EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

kızlar selam,
meltem hoşgeldin canım, tşk ederim tebrik için, senin kuzulara da geçmiş olsun, fazla uzun sürmez inşallah :amin: yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun :flowers: resmiye hanımlar da sizleymiş hala, çok sevindim, inşallah gitmezler de sen de yeni birini aramak zorunda kalmazsın :amin:
belemirin de okulu şimdiden hayırlı olsun, baray da resimlerde kocaman olmuş maaşallah :nazar: abla-kardeş iksine de :nazar: :nazar:

goncacım dişçi maceranızın problemsiz geçmesine çok sevindim canım, aferin eylüşüme :aferin: biberonu da inşallah artık almaz, gerçi dün gece biberonsuz uyumuş, devamı gelir inşallah :amin:
ben ecrine akşam süt bazen veriyorum. Zaten 7,5-8gibi uyuyoruz ya, en son yemeğini yiyor, yemek yemezse süt içiriyorum, sonra da yattı mı zaten sabah 6,5-7de uyanıyoruz :nazar: hatırlarsan ben ecrini 2yaşına kadar akşam yemeği için zorlamamıştım, en son öğünü yoğurt olurdu, yine de yoğurdunu yiyip sabah kalkardı, sabahları ve öğlenleri süt veriyoruz, gün içinde yani ;)

gülaycım canerin dün öğlen uyumaması fayda etti mi gece uykusuna?

meltemk

selam bakin ya hep ya hic. Yine buralardayim. Naklen yayin hesabi ;)

Cocuklar uyurken yatip uyuyacagima haytalik pesindeyim...

Jbdun, Gulay, Gonca hosbulduk sekerler. Bu arada Jbdun'u okuyunca aklima geldi. su sut hikayesi. Belemir de aksam yatarken sut iciyor. yani bitirmiyor genelde ama bizim icin rituel yani. ama neden cocuklarin acikacagini dusunuyorsunuz cok anlayamadim. yani biz gece acikiyormuyuz ki onlar aciksin. aksam yemeginden sonra sut illa da gerekli degil bence. Ama aliskanlik olmus. Belemir zaten cok az iciyor, sabahlari da hayatta icmez. ben de simdilik devam ediyorum. Hem de biberonla. eger onu de birakirsam hic sut icmez ve en azindan biraz daha icsin diyorum. Zaten oyle cok yemek icmek de gozu yok.

Bu arada az once ticker resimi update edeyim derken resimler goozume ilisti. asil haberi vermemisim. Baray sunnet oldu. Biz aralik son 2 hafta TRde idik. Baraycim da 1 yasini doldurduktan bir hafta sonra yumurtanin sarisi gitti p.p.nin yarisi durumlari oldu. Biraz zor iyilesti. Beklenti daha cabuk iyilesmesi yolunda idi, ama iyi oldu. atlattik hayirlisi ile. Bu arada TRde Playbarnda dogumgunu de yapmistik. Gerci Belemire Baraya parti dedim ya neyse. Guzeldi ...

Neyse ben artik yatayim zira birazdan baslar nobetler. yarin annemleri yolcu edecegiz.

yaa yeni bebeklilerden haber yok mu hic. seydaaaaa belli oldumu minigim pembe mi mavi mi???? Bu arada seni gecen gun aradim  ulasamadim.

neyse iyi geceler. kactim





anita

Merhabalar,
Uzun zamandır yazamadım. Jbudun hamileymişsin cnm tebrik ederim.
Hepinizi öpüyorum.İnşallah herkes ve kuzular iyidir.

Canlarım size bişey sorucam. Şimdi Kayra zor yiyen bi çocuk ya. Mesela: Kahvaltıda yedikleri şunlar: bi kibrit kutusundan biraz az beyaz peynir, bir yumurtanın beyazının yarısı, bi de iki üç parmak kadar ekmeği bala batırıp yiyor. Kahvaltı bitince de süt içiyor. Ama tabi bunları yemesi yarım saati buluyor. sürekli çiğne yut hadi artık filan diye uyarmak zorunda kalıyorum.

Szinkilerin yedikleri miktarlar konusunda bişeyler yazarmısınız lütfen??

kinci sorum da şu: Kayra 1 - 1.5 ay kadar önce mutfaktaki sandalyede ayakta iken sandalye ile beraber yere düştü. yanağı hemen şişti buz koydum, sanırım sandalyenin kenarı yanağını kesti kan akmadı ama orası kanlandı. ve yırtıldı sanki. şimdi ise hala tam olarak geçmedi. çok korkuyorum iz kalır diye. bu konuda deneyimi olan varmı?



anita

Bal konusunda iki üç parmak derken, parmak ucu kadar demek istedim.



EŞBAH

slm DR HASANtekgul hakkında bilgisi olan varsa randevu icin tel isyeri adresi  varsa verebilir mi acaba .

ponçik

16 Mart , 2009, 08:57:00 #12395 Son düzenlenme: 16 Mart , 2009, 09:04:25 g10ca
Alıntı yapılan: meltemk - 14 Mart , 2009, 00:42:04
ama neden cocuklarin acikacagini dusunuyorsunuz cok anlayamadim. yani biz gece acikiyormuyuz ki onlar aciksin. aksam yemeginden sonra sut illa da gerekli degil bence.
Meltemcim  ;D acıkacağı için değil de , bizimki vakti zamanında hiç emzik almadığı için uyurken emzik yerine biberonla uyumaya alışmıştık. o yüzden yani  :icon_thumright:
Barayımız erkek olmuş hadi hayırlısı  :hello2: darısı sayfamızın diğer yakışıklılarına
partiniz de mutlaka güzel geçmiştir, öyle tahmin ediyorum ama yine de resimleri eklersen seviniriz  :hello:

Jbduncum valla Ecrinin erken uyumasına maaşallah diyorum   :nazar:
bizde hiç öyle bi durum olmadı, çok küçükken 19:00-20:00 arası uyurdu ama yanlış hatırlamıyorsam 1 yaşına kadar sürmüştü bu durum
velhasıl Ecrinden sana epey zaman kalıyor akşamları
ben ise saat 23:00 te kızımla beraber gece uykusuna yatıyorum , yani bu aralar hamile filan kalırsam tamamen rastlantı eseri olur  :toothy10:  :suclu:
senin minnoş nasıl, alıştın mı hamile olma durumlarına

Anita biz kahvaltıda
yumurta (genelde omlet veya krep şeklinde )
üçgen peynir,
kaşar peynir (bi kibrit kutusu), 
beyaz peynir (gününe ve keyfine göre değişiyor), 
fındık ezmeli ekmek (genelde yarım dilim)
bazen salam 1-2 dilim (ben hiç onaylamasam da yiyor)
domates/salatalık
bi bardak rezene çayı veya süt
1 kaşık pekmez
yiyoruz, ama hergün aynısı olmuyor tabi , bazen hepsini yiyor, bazen peynir yemiyor , zeytin yiyor vs... ama yedirmek için genelde önüne iki tane plastik kase koyuyorum içini suyla dolduruyorum , üzeri ıslanmasın diye kendi mutfak önlüğümü takıyorum , onlarla oynarken dalgın oldugu için ağzını açıp yiyor,
tabi doydugunu anladığı için , yemek istemezse , farkında olmadan ağzını açmışsa , çıkarıyor
diğer , iz konusuna gelince , eylül de hatırlarsan kaza geçirdiğimizde alnına dikiş atıldı ama o kısımdan saçları çıktığı için farkedilmiyo ama dikkatli inceleyince de çok belli değil, sizin iz kızarıklık şeklinde mi yoksa teninde belirgin izmi ??
bir cildiye uzmanına sorarsan daha iyi olur canım  :icon_thumright:

