arkadaslar kizimi sutten nasil kesebilirim :(

Başlatan °♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°, 31 Mart , 2011, 19:31:24

« önceki - sonraki »

derbeder

kiz zaten kisme ustune alinmasin demis  :k06:

bencede bi nevi bencillik aslinda, amaaaa sutun yoksa ya da bazi arkadaslar gibi hamileysen mecbursun yaneh. o yuzden zaten peygamberimizin tavsiyesi cocuklar arasinda en az 2 yas olmasi.

gunumuzde 6 ay emse yeter deniyor -ki bence mumkunse en az 1-2 sene emmesi gerekir.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Balböceği

en az 4 ay en fazla 6 ay diyorlar  ::)

Tamam ustunuze alinmayin demis ama ben simdiye kadar sutu olupta emzirmeyen goremedim  :-\

derbeder

ben gordum bocugum. is yerinde bi kadin var sadece 4-5 ay emzirmis, ise geldigim zaman sut sagmak istemedim dedi.

halbuki emzirme sorunu yokmus yaneh. bu tarz hanimlarda var..kendilerine gore gecerli bir sebepleri illaki vardir.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

мiŁenα.

bencede 6 ay emse yeter sonrasıda emebiliyorsa emsin ..

Ben aklı ermeden ayırmak istiyordum zaten çünkü benim oğlum arsız emiyor.Emmek için değil oyun için..

Ve düzenimiz yok.


:love9: :love7: :love9:


Balböceği

Alıntı yapılan: derbeder - 01 Temmuz , 2011, 14:56:32
ben gordum bocugum. is yerinde bi kadin var sadece 4-5 ay emzirmis, ise geldigim zaman sut sagmak istemedim dedi.

halbuki emzirme sorunu yokmus yaneh. bu tarz hanimlarda var..kendilerine gore gecerli bir sebepleri illaki vardir.
Yani ne deyim herkesin kendi secimi  :-\

Ben annemin karnindayken agabeyimi emzirirmis  :k06:

derbeder

oyle canim. herkesin kendi bebisi, kendi memisi  :ehi: :ehi:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

♥♥ElMa ŞeKeRİm♥♥

SÜTTEN KESMEK Bİ DERT

BİRİKEN SÜYLERİN BEZE OLUŞTURUP AĞRI YAPMASI Bİ DERT

ÇOK ZOR ALLAH YARDIMCIN OLSUN  :-\

Lă_Tăhzen!

Selam kızlar bende asele bıraktırmayı dusunuyrum 14 aylık oldu annenin deyimiyle canı sıkıldıkça meme diyo diğer türlü aklına gelmiyo:-)bıde çok ısırmaya başladı ama iş ciddiye binincede bı tuhaf oluyorum bakalim nasıl birakicaz allahm yardım etsin ins.

✿sweet_sweet✿

Alıntı yapılan: -Joکєpнiиє- - 01 Temmuz , 2011, 09:12:51
Gögs ağrısına razıyım.Oğlum meme arsızı.

Sütüm var ondan zaten olmasa almaz emmek oyun oynamak istiyor.

Benim oğlum normal emmiyor ayaklar tepede göt havada yamuk yumuk şekilden şekilegiriyor.

Karnımın üstüne falançıkıyor.

Eşim tadilat bitsin öle başla ben bakim dedi.Öle yapıcam 1 haftaya biter inş

onun dotunu yirim benn..  :love7:

kiyamam ama zor olsada birkac haftaya alisir diye dusunuyorum sen pes etme aysecim, aci felan sur gogsune, yada emmek istedigi zaman o iyi degil sutum kalmadi yok falan diye anlatmaya calis.. yani oyun haline getirerek rahatlikla biraktirabilirsin.. :icon_thumright: diyelimki seni emmek istiyor, oglum bak sut yok burda dersin, yine emmek isterse yine o sekilde vucut hareketlerini kullanarakta onu caydirabilirsin..

✿sweet_sweet✿

Alıntı yapılan: Lă_Tăhzen! - 01 Temmuz , 2011, 22:56:42
Selam kızlar bende asele bıraktırmayı dusunuyrum 14 aylık oldu annenin deyimiyle canı sıkıldıkça meme diyo diğer türlü aklına gelmiyo:-)bıde çok ısırmaya başladı ama iş ciddiye binincede bı tuhaf oluyorum bakalim nasıl birakicaz allahm yardım etsin ins.

nurcum ayse icin az once yazdim, oyun haline getirerek biraktirma yontemide olabilir yahut birseyler suruluyor vss onlari denersinn..  :opucuk:

мiŁenα.

oF NELER ANLATIYORUM GÖRME.

DÜN GECE BİR SN BIRAKMADI MEMEYİ.EŞİM DİYORKİ EMMİYOR ÖLE AĞZINDA DURUYORDİYOR


:love9: :love7: :love9:


ecrin.su79

kızımı iki yaşına kadar emzirdim ve son zamanlar tamamen memeye düşmüşdü 17mayıs doğum günü 15mayısta hamile olduğumu öğrendim ve iki gün daha emzirmek istedim tam iki yaşını doldursun diye bırakmaya karar verirce annem sakın birden kesme göğüslerin şişer 3gün sadece gece ver derin uykusunda bebek içinde iyi olur çabuk bırakır sende ağrı çekmezsin demişti ben acılı ketçap sürdüm kızım memeyi almasıyla bırakması bir oldu gece uykusunda emzirdim ertesi gün yine ketçep sürdüm yanımdan kaçtı ve bırakış o bırakış :icon_thumright:tabi toplam üç gece uykusunda verdim çok kolay oldu bırakmamız rabbime şükür :amin:göğüs ağrısıda hiç çekmedim  :occasion5:inş. bırakmak zorumda kalan arkadaşlar rabbim bebişlerinizede sizede kolaylık versin :amin: :amin: :amin:

**Gül**

Alıntı yapılan: keyameya - 30 Haziran , 2011, 19:19:29
bebeğini sütten kesmek isteyen annelere haddim olmadan bikaç bişeler söylemek istiyorum.lütfen kimse üstüne alınmasın bunlar sadece benim kendi düşüncelerim

ben bebeği hiçbi sebebi yokken, henüz yaşını doldurmadan veya 1-2 yaşındayken bebek istemediği halde sütten kesmeyi bencillik olarak görüyorum.doktorların her sözüne kulak asılmaması gerektiğini düşünüyorum.çünkü bazen en iyi bildiğimiz doktorlar bile öyle saçmalayabiliyolar ki.anne sütünün faydası bilimsel olarak zaten kanıtlanmış.ayrıca anne sütüyle beslenen bebeklerin ahlaki açıdan anne sütüyle beslenmeyen bebeklerden çok daha üstün olduğu da apaçık ortada.kaldı ki içinde bulunduğumuz şu zamanda özellikle ahlaki yönden üstünlük konusu çok ama çok önemli bence.çünkü toplum olarak ahlaksızlıkların içinde yaşıyoruz ne yazık ki.bence eğer annenin sütü varsa bebekler en azzz 3 yaşına kadar emzirilmeli.yani en azından ben böyle yapmayı düşünüyorum (tabi inşallah) emzirmek annelere zor mu geliyo yoksa emzirmenin annelere vermiş olduğu bi zarar yada rahatsızlık mı var inanın bilmiyorum.henüz o duyguyu tadamadım.ama başta da belittiğim gibi hiçbi sebebi yokken bırakan annelere şahsen kızıyorum.lütfen üstünüze alınmayın kendi anneme de kızıyorum beni 6 aycık emzirdiği için :D lütfen kimse bebeğine bu acımasızlığı yapmasın :y25:


ARkadasim fikrini dusunceni cok acik net anlatmissin. Kimse ustune alinmasin demissin amenna alinmadik. Sut birakma konusunda alin desende alinmazdim bu konuda vicdanim rahat ama benim cok takildigim bir cumle var ve sana sormak istiyorum
ayrıca anne sütüyle beslenen bebeklerin ahlaki açıdan anne sütüyle beslenmeyen bebeklerden çok daha üstün olduğu da apaçık ortada.
Allah askina bana bunun gerekcesini dayanadini kaynagini aciklarmisin. Kizmiyorum Tartismiyorum AMa Gercekten cok merak ediyorum. Ben anne sutu almadim abim almadi Esim almamis simdi bebegimde mamayla buyuyor Eger bu tezin dogruysa o zaman bizde ahlaksizlik diz boyu. Kimsenin yuzune bakacak halimiz kalmamis bizim ailecek. Oyle degilmi. Ustunuze alinmayin sizin icin dmeedim gibi bir aciklama beklemiyorum sadece bu yargiya nerden vardigini merak ediyorum. Cunku bu gune kadar Rabbime sukur ahlakimla terbiyem gururum serefim konusunda kendimden son derece eminim. Bu konuda eksikligim oldugunu da tek bir kisi bile hissettirmedi aksine bu konuda hep guzel elestriler almisimdir.
Eger bunu bana aciklarsan mantikli sekilde cok sevinecegim yok eger aciklayamazsan da ne olur bunu baska yerde soyleme olurmu arkadasim. Belki yanlis anlasilir belki buna inanan olur mesuliyet alma bu konuda. Yakinda yavrunu da alacakmissin kucagina. Hayirlisiyla saglikla dogsun insallah. Ve sende onu gonlunce dilegince buyut insallah.  :amin: :amin:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


βαlκιz

bende sorcaktım gül sormuş evet cvp bekliyoruz.
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Balböceği