EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

ilahi emine  :toothy10: ay halini merak ettim şimdi,ekranın başında çekirdekle :k06:
muhtemelen regl olunca şişlikler iniyo kaında,az da olsa :dontknow:

aslio

Herkese iyi akşamlar forum hızlı ilerlemiş yine... Bugün misafirimiz vardı o yüzden giremedim kızım uslu uslu uyudu bugün öğlen sebze çorbası yaptım kızıma ilk kez ve çok severek yedi dün ülkerin deneme poşetinden vermiştim ama bugünkü daha hoşuna gitti. Yarın kontrol günümüz bakalım heyecanla bekliyorum.

Tebessüm :)

23 Mart , 2007, 21:08:52 #3017 Son düzenlenme: 23 Mart , 2007, 21:19:08 ayşegül
iyi akşamlar kızlarrr. ben bugün yine dayak yemiş gibiyim, akşama kadar yağızımın çişinin peşinde koştuk.işte size yazdıktan sonra çıktık evden gittik hastaneye, pipisine yapıştırmak için bir idrar torbası verdiler,hemşireler yapıştırdı,biraz zaman geçti, bi kontrol edeyim dedim, baktım yapışkan çıkmış ve oğluş bezine yapmış çişi  :cildir: sonra bir poşet daha aldık eşim yapıştırdı bu sefer, bekle bekle çiş miş yok  :cildir: tabi bişeyler yer içersen çiş olur, eöziriyim dedim, hastaneyi yıktı ağlaya ağlaya.neyse gidip ikeada birer kahve içelim orda bekleyelim dedik, gittik kahvemizi içtik, sıpaya mama tabağı aldık, kontrol ettik yine çiş yokkk.tekrar hastaneye gittik, bekle bekle yok,baktık işeyeceği yok eve döndük,yolda anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi.eve geldik babası baktı çişşşşşşş, hemen poşeti alıp gitti hastaneye, biz kaldık mı ağlak yağızla başbaşa, ağlaya ağlaya bi haal oldu, gazı vardı sanırım, neyse uyudu sonra, eşim geldi, lökosit 1-2 çıkmış, dr u aradık, 5e kadar normal dedi, çarşambaya tartılmaya gidicez dr umuza, o zamana kadar kan tahlili yaptırmayın dedi.neyse durumumuz bundan ibaret.yani bu iştahsızlık cadılıktan ileri geliyor gibi görünüyor. :caca: artık ellerini donunun içine hapsedip öyle yediriyim diyorum, bu sefer de dönme girişimleri hızlancak, YAAA SİZİN BEBİŞLER ANA KUCAĞINDA HABİRE DÖNÜYOR MU????BEN BUNU BİR TÜRLÜ ZAPTEDEMİYORUM.dr 4-5 saat aç bırakın dedi, bizimki dünden razı aç kalmaya, zehir içiriyoruz sanki.

Tahlillerimizin iyi çıkması için güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşalrımı  :opucuk: yağızım da ellerinizden öper teyzeleri...

filizcim, prima bizde de sızıntı yapıyor, tabi şu sıralar bişey yemediği için sızıntı yok. :-\

ayşenci eviniz hayırlı olsun güle güle oturun, taşınmak çok zor iş, biz bu eve taşındığımızda 5 aylık hamileydim, bir gün kadın aldım onun haricinde herşeyi kendim yaptım, tabi eşimin yardımıyla :love3: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:  isilik için sık sık banyo yaptırmak en iyi çare, çok rahatlıycaktır tuna. ;)

özlem haklısın ben de hemen daldım olaya, muz için erken.formül mamayı kaşık mamalarıyla kaktırıyorum zaten merak etme  :k06: ayrıca formül mamayla pirinç unu muhallebisi de yapıyorum ama bir de yiyen olsa süper olcak :(

dilek elma suyunu pekmezle karıştırıp verebilirsin demişti bizim dr, bir de öyle dene istersen.ben pişik yaptığı için elmayo kestim şu sıralar, daha sonra pişirerek suyuyla birlikte püre yapıp vermeyi düşünüyorum. oturma kalkma işine bir an önce başlamam lazım benim de, ne güzel 1 kilo vermişsin hayırlı olsun  :nazar:

jbdun yedin dimi turtaları bensiz,  :(

anita

Kızlar ilk reglim değil sadece karnım çok ağrıdığı için annemi çağırmak zorunda kaldım saolsun geldi. Sütüm de epeyi azaldı kızımda pek emmek istemiyo bu aralar..
taşıyamıyorum çünkü Kayra hep kucakta olduğu için.. mız mız.. keyfim yok işte..

Gdm hoşgeldin canım aramıza..

Ya iki saat bakmıyorum foruma hemen dolduruyorsunuz.. okumaktan yazamıyorum genelde  :)

Havuç suyu ağır geliyor bebeklere genelde.. ben sebze çorbası ile havuç veridğim için havuçun suyunu vermiyorum.. birde korkunç gaz yapıyrrr.

Ayşen senin Roxi olduğunu yeni farkettim..
Senasina vardı bide  hamileyken yazışırdık.. O da tanıdık biri çıkarsa gülerim.. nikinizi değiştirirseniz tanımam tabi sizi..

Emine ben Kayraya hep Prima kullanıyorum ama hiç böyle olmadı çiş sızması filan.. bazen çok kaka yaparsa aradan azcık çıkar..
Bide size şunu sorucam kızlar.. BEN KAYRANIN BEZİNİ BAĞLARKEN ORTADA 3 PARMAK KADAR BOŞLUK BIRAKIP BANTLIYORUM. ŞİMDİ OTURURKEN AABA SIKIYORMUDUR.. SİZ NASIL BANTLIYORSUNUZ??



jbdun

ayşegülcüm sevindim yağızımın cadılıktan böyle olduğuna :suclu: ciddi bişey olmasından çok iyidir :laughing7:
az önce yedik eşimle tartımızı,siz de dönüşte uğrasaydınız ya kahvenizi de bizde içerdiniz canım?

anitacım senasina "nursimanın annesi" nickiyle bu forumda canım (yanlış hatırlamıyorsam).Sana da geçmiş olsun canım,annen gelmiş ne güzel. Bi de bantlamayı sormuşsun ama kayrayı görmeden ben bişey diyemiycem :k06: malum göbişi nasıl bilmiyorum ki :dontknow: sen anlarsın ama canım ya.Ben bağladığımda 2parmak kadar boşluk kalıyo ;)

Tebessüm :)

jbduncum afiyet olsun, gelinime bol sütler olsun.ben de sevindim bişey çıkmamasına, bakalım kan tahlili yaptırmaya gerek kalcak mı?umarım gerek kalmaz.kıyamam, kuzumun ne kadar kanı varki, b, de canı yancak. ay inşallah gerek yoktur.
anita ne kadar boşluk kaldığı bebeğin kilosuna, göbüşünün büyüklüğüne göre değişir, başkalarının bıraktığı boşluk sana kıstas olmaz.hem oturunca sıksa, belli eder rahatsız olduğunu kayra. ;)

Tebessüm :)

süt arttırmak için kaynar diye bişey satılıyomuş eczanelerde, bilgisi olan var mı? :dontknow:
bir de bugün heronun pekmezli kahvaltısını aldım, bebeğine yediren var mı?  :icon_scratch:

Emine

Ayşegülcüm idrar tahlilinizin temiz çıkmasına sevindim.Kaynar diye bir şey ilk defa duydum canım.
Anita iki taraftan eşit boşluk bırakmak önemli birde elini beline soktuğunda 2 parmak kadar boşluk bırakman.Ceylinde ortada 4-5 parmak boşluk kalıyor.Bantların bacağa değmemesine dikkat ediyorum bir de ama nasıl olduysa prima yine de kesti.
aslio inşallah kontrolünüz iyi geçer canım..Gelince yazarsın sonuçları..

jbdun

kaynarı ilk defa duydum ben de ayşegül :dontknow:
aslio kontrolünüz yarın iyi geçer inşallah ;)

mubec

yaaa kızlar bizim eski forum yarın siliniyor isterseniz son bir kez bakın ben baya bir okudum bugece çok garip geldi :'( keşke silinmese hep kalsa
http://www.bebek.com/bebeknetforum/tm.aspx?m=111872&mpage=1

Emine

23 Mart , 2007, 22:45:07 #3025 Son düzenlenme: 23 Mart , 2007, 22:54:29 Emine
Ben hepsini kaydetmiştim zamanında 165 sayfa bende duruyor zaman zaman nostalji yaşamak isterseniz gönderirim  :)

"Ben de 28 Eylülde doğuracağım inşallah..27 Eylülde evlilik yıldönümümüz,yıldönümü hediyesi olacak :) Uzun zamandır giremedim bende neredeyse 24 saat yatıyorum 12.haftamı bugün doldurdum.Bulantım tam bitti derken bugün yine kusmalar başladı.Yarın ikili tarama testi için doktora gidicez ense kalınlığı falan ölçülecek inşallah herşey yolundadır.Ben henüz kıyafet almadım .İlk hamileliğimde hamile kalır kalmaz annemler falan bisürü şey almıştı sonra boş gebelik çıktı kürtaj olmak zorunda kalmıştım o yüzden bu sefer acele etmiyoruz cinsiyeti belli olsunda bakarız :) Bu arada erkek bebek için isim düşündünüzmü ben Talha istiyorum eşim istemiyor Dora diye tutturdu bende onu istemedim başka önerisi olan varmı sizler ne isim düşündünüz ?" Bu benim hamileler sayfasındaki ilk mesajımmış  :) daha hamile kalmadan o sitedeki rumuzum CeylinAzra idi bebeğimin kız mı erkekmi olacağını bilmeden CeylinAzra adı belliymiş yani.İçime doğmuş demekki kız olacağı.  :D

Tebessüm :)

 :toothy10:  :k06: o forumda da jbdun baş rollerdeymiş, aman tut kaçmasın :ehi:  :ehi:

jbdun

aaaaaaaaaa bak onu hatırlamıyorum ayşegül :ehi: :toothy10:

Tebessüm :)

  :director: ya nasıl hatırlamazsın , hani çin takvimine bakmışsın, bebeğin erkek olcakmış! :toothy10:   :toothy10:   :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:  :binkybaby:

jbdun

yaw canım onu hatırlıyom da :toothy10:  burdaki kadar sık girdiğimi hatırlamıyom :caca: :ehi: