EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

aslı

Ranacım çokk geçmiş olsun. Allahım beterinden korusun çocuklarımızı. Kendinede dikkat et canım.



zeytince

 ranacim cok gecmis olsun....  :sad1: neyseki annen zamaninda faketmis... :amin: tahmin edebiliyorum ne kadar korktugunu ve uzuldugunu.... Allah beter felaketlerden korusun yavrularimizi... :amin: :amin: :amin: :amin: sen kendine dikkat et canim... 2 canlisin, Ercan`a bakar elbet birileri, bol bol dinlen...


selam hanimlarrrr..... ay en son ne zaman ugramistim buraya onu bile hatirlamiyorum... :suclu: ::) biliyorsunuz sinavlarim icin TR ye gitmistim.. cok sukur iyi notlar aldim derslerden.. simdi 2. sinavlar icin calismaya calisiyorum... gerci 1. sinavlar gibi calisma istegim yok nedense... :suclu: sinava da 20 gun kadar kaldi... ::) neyse oldugu kadar her dersten 50 alsam yetiyor da artiyor bile.. ;) biz TR den geldikten sonra Caner cicek cikartti... yani sanirim ki cicekti cunki isilik gibi cok hafif kizarikliklar oldu vucudunda... buradan gittigimizde gorumcemin oglu cicekliydi sanirim oradan bize gecti buraya geldigimizde de ortaya cikti... :dontknow: cok sukur asimiz oldugu icin 4 gun surdu sadece...  :amin: :aferin: var miydi bizim donemde cicek cikartan baskasi?  :icon_scratch: bunun haricinde cok sukur baska bir yaramazligimiz olmadi hayatimizda... 1 haftadir internetimiz yoktu, modem bozulmus, bugun geldi yenisi... ben de sizlere yazayim dedim.. gorusemedik bayadir...

insallah sizler de iyisinizdir...


hamilelerimizden haber var mi? zehra dogum yapmis sanirim... tebrik ederim zehracim seni de esini de.... jbdun, seyda sizler neler yapiyorsunuz? jbdun cinsiyetiniz belli oldu mu?

benden simdilik bu kadar... tekrar gorusene kadar kendinize iyi bakin... :opucuk:


ponçik

07 Mayıs , 2009, 13:04:52 #12452 Son düzenlenme: 07 Mayıs , 2009, 13:06:25 g10ca
RAna çoooook çooook geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, biranlık olay işte, sağolsun bizim afacanları saniye tutamadığımız için ne zaman ne olacağı belli değil işte
sen kendini ihmal etme , üzüldüğünü , neler yaşadığını tabiki tahmin ediyorum ama arkadaşların da dediği gibi iki canlısın  :opucuk:  bak yavruna kavuşacaksın az kaldı ,
Ercan nasıl oldu bu arada, birkaç gündür girmemişsin, habersiz bırakma bizi olur mu

Gülay hoşgeldin , özlemiştik ve haberlerini bekliyorduk , neyseki güzel geçmiş sınavların ve iyi notlar almışsın, tebrik ederim  :hello2:
Canere geçmiş olsun , bence de tahmin ettiğin gibi çiçektir çıkardığı...
iyi ki bu aşılar var  :amin:

biz de 1 mayıs resmi tatil olmasından dolayı 3 günlüğüne marmarise gittik  :sunny:
güzel geçti ama yol yorgunluğu oldu, arabayla gittik çünkü  :tongue3:
dönüşte de izmirde 1 saatlik işimiz vardı orada biraz takıldık , Aslıyı aradım ama görüşemedik , sonra tlf konuştuk ama yüzyüze görüşmek nasip olmadı  :)
aynı şekilde Ayşegülle de tlf. görüştük ama yüzyüze gelemedik
Emineyi aradım tlf değişmiş galiba  ::) Ayşene de ulaşamadım  :dontknow:
neyse zaten çok duramadık İzmirde , başka zaman kısmetse  :hello:

bu arada dönüşte de kaza atlattık, otobanda lastiğimiz patladı  :-ooo Allahtan sağ şeritteydik ve arka tekerlekti , yoksa yanmıştık , verilmiş sadakamız varmış

Eylül iyice afacan oldu, hatta duble afacan mı desek  :ehi:
dün babaannesiyle parka gitmişler , hani şu halatlı ahşap köprüler olur ya , arkasındaki çocuklar kaydıraktan kaymasın diye köprüyü sallamış sallamış arkadaki çocuklar korkup ağlamaya başlamışlar , bir de utanmadan "onlar kaymasın" diyormuş  :honk:  :toothy10:  :aferin:  :ehi:
resimlerimizi sonra ekleyeceğim, ama sileceğim haberiniz olsun  :tongue3:



seyda

Merhaba arkadaslar,

uzun zaman oldu ben de yazamadim. babamiz 1 haftadir Cin de Melis Alara iyice hircinlasti sürekli babaisini sorup duruyo. asla uyumak istemiyo. öglenden sonra gidip babamizi alicaz havalimanindan insallah. öglen uykularimiz neredeyse yok diyebilirim. yani aslinda cok savasirsak tabiki uyuyo ama ben bu sinir harbine dayanamayip bazen bosveriyorum. aslinda daha kücük tabiki uyumasi lazim ama zaten bizim uyku problemlerimizi en basindan beri biliyosunuz artik ben de cildiriyorum :cildir: dün bütün gün  uyumadi ve aksam 9da hala benim uykum yok diyoduki kendimi kaybettim artik. yatagina attim bagira bagira uyudu :cildir: :cildir: bide artik kucagima alamiyorum eskisi kadar pispislayamiyorum sanirim hepsinin etkisi var. esim yok diye yanimiza halam geldi sagolsun baya yardimi oldu yoksa ben heralde tam oynatmistim. bunun disinda bebis 28 haftalik oldu dogum kismetse 3 agustos ta söylemistim sanirim. doktorumuza göre kiz olma ihtimali yüksek. 7. aydayiz e kadin hala ihtimal diyo :cildir: neyse bende ihtimal umarim dogrudur diyorum. benim kiz kardesim olmadigi icin ben hep özenrdim kuzenlerime arkadaslarima filan. hala da özenirim. kizim yasar insallah bu duyguyu. eli ayagi düzgün akli basi yerinde olsun  :amin: gerisi bos. ha bide Melis Alara yi haftada 2 yarim gün krese vermistim bilmem söyledimmi ilk bikac hafta cok iyiydi simdi kesinlikle gitmek istemiyor daha dogrusu gitmek istiyo ama tek derdi sen de yanimda kal. napicam bilemiyorum :dontknow: yani büyüdükce dertler büyor arkadaslar Allah saglik versin baska dertlerini göstermesin  :amin: artik bunlarla yasiycaz.

Ranacim, cok gecmis olsun Ercan a. seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki agrilar sancilar konusunda.2. hamilellikler 1.lere hic benzemiyo. o zaman ohhh yan gel yat canin isteyince ye isteyince kalk :toothy10: :ehi:

Gülaycim seni de tebrik ediyorum :aferin: aliskan ögrencimiz bizimmmmm :opucuk:

Goncacim size de büyük gecmis olsun.

Jbduuuuuuun, arada bi ses var yav. nedense cimden oglu olucakmis gibi geliyo. bakalim ::)

biz de yavas yavas isim düsünmeye basladik. daha dogrusu basladi bizim isim kavgasi  :laughing7:

herkezi öpüyoruz :flowers:

aslio

sevgilerin en büyüğünü tattığım, onun güzel yüzüne baktığım, mis gibi kokusunu içime çektiğim her gün için için binlerce kez şükrediyorum.. Anneler gününüzü en içten dileklerimle kutluyor minik kuzularımızı öpüyorum..... :flowers: :love9: :love7:

aslı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MELEKLERİNİZLE BİRLİKTE NİCE ANNELER GÜNÜNÜNE



Lily Wonka

12 Mayıs , 2009, 02:49:18 #12456 Son düzenlenme: 12 Mayıs , 2009, 23:34:55 Lily Wonka
Gecikmeli bi Anneler Günü tebriği de benden:

NİCE SAĞLIKLI, MUTLU ANNELER GÜNÜNÜ COŞKUYLA BURADAN PAYLAŞABİLMEK DİLEĞİYLE ARKADAŞLAR.. HEPİNİZİ TEK TEK ÖPÜYOR VE KUCAKLIYORUM.. :flowers:

Şeydacığım, hoşgeldin.. Sağlıklı olmana sevindim. Arada uğramaya çalış böyle.. Melis Alara kuzusunu bizim için kocaman öp, fırsat bulursan da fotoğrafını ekle..

Ayşegül, Jbdun ve diğer kayıp Eylül-Ekim-Kasım 2006 sakinleri, nerelerdesiniz huuu??!
Goncacığım, köşe yazarı gibi seni takip ediyorduk ne güzel, e sen de bıraktın gittin.. noolcek şıncik? Bu arada güzel gözlü Eylül'üm için unutmadan "geçmiş olsun" diyeyim (unutuyorum hakikaten.. bi damlacık aklım vardı o da çocuklar double olunca buhar oldu uçtu..:k06: hayırlısı bakalım, Allah'a emanetiz..) Bademcik ameliyatı kesinleşti mi?!  En son, doktor yapılması gerekiyor dedi demiştin, yanlış hatırlamıyorsam..

