdim 4 kilo kaldi, ama ben evlendigimde ki kiloma donmeye calistigim icin 8 kilo kalmis oluyo, ama ben spor yaptim,yemekten kismadim ,kisacak gibi oldum ama olmadi melis icin yemeye devam ettim ,ama tabi evdeki hersey diyet ekmeginden yogurduna sutune ununa kadar benim yiyeceklerle esiminkiler ayri  :ehi:    yalniz gecende dogumgunumdu ya o gun alinan pastayi huplettim   :hungry::BangHead:  hemde cok agir bi pastaydi...   ondan oncede gene baklava yapmistim onuda yedim  ;D     :hungry:  buaralar tatli canim cekiyo napayim... ama biraktim artik temmuza az kaldi vermem lazim su kalan kilolari,turkieyye gelecem ya...   kiscaasi  :laughing7: spor yaparsan otomatik olarak gidiyo,ben simdi bide dvd aldim dans cd si , hem dans ogreniyorum hem kalori yakiyorum,4 dans tipi var, aksamlarida bir saat spora gidiyorum haftaada 5 gun..yle oyle gidiyo... bunlari yapmasam o 20 kilo zor giderdi...   cok konustum biseyler daha yzacaktim ama unuttum,kardesim sizde cok yaziyonuz okuyana kadar insan unutuyo tabi    :caca:     :tongue3:     :k06:

mia

Arkadaşlar böyle şeyleri kaçırmayın ama nası çekicem ben sizin dikkatinizi bilmiyorum ki forumun diğer bölümlerine  :caca: :D

http://www.bebegimonline.com/forum/index.php?topic=336.0

Tebessüm :)

ben geldiiim  :muzz: akşam üstü park yatak bakmaya gittik. bornovada fazla bebek mağazası yok, olanlarda çok tuzlu. tuzundan geçtim, ebatlar bizim için çok fazla. ben çok büyük bişey istemiyorum.

meltemcim fiyatlar 180den başlıyor, 330 a kadar park yatak var.dastini bebede comfy diye bir markanın varmış internette gördüm,100ytl. karşıyakada mağazası varmış dastinin yarın da ona bakıcaz, umarım istediğimiz gibi bişey buluruz, bu arada bebek arabası da bakıyoruz.sanırım sen de daha almamışsın.ben chicco nun c5 modelini beğendim, 179ytl o da.

işte biraz mağaza gezdikten sonra yemek yedik ve döndük kürkçü dükkanına.giyim mağazalarında süper indirimler var, yağızı bırakıcak biri olsa bi alışveriş yapmak isterdim hazır sezon sonu ind.varken. :'(