EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Fatma-Ezgi Anna

Ezgi Anna`ma nazar boncugu gönderen tüm güzel annelere tesekkürleeer  :flowers:
Evet cok cabuk büyüyolar ve bazen cok korkuyorum bir gün benden ayrilicak diye simdi devamli kollarimda ya büyüdügündee ooof ooff  neyse saglikla büyüsünlerde yavrularimiz elbet birgün ucacaklar yuvadan ayni bizim gibiii
Eminecim isallah olur sizinde söylleeee kocaman bir bahceniz olur ve dilediginiz gibi ekip güzel cay sefalari yaparsiniz
Arda ve Hira kuzucuklarimada cook gecmis olsun cabucak iylesirler umarim.
Gözdecim Hira iylessin yine hazirladigin o nefis mamalarini lapur lupur yiycek gene annesi üzülme sen  :opucuk:
Aysencim yeni eviniz hayirli olsun saglikla mutlulukla oturun isallah.Bilirim ne zor bebekle tasinmak bende 2 ay oldu tasinali ve hala tam yerlesmis degiliz eksiklar var hala
Valla zehracim güzel havayi görüp kendini disari  atmayan var mi :k06:
Ay yerim ben o Defneyi bende koklayarak öpüyorum o tombis yanaklarindan ve boncuk gözelerinden.Cok güzel gözleri var annesi kimden almis acep  masllah  :nazar: :nazar: :nazar:
Seydacim evlilik yildönümüyüz kutlu olsun,daha nice mutlu huzurlu ask dolu senelere
Gülaycim  regli olmadan önce bende ayni korkulari yasamistim  herkesde oluyo sanirim ama regli olunca rahatliyosun yani hem  kafanda süphe kalmiyo hemde onca aydan sonra rahatliyo insan sinir falan kalmiyo yani  :laughing7:
Aysegülcüm gogly`yi neki  ???

Safakarazi hayirli olsun canim bebisine kavusmussun.Alahim anali babali büyütsün isallah  :flowers:





esra(azra)

iyi geceler kızlarrrr bakıyorumda forumda ben ve adaletten başka kimse yok:) ne zamandır yazamadım geri dönüp okkudum ama aklımda kalanlara bişşiler yazim unuttuklarım kusura bakmasın:)

jbduncum hayırlı uğurlu olsun şekerim darısı en yakın zamanda benim başıma iinşallah bunalıma giricem yoksa hatta diğer arkadaşlar gibi olmadığını bildiğim halde test almayı düşünenlerdenim bende :dontknow: bi gün buna hasret kalacaksın deseler hayatta inanmazdım ;D bide bişi rica edicem senden canım biz atak haftasındamıyız azra mız mız mız ömrümü yedi bitirdi 2 gündür uyku uyumuyor bütün gün gece 12 de yatıyor hanım oda zorla sanki koca kız olmuşta oturacak :cildir: zahmet olmassa jbduncum bi bilgilendir beni..

Ayşegülcüm canım üzme kendini istediğin mama olsun bacım :laughing7: sen adresini gönder ben yağızıma kargoyla muzlusundan da elmalısındanda sadesindednde göndereyim bizim bakkalda bile var  :k06:

gözdecim üzülme sende iyileşince yine eski haline döner annesi onada hak ver napsın yavrucak sen hasta olduğunda yemek yiyebiliyormusun inşallah en yakın zamanda iyileşir annesi.

Fatmacım gogly ülkerin pirinç unu maması canım. ayrıca şimdiden düşünme onları zamanı gelince düşünürsün ben düşüncesini bile geçiremiyorum aklımdan :sad1:


kızlar istanbul buluşması olursaaaa bende ümraniyedeyim  :hello: büyük bi zevkle katılırım size  :occasion14:

çokkkkk yorgunummmmm çok ben kaçıyorum iyi geceler...

adalet

evet bizden baska kimse yok olmazki ama :y25: :(

jbdun

kızlar günaydın,
bugün çok yoğunum,mutfakta biton işim var yarın kardeşime gidiyoruz marmarise,ona güzel güzel şeyler hazırlıyorum,piknik gibi bişeyler yaparız orda.Zaten bi de bugün misafirliğe gidicez o zamana kadar yetiştirmem lazım,sadece böreği akşama bırakcam.
Dün akşam da ütüleri yaptım ve 9buçuk yoktu yattım ;) zaten akşam da pek yoğun olmamış burası.

gözdecim inşallah ben de çok isterim oradayken sizlerle görüşmeyi :icon_thumright:
esra ve gözde tşk ederim  :-[  darısı en kısa zamanda senin başına esracım
esra azranın doğum tarihi nedir?onu söyle hesaplıyım canım. Bi de  kaç haftalık doğdu?

anita

Gözdecim Hiramıza çoook geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacak sen üzülme annesi.. o güçlü bi bebek..

Safakrazi canım güle güle büyüt bebeğini. hayırlı olsun..

Kayra 3 gündür huzursuz yine ağlıyorrr.. bu ağlama genetikmidir nedir yahu?? Atak haftası da değilki.. beynimi yedi çıldırmak üzereyim ya.. :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:

Atak haftasını şurdan hesaplayabilirsiniz..
Bebeğin doğum tarihini girin..

http://www.hamilelik-rehberi.com/hesaplayicilar/hesapla.asp



Almiş'inAnniş'i


ponçik

selam şekerler  :hello2:
bugün hava çok güzel İSTANBUL'da  :sunny:

kuzumuzu alıp Darıca hayvanat bahçesine gitmeyi düşünüyoruz
hoş Eylül hanım daha pek anlamaz ama gezmek için bundan daha iyi bahanemiz olamazdı  :laughing7:
1,5 saat sonra mesaim bitiyor

Pazartesi görüşürüz inşallah

bizde bir yaramazlık yok ama kızım geceleri uyanınca sanki biri canını acıtmış gibi bas bas bağırarak uyanıyor  :cildir:
nedenini bilmiyorum ama biraz sallayınca uyumazsa acilen mama yapıp veriyorum epey bi uğraştıktran sonra da uyuyor  :sleepy1:
birde ishal olmamakla beraber sarı ve cıvık kaka yapmaya başladı acaba yerlerde üşütüyormu diyeceğim ama üşütse yeşil olur dimi  :icon_scratch:
acaba dişleri çıkma aşamasına geldi de ondan mı
aayyy ayyyy düşüne düşüne beynmim yoruluyor
işte Anneliğin en yorucu taraflarından biri daha  :love3: herşeye rağmen SENİ ÇOOOK SEVİYORUM CANIM YAVRUM  :aferin:

:suclu: yazılanlarıon hiçbirini okumadım  :suclu: suçluyum kabul ediyorum sadece gözgezdirdim Hiraya çok üzüldüm inşallah düzelir Gözdecim   :sad1:



şerife Berat

 ninahuhu merhaba canım verdiğin sitede ne zaman dogum yapabılırım dıye bı hesaplayıcı çıkıyor.
atak haftasıyla ilgili bişi yok yani  :(
gözdecim hira nasıl oldu merak ediyorum bi değişiklik varmı?olursa mutlaka yaz
ii gezmeler jbdun hanım ohhhh valla marmaris ev gezmeleri istanbul iiyiyz maşşallah :nazar: :nazar: :nazar:
bizim yerimize de eğlen
gonca benim oglum tavuklardan acayip korkuyor görmesine bile gerek yok sesini duyması yeterli  :ehi:

jbdun

ortası neresi olur acabaaa razicim :suclu:
gonca size de iyi gezmeler canım,
şerifecim oradaki hesaplayıcıya beratın doğum tarihini gireceksin, verdiği sonuç beratın kaç haftalık olduğu. Yine bu forumda büyüme atakları diye  bi başlık var, oradan bakacaksın hangi haftalarda atak olduğunu.  ;)

ay ben çokyoruldum,anca çıktım mutfaktan  :honk:

Almiş'inAnniş'i

çok teşekkürler aslio canım taze anneyiz işte tecrubelerinize ihtiyacım olacak :D

Alıntı yapılan: aslio - 20 Nisan , 2007, 17:18:42
Sevgili Safakrazi ya şimdi forumu okurken bebeğinin olduğunu farkettim :-[15 gündür şehir dışındaydım.Geç bir kutlama olacak ama hayırlı uğurlu olsun,anneli babalı büyüsün...

Almiş'inAnniş'i

ayşegülcüm büyükbabanlarla gelemem ama izmire gelmeyi çok isityorum üni. den arkadaşım var davet edip duruyo. eğer kısmet olur da yolum düşerse bi çayını içmeye uğrarım hayatım  ;) ama eğer senin yolun ist. e düşer de bi haber vermezsen çok üzülürüm!

Alıntı yapılan: ayşegül - 20 Nisan , 2007, 18:36:37
razi büyükbabamlar da adatepedeler, yakınsınız yani ;) ve 3 mayısta buraya geliyorlar  :occasion14: :occasion14: :occasion14: sen de almişi al gel. :)

zehra sen bile buldun dünyanın öbür ucunda ben bulamıyorum gogly i. :( afiyet şeker olsun ravzama.

gözdecim bugün yarın düzelir inşallah hiranın iştahı ve eskisinden daha da iştahlı olur inşşşallah. öpüyorum pamuk prensesi. :opucuk:





Almiş'inAnniş'i

bana mı soruyorsun jbdun? sen benden daha eski istanbullusundur topu topu 5 senedir burdayım ben. ama merkezi bi yerde buluşuruz beşiktaş-kadıköy-mecidiyeköy-eminönü falan işte ne bileyim  :icon_scratch:

Alıntı yapılan: jbdun - 21 Nisan , 2007, 12:44:13
ortası neresi olur acabaaa razicim :suclu:
gonca size de iyi gezmeler canım,
şerifecim oradaki hesaplayıcıya beratın doğum tarihini gireceksin, verdiği sonuç beratın kaç haftalık olduğu. Yine bu forumda büyüme atakları diye  bi başlık var, oradan bakacaksın hangi haftalarda atak olduğunu.  ;)

ay ben çokyoruldum,anca çıktım mutfaktan  :honk:

Ardaömür(Arzu)

Kızlar merhaba şöyle bir okudum fazla kalamayacağım
Gözde ardada 3-4 gün bir şey yememişti ve emziremiyordum ağzının içinde yara çıkmış ondanmış işallah değildir ama bi kontrol etsene
Arda atlattı hastalığı şimdi çok iyi
Bütün bebekleri öpüyorum
Razi bebek uslu galiba eskisi gibi buralarda olman güzel



Almiş'inAnniş'i

 :toothy10: aman neuslu ne uslu ancak uyuduğunda kaçabiliyorum. ama aslıhan olayı aşmış yani bebek kucağında oturuyo pc başında. tabi o profesyonel anne  :k06:

Alıntı yapılan: ardaömür(Arzu) - 21 Nisan , 2007, 14:13:20
Kızlar merhaba şöyle bir okudum fazla kalamayacağım
Gözde ardada 3-4 gün bir şey yememişti ve emziremiyordum ağzının içinde yara çıkmış ondanmış işallah değildir ama bi kontrol etsene
Arda atlattı hastalığı şimdi çok iyi
Bütün bebekleri öpüyorum
Razi bebek uslu galiba eskisi gibi buralarda olman güzel

Emine

Arzucum Ardanın iyileşmesine çok sevindim.Bir daha annesini üzmez inşallah.
Ayşegülcüm aramadık doktoru çünkü daha önce düşmesi durumunda ne yapmamız gerektiğini söylemişti ve beni hangi durumlar olursa aramanız gerekli diye söylediği şeyler var.Onun dışındaki durumlarda endişelenecek bişey yok demişti.Bizde fuara gidicez demek pek katılan olmadı ama sosyal aktivite olur benim açımdan hiç değilse eve tıkılıp kaldım.Yağız güle güle oynasın oyuncağıyla.
Aslıcım Defneye maşallah umarım rejim yapmak zorunda kalmaz  :D Lokum lokummm  :hungry:
Berilcim Ceylin yere düştü arkadaşlar o nedenle geçmiş olsun dediler. Teşekkürler canımcım
Anitacım Ceylin kucağa alınmak istediği zaman ellerini yukarı kaldırıyor ve genelde o oturur pozisyonda ve kucağa almak isteyen kişi ayaktaysa tanıdığı kişilere yapıyor bunu ama benim kucağımdaysa mesela başkası kucağa almak isteyince başını çeviriyor hemen ters yöne.Sırtüstü yüzüstü dönüyor zaten uzun zamandır yuvarlanıyor.Yeni yeni yapmaya başladığı hareket biri ellerinden tutunca yürüyebiliyor.En sevdiği şey bu eskiden yatarken biri ellerinden tutunca oturma pozisyonuna geçiyordu şimdi dizleri kırmıyor yatar pozisyondan doğru ayağa kalkıyor ve hemen adım atmak istiyor.Dişlerden hala bir ses seda yok.
Özlemcim oyuncağıyla güle güle oynasın Selim Bey.Ben tutabilirsem kendimi Ceyline oyuncak almayacağım sanırım artık oyuncak dışındaki herşeyle oynuyor.
Goncacım iyi gezmeler sana.Bakalım hayvanları görünce ne tepkiler gösterecek Eylül Hanım..  :D
Gözdecim tekrar geçmiş olsun avantaj oluşturacak bir durumu olması hiç değilse varmış.Buna da şükür.  :opucuk: