EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik




arkadaşlar sayfamız ilerlesin diye böyle sevimli şeyler buldukça ekleyeceğim    :love9:



aslı

merhabalar,

Zehracım bebeğini kucağına almışsın. Allah analı babalı büyütsün bebeğini.Tebrik ederim canım. Cennet kokuluyu öp benim için.

Eminecim  geçmiş olsun. Ceylin demek Hadiseyi davet ediyor  :k06: . Eminecim bugün yada yarın annene gelirsen benim kız babannesi bakıyor bu hafta buluşturalım kızları.

Goncacım sizde geçmiş olsun demek Eylüşümde geniz eti varmış. Defne'de horluyor bazen diyorum bu bedenden bu ses nasıl çıkar  :laughing7:

Biri inatçılık mı dedi. İnatçılık, huysuzluk ve birde bunların üzerine 1 haftadır ağlama huyu başladı  :cildir: :cildir: . günde 1 kere birşeye kızıp ağlıyor  ama 1 saatla 2,5 saat arasında süren durup durup ağlama olayının nedenini bir türlü çözemiyorum.




aslı

23 Nisan , 2009, 11:33:06 #12437 Son düzenlenme: 23 Nisan , 2009, 11:35:37 aslı
TÜM DÜNYA ÇOCUKLARININ 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI  KUTLU OLSUN.  

ATAM SENİ BİR DAHA SAYGI VE ÇOK BÜYÜK BİR SEVGİYLE ANIYORUZ




ponçik

24 Nisan , 2009, 13:40:58 #12438 Son düzenlenme: 24 Nisan , 2009, 13:50:25 g10ca


merhaba arkadaşlar
Tüm dünya çocuklarının ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım  :love9:
YÜCE ATAM HUZURUNDA BİR KEZ DAHA SAYGIYLA EĞİLİYORUZ

Aslı hepimize Allah kolaylık versin ve tabiki anneanne ve babaannelere de

dün sabahtan hepatit A aşımızın 2.dozunu olmaya gittik, uzun zamandır yapmadığımız doktor kapısında ağlama durumlarıyla karşı karşıya kaldık , bu yeni doktorumuz zaten aşı yapmıyormuş, alt katta hemşireler yapıyormuş, doktorun odasından hiçbir işlem yapılmadan çıkınca bir anda ağlama krizleri sona erdi, dün de eczaneler kapalı olduğu ve nöbetçi eczanede de aşıyı bulamadığımız için oldukça şanslıydı (k)  :suclu:
ama şimdi eczaneyi aradım , ellerinde varmış, yani c.tesi yine doktor yolu göründü
bizim doktor 5 yaşına kadar artık aşı yok dedi öylemi gerçekten

bizim inatlaşmalar benim sinir harplerimle orantılı olarak devam ediyor, dün öğle uykusundan saat 4 te uyandık, yemek yemek istemedik, buna rağmen giyinip evden çıkmamız 5'i buldu
wc.de sadece çiş yapmak 20 dk  :cildir:
kızım etme, kızım eyleme, hadi bak baba gidiyor, bizi almaycak, vs.vs. yok banamısın demiyor  :cildir:
birde utanmaz laf değiştiriyor  :caca:
sonuçta valide 4 günlüğüne istanbul dışında dinlenip torun stresinden uzak temiz hava alıp döndüğünde bizimki tam gaz yaramazlıklara devam edecek
bugun ve yarın babamız bakacak cimcimeye , pazar günü de ben ve babası paslaşırız artık ....
:tongue3:



office

goncacım geçmiş olsun dileklerimi şimdi mi söylesem cumartesiyi mi beklesem bilemedim  :laughing7: allah yardımcınız olsun aşı diyince tüylerim ayağa kalkıyor  :honk:

inat olayında artık bişey diyemiyorum, çorabını kendi giyeceği sırada kazara "hadi oğlum giy çorabını" desem çıkraıp atıyor. bu seviyeye geldi inat  :BangHead: gerçekten bağırmamak için bazen kendimi odaya kapatıyorum.

bebeği ercana kabul ettirmeye başlayalım dedik. "minik bir bebek alalım mı oğlum dedim"? "baba, annane almasın sen alabilirsin" dedi  :laughing7: ay deliricem nolucak bilmiyorum. bugün dayısına gitti.  benim ağrılarım var dinlen dedi doktor. işte böye:))

kızlar nerdesiniz yahuuu  :suclu:

Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Emine

Aslıcım mesajını bugün gördüm  :( Daha önce okusaydım giderdik anneme ne güzel olurdu.Ceylin dün nezle oldu bugün gribe çevirdi babaannesindeyiz.Hadiseyi de evden izledik  :) Çok vaktim yok, hepinizi öptüm  :-*

office

Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Lily Wonka

27 Nisan , 2009, 03:11:10 #12442 Son düzenlenme: 27 Nisan , 2009, 03:12:44 Lily Wonka
Selam kızlar :hello:,
Kızlarım ve ben gayet iyiyiz, umarım sizler de iyisinizdir.. :) Arada bir girip bakıyorum fotoğraf eklenmiş mi diye, bazen denk geliyor seviniyorum.. Varsa şu ara hasta olan dostlarıma / baldan tatlı kuzularına geçmiş olsun demek istiyorum bu arada unutmadan..

Zehracığım, tebrik ederim; oğluşuna kavuşmuşsun.. :flowers: Allah sağlıklı, uzun ömürler versin miniğinize canım benim.. Analı babalı, sevdikleri tarafından öpüle koklana büyüsün minik Mirza, tatlı Mirza.. İlk fırsatta foto eklemeyi unutma, merak ederiz..

Ben bize ait fotoları genellikle facebook'a ekliyorum arkadaşlar.. Eş, dost, akraba, v.s. birçok insanın görebilmesi açısından benim için daha avantajlı oluyor.. Ama bu demek değil ki buraya eklemeyi düşünmüyorum. Zaman ve konsantrasyon meselesi işte.. Neyse..::)

Hepinizi öpüyor ve kaçıyorum.. ama dediğim gibi,,,

Takipteyim! ;) 8)



ponçik

27 Nisan , 2009, 09:47:48 #12443 Son düzenlenme: 27 Nisan , 2009, 13:02:42 g10ca
Gözde hoşgeldin
sen varya içimi mi okuyorsun nedir  :tongue3: ne zaman aklımdan geçsen ertesi gün siteye bi bakıyorum sen gelmişsin  :D
kuzularını benim için kocaman öp , Mina hanıma bak sen üç aylık olmuş bile
Hira ablası nasıl , anlaşıyor mu , seviyor mu minik kardeşini
Hiranın son halini çok merak ediyorum aslında,
hep aklımda, ağzının içini doldurmuş da , yanaklarına taşmış gibi duran tontiş yüzü var  :love9: ben facebook kullanmadığım için buraya ekleyeceğin zamanı dört gözle bekliyorum o zaman  :opucuk: öpüldünüz

Rana Ercan vakası ne durumda  ;D Allah kolaylık versin, bebeğe de alışır alışır sen içini ferah tut arkadaşım  :amin:

Emine Ceyline çok geçmiş olsun, eskiden grip olunca hemen peditus verirdik, şimdi ne kullanıyorsun, ben geçen sefer ibufenidmiydi neydi , ondan almıştım, 2 yaşından sonra kullanılabiliyormuş, eeee malum bizimkiler artık 3 e doğru gidiyor çok şükür  :amin:

biz cumartesi aşımızı olduk , ama aşı olana kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi , eczane zaten gittiğimiz polikiniğin hemen yan tarafı, aşımızı aldık, Eylül eczanedeki çalışanlara bakıp bunlar ilaç doktoru mu diye sorduktan sonra güle oynaya polikliniğe girdik , sonra olanlar oldu zaten , pusetten hiç indirmedim, doğru aşıyı yapacak hemşireye gittik, ama bu arada kıyametler koptu, aşının da 30 dk. içinde yapılması lazımmış  :honk: üzerindeki montu çıkaramadık 3 kişi anca 15 dk.da çıkarabildik, o da yani tek kolunu çıkardık, ama hem Eylül hem de ben ömrümüzden ömür gitti yani , Allaha şükür bundan sonra uzuuuuuunca bir süre aşı ve doktor yok (geniz eti operasyonu hariç)  :suclu: ama Eylül itiraf etti , bu doktoru sevmiyormuş, burnuna bakan doktora gidebilirmişiz, o acıtmıyormuş  :ehi:
velhasıl , yorucu bir haftasonunun ardından yine bir pazartesi...
Hayırlı bir gün dilerim arkadaşlar, Allah'a emanet olun



ponçik




aslı

Gözdecim hoşgeldin. Ne güzel senden haber almak. Tatlı Hiranın ve eminim ki ablası kadar tatlı Miranın fotolarını bekliyoruz.

Goncacım zorlu bir aşı olayını geride bırakmışsınız geçmiş olsun her ikinize de  :-* . Demek Eylüşüm "İlaç doktoruna " gitti  :k06: .

Eminecim esasında cepten arayacaktım seni ama daha önce seni aramayı denedim ama cebinden ulaşamadım. Birgün ayarlayalım da buluşturalım cimcimeleri.

Hatta  :director: Adaşım, Jbdun ve  Ayşegül nerelerdesiniz havalar ısınıyor sizde gelin bir buluşma ayarlayalım. Goncacım sen gelince bir daha buluşcaz. 

Ranacım kardeş fikrine alışması zaman alacaktır Ercanın. Bizimki eltimin bebeğini falan kıskanıyor. son zamanlarda suluğuna süt koyuyoruz kucağıma yatıp ıngaa diye ağlıyormuş gbi yapıyor bende süt veriyorum hanfendiye  :ehi:

Bizde geçenlerde 5 dak. doktor amcaya uğradık. Aşı yapmadığı için giderken sarıldı, öptü ve görüşürüz diyerek çıktı. o günden beri evdee doktorculuk oynuyoruz.



avşar kotaoğlu

merhabalar,ben bu siteye yeni üye oldum ama bılmıyorum kıme yazacam...bıldıgım kadarıyla bır bolume yazıyorum yalnışsa kusuruma bakmayın.ben hmıle kalmak ıstıyorum ama bır turlu olmuyor yaklasık 2 yıllık evlıyım yaklasık 2 ay korunduk evlendıgımın ılk senelerı sonrada korunmadık.bırde sorunum benım reglım duzensız.doktora gıttım yaklasık 9 ay once bana duzelmesı ıcın hap verdı 6 ay kullan dedı ama bu sure ıcınde hamıle kalamazsın falan dedı neyse kullandım bıraktıgım yaklasık bu ay 5 ay oldu ve ben hapları kullandıgımda duzenlı bıraktım o ay duzenlı sonrada yıne eskısı gıbı duzensız oldum ne ypacam bılmıyorum cok zor durum dayım.test yaptım 1 ay oluyordur yaptıgım negatıf......lutfen cevaplarınızı beklıyorum..zor durumdayım ...tesekkur ederım


aslı

hepinize çok güzel bir hafta diliyorum :flowers:



office

kızlar selam
     geçen hafta başıma gelenleri bir bilseniz  :y25: ercan 1 haftadır annemlerde kalıyordu. balkondan oyuncak arabasını alırken gözü deterjan torbasına takılmış. annemlerin 1 saniyelik gözünden kaçtığı sırada torbaları yırtıp vernelden bir-iki yudum almış. annem allahtan hemen farketmiş.
     acile götürdük, bizi cerrahpşaya gönderdiler. canımız çktı filmler, tahliller, kbb muayenesi. sabah 10 dan akşam 6 ya kadar sürdü tetkikler. doktor yatırmalıyız burda dedi. ağlamaktan bittim. herhalde ömrümün yarısı gitti.
    tekrar kendi doktorumuza gittik, ben cerrahpaşada yatsın istemedim. neyse, ertesi gün memorial hastanesinde anestezi altında endoskopi yapıldı. midesinde hafif derecede yanma tespit edildi. ilaç tedavisiyle birşeyi kalmaz dedi doktorumuz.
şimdi ilaç kullanıyoruz. ama herhalde stresten sancılarım var 2 gündür. yarım saat bilgisayarda çalışıp 1 saat yatıyorum. bişi olucak diye kendimden de korkmaya başladım. anne olmak zormuş gerçekten  :crybaby2:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Lily Wonka

Ah Rana, çok geçmiş olsun! :-[ Nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum.. Çok şükür ki hafif hasarla atlatılmış. Bir daha asla böyle birşey yaşamazsınız umarım..