EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

07 Haziran , 2007, 22:50:06 #6885 Son düzenlenme: 07 Haziran , 2007, 22:59:54 ayşegül
inşallah herşey yoluna girecek aslıcım. sana da maşallah yani ne güzel hatunmuşsun. :nazar: tamam artık tanırız yolda görsek seni. defnenin ağız kısmı tıpkı sen :nazar:

aslı

ayşegülcüm malesef doğumdan sonraki halim  :crybaby2: . teşekkür ederim birde kilo versem  ama rejime başladım bir daha ki foto kilo verince  :tongue3: .



Tebessüm :)

 :icon_pale: aslıcım ne şekilde özür dilesem kabul edersin acaba? kilolar  benim de başımın belası ama olsun zamanla veririz, üzme kendini.sen çaktırma ben mesajın o bölümünü silicem :suclu:

aslı

 ayşegülcüm önemli değil ben bile ikizlerdi de birini unuttular mı acaba diyorum  :k06: .



Tebessüm :)


seyda

Aysegülcüm,
evet ümid ediyoduk belki doktorunuz yanilmistir diye ama olsun bak bunun caresi var ve cok iyi bir prof da bulmusunuz icin rahat eder artik. Rabbim dermansiz dert vermesin :amin: sirf seni merak ettigim icin girdim, simdi kuzu uyuyo kocis de beni bekliyo tv izlemek icin ben kactim :wave:

Aslicim,
olsun tombis halin de cok güzel :nazar:

aslı

teşekkürlr şeydacım. ne yapalım  böyle  kiloları verinceye kadar tombiş tombiş takılcaz  ;)

herkese iyi geceler....



Tebessüm :)

teşekkür ederim şeydacım. :opucuk:kuzucuk güzelce uyusun üzmesin annesini giderayak. :-*

kızlar dr un dedği bişeyi size de yazıyım. hani  benim sıpa birkaç kaşık yiyip bırakıyo ya sebze çorbasını( ötekileri yiye yiye bi hal oluyo da :cildir:) kıymalrı da yemiyo dolayısıyla çöpe gidiyo. dr yiyeceği ilk kısma ekle kıymayı onu yesin, diğer kısmın da istediği kadar yesin, böylece günlük et miktarını karşılamış olursun dedi. çok hoşuma gitti bu fikir, çünkü biliyosunuz çöpe gidsiyokıymalar, yazık günah. çorbayı pişirirken ayrı bir tavada kıymayı kendi suyula pişircem, çorbanın bir kısmına ekleyip ilk kıymali kısmı yedircem yedirebilirsem. çünkü yağızın günlük 50 gr et ihtiyacı var. onu ne yapıp yapıp yedirmem lazım.

anita

Dahi bebek cd leri sayesinde ben de artık kahvaltı edebiliyorum. tuvalete rahatlıkla gidebiliyorum.. yemeğini rahatlıkla yiyor.. vs..vs.. çok şaşkınım ve mutluyum.. tavsiye ediyorum yüz milyon bile olsa değer walla.. inşallah daimi olur.. sıkılırsa eski günlere geri dönerim mazallah..
bu arada kayra dişlerini çıkardıktan sonra iştahı aniden düzene girdi.. Emine sanırım Ceylin de diş çıkarıcak bu aralar.. madem ki iştahı kesildi.. ben diş çıkarmaaya bağlıyorum bu durumu.. çünkü kayra bir hafta hemen hemen hiç yememişti şimdi ise eskisinden bile rahat yiyor... iki diş aynı anda çıktı çok ilginç yahu..Kayra Pazar günü koltuktan düştü babasının yanındayken.. babası yere doğru iken yakaladığı için alnı biraz şişti ve morardı.. kısacası ucuz atlattık... bu babalardan nedir çektiğimiz yahu ??  :caca:
Yağız için dua ettim ve mucize olup çabucak iyleşicek annesi.. doktorlar bile şaşıracaklar.. ???



Fatma-Ezgi Anna

Alıntı yapılan: ayşegül - 07 Haziran , 2007, 21:41:13

fatmacım sildim canım resimleri, başka resim koyarım sonra onları görürsün...ben sizin resimlere tıkladım ama görmekte başarılı olamadım. :icon_scratch: yükleme gerekiyo sanırım.



Aysegülcüm resimlerin boyutunu degistirdim bakabilirsin artik sanirim  :k06:

ya niye siliyosun hemen resmi,seyda ve gülayda öyle..onlarinda bakamadim su meshur Afrika resimlerine..birakin söyle 1 hafta kadar da sonra silin yaaaa :caca:



cocuksa

ayşegül çok geçmiş olsun.bende fazla su içirmiyorum galiba içireyim bundan sonra.kızlar siz çocuklarınıza günde ne kadar su içiriyosunuz yaklaşık

ponçik

GÜNAYDIN HANIMLAAAAAAR
sabah sabah kızımla bizim yatağımızda gülüşüp oynaşırken "küüüüüt" ve ağlama sesleriyle moralim alt üst oldu  :'(
biizm yatağımızın bir kenarı duvara bitişik, Eylül ellerimin arasından kaçıp tam alnının ortasını duvara bir vurdu amaaaa ne vuruş  :honk: resmen duvara kocaman bir taş atmışız gibi KÜÜÜÜÜT  :(  :(  :(
yavrum nasıl ağladı , o ağlıyo ben ahh kızım geçti kızım hoppa kızım diye diye oylamaya çalışıyorum  :sad1:
sonra oyuncaklarını gösterdim duvardaki süslerini fılan gösterdim de biraz kendine geldi , hemen lasonil sürdüm  :y25:
işin en kötü tarafı da babamız ne zaman İstanbul dışına çıksa hep Eylül ufak tefek kazalar atlatıyor  :honk:
adam 2 gün sonra gelince itiraf edicem "EVET AŞKIM , ÖZELLİKLE KIZIMIZI DÜŞÜRMEK, Bİ TARAFLARINI MORARTMAK İÇİN SENİN GİTMENİ BEKLİYORUZ "  :ehi:  :ehi:  :ehi:
gerçekten Allahım bu küçücük melekleri koruyor  :amin: yazarken bile o vuruş anını tekrar yaşıyorum ooffff çok kötü çoooook  :y25:

Neyse ben evden çıkarken babaannesinin kucağında şarkılar söyleyerek beni işe uğurladı , umarım uykusunda bu kötü olayı rüyasında görüp de ağlamaz  :'(

Fatma
resimlerinize bayıldım , bir de itiraf edeyim yazdıkların o kadar uzundu ki - okumadım diycem sanıyosan yanılıyosun  :D ) çok keyifle okudum , benimde Almanyada dayım var , hani ne biliyim sanki oralardan haber alıyomuşum gibi oluyorum  :hieyt: en çok da Ezgi Annanın balkondaki resmine bayıldım , Eylülde ellerini öyle birleştirip neennnaaaann yapıyo bi de dizlerinin üzerinde durup bi yukarı bi aşağı sallanıyo :OYNUYORMUŞ KERATA  :D

Anita Kayranın yeni gelişmelerine sevindim demek bütün olan biten diştenmiş  ::) şu CD olayı da gerçekten iyi olmuş ikiniz içinde  :icon_thumright: hem gelişimine de büyük destek olur ...öpüyorum ikinizi de  :opucuk:

Aslııııı ben seni birine benzetiyorum amaaaaa :icon_scratch: üüüüüffff çıkaramadım bi türlü
seni böyle ünlü birilerine benzetirlermi hani ne biliyim öyle bişey varsa yaz da ben de rahatlıyayım

Ayşegül  :hello2: inanki doktor konusunda siz çok şanslı çıktınız aman aman maaaaşallah diyelim
millet ne doktorlar ne hasteneler dolaşıyor da bir çare bulamıyor
inşallah herşey böyle kolaylıkla hallolur Yağız da çabucak iyileşir ve tompiiiiş bir çocuk olur  :flowers:


Alıntı yapılan: cocuksa - 08 Haziran , 2007, 09:55:51
ayşegül çok geçmiş olsun.bende fazla su içirmiyorum galiba içireyim bundan sonra.kızlar siz çocuklarınıza günde ne kadar su içiriyosunuz yaklaşık
bizim minik bir biberonumuz var hemde alıştırma bardağı başlığı var sanırım 50 cc.lik
genellikle yemeklerden sonra veriyoruz ,bir de gün içinde  Eylülün görebileceği bir yere koyuyoruz, kendisi susayınca aaaaaa diye bağırıp biberona gel gel yapıyor

ben biraz çalışayım , online'ım , arasıra takılırım   :hello: görüşürüz
[/color]



