2011 BAHAR MELEKLERİ

Başlatan ♥♥♥gülbeşeker♥♥♥, 27 Mart , 2011, 10:54:52

« önceki - sonraki »

<<AyBüKe>>

  İnanmıyorum yaa uçan kaçan gibi yaratık bunlar yahu  :ehi:   Koskoca yatakta nasıl becermiş düşmeyi  yaramaz damadım benim  :k06:   Bende öyle 3 lü çekyatı açıyorum çoğunlukla salonda öyle tutuyorum ama ona bile güven yok demek yaa .. Yalnız bırakmaya gelmiyo bücürleri  :laughing7:

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

evet canım çok dikkat istiyorlar
bende yerlerden mikrop kapar diye çarşaf açıyorum orda duruyo emekler gibi,ama daha dikkatli olacam artık
bakalım babası ne diyecek,eccik tırsmıyo değilim dünürüm gel kurtar beni

<<AyBüKe>>

    Al birini vur ötekine desene  :k06:  Bende eşimden tırsarım öyle konularda  :ehi:  Azcık ağlasa açmı bu diyo hemen sanki ben doyurmuyomuşum gibi  :caca:  Bazen uykulu olduğumda sabrım pek olmuyo azcık sesimi yükseltiyorum Asya'ya oda bana çatıyo  :toothy10:  Böyle yuvarlanıp gidiyoruz  ;D

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

neyse atlattım çok şükür söyledim oğlum anneye ah diyelimmi dedi seni dedi
bende niye bile bile attığım içinmi dedim,tamam tamam dikkat et dedi
çok şükür kızmadı,kızsada ne yapabilirki,ne kadar dikkat ettiğimi biliyo

<<AyBüKe>>

    Kimse annesinden iyi bakamaz bebeğine canım onlarda farkında zaten bunun, ne diyebilirlerki :)  Üzerini değiştirirken Asya çok hapşuruyo canım Alperende öylemi ?Halbuki içerisi sıcak ama  :dontknow:  Bugün hele hep hapşuruyo hastamı olucak acaba  :sad1: Üstünde uzun kollu var hep ...

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

ay evet bu hapşurmaları yokmu
doğduğundan beri öyle
kaynanamda diyordu üşüdü üşüdü diye gıcık oluyordum
bence kıyafetlerin tozundan hapşırıyorlar ya,üşünecek hava yok kesinlikle
burda 45-46 dereceyken bile hapşuruyordu tontikim

medine

Aysegulcum cok gecmis olsun canimm demek tontik dustuuu oyyyy kiyamam ben onaa allahtan bisey olmamis :amin: :amin:
sen benim herseyimsinn:)

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

25 Ağustos , 2011, 17:11:09 #337 Son düzenlenme: 05 Eylül , 2011, 15:25:20 ♥♥♥gültanesi tontik annesi♥♥♥
sağol canım öyle valla resmen rabbim korudu yavaşca indi aşağı

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥


aysev

kızlar merhaba.. ben hamilelik sürecimde hep burdan yazıştım sizler dertleştik durduk.. şimdi de bebeklerimiz için endişeleniyoruz di mi :) allah onları korusun..
ben 35. haftada doğum yaptım. oğlum 18 gün yoğunbakımda kaldı. 5 günü solunum cihazına bağlı olmak üzere.... çok üzüldük ama geçti çok şükür. oğlum şimdi 6 aylık olmak üzere. en başından beri sütüm yetmediği için kilosu geride olduğu için mama veriyordum zaten. 4. ayda da ek gıdalara başladık.. ve ne yazık ki 5. ayda sütüm kesildi. 3 haftadır hiç emzirmiyorum.
Ben hazır mama olarak en başından beri hipp markasını kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim. tamamen organik ve kimyasal işleme tabi tutulmayan bi marka. migroslarda satılıyo.
4. aydan itibaren kay marka keçi sütüyle yoğurt mayalamaya başladık. ikindi öğününde veriyorum. sabahları meyve püresi. kayısıyla başladık çünkü hep kabızdı oğlu. 6 günde bir yapardı kakasını. şimdi düzene girdi katı gıdalarla. kayısı, elma, armut, ara ara şeftali ve muz veriyorum. öğle öğünü de sebze püresi. patatesle başladım. havuç, kabak, bezelye. arada biraz maydanoz, enginar.. her hafta organik pazara çıkıp taneyle alıyorum. yapıyorum ve derin dondurucuya koyuyorum. bakıcım 4 gün boyunca dolaptan çıkarıp yediriyo oğluma. dışarıda ya da tatildeysek de yine hipp in kavanoz mamalarından alıyorum. akşamları da kaşık maması içine labne peyniri ve biraz pekmez ile mama şeklinde veriyorum. bunu biraz zor yiyo ama alışacağız sanırım.
genetik olarak benim oğlum zayıf ama çok uzun boylu. 5 hafta erken doğmasına rağmen 51 cm doğmuştu :) kilosunu da dert etmiyorum artık. başlarda katkat etli bebeklere bakıp iç geçirirdim ama doktorum boyun daha önemli bir gelişim kriteri olduğunu iletti içim rahat şimdi.. önemli olan gerekli besinleri alması dedi..

insan konu yavrusu oluca nasıl da anlatmak istiyor.. şimdilik bunları sizinle paylaşmak istedim. siz neler yediriyorsunuz? paylaşırsanız sevinirim...

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

canım uzun bi aradan sonra tekrar hoşgeldin
inşallah zor günler geride kaldı,bundan sonra herşey güzel olsun sizin için
biz 1 hafta sonra 5 ayı doldurup 6.aya gireceğiz
ben günde tek sefer tek çeşit veriyorum
maşallah kilosu çok iyşi ve sütümde çok güzel,hemde sık emiyor o yüzden
bi gün meyve bi gün sebze püresi veriyorum
yakında yoğurta başlıyacam inşallah
şimdilik böyle

aysev

aman maşallah. sütü olan ve bolbol emziren annelere bayılıyorum..
ben emziremedim yeteri kadar. çok üzülüyorum. annem de 4 ay emzirmiş beni. sanırım genetik. bir de yoğunbakımda kalmasından dolayı başlarda sütümü sağdım belki de o yüzden azaldı.
emiyorsa ne güzel. anne sütünün yerini hiçbirşey tutamaz.
ben 4. ayda ek gıdalara başladım. ama anne sütü alıyorsa bebek, kilosu da iyise bu kadar erken başlamaya gerek yok. zaten doktorun da seni yönlendirecektir bu konuda.

tgbybr

kızlar ben 1 aydır meyve veriyorum oğluma. 3 buçuk aylık oldu. el blender ıyla şeftali falan eziyorum ya da katı meyve sıkacağıyla elma suyu sıkıyoru. annem ısrarla yoğurda başla dedi. kendim mayaladım 1 kase. yüzünü buruşturuyo. kaşığın ucuyla azcık veriyorum 2 seferden sonra yüzünü çeviriyo. 4 ay bitsin 2 öğüne çıkarıcam. şimdilik tek öğün yetiyo.
ayşegülcüm geçmiş olsun alperen e. bebişlere dikkat.
kızlar bu arada oğlum beni emmeden uyumuyo. kötü alıştırdım. karnı toksa bile memeyi alıyo ağzına öyle uyuyo. emzik de emmiyo. nasıl düzelticem yaaaa

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

07 Eylül , 2011, 15:20:54 #343 Son düzenlenme: 15 Eylül , 2011, 21:53:22 ♥♥♥gültanesi tontik annesi♥♥♥
aynen tubacım benimkide öyle geçen gezmeye gittik akşam açık havadayız,giderken çorba yaptım kaşık maması kavonozuna doldurdum maşallah hepsini yedi
ama emmeden uyumadı,benimkide çok alıştı,iki fırt çekti uyudu ama illaki emecek,nasıl değişecek bilmiyorum aman uyusunda keşke emipte uyusun
şimdilerde çok düzensiz uykusu emerek uyutmayada razıyım
tilki gibi yarım saat uyuyo hemen uyanıyo paşam

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

Alıntı yapılan: aysev - 07 Eylül , 2011, 14:33:59
aman maşallah. sütü olan ve bolbol emziren annelere bayılıyorum..
ben emziremedim yeteri kadar. çok üzülüyorum. annem de 4 ay emzirmiş beni. sanırım genetik. bir de yoğunbakımda kalmasından dolayı başlarda sütümü sağdım belki de o yüzden azaldı.
emiyorsa ne güzel. anne sütünün yerini hiçbirşey tutamaz.
ben 4. ayda ek gıdalara başladım. ama anne sütü alıyorsa bebek, kilosu da iyise bu kadar erken başlamaya gerek yok. zaten doktorun da seni yönlendirecektir bu konuda.

dr a 3 aylıkken gittik canım 1 ay sonra götürürüm belki biraz pasif dr u sormadan bişey demiyo,herşeyi kendim öğreniyorum