Gülay, her iki Aslı, Emine, Rana(nasıl oldu Ercan?) sevgiler, öpcükler..:opucuk:



ponçik

15 Mayıs , 2009, 12:57:50 #12457 Son düzenlenme: 15 Mayıs , 2009, 13:27:54 g10ca
Şeyda Allah gönlüne göre versin , ben de eğer ikinci olursa hep kız olsun istiyorum , sanki iki kız olunca daha iyi olur gibi , hadi bakalım , netleşince yine haber verirsin bize
eşinle Allah kavuştursun,
Melis de tam cimcime (!)  olmuş anlattığın kadarıyla  ;D
uyku sorunu bizde geceleri oluyo genelde , yani akşamları yatar yatmaz uyursa harika, ama 10 dk içinde uyumazsa hemen kalkıp içeri geliyor "babama bişey söyleyecektim, anne azıcık durup gideceğim, benim canım çizgi film seyretmek istedi ..." vs bahanelerle 1 saat oturuyo  :cildir: :cildir:
sen bi de hamile olduğun için tahmin ediyorum  ::) Allahj kolaylık versin sana 
:opucuk: geçmiş olsun için de teşekkür ederim

Gözde teşekkürler iltifatların için , evet Eylülümün bademcik ameliyatı kesinleşti
biz aslında sağlık sigortasından onay çıkmasını bekliyorduk, çünkü malumunuz ülkemizde prosedürler , formaliteler vs. fazlasıyla olduğu için, genizeti  ve bademcik de doğuştan gelen hastalık diye , belki kabul etmezler diye düşündük , velhasıl , onaylandı ve sanırım mayısın son haftası ameliyat olacak miniğim  :y25:
haber veririm mutlaka size   :icon_thumright:

HER NE KADAR GEÇMİŞ OLSA DA 3 YILDIR HEP BİRLİKTE BU GÜZEL DUYGUYU BİRBİRİMİZLE PAYLAŞARAK , HARİKA GÜNLER GEÇİRDİĞİMİZ İÇİN , BUGUN , YARIN , BİR AY SONRA ... KISACASI BİZİM İÇİN TEK GÜNE SIĞMAYAN  ANNELER GÜNÜMÜZ   KUTLU OLSUN

ben uzun bi süredir giremiyorum , çünkü kız kardeşimin düğün telaşı vardı  :D
çarşamba günü kına gecemiz oldu, bu pazar da düğünümüz var, inşalah o da hayırlısyla yuvasını kuracak  :amin:
darısı tüm bekarlara  :amin:


Alıntı yapılan: aslı - 11 Mayıs , 2009, 16:05:13
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MELEKLERİNİZLE BİRLİKTE NİCE ANNELER GÜNÜNÜNE

teşekkürler Aslıcım  :opucuk:

Alıntı yapılan: aslio - 09 Mayıs , 2009, 20:38:57
sevgilerin en büyüğünü tattığım, onun güzel yüzüne baktığım, mis gibi kokusunu içime çektiğim her gün için için binlerce kez şükrediyorum.. Anneler gününüzü en içten dileklerimle kutluyor minik kuzularımızı öpüyorum..... :flowers: :love9: :love7:

Aslıcım ne güzel dile getirmişsin , ağzına sağlık  :opucuk:




office

merhaba kızlar
bizi merak edip soran herkese çok teşekkürler  :opucuk: iyiyiz çok şükür, ercanın ilaçları bitti normal yaşantımıza döndük. artık büyük bir ders oldu şimdi herkese anlatıyor  ::) birdaha yapmicam diyor  :tongue3: ama neler çektiğimi bir allah bilir bir ben. neyse geçti şükür. bende malesef yine faranjit oldum, artık kronikleşti sanırım. neyse geçici şeyler bunlar.

goncacım hayırı olsun canım arkadaşım. allah tamamına erdirsin yuvalarında huzur versin kardeşinin inşallah  :flowers:

diğer arkadaşlarımı da çok çok öpüyorum, inşallah daha sık gelmeye çalışıcam  :love8: :flowers:

bu arada buradaki bir konu gerçekten çok sinirimi bozdu. bu devirde hala "erkek" çocuğu olmadığı için üstüne kuma getirilen kadınlar olduğunu görmek beni mahvediyor. offf o kadının psikolojisini düşünemiyorum hemde adamın etken olduğu bir durum yüzünden. ama doğru bizim ülkemizde hep sorunlu kadındır, erkek de sütten çıkma ak kaşık. çok sinirlendim çook  :violent1:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



ponçik

Ranacım teşekkür ederim  :opucuk: inşallah mutlu olurlar

Ercan demekki çok korkmuş ki herkese anlatıyor yaptığı afacanlığı  ::) neyse gelmiş geçmiş olsun , Allah bi daha yaşatmasın , sanada geçmiş olsun ,
ben im de kronik faranjitim var , hatta şuanda olips yiyorum, çilekli nanelisi çıkmış, hem sana da zararı olmaz dene bence  :icon_thumright:

bahsettiğin sinir bozucu durumla ilgili gayet güzel açıklamısşın zaten
kadınlar hep suçludur zaten dimi
ama ah bu erkek zihniyeti , ah bu cehalet  :caca:  :caca:
bırakın be adamlar , şu kızcağızlarınız okuyup adam olsunlar
babaları yaşındaki adamlara ikinci bir eş olmasınlar   :BangHead:



ponçik

 :director:  Arkadaşlar mesaj kutularınızı kontrol eder misiniz lütfen  :hello:



aslı

Kaçgündür kimsecikler birşey yazmamış.

Bende bundan 1 hafta öncesine kadar bel fıtığından müzdariptim. Şimdilik ağrım geçti her sene tekrarlayan ve 20 gün kadar süren bir ağrı. Ameliyat olmaktan ödüm kopuyor bakalım ne olacak. İstanbuldan arkadaşlarımız geldi. Daha doğrusu eşimin üniversiteden kankileri. 3 aile kuşadasında 2 günlük bir tatil yaptık. Çok güzel eğlendik. İstanbuldaki arkadaşların 3,5 yaşında oğlu vardı. Defneyle otelin en genç çifti oldular  :love8: . El ele gittiler nereye gittilerse.  Çok romantiklerdi  :k06: . Akşam fırsat olursa eklerim birkaç foto.

Neyse işimin başına döneyim şimdi hepinizi öpüyorum



zeytince

 goncacim mesajini aldim ve cok sasirdim...  :honk: Allah kolaylik versin ve korusun arkadasimizi ... :amin: gorusursen selam soyle benden.. kardesine de mutluluklar diledigimi soyle...

ranacim Ercan`in iyi olmasina sevindim.. Allah tekrarini yasatmasin... :amin: sen nasilsin? nasil gidiyor hamilelik?

seydacim oglen uykusu bizde de tutarsiz... ben de ustune dusmuyorum fazla...  :-\ eger bugune kadar belli olmadiysa cinsiyeti buyuk ihtimal kizdir... :icon_thumright: Allah gonlunuze gore versin tabiiii... :D

aslicim merak ettim sizin damadi... :k06:  sana da gecmis olsun... bel agrisi kotu... babacim az cekmedi fitiktan... ameliyat oldu da kurtuldu cok sukur... :amin: :amin: sadece 20 gunluk bir agri mi oluyor? eger arada olan bir agriysa ameliyata gerek var mi bilmem ama artik teknoloji cok gelisti... fitik ameliyati eskisi kadar korkulacak bir ameliyat degil... ;)

biz de TR yolculugu icin geri sayima basladik... haftaya pesembe yolcuyuz nasipse, o hafta sonu sinavlar ve sonra rahatlamis bir sekilde tatiiiiiiiiiiiilllllll.... :muzz: :occasion5: tabi insallah sinavlar iyi gecer de tadini cikartabilirim tatilin.... :amin: :amin:  3 hafta TR de kalacagiz...gitmeden Allahismarladik demek icin ugrarim nasip olursa...  :-*

baska bir yaramazlik yok, sukur Allah`a...  :amin: simdilik bu kadar.. opuyorum hepinizi... :opucuk: :-* :hello:


office

kızlar nerdesiniz kayboldunuz toptan  :suclu:

napıyorsunuz bakalım, yarın da haftasonu kimseler gelmez buraya  :crybaby2:

bizler iyiyiz şükür, ayaklarımda şişmeler başladı dinleniyorum bol bol, en azından vakit buldukça  :cildir:

öpüyorum hepinizi  :flowers: :love3:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



ponçik

23 Mayıs , 2009, 23:58:49 #12464 Son düzenlenme: 26 Mayıs , 2009, 18:58:58 g10ca
Aslıcım çok geçmiş olsun umarım ameliyatlık bi durum değildir, yinede Alalh dermansız dert vermesin

Ranacım sanada çok geçmiş olsun Ercanı dayısına satıp bol bol dinlenmeye çalış arkadaşım, ben de çok çektim ayak şişliğinden , görümcem dogumumdan 14 gün önce evlenmişti, ayaklarım 37 no iken 40 no ayakkabı anca olmuştu  :honk: Allah yardımcın olsun canım

Gülaycım sana da şimdiden iyi yolculuklar ve Allah zihin açıklığı versin dilerim
sonra da iyi  TATİLler  :sunny:

bizde çok yorulduk, düğün telaşı, yol yorgunluğu, iş güç derken bu haftayı atlattık, şimdi 1 hafta izinliyim çünkü p.tesi kızım bademcik ameliyatı oluyor
inşallah hayırlı havadisler getireceğim size  :amin: :amin:

**silindi**