EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)


zeytince

 ben geldim huuuuuuuuuuuuuuuu..... :k06:

ay nasil ozlemisim nasil ozlemisim sizleri bir bilseniz... :-* :-* :-* nasilsiniz benim guzel arkadaslarim ve onlarin yaramaz ve en tatli yavrucaklari... insallah hepiciginiz cok iyisinizdir... ben pazartesi itibari ile yuvaya(!) donmus bulunuyorum.. cennet vatanimin o masmavi gokyuzunden sonra buranin, bulutlu ve kasvetli havasi beni ne kadar gerse de evimde, esim ve oglusumla birlikte olmaktan bir o kadar mutluyum... TR de yogun bir 3 hafta gecirdik tahmin edersiniz ki.. son haftamizda babamizin da bize katilmasi ile katmerlendi mutlulugumuz... hele ki havalarin sansimiza guzel olusu gezmelerimizi daha da keyifli yapti... gerci gelmeye 2 gun kala Caner`in grip olmasi pek hos olmadi ama buna da sukur...  :amin: simdi daha iyiyiz...

Tr ye gider gitmez solugu dr. da aldik tahmin edersiniz ki.. su cicegi asimizi ve kontrolumuzu yaptirdik.. oglum 12,250-79 cm olmus.. asi kartimiza da bakarak, promokok asimizin 2. dozunun ve hepatit A asisinin da yapilmasi gerektigini soyledi, ok. dedik ve o asilari da 2-3 gun ara ile yaptirdik.. agustos ayinda hepatit A nin 2. dozunu olacakmis sadece... sonrasi okul cagina geldiginde... geri sayfalara soyle goz gezdirdigimde tuba sendin sanirim MEN C asisini sormussun, biz burada Caner`i su cicegi asisi icin goturdugumuzde su cicegi asisini yapmadiklarini ama MEN C asisini olmamissiniz diyip bu asiyi yapti Caner`e.. hatta son goturdugum dr. bu asiyi kartinda gorunce ne alaka dedi... :dontknow: olmasinin bir zarari yok ama sasirdim dedi... :dontknow:

berilcim sen de Tr ye gidiyormussun... asilarin fiyatlarini sormussun ben soyleyeyim canim... malum 3 asi 1 dr. kontrolu Caner beye bayildik paraciklari... :laughing7:

70 milyon su cicegi asisina verdim, 30 milyon hepatit A asisina, 120 milyon da promokok asisina verdim canim... ucakta insallah zorluk cekmezsin... eger gece ucusu yaparsan sizin icin daha iyi olur.. malum yol uzun... :-\ yanliz mi gideceksin Tr ye...

resimleri pc ye aktarayim, buraya da eklerim.... simdilik benden bu kadar...  opuyorum hepinizi... :opucuk: :opucuk: :opucuk:


zeytince

12 Mart , 2008, 16:32:06 #10892 Son düzenlenme: 18 Mart , 2008, 13:34:58 Gulay
 Caner kar ile tanisiyor...


zeytince

12 Mart , 2008, 16:39:27 #10893 Son düzenlenme: 18 Mart , 2008, 13:35:26 Gulay
 Caner ve yeni dogmus kuzeni Erdem... (Erdem`i kiskandi biliyor musunuz??? ilk basta kucagima almami istemedi tabi sonra alisti... :D )
Caner ortakoy de,
Artik eve donuyoruz...


seyda

Gülaycim,

Men C asisini ben sormustum burda yaptirabiliyosun 18. ayda. ama dün bi Italyan arkadasim var buraya Londra dan geldi o söyledi onun öoglana 1,3,ve 6, aylikken yapmislar. Ingilterede bu cesit menenjit in salgini oldugu icin (Allah korusun :amin:) yapilyiyomus standart olarak bebeklere. tr deki doktoar ondan sasirmis olabilir, o tipi tr de pek görülmüymus. bizde prof olucaz valla :toothy10:

Ayseghülcüm,
yengene Allah sifa versin diyorum. niyetim paranoya arttirmak degil de aklimdan gecti bi ara bi bakanin oglu misir ithal etmisti tponlarca, bunlara da o mu satti diye :toothy10: ben cok az kullanmya calistim hercesit mama ama bilemeyiz tabi. valla pirinc unu veya irmikli muhallebi veriyorum kendim yapip ben :dontknow:

