EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

hatırladım hatırladım  :ehi: 
ayyıldızda ev giysileri ve içgiyimde %70 indirim varmış hanımlar   :basardim:
ben gecelik aldım, bizim şirketten arkadaşlarda birkaç şey aldılar
sadece internetten yapılan alışverişlerde indirim var
kargo ücreti de 4 ytl
çok hoş modeller var kızlar tavsiye ederim  ;)

http://www.ayyildiz.com.tr/store_front.asp?LID=TR&MCID=50



Tebessüm :)

gözdecim hoşgeldin :opucuk: en doğru kararı vermişsiniz hirayı kreşe göndermekle, yaşı daha küçük ama olsun, bu zamanda istediğin gibi, güvenilir bir bakıcı bulmak çok zor iş. hem hira için de çok iyi, erken sosyalleşmiş olacak prensesim. ikinizi de çok çok öpüyorum :-*

gonca güzelmiş valla ciciler, ben artıkın görmeden alamıyorum hiçbişey, netten filan.. geceliğin hayırlı olsun, güle güle giy.  ;)


seyda

selam kizlar ;D

gecen aksam otururken aklima geldi. hep sorucak oluyorum sonra unutuyorum not almaya basladim ;D

Aysegülcüm,
Yagiz i sorucaktim hani antibiyotik aliyodunuz ya bir yasina kadar alicakti kontrol edilecekti falan. yazdin da benmi kacirdim acaba? öyleyse kusura bakma ama merak ettim iyiylestimi simdi böbreklerdeki olay tamamen ???

Arkadaslar bana 12. ve 18. ayda ne asilar oldugunuzu yazaramisiniz tr deki asi takviminde yani. mesela mmr asisinin 1. si 12. aydamiydi sizde? öyleyse 2. si ne zaman? 5. li karma asinin rapeli ne zaman? 18. ayda mi? bide hep A yapilyiomu orda? burda yok onu da istesemmi doktordan diyorum :icon_scratch: yaza yaklastikca kafam karisiyo :icon_scratch: yoksa hepsini gelince tr demi yaptirsam bilemedim :dontknow:

Gözdecim,
hosgeldin uzun bir aradan sonra :flowers: bidaha bu kadar özletmeyin yav kendinizi. benim esim de basimin etini yiyip duruyo cocugun baska cocuk gördügü yok bari haftada 2 gün krese ver diye. ben simdilik oyun gruplarini tercih ediyorum ama bence icine sinen baska bi kres bulursan durum o kadar kötü degil bence. babanla aranizda anlasmazlik cikmasina üzüldüm. insan anne olunca hicbiseyi begenmiyo tabi dimi ;) ama olsun aile icinde böyle seyler olur geliiiir ve geceeer ;)

herkezi cok öpüyorum benim kuzuya cotrbasini yapiyim :wave:

Zara82

bana da sitem edilmis ama zamanim olmuyor bayanlar yetistiremiyorum...

Nasilsiniz bakalim?

Goncacigim, göndermis oldugun bilgiler icin öncelikle tesekkür ediyorum. Esin geldimi? Gelemediyse henüz Allah kavustursun., Demek yemekginle finallere kaldin hii....cok basarilar diliyorum. Ne zaman olacak yari final?

Özlem, gec olsu ama sende hosgelin. Ne güzel gelmistir sana temiz hava, bence Sik SIk tekrarlamalasin. Selim in resimlerini maalesef ben göremedim  :honk:

Asli, yürümemizi tebrik ettigin icin tesekkür ediyoruz. Benim kizda senin gibi ev islerinde bana cok yardimci oluyor....hele o eline bez alipta bir yerleri silisine bayiliyorum bitiyorum yüz ifadeleride cabasi...

Elen, bebeginin henüz yürümemeisni bu kadar kafana takma . Senei en iyi anlayan benim cünkü benim kizimda 16. ayinin icinde yürüsü 18. ayina kadar bekleyebilirsin sonra doktora götürürsen. Bunda korkulacak endiselenecek birsey yok. Bir de bakmisinki kalkmis ayagi...

Serife, basiniz sagolsun canim. Allah geride kalanlara sabir versin.Demek daha 4 disiniz var...oofffff insaallah fazla zorlanmadan cikarir Berat dislerini.

Aysegül, bacim resimleri göremedim.Gec kalmisim :(

Gözde, seni gördügüme cok sevindim. Iyi oldugunuzada cok sevindim. Hira nasil? Alisabildimi krese? Canim icine sinen bir yer bulduktan sonra krese bu kadar erken yasta baslamasi sakincali degil bence. Allah yardimciniz olsun.

Biz neler yapiyoruz. Kizlar benim günlerim dolu dolu geciyor...Inanin aksam girersem 10 dakika internete giriyorum haber filan bakmaya...burayada giremiyorum. Ravza ögle uykusundayken anca evi topluyorum yemegimi hazirliyorum sonrada uyaniyor zaten. Ravza hanim alt köpek disleri cok fena kabarmis...eli hep agzinda...Onun haricinde keyfi yerinde,her gün beni birseyle sasirtiyor.Onlarin büyüdügünü görmek cok güzel bir duygu. Allah herkese tattirsin. Dedigim gibi gezmelerimiz devam ediyor...annemlere kayinvalidemlere...esimin akrabalrina...derken günler geciyor. Büyük ihtimal 1 hafta sonta kiz kardesim ve görümcem UMRE ye gidecekler. Bugünde kayinvalidemlerle annemgile gittik, cok güzel gecti. Su siralar kayinvalide evin icindeki mobilyalari yenileyecekler. Bana rica etti...begenmem icin.Bende onu alip bir kac yere bakmaya gittik. Diger taraftan annemgil ev yaptiriyorlar...onlarda birseyler danisiyorlar...iki tarafinda ilki olunca herseyi bize soruyorlar. Bunlar disinda son zamanlarda kiz genclik gurubumuzla bir program düzenlemeye karar verdik. Haftada 3 defa toplanip bu programa hazirlaniyoruz. 4 ayda olacak insallah KUTLU DOGUM programi..yarin yine toplantim olacak...ISte günlerim böyle yogun kizlar...Sik giremesemde aklim hep burda....Sizleri cok seviyorum



Zara82

gecenlerde Buz pateni yapmaya gittigimizi yazmistim...bir foto ekliyorum  :hello2:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



meltemk

Herkese merhaba. Bir suredir ara ara okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyor. Simdi cocuklar uyurken bir yazayim dedim.

Aklimda cok kalmadi. Oncelikle Gozde hosgeldin. Hepimizin zor zamanlari oluyor. Her serde bir hayir vardir diye dusunuyorum ben hep. Hiranin krese gitmesi cok da kotu degil. Malum tavsiye ediler yas 3 ama bazen evde bakiciya birakmaktansa kresde diger cocuklarla olmasi daha iyi. Belemirden gordugum kadariyla yogun bir oyun oynama donemine girdiler ve bence kres bu acidan cok faydali. Daha sik bekliyoruz :k06:

Seyda asi takvimi konusundan onceden yazmistim galiba. Benim kafam cok karisti. Ama ben butun asilari Isvicrede yaptirmaya calisiyorum. TRde yapilanlari da doktora soyleyip yaptiriyorum. Oyun grubu cok onemli. sanirim ben de donunce iki gun falan krese gondermeye calisacagim. Cunku ne ben ne Resmiye Hanim profosyonel cocuk bakicisi degiliz ve onun yasitlari ile bir arada olmasini arzu ediyorum.

Gonca cok tebrikler. Merak ediyorum yemek tarifini. Eylulun yaramazliklarina diyecek yok valla. Gozunuzu dort acin 8)

Aysegul tarifler icin sagol. yarin deneyecegim sutlu tarhana corbasini. Gerci benim ki bu aralar yine istahsizlasti ama bakalim.

Elen cok takilma yurume zamanina. Belemir de 14 aylik falan yurudu. Ki gec sayilir. Zehranin dedigi gibi 18 aya kadar normal kabul ediliyor.

Zehra hosgeldin. Kolay gelsin sana cok. Ravzaya da kopek disleriyle kolay gelsin.

Ozlem super olmus koy sefasi. ben de artik aramaya basladim Cenevrenin sakinligini. Yorulmaya basladim anlayacaginiz istanbuldan..

Serife sende hosgeldin. Insallah is yogunlugu maaslariniza yansir. Basladin mi iade-i ziyaretlere?? Malum epey misafir agirlamistin.

Biz de babamiz buradayken yogun bir hafta gecirdik. gerci Baray sokak gezmelerini sabote etmeye calisiyor ama idare etmeye calistik iste. Kimi feryat figan eve geldik, kimi azim ettik bebek arabasinda uyuttuk. Esim dun gitti. Belemir 2 gundur biraz kirik gibi. Peditus veriyorum insallah duzelir. Ama keyfi nesesi yerinde. Annemle babama asik vaziyette. Babaannemiz kiskaniyor ara ara :suclu: Baray hala butun gece uyumayi basaramadi ;) Buyuyor diyorlar ama bana hic oyle gelmiyor. Belemir ilk oldugu icin herhalde buldumcuk olmus cocugu 2 aylik koca insan yapmistik. Baray neredeyse 3 aylik olacak bana bebek gibi geliyor. Gerci onunla da cok ilgilenemiyoruz. Belemir bu kadarken bir suru oyuncagi vardi, biz de onlarla vakit gecirirdik. Baraya nasilsa donecegiz diye hic oyuncak getirmedim. Bir uyduruk cingirak aldim buradan Uyanik oldugu zamanlarda onu cingirtatiyoruz iste :laughing7:

Bu arada Goncacim sana bir haber.... Ben kalisimi uzattim. Nisan 6ya kadar buradayim. Esimle baktik Belemir, aileler cok mutlu. Eh ben de kendime bir duzen kurdum. Havalarda duzeliyor. Bir ay daha kalayim bari dedim. Artik gorusuruz diyorum. Yaz icin de ofise mail attim. Eger uygun olursa ucretsiz uzatacagim iznimi. Annemlerin yazliktan da bir ev bulursak yazi da burada gecirecegim.

Neyse ben kacayim. Halamiza caya gidiyoruz. Insan tembellige kolay alisiyor vesselam... Ayak altinda dolasan iki cocugu saymazsan.. :wave:





ponçik

10 Mart , 2008, 14:45:58 #10866 Son düzenlenme: 10 Mart , 2008, 14:51:46 g10c@
Zehra çok eğleneceli bir paten sefanız olmuş resimlerden belli , gözümden kaçmadı yani  :D
kızkardeşin ve görümcenin Umresi ni şimdiden Allah kabul etsin
senin yoğumluğun ve herşeye yetişmene hayranım doğrusu
ben dün bi kardeşime , bi anneme , bi parka gittim, Eylülle ilk defa tek başıma otobüse bindim (pazar günü ve de İstanbul trafiğinde iyi cesaret doğrusu hehehe  ;D )bir de heryerde miting vardı  :k02:  yorgunluktan öldüm valla
Alah hepimize kolaylıklar versin , Ravzanın dişleride sorunsuzca çıksın inşallah  :amin:

Aaaaaa Meltem iyi haber ne demek süper süper  :hello2: çok doğru bi karar vermişsin kesinlikle   :occasion14:  bu sefer karda yağsa gelicem  :ehi: (inşallah)

başta Şeyda olmak üzere tüm arkadaşlar , güzel bir site buldum
sizlerle de paylaşayım
sağ da aşı takvimi diye bir bölüm var
ona tıklayıp çocugunuzun doğum tarihini girince tüm aşılar isimleri ve tarihleri çıkıyor  :icon_thumright:
http://www.doktoramcam.com/default1.asp?kategori=3



[eklenti yönetici tarafından silindi]



seyda

Goncacim cok sagol link icin gerci biraz kafam karisti ama :suclu: bizim asi kartimizi alip öyle karsilastiriyim en iyisi o :icon_thumright:

Meltemcim senin icin de cok sevindim. eeee nasil oluyomus alismak. sen biraz daha kal kesin dönüse karar verirsin bence :laughing7: yada önce bi gel Cenevreye iki cocukla biraz takil buralarda ondan sonra daha saglikli karar verirsin ;D bende burdan cikip swiss.com u ziyaret ediciiim eh artik yaz icin biletlere bakmaya baslayalim dimi ;) zaten su Euro 2008 den dolayi nasil bilet buluciz bakalim. öptüm herkeziiiii :opucuk:

beril

10 Mart , 2008, 19:59:26 #10868 Son düzenlenme: 10 Mart , 2008, 20:07:10 beril
slm kizlar ben pek okuyamadim yazilanlari bi son sayfayi yani,ben hastayim yani belim ve bacaklarim cok kotu durumda gitgide ilerliyo,firsat buldukca yatiyorum,egildigim zaman kalkmam uzun suruyo,hareket ederken dikkatli ediyorum cunku aci veriyo,acaba fitik mi oldum diyorum,belimden bacaklarima vuruyo,nette arastirdim siyatikte olabilir tabi:((( neyse ben tr ye gidiyoruma rtik insallah,biletim nisan sonuydu ama mart sonuna aldirdim,yoksa kafayio yiyecem,melisde yazik evde tikildi kaldi cocugum ,-20 den asagi dusemedi hava,bugun bi 1 derece olacak galiba melisi cikarcam iste....1 dereceye sukreder hale geldik iyimi:/ neyse ben sey sorcaktim,seyda sen de sormusun gerci ama,asilari sorcam,melisin 18 aylik asisini burdaolcaktik ama erken gelince tr de olcaz anlasilan,ama benim aklim karisti,ingilizcelerini turkceye cevirmekten bayilacam,elimde tum asilari var gercide,,,simdi tr de bu asi olayi nasil oluyo bacilar:/ yani kontrole gidince asisi yok diyince yapacak mi,fiyatlari felan nedir? istanbuldaki arkadaslar ya bana dr tavsiye edin :cildir:  verem asimizda yok :( bavullar nanay durumda hic biseyi sigdiramiyorum,butun kisliklari attim,nasil icim gitti:( yaklasik 5 kere doldur bosalt yaptim pes ettim osn haftaya kadar bidaha cmicam,sinirimi bozuyo...bir de oto koltugu tr de fiyatlari nasil,ben burdaki oltugumuzdan memnunum cok,onunde korumasida var,istersen yatar vaziyette oluyo istersen dik pozisyonda oturtuyosun felan...benim kizda memnun,getirmek istiyorum ama simdi orda ek bagaj icin sirf ona 100 dolar alirlarsa niye getireyim hem yuk olacak bana,zaten 3 bavulum var nasil getircem diye dusnuyorum...tr den alirim diyorum onun yerine....
kizlar forumcek rejime girsek mi,ayri bi sayfa acalim,ben buraya geldikten sonra sistim gene...tr de spor salonuna yazilcam gider gitmez,allah nasib ederde varirsak yani,gene beni korku basti biliyonuz ucak korkusu:)) ay cok konustum... ben melise bakayim uyudumu diye usytunu orteyim,burdada saatler ileri alindi uyku saatimiz sasti,tr ye gidince tam sasacak zaman farkindan,hepinizi coooooooooooooooooooooooooook optummmmmmmmmmmmm,seydacim seni iki kerem optum:))))

tubi

Selam kizlar  ben de geri gelicem diyip gelemedim iki gun once  :y25: Okuyorum ama herseyden haberim var yani.
Bu asi konusunda ben sadece Hep. B leri  extra yaptirdim onun disinda buranin asi takvimini takip ettik ve bitirdik cok sukur.Bir tek Trde su cicegi asisi yaptiricam ondan sonra tamamdir.Bence iyi bir dr. bulup Trde , kendi asi takvimini gosterirseniz sizi yonlendirecektir.
Lara iki haftadir cok fena yine.Kopek dislerimiz geliyor  belki de patladi  :dontknow: Goremiyorum  ::)  ::)Geceleri duzgun uyumuyor ,beslenmesi fenalasti-gerci bugun iyiydi.Gecen cuma cay toplantimiz vardi orada bir krize girdi ben hic boyle agladigini bilmem.Aglamak ne kelime ciglik cigligaydi,nasil eve donduk inanamazsiniz.Meger hickimse  boyle ciglik atarak aglayan cocuk gormemis  :suclu:Gruptaki en sakin cocukta arkamizdan 10 dak aglamis korkup  :sad1: \ Ama neyseki bugun daha iyiyiz.
Gozde hosgeldin hic uzulme Hira krese gidiyor diye ,inan gelisimleri cok farkli oluyor hem birsuru arkadasi olacak orada.Ben evde olmama ragmen arastiriyorum.Cunku Meltemin de dedigi gibi artik oyun cagina girdiler.
Meltemcim sen kaldin kaldin orada  :D Donemezsin ohh valla rahata alistin tabii,sefan olsun  :opucuk: Bence iyi olmus ucretsiz izin olayi da ,ikisininde sana cok ihtiyaclari olan donem.Hem Belemir biraz daha  buyumus olur kres olayina tam olarak girebilirsiniz belki.Babanizda  gitmis Allah kavustursun.Valla haklisin babamiz bir guzel bakiyor artik.Gonul rahatligiyla birakip birakip kaciyorum Larayi  ;D Asagida  nasil yemek yediriyor babamiz ornek olaraktan gonderiyorum . Foto gizli kamera cekimidir   :k06:
Aysegul ben de deneyecegim corbalari.Ben sevmedigim icin corba artik haftada iki filan pisirmeye basladim toparlansam iyi olacak  :caca:
Seyda  bence de bilet icin acele et ben de aldim biletimi yaz icin.Biz hala  su tatil isine karar veremedik ya.Easter geldi kapiya dayandi  :icon_scratch: Ben de  bugun tatil ayarlamaya calisacagim bakalim.
Zehra  foto  harika anacim, sen de  pek bir faalsin haa.Forumun hizlilarindan  :D Ravzaya  opucukler.
Gonca hakkaten takdir ettim seni iyi cesaret otobus/Istanbul/miting/uc ayri kapi  ;D \ayrica  gecmis olsun su kola takilan lastik olayi icin hakkaten gorulmez kaza gibi birsey olmus.
Beril hayirli olsun donusunuz.Iyi karar Melis icin.O nasil bir soguk oyle ya..Ben Isvec recimi yaptim gecen hafta 6 gun cok aciktim,kafam filan durdu.Biraz yediklerime dikkat edicem o kadar artik.Ama sen bayagi zayiftin ,ciddi kilo vermistin?Yoksa sifir bedeni mi zorluyorsun Emine gibi  :D
Kizlar unuttugum var  sanirim nolur affedin.Kayinvaldeler carsamba donuyor ben de  sahalara donecegim .Optum hepinizI.
Bir iki resim sey ettireyim bakalim..





seyda

Berilcim,
katiliyorum aslinda Tuba ya sen tr de iyi bi doktor bul ve ona asi takvimi gösterince o halleder. ben gecen yaz Melis Alara yi verem asisi yaptirmaya götürdümdü Acibademe hemsire bizi görünce sok oldu. sen biraz büyümüssün sanki dedi :toothy10: tr de 2-3 aylikken yapiyolar galiba asiyi, biz 9 ayliktik ;D artik senin kizi görünce ne derler bilmem.neyse verem asisi ücretsizmis, diger asilari bilemiyciiiim bende su cicegini orda yaptiricam. aslinda burda bi italyan arkadasim var kimyager, italyada artik yapmiyolar zaten asi pek bi ise yaramiyomus yine sucicegi oluyomus cocuklar dedi. örnegini de bizim tr deki komsunun torunda gördüm aslinda. neyse ben yinede yaptiririm belkim etkisini azaltir. sana özel msg aticam diger seyler icin. bende cok :opucuk:


tubi

cok egleniyoruz cook..

[eklenti yönetici tarafından silindi]

tubi

Bugra yemek yediriyor  :-ooo

[eklenti yönetici tarafından silindi]

tubi

cok sanatsal calistik  :D

[eklenti yönetici tarafından silindi]

tubi

Bu da isirmalik  ;D

[eklenti yönetici tarafından silindi]