Eşbahcım belirttiğin doktor hangi ilde ve çocuk doktorumu , gerçi ben kendisinin ismini hiç duymadım ama bilen bi arkadaş varsa tabi ki yardımcı oluruz  ;)



ponçik

biz de hatırlarsanız ilk gün biberon denememiz de çok başarılıydık , ikinci gün bu başarı fos çıktı  :sad1: kendini yırttı resmenbeiberon diye, zorlamak istemedim tama kızım yapıyorum dedikçe yaaaaap , süüüüüüüüüt diye daha çok ağladı, çok uykusu gelmişti , bi türlü sakinleştiremedim, zaten biberonu ağzına koyar koymaz uyuyp kaldı, sütü de içmedi yani, daha sonraki gün yine biberonsuz uyuduk
dün akşam da bardaktan içelim dedi , bardağın yarısına kadar içti ama , ağlamaklı gözlerle anne biberona koyalım mı diye sorunca , tamam , yarısına kadar içtin aferin sana , diğer yarısını biberondan içelim dedim , hemen uyudu(k)  ;D
ama dün gece çok huzursuzdu, sanırım bi 10 kere uyanmıştır
anlayacağınız bugün çok yorgun geldim işe
üstelik dün (ben c.tesi de çalışıtıgım için bi tek pazarım var biliyosunuz ) iki odanın camını sildim, evi temizledim, halıları sildim , ütülerimi yaptım , bir de eylül uyurken poğaça bile yaptım  :aferin:  maaşallah bana   :nazar:  :ehi:
VE o yorgunlukla deliksiz uyurum diye düşünürken  :cildir:   :cildir:
şimdi de şirkette ayakta uyuyorum  :sleepy1:
umarım bugun çabuk geçer  :suclu:



aslio

17 Mart , 2009, 09:26:57 #12397 Son düzenlenme: 30 Mart , 2009, 23:40:48 Emine
Günaydın bayanlarrrr :flowers:

Meltem'cim hoşgeldin canım. Valla Barayı görünce çok şaşırdım koca delikanlı olmuş.  :E delikanlı diye boşuna dememişim baksana sünnet bile çıkmış aradan tebrik ederim canım,inş damatlığınıda buradan kutlarız :laughing7: nazar: Yeni eviniz de hayırlı olsun bu arada. Belemir de kocaman abla olmuş.

Goncacım biberon bizimde vazgeçilmezimiz özellikle gece uykusuna geçerken. Ece her akşam uykusu geldiğinde gelip beni ,babasını öper annanesini de çağırıp doğru odasına..İceriden seslenir Anne sütümü getiyiymisin.. Artık alışkanlık oldu bu bizde..Ne zaman bardağa geçeriz bilemiyorum bende.. :nazar: :nazar: sana gönderiyorum haftasonu performansın için ;D

Anitacım yemek konusu bizde hiç belli olmadığı için pek bişeyler yazamıyorum:Ecenin bir günü bir gününe uymaz.Yalnız bu aralar yaptığımız tek değişiklik sabah kahvaltısını yapmayınca hiç zorlamıyoruz saat 10,30gibi yumurta ve meyva veriyoruz. Birde pekmezli suya alıştı bu aralar. Meyve suyu niyetine onu içiyor çok şükür.

Jbduncum sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.. Eşine ve Kayınvalidene bizdende çok selam.. Ecrin ne yapıyor.. Resimlerini görünce pc de Ece bağırıyor anne bak arkadaşım, denize gitces bis diyee..

bu aralar ben açıköğretim dersleriyle uğraşıyorum hiç çalışasım yok zaten sınava kaldı 15 gün eşim çok ısrar ediyor bu senede veremezsen derslerini seni okuldan alıcam diyor.... Ece Deniz bıcır bıcır çeneside kendiside durmuyor. Oyuncaklarla pek ilgilenmiyor bu aralar yumurcak tv yi çok seyreder oldu ne kadar izin vermesekte.. Akşamları birlikte boyama yapıyoruz kitap okumayı hala çok seviyoruz. Birde çok hassas çizgi filmde kız ağlıyor mesela hemen benimkinin gözleri doluyor yanında kesinlikle sesini yükseltmeyeceksin..
Bu aralar kızımın söylediği kelimeleri bir deftere not tutuyorum birde web sayfamıza yazıyorum.İleride hatıra olur.
* Anne bende kuş olmak istiyorum
* Anne beni yahat bırakırmısın
* Annane senin bıyıklarına ye olmuş( ;D)
*bu eskik anne(eksik)
*anne sen çok tatlısın
*anne senin göbeğin şişmiş(offf offf) bunlar gibi
çok uzattım uzun zamandır girmeyince hepinizi ve kuzuları öpüyorum


seyda

Merhabaaaaaa...

sonunda ben de iki satir yaziyim dedim. bu aralar hic internete girecek zamanim olmuyor dogrusu. havalar da biraz düzeldi kendimizi genelde disarlara atiyoruz :muzz: bu kadar uzun zaman yazmayinca da nerden baslasam bilemiyorum dogrusu :suclu: en iyisi bizden biraz haberler vereyim. Alara artik bir papagan oldu o kadar cok konusuyo ki bazen uyuyunca söööööyle bende uzanip sessizce duruyorum :toothy10: eskiden tv müzik falan acardim artik kafam kaldirmiyo valla hicbirini ;Dasli nin yazdiklarini okuyunca aklima geldi benim kuzu da madagaskar cilgini bu aralar hergün bi kere seyretmek istiyo ama hep ayni dvd yi. esim de diyo kizim bide 2.sini koysana merak ediyorum sonunu :toothy10: gecenlerde disari cikiyoruz "kizim kapiyi acarmisin" dedim bana dönüp "acele etme dostum biraz sabirli olmalisin" dedi :toothy10: :ehi: :ehi: bilmeme seyrettinizmi ama ordaki aslan ve zebra hep dostum diyolar da birbirlerine. bir de sürekli benim söyledigim seyleri tekrarliyo. mesela al ver yap gibi seyler söyleyince "al denmez kizim alirmisin denir" diyorum yada "öyle demek hic güzel degil" diyorum. bu sabah ayakkabilarini giyerken "hadi sok ayagini" dedim bana dönüp "öyle sok demek hic güzel bisey degil bence" dedi. sasirip kaliyorum valla :honk: bunun disinda malesef öglen uykularimiz tr den itibaren neredeyse kalkmis durumda cok nadiren evde uyuyo eger disarda biyerdeysek ve cosup cok yorulduysa gelirken arabasinda uyuyo ve kendisini bana tasitiyo. artik ümkün oldugunca kaldirmamaya calisiyorum ama ne mümkün. benim bezelye de artik 20 haftalik oldu  :love9:bi ara zaman bulup bi ticker yapicam insallah. gecen sefer doktor bisey göremedi cok erken dedi. bi dahaki kontrol 30 mart ta bakalim bisey görebilecekmi. aslinda bi ara ögrenmeyelim dedik ama sanirim ben catlarim :suclu: gerci hic fark etmez ama merak iste. bana kalirsa ben yine bir kiz istiyorum kuzuma bi kiz kardes olsun diye. diyologlari kesinlikle cok farkli oluyo hep öyle gözlemliyorum ama belki erkek cocuk da degisik bi duygudur bilemiyorum tabi. bakalim akli basi yerinde eli ayagi düzgün olsun da hayirlisi Allahtan :amin:

simdilik haberler bu kadar. ha bide bikac hafta öncesine kadar calisma hayatina atilmak üzereydim ama sonra vazgectim. Meltemcim bu arada msg ve gönderdigin no yu aldim ama cagri görmedim senden. ariycam seni de bi firsat bulabilsem. Yilmaz bu aralar acaip megul cok gec geliyo ve birde mayis ve haziran da 2ser 3er haftalik seyehatlerde olucak yoruluyorum yani bide cok uykum geliyo falan. 2. hamilelik daha zor oluyo velhasil ugrasilacak bi velet oluyo cünki 1 den farkli olarak:)) ama Allah isteyen herkeze versin Jbdun Office ve bana da saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. bu arada Emine nerelerdesin senden varmi bi haberrrrrrrr ???

ponçik

günaydın  :hello:

Aslı hoşgeldin uzun bi ara vermiştin gerçekten de , umarım daha sık gelebilirsin
AÖF de kolaylıklar sana, ben Eylülle çalışamadığım için bıraktım, geçen yıl boşuna harç paralarını da ödemiştim ama sınavlara dahi girmedim  :honk:
umarım sen sınavlarını verirsin, Allah zihin açıklığı versin  :amin:
Ece ye maaşallah , amma dilli düdük olmuş  :nazar:  :nazar:
Eylül de çok merhametli aynı Ece gibi, biri hasta olsa veya üzgün görse hemen dudaklarını büküyor, üzülüyor, canıııım, yazııııık sanaaaa vs...diyor  :tongue3:
büyüyünce naapcasz bakalım bunların çenesiyle nası başedeceğiz  :suclu:

Şeyda   sen de epey ara vermiştin , sanada kolaylılar dilerim hamileliği yarılamışsın
Allah gönlüne göre versin, benim de olsa nedense ikinciyi kız istiyorum ama takdir Allahın , dediğin gibi eli ayağı düzgün,hayırlı evlat olsunlar  :amin:
Alara da maaşallah  :nazar: dilli düdüklerden biri de o demekki
Eylül de yap,iç,ye vs..ağzımdan kaçarsa Alara gibi uyarıyor hemen, yap denmez ki yapar mısın denir  :suclu: hani bi laf vardı nasıldı o , ele verir talkını kendi yutar salkımı mıydı neydi  :suclu: bizimki de o hesap  ;D

biz biberona kaldığımız yerden devam ediyoruz  :D bakalım elbet bırakacağız , zorlamıyorum ben de , umarım dişleri çürümez, eğer bana çektiyse benim liseye kadar hiç çürüğüm hatta diş taşım bile yoktu, babası da askere gidene kadar hiç çürük görmemiş  ;D bu durumlar göz önüne alınınca içim rahat biraz  :suclu:

herkesi öpüyorum  :flowers: güzel bir gün olsun  :sunny:



Zara82

Yine uzun  bir aradan sonra merhabalar arkadaslar,

nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz? Umarim yaramaz birseyler yoktur. Ben bir türlü firsat bulup giremiyorum yaaa....hergün aklimda ama olmuyor iste. Bebegin esyalarini hazirla, hastane bavulu hazirla, Ravzanin cantasini hazirla.....yika ütüle derken günlerim gecip gitti. Benim kiz bayagi bi hastalandi halada öksürük devam ediyor. Bi gece karnim agriyor diyerek uyandi sabaha kadar 6 defa istifadr etti....düsünün bu halimle her tarafi tekrar temizledim. aradan 2 gün gecti ayni hastaliga bende yakalandim...dogrucam artik zannettim. Ama simdi cok sükür iyiyiyiz. Evet anlasildigi gibi hala dogurmadim.

Artik dayanacak gücüm kalmadi ama......hic biryerimi rahat hareket ettiremiyorum, evde birde cocuk olunca cok zor oluyor hele bel agrisindan ölecem...Bu defa karnim sivri büyüdü ...önümde top gibi duruyor tabii bütün agirlik bele...
Bu pazartesi kontrolüm vardi....doktor hastaneye gönderdi hemen ....su azalmis dedi. Bizde sevindik tamam artik dogar diye....Ama hastanede kontrol ettiler...bebegin durumu cok iyi su da yeteri kadar var dediler... Birde alttan kontrol etti...ama öyle bi canim acidi resmen ter döktüm....bugüne kadar kanamam oldu...(kanama olur normal dedi) 2 cm acilmis ve yumusamis dedi.....heran dogum gerceklesebilir dedi ama bende hala tik yok.....Sancilarim oluyor bayadir ama yeterli degil tabiiki....Birde bebegin cok iri olacagini söylediler , acayip korkuyorum simdi nasil olacak diye suanda 3600 grammis....Dua edin kizlar...

