DIŞ GEBELİK GEÇİREN VAR MI BENİM GİBİ? ÇOK ÜZGÜNÜM...

Başlatan yıldızz, 16 Ocak , 2011, 14:22:39

« önceki - sonraki »

yıldızz

HERKESE MERHABA,

1 YILDIR GEBELİK DÜŞÜNEN BİR ÇİFT OLARAK ÇOK ÜZGÜN OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTİYORUM. ARKADAŞLAR 1 HAFTA ÖNCE DIŞ GEBELİK TEŞHİSİYLE ACİL AMELİYATA ALINDIM VE SAĞ TÜPÜMÜ KAYBETTİM. TÜM BELİRTİLERİM ADET OLUCAM GİBİYDİ, AMA GECİKİNCE TEST YAPTIRDIM POZİTİF ÇIKTI. DOKTORUM KESEYİ GÖREMEDİ AMA GEÇ YUMURTLAMIŞSINDIR DEDİ. KANAMAYLA 2 GÜN SONRA TEKRAR DOKTORA GİTTİMKİ DIŞ GEBELİK. 1 SAAT DAHA GİTMESEM ÖLÜYOMUŞUM.
BENİM GİBİ DIŞ GEBELİK YAŞAYANINIZ VAR MI? UMARIM KALAN TÜPÜMLE TEKRAR GEBE KALABİLİRİM... :crybaby2: :crybaby2:

Balböceği

 :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo

Meraba canim cok buyuk gecmis olsun, verilmis sadakan varmis

Tek tuple hamile kalanlarda var sanirim uzulme strese girme insALLAH seninde bebegin olacak   :amin:

yıldızz

SAOL CANIM BENİM, ALLAH CANIMI BAĞIŞLADI ÇOK ŞÜKÜR.. İLK BEBEĞİMDİ HERŞEYDE BİR HAYIR VAR, RAHMİMİ DE KALINLAŞMADAN DOLAYI TEMİZLEDİ DOKTOR KÜRTAJLA, BİLMEM NE KADAR SÜREDE OLUR, YA DA OLURMU? ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH..

Balböceği

Rabbim izin verdigi surece hersey olur..

bende ilk bebegimi 8 haftalikken dusurdum olmus icerde kurtaj oldum
Normalde 3 ay beklenmesi lazim ben hic beklemedim ALLAh verirse yine verir dedim
ilk adetten sonra hamile kaldim simdi 26 gunluk bi oglum var  :binkybaby:

yıldızz

DOĞRU SÖYLÜYOSUN, ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM, BANA DA 3AY KORUN DEDİ DOKTOR AMA BENDE ÇOK BEKLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM, 2 YUMURTALIĞIM VAR AMA TEK TÜPÜM VAR O YÜZDEN BİR AN ÖNCE BAŞLIYCAM. BAKALIM HAYIRLISI..

Balböceği

insALLAH hayirli haberleirni aliriz yakinda sitemiz ugur getirsin sana  :amin:


Sagol canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin  :amin:


°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

sanada cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda hamile kalirsin  :amin: :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

"<<<ZEHRA>>>

çok geçmiş olsun arkadaşım hayırlısıyla Rabbim yine sağlıklı bir hamilelik yaşatsın

yıldızz

inşallah arkadaşlar, dört gözle yeni adetimi bekliyorum hiç bu kadar istemedim olmayı. isteyen herkese tattırsın rabbim.. :amin:

tuba_hkn

Güzelim ben de 1,5 sene once gecırdım. hatırlamak bile istemiyorum cok zor gunlerdi. sen biliyormussun hamıle oldugunu ben  bılmıyordum 8 haftalıkmıs gecenın bir yarısında acıle gittiğimde öğrendık  :crybaby2: ölümden döndün senin gibi..


Herkezin mutlu olmak için başka bir yolu varmış.Kendi yolumu çizdiğimde anladım....

KONYALI


KasrıCinan




اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

suzannn

bende dış gebelik geçirdim ve 11 gün hastanede yattım kürtaj yapıldı ama ameliyat olmadım çünkü erken teşhis oldu iğneyle düşürüldü

SeliN59

canım çok geçmiş olsun diyorum bende 1 aydır dış gebelikle uğraşıyorum :( aynı senin gibi adet olucakmışım gibiydi ama gecikince test yaptırdım pozitif çıktı ilk10 gün kanamam yoktu ama müthiş bir bel ağrım vardı yani bişeylerin ters gittiği belliydi sonra kanamam başladı acile gittim düşürüyosun dediler eve gönderdiler 1 hafta boyunca adet oluyormuşum gibi kanamam oldu sonra 10 gün sonra kontrole gel demişerdi 9.günün akşamı gene fenalaştım ağrı ve kanama başladı gene acile gittim bu defada bebeğin düşmediğini değerlerin yükseldiğini ve dış gebelik geçiriyor olabileceğimi söyleyip hastaneye yatırdılar benim beta değerim bir gün düşüyor bir gün yükseliyordu :S :icon_scratch: 3 gün yattım ve çıktım doktor 3 gün sonra gel kan değerlerine bakarız ve kürtaj yaparız dediler devlet hastanesinden çıktığımın ertesi günü gene kötü oldum bu sefer özele gittik 2 günde orda yattım bebek bi türlü gözükmedi alttan ultrasonla baktılar öylede göremediler doktorum kürtaja gerek olmadığını iğneyle bebeğin düşeceğini söyledi en nihayetinde iğne vuruldum ve kanımdaki beta değeri daha yeni düştü seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok günler geçirdim Allah düşmanıma dahi yaşatmasın bir adet gördüm bu olayların üzerine adetim daha dün bitti özeldeki doktorum 3 beklememi söyledi geçenlerdede devlete gittim beta değerime baktırmak için oda bir adet görmen yeterli dedi bilmiyorum korunmak istemiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum ne diyeyim hakkımızda hayırlısı....