jbdun

08 Haziran , 2007, 11:27:18 #6897 Son düzenlenme: 08 Haziran , 2007, 11:39:01 jbdun
günaydın,

ayşegülcüm proftan memnun kalmanız çok güzel, özellikle de teşhisin ve tedavinin doğru olduğunu onaylaması ... inşallah 1ay sonraki görüşmenizde çok iyi neticeler alırsınız canım, yağızcığımı öpüyorum :opucuk:
gonca biletiniz hayırlı olsun,geri sayım başladı :icon_thumright: çok geçmiş olsun eylüşe :sad1: canım kıyamam nasıl canı acımıştır :sad1:
kız şeydaaaa hadi hayırlısıyla yarın yolcusunuz :hello2: toparlanman bitti mi  ;D
aslıcım maaşallah sen de çok hoşsun  :sunny:
emine sen sebze çorbasını süzgeçten mi geçirip veriyodun :icon_scratch: ben en baştan beri blendırdan geçiriyorum (en baştan dediğim zaten başladığımıza 20gün bile olmadı :k06:) nasıl rahat yiyebildi mi ceylin hanım blendırdan geçirilmişini ;)
anitacım dahi bebek değil de baby einstein seyrettiriyorum ben ecrine, 4aylıkken beri ara ara seyrettiriyorum şimdi iyice anlıyo,acaip tepkiler veriyo :nazar: ben fırsat bulursam gün içinde yarım saati geçmemek kaydıyla seyrettiriyorum ;)
fatma resimler çok güzel canım, ezgi-annaya da  :nazar: nasıl büyümüş, eşine de bravo yani, zaten mutfaktan anladığı belli  yakışmış mutfağa  :icon_thumright: o meyve tabağında neler var?seçemedim de :icon_scratch:

biz sürekli gezmelerdeyiz acaip yorgunuz (annemle) ama öteki annem (kayın) maaşallah valla annemden 10yaş kadar büyük olmasına rağmen o kadar alışmış ki gezmeye hergün bi yer çıkarıyo :honk: :toothy10: bug haftaki gezmelerden bugün son, haftaya evde duruciiizz :laughing7:
ben de bugün biletleri alıyorum 3temmuza :icon_thumright:



Lily Wonka

Ayşegül'cüm, tekrar geçmiş olsun.. Doktordan memnun kalmanıza çok sevindim, insanın içi nasıl rahat ediyor değil mi?
cocuksa, Hira ortalama 100 cc kadar su içiyor günde.. Su içme konusunda son derece istekli zaten. Artık alıştırma bardağını tanıyor ve gördüğü zaman ıhh! ıhh! yapıyor (eğer susadıysa..) ve dökmeden hatta iki kulbundan bizzat kendisi tutarak lök lök içiyor akılı kızım benim..:D Su bence de çok önemli, öğün saatlerini gözeterek bol bol içirmeliyiz kuzucuklara.. (hele ki bu sıcaklarda!..:sunny:)
Anita'cım, geçmiş olsun Kayra'cığıma; babazede olmuş! :k06: Neyse, ciddi bişii olmamış Allahtan.. Bu arada dahi bebek cd leriniz hayırlı uğurlu olsuuuuuuunnn :occasion14: çok sevindim senin adına..;) İncileriniz çıkmış, onlar için de kocaman bi maaşallah..:nazar: Son olarak, anneciğinin ameliyatı çok iyi geçer inşallah canım, Rabbim yardımcınız olsun..
Aslı'cım, nihayet yakından görebildik güzel yüzünü..:D :nazar: Defne'nin kaş-göz aynı sen, geri kalan kısım karışım olabilir, çok emin olamadım..::)
Şeyda'cım, iyi toparlanmalar sana da tatlım.. İnşallah haaarika bi yolculuk geçirirsiniz..
Gonca'cım, uçak biletinizi almışsınız, şimdiden iyi yolculuklar-iyi tatiller size de.. Şimdi okudum, Eylüş kafasını vurmuş..:sad1: canım beniiim.. İnşallah acısı sızısı kalmamıştır..





şerife Berat

 gunaydınlarrrrrrrrrrrrr

  nasılsınız bakalım bugün anneler ve evlatlar?
ya kızlar mooralim sıfır oldu şimdi evi aradım annem oğlumu sağlık ocağına götürmüş kemikleri çok zayıf demiş hemşirenin bi tanesi pamuk gibi çocuğunuz demiş.devit ini falan vermeyi hiç ihmal etmiyoruz ki ne yapmam gerektıgını sasırdım dogrusu mama falan vermeyın demıs,ama aralarda gunde 1 ogun verırsek verıyoz mamayıda dıger ogunlerını tamamen dogal beslıyoruz.offfffffff offfffffffffffffff bı aıkl verın bana . :caca: :caca: :caca: