EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

Alıntı yapılan: Tebessüm :) - 27 Mart , 2008, 16:08:54
Gonca sayfamıza kıran girdi :laughing7: Benim çocuğum uyuyo, her an uyanabilir, koca işte, kaynana sizlere ömür, bööle işte :dontknow:

kaynanasız bi hayat oh ne rahaaaat  :ehi: valla bilmiyodum Ayşegül  :dontknow: Allah rahmet eylesin
yani Yağız'ın hem anneannesi hem babaannesi yok  :sad1:  :( 



emel efe

 herkese merhabalar
 
valla foruma gırıyorum bakıyorum hıc gelen gıden yok bayanlar nerelerdesın yahu :icon_scratch:


  bız bugun annanedeyız kendısı rahatsızlandıgı ıcın efeyle annaneye geldık grıp salgını varmıs anneler dıkkat edın valla  :caca: efe su anda uyuyo  :sleepy1: evden baska yerde hıc uyutamıyorum ses kesınlıkle ıstemıyo evde olsak kendı kendıne uyuyo ama baska yerde malesef ayagımda zorla sallayarak uyutuyorum  :cildir: napım valla sırf bu yuzden hıc kımseye gıtmek gelmıyo ıcımden bırazdan yemek yapmaya koyulucam  :crybaby2: hergun aynı ıslerı yapmaktan sıkıldım valla

  gelelım teyzelerımıze oncelıkle hepınıze teskkurler bızım ıcın guzel dıleklerınıze  :flowers:
 

  goncacım ınsallah cumartesı hakkınızda hayırlısı olur az kaldı dua edıyorum prensesın ıcın  :aferin: :amin:


aslıcım cok sevındım guzelıne kavustuguna valla bende sızı gorsem oturu aglardım serıfe gıbı


pınar masallah nehıre boyuna kılosuna  :nazar: :nazar:  klozet olayına cok guldum canım benım ya  :ehi:


goncacım nasıl gecmıs komsu teyzelerdekı gunu prensesımın

  aysegul bızım ıcınde dua et kız benım kaynanamda sızlere omur olsun  :amin: :k06: :ehi: :ehi:

ponçik

Sağol Emelcim komşu teyzemizle günü çok güzel geçmiş kızımın ,çok eğlenmiş ikiside , hatta teyzeyi yönlendirmiş bile...
ıslak mendilleri sormuş , kızım göstermiş oooooğdaa
havlu sormuş göstermiş ooooğdaaaa
yani böyle işte   :-[

niye kaynanan ölsün canım aaaaa sonuçta o da bi ana , bak senin de oğlun var , ya ilerde senin için gelinin de böyle dua ederse  :icon_pale:  töbe de bakiyim  :caca:  :laughing7:



jbdun

kızlar selam, pek vaktim olmuyo bu aralar yazılıhazırlamakla meşgulum :cildir:
goncacım ece deniz hasta demişsin, nesi var ki? önemli bişey değil inşallah, baktımama aslıdan öyle bi yazı göremedim :icon_scratch:

ponçik

Alıntı yapılan: jbdun - 27 Mart , 2008, 18:13:52
kızlar selam, pek vaktim olmuyo bu aralar yazılıhazırlamakla meşgulum :cildir:
goncacım ece deniz hasta demişsin, nesi var ki? önemli bişey değil inşallah, baktımama aslıdan öyle bi yazı göremedim :icon_scratch:

Jbdun kolay gelsin , test mi yapıyorsun , yoksa soru cevap mı oluyor
ayy birden okul günlerim geldi aklıma çok severdim english teacher'ımı  :love9:

Aslı Ecenin sayfasına yazmış da orada gördüm
inşallah daha iyidir şimdi  :amin:

http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,578.msg80838.html#new



jbdun

gonca sağol canım, test değil, o yüzden zaman alıyor, bol resimli hazırlıyorum, zevkli oluyor çocuklar için de :icon_thumright:
bi bakıyım ecenin sitesine, sağol canım haber verdiğin için :opucuk:
eylüşüm ve sen nasılsınız? sen daha iyisindir inşallah psik. bakımdan ;)

ponçik

27 Mart , 2008, 18:35:11 #11016 Son düzenlenme: 27 Mart , 2008, 18:42:00 g10c@
ben çok iyiyim valla  :D
bugün işlerim fazla yoktu
bütün güne yaymaktansa hepsini erkenden bitirdim
sonrasında sürekli netteyim işte
ama tabi ekranımı sürekli saklayarak nette geziyorum

Eylülcüğüm babannesiyle parka gitmiş , orada bir çocugun kovasıyla kumlarla oynamaya bayılmış kovayı ters çevirip pasta yapıyomuş yaramazım  :k06:
aman parktaki kadınlar nazar değdirecek diye ödü kopmuş validenin  :nazar:
bugün kızıma kova ve kürek alacağım, kendi kovalarıyla oynasın kuzum  :love9:

Eco napıyo, babannesiyle aşk yaşıyodur o da , benimki valla bi cilveler yapıyor ki , bazen diyorum içimden "kızım o senin annen değil "  :toothy10:  :toothy10:



meltemk

Ooo sayfamis yavaslamis cok.. Ben de bu aralar ne olduysa ugrayamiyorum bir turlu..... Okuduklarimdan da cok aklimda kalmadi.

Jbdun epey aktifmis forumda o da hastaliktan evde olunca. Cok gecmis olsun, insallah tamamen gecmistir canim :k06:

Gonca her zamanki gayet sadik. Cumartesi gunu iyi haberlerini bekliyorum Eylul'un doktorundan..

Pinar hosgeldin, gule gule. Saat uygulamasi cok akillica. Biz de Cenevreye donunce yapsak mi acaba ???

Serife umarim Cumartesi calisma saatleri duzenlenir.

Seyda gecmis olsun esine. Bilirim ne zordur. Hatta uzaktan bile anliyorum. hergun isten cikip telefonda cok yorgunum diye dert yaniyor. Diyorum saka yapiyor olmalisin.

Emel dogumgunu hazirliklari tamam gibi. Ama valla kayinvaliden icin soyledigine sasirdim biraz. Yani ne kadar kotu olursa olsun... Sen de kayinvaliden olacan ama.

Bizden haberlere gelince. Hala Istanbuldayim. Aktif gezmelerimiz tum engellemelere ragmen devam ediyor. 3 saat diye cikiyorum, 10 saatte geliyorum. Tek fark artik Resmiye Hanimi kesinlikle yanimdan ayirmiyorum. Baktim Istanbulda en guzel tatili o yapiyor, simdi heryere goturuyorum. ben de rahat ediyorum artik biraz.

Anneanne, babaanne, halalar, dayilar, arkadaslar takiliyoruz. Haftasonu babamiz surpriz yapti ve geldi yine. Guzel oldu. Gezdik birlikte. Her ne kadar ben haftasonu gezmelerine pek yanasmiyorum. Cunku Istanbul haftasonu bir cehennem :cildir: cocuklar genel anlamda iyi. Baraycim 3 ayi devirdi. Belos hic durmadan konusuyor. Japonca ama bir surude kelime soyluyor. Ne zaman cumle kuracak diye bekliyorum. Soyledigi en havali kelime "Muayane". Dedesi ogretti. Televizyonla ilgil birseyler konusulmus. Belemir hicccc televizyon seyretmiyor. Acik olsa bile cevirip kafasini bakmiyor. Ama hic yani. Ne cocuk prgrami, ne reklam hicbirsey. Ilgisi sifir. Biz o 7 aylik olana kadar falan evde hic TV acmadik. Sanirim onun etkisi. Ama Baray benim kucagimdan bile yan gozle bakiyor. Farki gorecegiz.

Dun esimin teyzesi, kuzeni, kayinavalidem, gorumcem, annem caya geldiler bana. Cok guzeldi. Insan uzaktan gelince boyle seyler cok hosa gidiyor. Cocuklar bir yandan. Zaten eve gelen gidenim eksik olmuyor sagolsun. Aksam da arkadaslrim bos birakmiyorlar. E boyle olunca Belemir oldu bir geveze. Hala sifir beden ama olsun ne diyiiim

Haftaya donus insallah. Nasil toplanacagim bilmiyorum. 110 kiloysu hedefliyorum en kotu :y25:

Az once esim telefonda kizdirmayi becerdi yani. Belemiri hic yuzustu yatirmadik biz. malum ani bebek olumu riski yuzunden kesinlikle yasak. Ama Baray gazi var rahat ediyor diye ben ara ara yatiriyordum. Baktim epey rahat ediyor, simdi hep oyle yatiriyorum. Taaa Isvicreden arayip oyle yatirma. Gece kesinlikle yatirma. Cok riskli konustu da konustu... Burada doktor 3 ayi gecti yatirabilirsin dedi. Eh kafasini da gayet guzel ceviriyor. Benim de canim sikildi. Yatirmistim cocugu gittim duzelttim.

Bu arada inanilmaz belim agriyor. Sanirim ben de girdim fitiklilar listesin.

neyse hoscakalin simdilik. Biraz Belemir icin kitap, CD falan alayim internetten





meltemk

size bir B&B uclemesi koyayimm

[eklenti yönetici tarafından silindi]





anita

Merhabalar
Maşallah dilekleriniz için çok teşekkür ederiz hepinize.. :love9:
Yorgunum biraz ve uykusuzum hemen uyumaya gidicem.. Bi merhaba diyim istedim.
Hepinizi öpüyorum.. iyi geceler arkadaşlarım ve tatlı bebişlerine.. :sleepy1:



seyda

Arkidesler selam,
bende bi cö diyip cikicam feci uykum var cünki. bu sabah muzik sinifimiz vardi valla sabah 9.45 de orda olmak sarsiyo beni :suclu: tekrar ise baslasam napicam acaba ???
Melis Alara nin öksürügü bitti sayilir sükürler olsun :amin: biz de ayni tas ayni hamam devam iste. babamiz hep mesgul hep mesgul vede yorgun. paskalya icin berline gidicektik esimin ailesinin yanina sonra hepimiz hasta olunca vazgectik. öyle iste bakalim haftasonu hava iyi olursa cocuklu arkaslarla biseyler yapicaz insallah. Meltemcim, kuzulara  :nazar: artik bekliyoruz memlekete. ben böyle diyorum da valla acaip bunaldim burda diyorum söle babamizin bi toplantisi felan ciksa da 1-2 haftaligina kacsak bizde kuzuyla tr ye :suclu:

herkezi cok  :opucuk:

desree (Özlem)

Kızlar ben Selimden fırsat bulamıyom yarın yazarım artıkın bende cee deyip kaçıyorum :opucuk:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Tebessüm :)

Melteeeeeem yirim ben bu kuzularıııııı, tütütü kırkbir milyon ::) kere maşaAllah kuzularıma :nazar: Baray çook büyümüş, bir küçük Meltem olmuş :nazar: Adam adam bakıyo  :nazar: Belemir zaten benim bonus kafam :nazar: :-* Goncaaaa :caca: anladın sen onu :D

zeytince

 merhaba herkese...

meltemcim masallah kuzularina.. :nazar: :nazar: hakikaten Baray sen, Belemir baba olmus...  :nazar: bunca zaman sonra cok zor olacak senin ve Belemir  icin donus.. alistiniz iyice kalabaliga... :-\


seydacim Melis Alara`nin duzelmesine sevindim.. paskalya gezinizin iptali kotu olmus... ama ne yapacaksin, once saglik.. ;)

goncacim :nazar: Eylul`e... demek kumlarla kovalarla oynamis parklarda... Allah nazarlardan korusun herkesin melegini... :amin: :amin:

pinarcim iyi yapmissiniz saat uygulamasini... yoksa gelecegin yoktu... :D  :nazar: Nehir`e... olculai gayet guzel... Caner de konusmuyor henuz ama masallah herseyden anliyor... :D

emelcim annene gecmis olsun...

serife hepiniz ayni dusunuyorsaniz birlikte bir imza falan toplayip iletin yetkili kisiye... ama dedigin gibi bu zamanda kimse isini riske atip da ses cikartmaz... :-\ Allah kolaylik versin canim ne diyim.. ::)

berilcim siz ne yaptiniz? ne zaman gidiyordun TR ye? bize haber vermeyi unutma... gelismeleri bildir...

jbduncum sana da kolay gelsin.. zor sorular sorma cocukcagizlara... ;)

bizim de kopek dislerimiz geliyor (alt dotlunun yanlari kopek disiydi degil mi? :icon_scratch: ) yattiktan 2 -3 saat sonra aglayarak uyaniyor kuzum.. yanina gidiyorum sakinlesmiyor, odaya gitmek istiyor, isik gozune geliyor diye daha bi farkli agliyor, isigi kisiyorum, baska seye agliyor, sonra tekrar odasina goturup yatiriyorum itiraz etmeden uyuyor..  :dontknow: insallah daha fazla huzursuz ve huysuz etmez su disler bebegimi ... ay yoruldum vallahi yaa... esim de yok zati,  :( sukur yarin geliyor..  :love8: Allah kimseyi sevdiginden ve sevdiklerinden ayirmasin... :amin: :amin: :amin: :amin:

neyse ben de gidip yatacagim birazdan... :-* :hello:


zeytince

 unutmadan birsey sorayim sizlere...

bir haftadir falan Caner`in gobek deliginin kirmisi olusunu farkettim... ice dogru.. bir de bir iki kez orada sanki sivi gelmis de sonra kurumus gibiydi... :dontknow: esim gelsin dr. goturmeyi dusunuyorum.. sizin bir fikriniz var mi bu konuda...  ???