Lra ya da  :nazar: dedimmi hatirlaymiyorum caner e de tabi :nazar: benimki civa gibi ordan oraya kaciyo gitmem lazim.

soranlara cvp veriim Beril kesin dönüs yapiyo tr ye. darisi basima :amin:

beril

gulaycim hosgelmisin canim,sen geldin ben gidiyorum ,ben galiba kokten gidiyorum:) asilar birileri ucrestsiz demisti tr den gecen gun...neyse bayiacaz artik,ben asilari takip edemiyorum artik kafam allak bul;ak oldu zaten,belimden yerimde duramiyrumki,dun aksam paso yattim bi agri kesici felan aldim,braz duzeldi gibiydi ,sabah kalktim melisi aldim kucagima genebasladi,oturuyorum ama bi de bana sorun,ne agrisi cozemedimki.bayilazzzzzzzzzzaaaaaaaaaam...

aysegulcum ben favoriteslere kkaydettim senin verdigin adresi,okuyacam insallah,ben bugune kadar melise hep organik aldim,tr ye gidince ne halt etcem bilmiyorum,zaten sirf melisin yemek masrafi ayda sirf 400 dolar tutuyodu,herseyi organik yumurtasi sutu zarti zurtu... bakalim nolcek...

ayyyy belim,ben cikiyorum sonra devam ederim gene..

seyda

Beril,
senin yerine kesin dönüyo dedim ama yanlis anlamadim dimi dönüs temelli ;) bende bugün bir buhran sonucu esime 10. resti falan cektim dedim valla ben 2009 Subat ayi ortasina biletimizi aliyorum kizima ve kendime. sen isterrrrr geeeeeel ister gelmeee ;D havalar da 2 gündür bi feciki yagmur firtina bugün temizlikci varken uyuyodu Melis Alara dedim ben bi 10 dakka markete gidip geliyim hayatta cikamazdik kuzumla. beni ucuruyodu rüzgar. evde kalinca iyice fittiryo benimki. artik yeni oyuncak almamiz lazim cok SIKILdim ben artik ayni oyuncaklarla oynamaktan :toothy10: ay neyse bacim asi ücretsiz dedysek verem asisi ücretsizdi ;D o mecburmus o yüzden Hep A Pneumokok falan mecburi degil ondan parali sanirsam :icon_scratch: ayrica sana söyledigim doktor Bakirköydeki Acibadem de calisiyo farkli günlerde. bakarsin internetten. verem asisiyla ilgili aklima geldi benim kuzen dediki -doktor- verem asisi asil okul caginda önemli oluyo cünki dogudan cok göc aliniyo ve ccuklar asil okulda karisiyo tehlike de burda basliyo. sen gene sor doktora.

Aysegülcüm bende favorilere kaydettim sayfayi artik gözlerim daha acik oldugu bi saatte okurum :toothy10: Yagizimin iyi haberlerini bekliyoz. cok öptüm ve kactim artikin :opucuk: :wave:

Zara82

Meltem, bilmiyorumki niye böyle uyaniyor...öglenleri cok güze uyuor ne olursa gece oluyor...Bakalim bugün tüm gün evdeydik saatindede yatirdim insaallah uyanmaz.

Aysegül, Yenge ne acil sifalar diliyorum canim. Insan artik o ...hastaligin adini duymaya o kadar alistiki....Cogaldi iyice. Kiyametin alametleri iste. ALlah sonumuzu hayir etsin. Demek Cumartesi bulusuyorsunuz kim kim? Oooffff insaallah birgün banada kismet olur.

Anita, cccok  gecmis olsun beisine simdi nasil?

Gözdeeeemmmm, hosgeldin güzel gözlü bacim....inan sohbetini özlemisiz yavvv.Bir daha bu kadar ara verme! Ravza hanim hakkinda ettigin iltifatlarada cok tesekkür ediyoruz. Sana öpücük gönderiyor. Eeee bizlerde dört gözle Hira nin resimlerini bekliyoruz, haberin ola  :director: :director:

Gülay, ayy canim 3 hafta ne cabuk geldi gecti bende biran Türkiyeden yaziyorsun zannettim. TAtilinin iyi gecmesine sevindim. Öpüyorum caneri.




Zara82

Gülayyy  resimler cok hos cikmis  :nazar: CAner e ve annesine  :laughing7:

Beril...canimn simdi sen kesin dönsmü yapiyorsun ben hala anlamadim...En kisa zamanda doktora git canim!!!!!


Aysen de uzun zamandir yok degilmi?



beril

yok seydacim snei kastetmedim orda bitanem,sanirsam esimin babasiydi haftasonu konusuyolardi,o dediydi asilardan bahsederken,herneyse neticede bayilacaz kac paraysa kac para artikinb,benim dr isi tr ye kaldi artik...
gulay buarada resimler cok guzel,ortakoy diyince icim bihos oldu,genckene gecerdik oralarda arkidislerle,ben gene sonra devm edecem,bi gelip bi gidiyorum:)

Tebessüm :)

güülaaay hoşgeldin bacım, ne kadar çabuk geçti zaman, ben de trden yazıyosun sandım adını görünce.tatilinizin güzel geçmesine sevindim, canerciğime de maşaAllah boyu kilosu güzel :nazar: ailecek hepinize maşaAllah, caberin avatardaki resmine de bayıldım, koca adam gibi poz vermiş, tütütü :nazar: :opucuk:

şeydacım lafın gelişi bacım, niye paranoya yapmak isteyesin ayol ;) kemal abinin oğlumuydu mısırcı, yok o yumurtacıydı herhal ::) :ehi: likit yumurtacı :toothy10: neyyyse.

zehra bacım hayırdır neden evde kaldınız dün? performans düşüklüğü seziyorum sende :D geçmiş olsun dileği için teşekkürler canım, Allah tüm şifa bekleyenlere acil şifalar versin. hee cumartesi buluşuyoruz herhalde, ayşen, emine, aslıgül, armağan, been, daha ne olsun :D bi de sıpalarımız var tabii, kambersiz düğün olar mı, olmaz ;)

beriil bi bilgilendirsene bacım bizi, aydınlanamadık bi türlü, kesin dönüş mü yapıyosunuz trye? ??? bel ağrısı fena olmuş yaa :sad1: bende de oluyo, malum kucakta taşımalardan.istda iyi bi dr görünürsün canım, Allah şifa versin :opucuk: siz orda şanslısınız gerçek organik gıdayı heryerde bulabilmekle, burda malesef öyle bir şansımız yok bizim :'( bildiğim bir kipada var organik reyonu, orda da patates ve soğandan başka bişey yok. :-\ melisin resmi yok  mu? eklesen de sevsek biraz? özledim :-[

:director: cumartesi buluşması hatunları, hala bir saat belirlemedik buluşma için, hangi saat uyar size bir deyin de saati de ayarlayalım. benim için öğlenden önceki saatler uygun, yağız 2 gibi yatar öğlen uykusuna çünkü. aslı da akşama nişana gidecekmiş,buluşmanın erken olması onun için de daha uygun oluyo. fikirlerinizi bekliyorum.. hee bir de o gün hava iyi olmazsa, başka nerde buluşabiliriz? IKEA olur mu?  ???



ponçik

İTİRAF EDİYORUM RESİMLERE BAKMAK İÇİN GİRDİM FORUMA
AMA 2 SATIR YAZMADAN DURAMADIM YİNE  :ehi:

CANERE VE LARAYA EN KOCAMANINDAN MAAŞALLAH  :nazar:  :opucuk:  :nazar:  :opucuk:

DÜN BEN YOKTUM BİLİYORSUNUZ YARIŞMANIN FİNALİ VARDI  :k06:
HERŞEY ÇOK GÜZELDİ, ORGANİZASYON SÜPERDİ (ÇOCUK OYUN PARKI BİLE VARDI AMA ALT DEĞİŞTİRMEK İÇİN MASA ÜSTLERİ KULLANILDI HEHEHE ) YEMEK YAPARKEN HİÇ HEYECANLANMADIM , HATTA ÇOK HAVALIYDIM  :toothy10: GÖRSENİZ SANKİ 40 YILLIK YEMEK PROGRAMI SUNUCUSU GİBİYDİM  :ehi:
NEYSE SADEDE GELEYİM KAZANAMADIM  :-[ 
JÜRİ ÜYELERİNİN ARASINDA MEŞHUR BENAL HANIM  :D TAYLAN KÜMELİ GİBİ YEMEKLE İLGİLİ PROFESYONELLER VARDI
KOCAMAN BİR SEPET HAZIRLAMIŞLAR (BİRSÜRÜ MAMA VS.. BİRDE RONDO  :occasion5: )  YAKLAŞIK 5 SAATTE EVE DÖNDÜK , KUZUM ÇOK EĞLENDİ AMA UYKUSU BİRAZ ŞAŞTI
HAAAA BİR DE SABAH GİTTİĞİMİZDE ÖNCE LOBİDE BEKLEDİK, BENDE KAHVALATI YAPMAMIŞTIM ATIŞTIRMALIK EYLÜL VE KENDİM İÇİN 2 (İKİ) TANE POĞAÇA ALDIM , ALLAHTAN ÇAY YADA KAHVE SÖYLEMEMİŞİM ÇÜNKÜ  İ K İ POĞAÇAYA TAM 12 YTL VERDİM   :-ooo  :-ooo  :-ooo  GÜNÜN İLK ŞOKUYDU HEHEHE  :ehi:
VELHASIL ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK

HERKESE YAZACAĞIM AMA BENİ BEKLEYİN ANACIIIIIIIIIM BYEEEEEEEEEE
(ECCÜK İŞLERİM VAR TOPARLAYIP GELECEĞİM )



aslı

Alıntı yapılan: Tebessüm :) - 13 Mart , 2008, 14:56:42
hee cumartesi buluşuyoruz herhalde, ayşen, emine, aslıgül, armağan, been, daha ne olsun :D bi de sıpalarımız var tabii, kambersiz düğün olar mı, olmaz ;)


Ayşegülcüm bu aslıgül ben miyim  :icon_scratch:  :dontknow:  :toothy10:    c.tesi 11-12 arası buluşalım mı ?

Gülaycım ailece  :nazar: Caner koca adam olmuş.

Goncacım kazanan torpillidir  ;)  Yoksa eminim ki en güzel tarif seninkiydi. bu 2 poğaçayı uzun süre unutmazsın artık  :toothy10:






seyda

oh oh bayanlar bu arada hayirli olsn demeyi unutmusum Izmir bulusmaniz. bizim yerimize de kirin iki lafin belini ;)

bel kirmaktan bahsederken, benim bel de ayni halde devam. bide boyun eklendi. neyseki fizyoterapist ayni zamanda komsum, valla seanslar bitince kahveye cagiriyom heheh  ;D

Aysegülcüm,
yani simdi yien hani biseye comak sokmak mi derler öyle olucak ama organik ürünler o kadar da mükemmel degil zaten tasalanma tr de yok diye. ben dünyanin en büyük kimya firmasinda calismis bir sahis olarak diyebülürümki kimyasallar organik ürünlerde de kullaniliyo sadece inorganic degil organic bazli oluyolar. organic pestizid ler yada fungicid ler aha az mi zararli?? valla öyle ümid ediyoruz :dontknow: ama tabui sunu da belirtiyim ki bende burda herseyi -özellikle de et ve yumurtayi- organik tüketmeye calisiyorum. en azindan ümid ediyorumki tavuklar antibiyotiksiz vede sigirlar hormonsuz büyütülüyodur. usa da olsam tam kafayi yerdim. burda en azindan gen teknigi bozuk ürünler yasak etc. etc. ama düsün düsün ...... zaten biyere varamiyoz ;D en iyisi bizimkilerin ciftlikte yasayip o tavuklar ve yumurtalarla beslenmek. ne dirler back to the roots ;D

bizde bugün müzik sinifimiza gittik kudurduk acuk. simdi de yerlerde sürünüyo benim kuzu kalkip yatirayim öptüm herkezleri :opucuk:

Tebessüm :)

şeyda aynen öyle, bir yere varamıyoruz anacım pipiriklen dur benimki işte :-\ laboratuvar ortamında yetiştirilmiş(!) tavuk yiyoruz, gerisini düşünmek istemiyorum ama, düşünüyorum, düşünmiyim daha iyi :dontknow:

aslı he ya sensin aslıgül :k06: ayşegül aslıgül :D uyumlu. olur 11-12 gibi bana uyar ;) bakalım diğer hatunlar ne diyecek bu işe.

goncacım geçmiş olsun, kazanamasan da hoş bir anı oldu senin için ;) poğaçalar için de ne diyim, ben de havaalanında beklerken madoda bir meyve suyu içiyim dedimdi, bir pahalıymışki o da,içtim de içime oturduydu valla.  :k06: son damlasına kadar içmiştim :D bu arada tarifini bekliyoruz ;)