EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Filiz

emine cim bende küveti odadan taşırken koridorlara az su dökmedim merak etme sonradan dank etti :)))

bende  senin msg okumadan önce emreyi yere koydum yüzüstü bi iki dk tuttum sonra kucağıma aldım buz gibi olmuş bende artık koymayacağım havalar ısınmadan..evin sıcaklığına aldanmamak lazımmış..

Filiz

ayyyyyyyy bakın ne buldum  :k06:



Ynt: DOĞUMU EYLÜL/EKİM/KASIM 2006 OLANLAR BURAYA - 4/20/2006 11:17:45 PM     

mubec
Super Member


osts: 323
Durum: Forumda değil   FLAŞŞŞŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞ 
DAYANAMADIM DOKTORA GİTTİM BUGÜN :) BU AY ÜÇÜNCÜ :)) KIZIMIZ OLACAKMIŞ. ÇOK MUTLUYUM......... SENASINA SIRA SENDE ARTIK :)) DOKTOR BİR BAKIŞTA SÖYLEDİ KIZ BU PEK OYNAK BİŞEY HEMDE DEDİ :)) ADINI DA KOYDUK HAZIRDI ZATEN. CEMRE OLUCAK ADI :)))

_____________________________

CeylinAzra
Super Member





Posts: 458
Buradan: İzmir
Durum: Forumda değil   ebruçiçek ben de 18+3 üm ..ara ara hareketlerini hissediyorum sanırım.doktoruma son gittiğimde sormuştum mide neresi bebek nerde falan diye ..çok sık olmasa da hissediyorum ya da hissettiğimi zannediyorum :) olsun o da güzel ..

_____________________________

desree
Super Member





Posts: 278
Buradan: İstanbul
Durum: Forumda değil   merhaba, aranıza yeni katıldım benimde muhtemel doğumum 13 ekim ticker eklemeye çalışıyorum bakalım bu sefer becerebilecekmiyim


:)))



jbdun

filizcim elmalı tart yapıyom,siz de pizzaları afiyetle yiyin :hungry:

Tebessüm :)

ayyy filiz, emine ve özlem ne duygulanır şimdi....
cam rendeyi kafana takma, aldığın yereden bi daha alırsın ;)

emine, çok azıttı bu prima artık,özür dilemek neyi yerine getirir.ben de bu paket bitince hangi beze geçeceğimiz konusunda karasızım :icon_scratch:

gdm76 adın neydi?cevap yazarken daha kolay oluyor da. ;)jbdun un kızı ve benim oğlum 9 kasım doğumlular, yarın4,5 aylık oluyorlar. :occasion14:

jbdun aman sıkı tut forum bi yere kaçmasın :k06:

hava düzeldi biz çıkıyoruz kızlaaaarr.dua edin :love9:

Tebessüm :)

jbdun elmalı tart için adresi veriyorum...................... :toothy10:

jbdun


jbdun

inşallah tahlillerinizde önemli bişey çıkmaz canım,dualarımız sizinle ;)

desree (Özlem)

Filiz nerden buldun onları? bebek.com sayfayı sildi galiba, eline sağlık nostalji yaşattın bizlere dah dün neydik şimdi nolduk ama hala bir aradayız daha önce göbişleri büyüttük şimdi bebişleri büyütüyoruz :k06:
Ayşegül Yağız a formül mamayı içine bi şeyler katarak yedirebilirsin bak, muz için erken değil mi? ağır gelir Yağız a bize dr 6. aydan sonra ver dedi, elma veriyorsan onu katabilirsin sebze püreside katılabilir, formül mamayla hazırlanmış pirinç unu muhallebisi de verebilirsin kiloda aldırır, bebe bisküvisi kullanıyorsan ondan da kırabilirsin içine ona hiçte hayır demez bence

Bende bugün başlıyorum dr verdiği ara bitti elma püresi verecem şimdi 3 gün sonra 3 gün havuç püresi sonra ikisini karıştırıp vermeye başlayacağım, böylece neyin allerji yaptığını anlamış olurum armut nerden buluyorsunuz çıktı mı ki?


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Filiz

ayşegül cüm primayla ilgili bi sorun mu yaşadın bende aksine çok memnununm huggies 4 lü hediye paketi yolladı dün bitanesini kullandım ama sert geldi bana belkide primaya alıştığım içindir..

hahaah jbdun çayıda koy geliyorumm bak ona göre..

Özlem yok kız bizim sayfayı silmeyi unutmuşlar :)

jbdun

gel kız filiz,sen yola çık ben koyarım çayı,laflarız,bebişler de oynarlar :k06:

Filiz

Ynt: DOĞUMU EYLÜL/EKİM/KASIM 2006 OLANLAR BURAYA - 5/16/2006 5:44:50 PM      


roxi (ayşen)
Super Member





Posts: 451
Buradan: izmir - bornova
Durum: Forumda değil   hehe ben de kıpraşmaları hissetmeye başladım, sonra kesildi, azaldı... dün eşimi delirttim bütün gün  o da doktorumu aradı. goody nin dediği gibi 20. haftada anca hissetmeye başlar demiş. şimdi kıpırdıyodur ama hissedmez demiş. o yüzden siz de nmerak etmeyin kızlar :)) ha bu arada dun konustuk ya doktorla, kafama takmıyorum ya, bugun kıpraşmalarını bütün gün hissettim bebişimn  ama öyle tekmeleme falan yok tabi daha :)





ponçik

gdm hoşgelidn minik kuzuna maaşallah  :nazar:
ismin nedir , benim kuzumda 18 eylül doğumlu
geçen ay safra kesesi ameliyatı geçirdim ve 15 gün emziremedim o arada narkozunda etkisiyle sütüm azaldı
sonra emdi ama yaklaşık 10 gündür emzirmediğim için nihayet bugün  regl oldum   :hieyt:
nihayet diyorum çünkü gerçekten rahatladım  :love9: darısı başına

anitacım seninde gözün aydın reglin hayırlı olsun  :laughing7: ayyy kusura bakma bende 15 ay sonra ilk kez regl olunca sevindirik halleri oluştu  :hello2:  :occasion5:  :ehi:

fatma hoşgeldin ben ezgi anna ismine bebek.com da bayılıyodum zaten , öp benim için
yeni eviniz de hayırlı olsun, hastalılarınız da geçmiş olsun

şeyda ne şanslısınız yerden ısıtmalı olması evinizin minişin içinde büyük rahatlık valla

razi iyi oldu haber verdiğin bende ayırtayım bu akşamdan bizim mustafaya  :)

ayşegülüm güzel haberlerle dönersiniz inşallah , yağızda annesini hiç üzmesin yollarda  :opucuk:

filiz ve emine Allah kollarınıza kuvvet versin
rendeye üzüldüm valla , geçen gün kim yazmıştı 1 milyoncularda da varmış oralara bak istersen, ben züccaciyeden almıştım  ;)
eminecim ceylinin tombili bacağından benim içinde öp ki hemencecik geçiversin

oohhh zehracım gez gez valla , ravza büyüyünce de beraber gezersiniz

aslılar iki tane ama ikisi de aynı anda kaybolmuş hehe  :D
neyseki bi tanesi geldi  :hello2:  

yaşasın yaşasın regl oldum  :hieyt:   :hieyt: hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmemişti   :hieyt:  :hieyt:



YAWWWWWW Bİ DURUN YAZMAYIN GÖNDEREMİYOM ALLAAAALLLAAAAA  :caca:



ayşen

slm , bugün de yazabiliyorum hayret  :hello2:

sanırım odasında yatırıcam yeni evde, 6 ayını tam doldurmus da oluyo, zaten dolsun öyle diyoduk, işallah sorun yasamayız. bugun oturtarak yedirdim yogurdunu, veee su vermeye başladım sonunda. alıştırma bardağımız yok henüz, h.sonu alıcaz, o yüzden önce kaşıkla verdim içemedi, biberonla verdim hüpletti, baya susamışmış minnoşum :hungry:  şimdi öyle aklıma estikçe veriyorum, hoşuna gidiyo, istemiyosa zaten burusturuyo yüzünü sıpa :) hepinize yardımlarınız için teşekkürler, vee doktora da (ücretsiz kupon hani :) )  bu ay gideceğiz. gerçekten beğenirsek belki devam ederiz, biraz uzak ama olsun...

filizcim canım görüşemiyorus... annem antalyaya kaçtı canıımcım, biz taşıncaz o döncek :) belki daha bile uzun kalır :( ilk defa gerçekten ihtiyacım var, kendim dedim yardım edersin diye, ve o antalya ya gitti, abimin yanına :( neyse bakalım. bu pazar yeni evi temizliycez, cmt ve önğümüzdeki hafta içi de eşyaları hazırlıycaz. küçöük eşyaları kendimiz götürücez arabayla, artık 10 kerede mi 20 kerede miolur bilmiyorum. en son mobilya ve beyaz eşyaları da bi kamyonetle götürcez, eşim bi yerlerdne bulcak bakalım, yardıma da gelcekler var, taşıma için. çok zor olcak ama masrafalr boyumuzu aştı ve bir de taşımacıya verirsek bu ay başından sıfırı tüketicez  :'( neyse hayırlısı bakalım...

biz huggies e geçtik , primadan sızdırma sorununu bir türlü çözemediğimiz için memnun deildim. şimdi hiççç sızmıyo. evy baby denedim bi ara, pişman oldum. çok sert ve her yeri kızardı kuzumun. :(

kızarma dmeişken önceki gün yollarda çok terlemişti tuna sanırım ondan her yeri nokta nokta kızardı, isilik sanırım yani. ne yapmam lazım bilen var mı??

ben de geçen gün ikea ya gittiğimizde aldım o elma şeftali karışıktan. o gun pek begenerek yemedi sanki ama düün yedirdim şapur şupur yedi valla  :laughing7: yoğurtla aramız çok iyi zaten, meyvaları da seviyo. e suyu da yuttu. ne versek gidiyo, iaşllah böyle gider.

biz banyoyu artık oğluşumla birklikte yapıyorusss. biz küvete oturuyoruz kuzumlagöğsüme yatırıyorum onu (hafif eğik oturuyorum arkaya) babamız da oğluşu yıkıyo, çok rahat ettik. hem eğleniyo hem üşümüyo hem de eminenin dediği gibi çişi tükrüğü karışmıyo suyuna. banyo bitince babamız  yağlıyo masaj yapıyo giydiriyo, bana da banyo yapmaya fırsat oluyo :D önceden tunayla ugrasırken gece 12 de anca fırsat oluyodu, yorgunluktan yapamıyodum bazen uzun süre. şimdi her gün yıkıyoruz tunayı (cildinde kuruma var bazı yerlerinde, dr hergun yıkayın dedi) bir gün eşim yıkıyo bir gün ben, sırayla.. :)

öptüm hepinisiiiiii   :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

hehe filizicim ben de küscektim nerdeyse hani ben diye :P


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Filiz


dilek hira

23 Mart , 2007, 15:56:45 #2999 Son düzenlenme: 23 Mart , 2007, 16:00:33 dilek hira
SELAM KIZLAAAR BEN GELDİM.İKİ GÜNDÜR TEMİZLİK YAPIYORUM. EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİM. MALUM BİZİM BURDA BAHAR.

FORUMSUZDA OLMUYOR Bİ BAKALIM NELER VAR DEDİM

GONCA  ŞU REGL MESELESİ NE GÜZEL İNSAN ÇOK SEVİNİR GERÇEKTEN BENDE 4 GÖZLE BEKLİYORUM AMAN AMAN PEK ÇOK BİR SÜTÜM YOK AMA YİNEDE GELMİYOR.YUMURTLAMA OLMADAN REGL OLMUYORMUŞ ZATEN. SICAKLADINMI HİSSETTİNMİ YUMURTLAMAYI.  AY NE SAÇMA BİR SORU SORDUM.BEN GEÇENLERDE BİR GÜN HASTA FELAN DEĞİLKEN ÇOK ATEŞLENDİMDE HERHALDE BU AY BENDE REGL OLURUM.

BEN HİRA NURU YALNIZ BANYO YAPTIRIYORUM  ZORDA OLMUYOR 5 DAKİKADA BİTİYOR

AYŞEGÜL TAHLİL SONUÇLARI BELLİ OLDUMU?İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERİRSİN
   BİRDE ŞU OTURUP KALKMA OLYI VARDI YA DÜZENLİ YAPMADIĞIM HALDE 1 KİLO VERMİŞİMMMM  1 HAFTADA

KAYINVALIDEM GÖBEKLER İÇİN DİYORKİ REGL OLUNCA KÜÇÜLÜR. KALANIDA BEBİŞLERDEN MİRAS KALIRMIŞ