Benden havadisler böyle, insallah yine yazmaya calisirim....ya dogurduktan sonra ya da önce  :k06:
Hepinizi cok seviyorum, öpüldünüz



meltemk

Zehra seni tebrik etmemistim sanirim. Cok tebrikler, insallah saglikla kucagina alirsin bebisini. Bol bol kokla tadini cikar. Valla ben simdiden bazen bebek hallerini ozluorum. Artik dukkanlarda 2 yas kiyafelerine bakarken elim hala bebis esyalina gidiyor. Tam anlayamadim ama sanirim oglusun olacak. Saglikli olsun kiz erkek hepsi ayni. Ama erkekler biraz daha anneye duskun oluyorlar galiba. Gerci Ravza sana cok duskun, bir de oglunu dusun..

Seyda da sende zor gunlerdesiniz. Sizi cok iyi anliyorum. Evde bir cocuk olunca hersey o kadar degisik ve o kadar zor oluyor ki. Baray dogdugunda Belos 14 aylikti. Daha dogru duzgun yurumuyordu. Ah o koca karinla Belemir kucagimda indigim merdivenleri ben bilirim valla. Dogduktan sonra da zorluklar olacak. Gene de siz biraz daha rahat edeceksiniz zira ablalar neredyse 2.5 oldular. Az da olsa biraktigin yede duruyorlar. Gerci psikolojik etkileri olarak sanirim ben daha rahattim. Cocuklar herseyi anlarken yeni bebisi anlatmak proje olsa gerek ;) Ikinize de cok kolay gelsin arkadaslar.

Aslicim sagol. Geri donduk ailecek foruma..

Bizde hayat ayni. Eve yerlesme cabalari, is yogunlugu. Annemin yoklugu. Neyse yavas yavas kurulacak duzen. Sonra tatil donemi falan gelir yine bozulur. Hayat boyle kosturmaca mucadele gececek. Allah saglik versin, en onemlisi o.

Simdi evdeyim. Cocuklar yattilar. Benim de calismam lazim. Bilgisayarin basina gectim. Bir ugrayayim dedim. Ama forum eski gunlere yavaslamis epey. 4 gunde 5 yazi geliyor. Herkes yogun anlasilan. Demek ki bebeler minikken daha cok vaktimiz varmis..

Anita sen kahvaltiyi sormustun. Belemi cok iyi bir ornek degil. Her gun degisik bir seyler oluyor. Ama Belemir 6 - 7 aydir onune koyuyoruz kendi yerse yiyiyor. Havasina gore degisiyor. Ama hicbir zaman oyle bir yumurta peynir pekmez falan yemez. Hepsinden biraz didikler birakir. BIraz da israrla belki. Ama acikcasi benim israr etmeye cok mecalim ve sabrim yok. Bir ananesi gelince oturup yediriyor dayanamiyor. Ben istemiyorum ama ne gelir elden. Bazen omlet yer. Bazen tost yer. Bazen b. peynir domates zeytin yer. Cani ne kadar isterse. Sokakta isek 2 kruosan falan yer. Cok saglikli yaa. Ama her sabah mutlaka bir buyuk bardak taze sikilmis portakal suyu icer. Zaten meyve ve yogurtla besleniyor genelde. Herhalde siz belosun yediklerini gorseniy bayilirsiniz :tongue3:

Neyse ben artik islere doneyim de gec yattigima deysin bari. Iyi gecelr...





aslio

Günaydın bayanlar :flowers:

Meltemcim Ece'de aynı Belemir gibi.. Bizde artık eskisi gibi zorlamıyoruz zorlasakta bir şey değişmiyor zaten.

Zehracım az kalmış seninde..Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Goncacım hoşbulduk sınavları verebileceğimi zannetmiyorum çünkü çalışamadım hiç...yinede tşkler canım güzel dileklerin için..

Kıslar Eceyi yarışmaya soktum, hemen acele oldu güzel bir resmini koyamadım ama .. Oylarınızı bekliyoruz Aşağıdaki linki kopyalayıp oylarsanız seviniriz :flowers:

http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/?aType=KategoriResimDetay&ResimID=52504&KategoriID=148&CatID=6&Keyword=ece%20deniz&ver=70

ponçik

24 Mart , 2009, 10:23:31 #12403 Son düzenlenme: 24 Mart , 2009, 10:27:46 g10ca
Günaydın arkadaşlar

Aslıcığım Eceye elimden geldiğince destek olmaya çalıştım, umarım kazanırsınız  :flowers:

Meltemciğim,  Belemir gibi Eylül de meyve suyunu hergün tüketiyor , çok istisnai durumlarda (evde değilsek, dışarıdaysak vs..) o zaman da taze meyve sıkan yerleri bulursak oralardan almaya çalışıyorum, yada en kötü ihtimalle kutu meyve suyu  :tongue3: birde deli gibi ayran içiyor , en çok süt ürünleriyle barışık olmasına seviniyorum  :suclu:
Meltem benim 2.den vazgeçme sebebim işte bu anlattıklarından dolayı  ::) yani birine dur derken o koca göbekle, ve doğduktan sonra diğeriyle de bi yandan uğraşmak  :cildir:  :cildir:
yok anacım ben herlade ilkokula filan başlayınca , o da bi ihtimal yani  ;D kısmet  :amin:

Zehracıgım sanırım ben bunları yazarken Mirza dünyaya gelmiş olmalı , umarım herşey yolundadır ve ikinizin de sağlığı iyidir, en kısa zamanda bizi haberdar edersin inşallah , merakta bırakma olur mu  :opucuk:

biz cumartesi günü Dr.a gittik , hepatit A  2,5 yaşındaki aşıyı yaptırmaya, ama önceki doz 10.ay yapıldığı için ve aradan 6 ay geçmesi gerektiği için önümüzdeki ay tekrar gideceğiz,  bu arada yeni doktorumuz muayene etti, boy kilo ölçümü yapıldı
(13,550 gr / 93 cm )  :nazar: herzamanki gibi ağlama-zırlamayla geçen bi muayene  :tongue3:
sonra söz verdiğimiz için tren thomas'ın   arkadaşına binmeye gittik  :ehi:  (metroya bindik ) mecidiyeköy-taksim arasında giidp geldik , ama bizi öyle çileden çıkardı öyle delirttiki AVM de bile dolaşamadan eve dönmek sorunda kaldık,
pazar günü de Carrefourda alışveriş yapmayı imkansız hale getirip , onca insanın için de beni bağırtınca , valide " tamam , anlaşıldı, bundan sonra siz alışverişe , gezmeye, giderken bu çocugu bana bırakıyorsunuz " dedi  :suclu:  :basardim:  ;D
evet yaaaaaa çocukla bişeyler yapmak artık neredeyse imkansız hale geldi


Bizim kız sürekli haaaayıııııııııır, şeklinde dolaşıyor evde , sanırım biz herşeye hayır dediğimiz için oldu böyle  :'(
birde inanılmaz şekilde negatif
"kızım hadi odaya gidelim"   "gitmeyelim"
"ellerimizi silelim,yıkayalım" "yıkamayalım"
"baban gelsin mi "  " gelmesin"
sizde de böylemi , çıldırcağım yaaaaaaaaa  :cildir:  :cildir:

bu sabah karar verdim ki, kesinlikle çalışan anne olmak benim için doğru kararmış  :muzz:






ernur

merabalar  :flowers:
bizim ananemiz yanımızdaydı birkaç günlüğüne o yüzden yazmaya fırsat olmadı..
sonra da benim bıcırıklar hasta oldu yine bakamadım bilgisayara  :dontknow:
inşallah herkes iyidir biz hala biraz hastayız burnumuz akıyor öksürüyoruz  :honk:herkese sevgiler  :flowers: