27 Nisan , 2024, 19:11:14

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Doğum Hikayeleriniz

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 17:04:15

« önceki - sonraki »

Balböceği

Alıntı yapılan: xxcansuxx - 20 Ocak , 2012, 17:40:53
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 20 Ocak , 2012, 17:11:55

bildigin plates topu  :k06: yukarida tutuna bilecegin ip, ip ince 0lur ona kumas sarmislar  :ehi:

normal oturuyon. tabiii ayakta geziyonnn heryere bez serdiler sular seller dokuluyor  :ehi:

oturdum bayagi bi sanci cektim yardimcida oldu ha  :ehi:





demek etkili oluyor olmasa şiş göbekle nie çıkarsınlar dimi...
vayyy be sizin orda normal doğum sonrası oturmak rahat olsun diye simit veriyorlarmış birde
Burdaki imkanlarin tr'dede olmasi cok isterim  :icon_thumright:

catalda yatarak agri cekilirmi anacim  :ehi: suda dogum icin kocaman kuvet vardi  :k06:

bir daha dogum yaparsam oranin resmini cekecem  :ehi:

toprakk

demetim çok güzel anlatmıssın ne güzel kavustun artık kızına rabim analı babalı büyütsün
Make a pregnancy ticker



SENİNLE VAR OLDUM ,SENİNLE VARIM SIKI TUTUN ANNENE

<<<betty>>>

Alıntı yapılan: toprakk - 21 Ocak , 2012, 20:27:48
demetim çok güzel anlatmıssın ne güzel kavustun artık kızına rabim analı babalı büyütsün

amin canım çok sağol...
Rabbim sizlerin de sağsalim sağlıkla kolaylıkla bebişlerinize kavuşmanızı nasip etsin inşallah  :amin: :amin: :amin:



°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

betty canim hikayen okadar tanidik geldiki bana sanci donemin ayni benimki gibiymis kizimi doguracagim vakit o duygular canlandi gozumde  :y25: masallah sizde saglicakla atlatmissiniz Allah ayirmsin  :amin:


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9:

ƓĤ♡SƬ

BİRAZ GEÇ OLDU AMA BENDE YAZAYIM..
32.haftada iken bir cuma günü sancım başladı. Annem vardı yanımda.eşim dağa göreve gitmişti. belime çok güçlü aprılar giriyordu.Eşime ulaşır ulaşmaz aşkım benim doğum başladı dedim . kan geldi ama suyum yok dedim. Eşimde olayı komutanlarına anlatmış ve cumartesi günü eşimi helikopterle geri gönderdiler. gelir gelmez beni mardine hastaneye yetiştirdi.orda doğumun başladığını ama durdurabileceğini söyledi. aldığım ilaçlar ile 2 gün hastaneden yatıp karnımda bebeğimle geri döndüm. aslında hastande 3 hafta yatmam gerektiği söylendi ama ben yatmadım.doktoruma söz verip hastaneden ayrıldım. Günde 3 defa nidilat denen şlacı alacaktım.sancılar geldikçede içmem serbestti.
36+5 de akşam eşimle yatakta sohbet ediyorduk ve benim sancılar sıklaştı .ilacı almam durdurulmuştu. çok yüksek doz aldığım için artık kullanmamam gerekti. eşime yarın kontrolumuz var ama galiba ben doğruracam dedim.eşim güldü.sabah gene sancım geçmemişti. kapıdan çıkarken komşularla şakalaşarak çıktım.artık o kadar çok sancı çekmeye alışmışım ki benim suratımda değişiklik yoktu. hem eşim yolda panik yapmasın diyede ne anneme ne eşime belli ettim.zaten yollar kardan buz tutmuştu.bu arada kanamamda başlamıştı.
mardine hastaneye gittiğimde doktor beni görünce direk NST ye çık ilkay sen dedi. NST sonucunda çok sık aralıklı ve yüksek sancılar çıktu.
doktorun yanına indiğimde alttan kontrol etmem lazım dedi.elini içeri soktuunda kızının ayak topuğuna dokunuyorum dedi. açılma bayağı ilerlemişti.hemen çocuk doktorunu aradı. kızımın ciğerleri henuz tam gelişmemiş.kuvezi ameliyathaneyi ayarlayın acil ameliyat var dendi.
yukarı odaya çıktık.benim elim ayağım dolandı.eşim bir fena olmuş annem başka bir yerde ağlıyor.korkuyorlar. tabıkı benide korku aldı.korkudan anlatamam ayaklarım zangır zangır titriyordu.dişlerim birbirine vuruyordu.
NST ye girerken bir adet çikolata yediğim için önce serum almam lazımdı. :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
serumu yedim.hemşire geldi.giysileri giyin dedi.ben giysileri giyince sondayı taktılar.ve koltuğa oturup yukarı çıkaracaklardı.eşim ve annem boynuma sıkıca sarıldı.ne olur olmaz diye helalleştik.
ameliyathaneye girince benim titreme hızlandı.epidurel olacaktım ama doktorumun zoru ile.benim iğne fobim vardı.neyse epidureli yapacak olan doktor geldi.önce sohbet etti.sorular sordu. sonra bana eğil dedi.ben fobimi anlatınca 2 güçlü erkek hemşire istedi. iğneyi tam yapacakken beni tutan erkek hemşirenin elini ısırdım.kendimi kastım.doktor iğneyi sökti.bu böyle olmaz dedi.ben kendimi hazır hissedince bu sefer başarılı şekilde iğnem yapıldı.iğneden 30 saniye sonra bacaklarım tutmuyordu.10 dk sonra doğum doktorum geldi.sohbet ettik birazcık.sonra önüme perde serildi.ama yanda camlar vardı orda belli oluyordu.ben kesilmeyi,kıızmın çıktığı anı ,dikilme anını canlı canlı izledim.kızımın çıktığı an mükemmldi. :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06:ama bana sadece 2 saniye gösterip küveze kondu.eşim giysileri vermeye gitiğinde kıyafetleri almamışlar.eşim orda ağlamaya başlamış.beyefendi ne kadar kalacaı belli değil çok küçük doğdu ve nefes alamıyor demişler eşime.eşim zorla kızımınızı kuveze görmeye girmiş.her yerinde makinalar ve hortumlar bağlıymış.
sonra ben ameliyattan 3 te çıktım.saat 9 da ayapımın uyuşukluu geçti.ben ameliyat olduğumu unutmuşum.yataktan fırladım resmen kızımı görecem ben diye. yukarı çıktım.kızımın başında huni vardı nefes alması biraz düzelmiş.verin emzireyim sütüm taşıyor dedim.vermediler.ben orda fenalaştım. eşim tekrar odaya indirdi beni.
ertesi sabah saat 6 .00 da kızımı görmeye gttim.gene aynıydı.saat 9.00 da kızımı emzirmeme izin verildi.o an işte ben anneyim dedim. :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:
kızım minicikti.gözleri kapalıydı. :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3:ama benim kuzumdu kıyamadığım yavrumdu..sonra ne yazıkkı hastanede 1 hafta daha kaldık. kızım mikrop kapmış damar yoluyla 1 hafta antibiyotik verdildi. benim kzıım çok güçlü teyzeleri hayatla savaşa çok erken başladı.o aşkların en güzeliii... :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7:
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

KONYALI

GECEN SENE BU ZAMANLAR HAMILELIK SEVINCINI YASIYORDUK..ÖNCE BEN SONRA SEN,KEVSER,CANSU,SİBEL...DUSUNUNCE RABBIM HEPIMIZIN DİLEĞİNİ VERDİ...KIZINLA,KOCANLA ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN İLKAYCIM...DOGUM HIKAYENI SOLUKSUZ OKUDUM...PRENSES ÖMÜR BOYU BÖYLE İNATCI VE SAVASCI OLSUN..

__nil__

canım maşallah size gerçekten çok güçlü bir prensesmiş o.allah sağlıkla size bağışlamış çok şükür



xxcansuxx

ilkay kocaman bir maşaallah   senin kızına :nazar: :nazar: :nazar:  hep böyle güçlü olsun hayatta  :amin: :amin:
şöyle böyle derken kucağımızda şimdi o minikler sen ve sibel çok sancılar çektiniz ama tatlı melekler her şeyi unutturdu  :nazar: :nazar:


°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

bende bi solukta okudum hikayeni ilkaycim  :k06: :k06: :opucuk: :opucuk: Rabbim bizede nasip eder insallah yakinda dogum hikayesi yazmayi  :amin: :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

olvido

çok şükür savaşı bebişin kazandı  :love9: Bundan sonra hiç acı yaşamasın kuzucun İLkay

vakit bulabilirsem bende yazıcam hikayemi

simurg01985

Her doğum hikayesini okuduğumda inann kendi doğumum geliyor aklıma o bekleyiş çok zor ilkaycım sende çok güzel anlatmışşın hikayeni
"Bazen diyorum,otobüslerin camına başımı dayasam.Her durağa dikkatlice baksam seni görebilir miyim diye.Hiç kimseye farkettirmesem seni aradığımı.Sonra seni hiç bulamasam.Gerçekten olup olmadığından kuşku duysam.Sonra,sonra..Yanımda olsaydın anlatacak çok şeyim vardı sana.Belki de susardım saatler boyu.Konuşmam gereken hiçbir yerde konuşamadığım gibi..."

rusta

canm ne kadar erken başlayıp ,,ne zorluklar atlattınız rabbim bundan sonra acı göstermesin  :amin: :amin: :amin: hikayeni bi solukta okudum..suan bnde nidilat kullanıyorum ve sancı geldiği andaki korkumu en iyi sen anlarsn yaşamış biri olarak çok şükür buket kollarında bnde sağ salim kavuşrum inş. meleğime :amin:

HASRET!M S@N@

İLKAYCIM HİKAYENİ SOLUKSUZ OKUDUM ALLAH BUNDAN SONRA SİZEE ACI GGÖSTERMESİN TATLIM İNŞ

ORNA

Alıntı yapılan: KONYALI - 30 Ocak , 2012, 04:09:46
GECEN SENE BU ZAMANLAR HAMILELIK SEVINCINI YASIYORDUK..ÖNCE BEN SONRA SEN,KEVSER,CANSU,SİBEL...DUSUNUNCE RABBIM HEPIMIZIN DİLEĞİNİ VERDİ...KIZINLA,KOCANLA ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN İLKAYCIM...DOGUM HIKAYENI SOLUKSUZ OKUDUM...PRENSES ÖMÜR BOYU BÖYLE İNATCI VE SAVASCI OLSUN..

sıra bize geldi kızlar inşallah bizde sizin yaşadıklarınız güzel şeyleri yaşarız  :amin: :amin:

xxcansuxx

Alıntı yapılan: ORNA - 30 Ocak , 2012, 16:59:26
Alıntı yapılan: KONYALI - 30 Ocak , 2012, 04:09:46
GECEN SENE BU ZAMANLAR HAMILELIK SEVINCINI YASIYORDUK..ÖNCE BEN SONRA SEN,KEVSER,CANSU,SİBEL...DUSUNUNCE RABBIM HEPIMIZIN DİLEĞİNİ VERDİ...KIZINLA,KOCANLA ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN İLKAYCIM...DOGUM HIKAYENI SOLUKSUZ OKUDUM...PRENSES ÖMÜR BOYU BÖYLE İNATCI VE SAVASCI OLSUN..

sıra bize geldi kızlar inşallah bizde sizin yaşadıklarınız güzel şeyleri yaşarız  :amin: :amin:
:amin: :amin: :amin: