Yürütec Kullanmak Avantaj mı Dezavantaj mı? Kullanmaya Ne Zaman Başlamalı?

Başlatan uğurböceği, 17 Ocak , 2007, 23:40:04

« önceki - sonraki »

ÇİTLENBİK

bende çok hassas davranıyordum,acaba zararlımıdır değilmidir iye.
bir süre sonra kendi isteğimle bindirim.
bence çok erken bindirilmemeli.
ben zararını görmedim aksine onun içinde benim içinde daha iyi oldu..
ama ilk zamanlar fazla  oturtmadım..
bende yürüteçle büyümüşüm çocuğumuda bindirdim walla..



Tebessüm :)

bazı arkadaşlar yürüteçten dolayı bebeklerinin erken yürüdüğünü belirmişler. dün okuduğum bir yazıda yürümeye başlamanın genetik faktörlere bağlı olduğu, yürütacin bu manada bir fayda sağlamdığı yazıyordu. ve aynı yazıda, ilk yürümeye başladıklarında bebeklerinizi parmaklarının ucunda yürümeye alıştırın ki ayak kasları güçlensin düz taban olmasınlar diye yazıyırdu.

AleynaNur

bebeğimi ne zaman yürütece bindirebilirim

desree (Özlem)

Bende bu konuda karasızım dün toysrus da sordum 69 ytl aynı zamanda tekerlekler kapanıp salıncak olarak kullanma özelliği de vardı satıcı kız dr unuz önermediyse almayın alacaksanızda 15 dk dan fazla durmaması gerek dedi eşimde 15 dk bir onunla mı uğraşcaz boşver dedi şimdilik kaldı ama ben bu oğlanı nasıl zaptedeceğim bilmiyorum kolaylık olur gibi de geliyor


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

TUBAMETE

en doğrusu kullanmamaktır
çocuk gelişimini tamamladığında zaten yürüyecektir
emekletmek yada oturtmak için bir cihaz kullanlmadığına göre
yürütmek için de bir cihaza ihtiyaç yoktur faydası da yoktur
selamlar

jbdun

ben de hiç düşünmedim şimdiye kadar yürüteci,almıycaz zaten,onun yerine oyun parkı alıcaz,ecrin hanımı da atıcaz içine :k06:

office

ben almadım doktorumuzda önermedi zaten. düşme vakaları çok görülüyormuş allah korusun.
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



SEVİNÇ

Oğlumda kullandım,çok da şart değildi ama bir hevesle anaannesi almıştı kullandık.Doğrusu rahatlığı da var. Birde eski model üç tekerlekli,tahtadan yürüteçler (dayanak) varya ondanda amcamız almıştı. Ona ağırlık bağladık ve uzun süre o dayanakla yürüdü.



akcaybs

Valla biz de 8.ydan beri kullanıyoruz mecbur durmuyor çünki zararlı ama herkes kullanıyor bişi olmuyor deniyor.

estim

bizde 8.nci aydan sonra kullanmaya başladık mecburen.oğlum dizini bükmüyordu , dr masaj yapın yürütün dedi. babasıda hemen gitti yürüteç aldı,iyide geldi  :muzz: şuan 10+ aylık yürütece binmek istemiyor,elinden tutup yürütmemiz daha çok hoşuna gidiyor  :hello:

şerife Berat

 kızlar dun oglumun 9.ayı bıttı bızde gecen hafta aldık sureklı kucak ve ılgı ısteyen bı bebegım oldugu ıcın baska çaremız kalmadı.aslında almamayı dusunuyorduk ama bı gun ben ısteyken annem dayanamayıp aradı kızım esıne soyle bı orumcek alsın çok kotu oldum dıye yazık annemde bel fıtıgı var ve belını zorlamıs sanırım benım afacan oglum.e bızde mecburıyetten aldık artık.

Almiş'inAnniş'i

ne zararı varmış ki yürütecin  :dontknow:

seyda

bacaklarin seklini bozuyomus böyle yengec gibi yürünüyo ya ondan :k06: bide kalca kemiklerinin gelisimine sakncasi var dedi benim doktorum. burda hic önermiyolar Razicim :dontknow:

Almiş'inAnniş'i

o halde benim dediğim yürüteçler kullanılacak  :icon_thumright:

utku sahan

vallahı ben bu yurtecı cat edenlerı tebrık edıyorum san kafanı karıstırma benım oglym su anda 6 aylık ve gunun 2 3 saat ını onda gecırıyor. bende duydum ama bır sıkayetı yok gayet rahan yuregını serın tut