Kuma Gemisi Yürürmüş de ELTİ Gemisi Yürümezmiş

Başlatan sude, 15 Ocak , 2007, 17:49:07

« önceki - sonraki »

aidata

vallahı derse bende ıyıkı dogdum tabıı yoksa canın sıkılırdı dıycem  :ehi:  :ehi:  :ehi:
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

ARMAĞAN


aidata

İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

ARMAĞAN

ÖLÜMÜ GELEN KEÇİ ÇOBANIN BASTONUNA SIÇRARMIŞ  :k06: :k06: :k06:
BENDENDE ÇOK PİS KAYNANA OLUR HEEEEE :toothy10: :toothy10: :toothy10:

aidata

ya ol deme bızden ıyı kaynana olur. esımde bana sen kaynana olunca gorurruz annemın yaptıkları ne kı dıyor. bende bır celallenıyorum hemen. asla dıyorum  :-\ annenınkı gıbı yapmam. hasta olunca ararım . evlendırecegım zaman ne ıstersın kızım dıye sorarım dedım annen gıbı 500 tl lımıtın var bak demem .

nasıl guluyor bızım hınzır anlatamam.  :occasion5:
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

ARMAĞAN

GAMZE GERÇEKTEN BUNUMU DEDİ SANA.   :-ooo :-ooo
AA VALLA KAYNANAMIN HAKKINI YEMİŞİM.  :toothy10: :toothy10:

aidata

kısım vallahı nısan alışverısınde bunu dedı. kendıde gelmedı kredı kartını verdı. dugun alışverısındekı duy soylıyımde.
annemle gtıık kaynanamla buluştuk. kuyumcuya gırdık anneme ben orda secerken "ayy ben ısızn gelecegınızı tahmın edemedım verecektım kartı ıstedıgın alsın dıye demıs" ay bır kızdım bır kızdım. dgun alışverısı bu onuda ben tek yapacaksam ne yapayım. 5 bılezık 1 set sectım aldırdım  :toothy10:  :toothy10: annem vardı ya yanımda bu sefer lımıt bıcemedı
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

ARMAĞAN


๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

OHHHH MAŞALLAH GAMZE VALLA BENDE SENIN GİBİ YAPTIM SAYILIR VALLA
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

aidata

kıss napalım ya bunlar bzı bu hale getırıdı. aslında hıc sevmem bole seyleı ama yoksa beleşe gıdecektım  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10: sende neoldu?
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

Alıntı yapılan: aidata - 31 Mart , 2009, 10:34:19
kıss napalım ya bunlar bzı bu hale getırıdı. aslında hıc sevmem bole seyleı ama yoksa beleşe gıdecektım  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10: sende neoldu?
:ehi: :ehi: :ehi: ya valla çatladım haaaaaaa  :toothy10:
sendekide ne kaynanaymış beeeeee  :caca: bak ben şimdi kendi kaynanama hayran kaldım haaaaaaa   :tongue3:
ay yok benimkisi saolsun peknir altın meraklısı. bilezikleri önceden kayınbabam hazırlamış. modelini benim isteğime göre değiştirdi saolsun. set, 5 yüzük, saat ve 3 bileklik aldık bizzzzz. pek bir meraklılar bizimkiler altına  :laughing7: ay benimkiler şunu alma bunu alma deselerdi bende sen gelin olmayacaksın sus biraz derdim valla  :ehi: :ehi:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

aidata

ah ah işte benimki oyle bır kaynana. oyle bagırması evıme gelıp yemegıme esyama karısması yoktur ama bu sekılde rahtasız eder.
bakalım onunlada br gorusme olur bu aralar bakalım nasıl davranacak suan anladgım kadarıyla bra benden cekınıyor. kız ılk kez kaynanamla 1 aydır konusmuorum ve ne benı nede esımı rahatsız ettı. vallahı gelışme var aa bak sasırdım vallahı sımdı  :suclu:  :suclu:
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

ARMAĞAN

VALLA BENİM KAYNANAM ÖLE DEĞİLDİ. HATTA BİZ TEK BAŞIMIZA GİTTİK NİŞAN V.S. ALIŞVERİŞİNE. NE ONLARDAN GELEN OLDU NEDE BİZDEN. HERŞEYİ DE ALDILAR BANA SAĞOLSUNLAR. HATTA ÇARŞIMIZ BİRAZ KOMİKTİ. EŞİM PİJAMA TAKIMI ALINACAKMIŞ DEDİ ŞU 6 LI SETLERDEN. BEN YOK HAYIR GEREK YOK DEDİM ALT ÜST BİR TAKIM YETER DEDİM, EŞİMDE AAA OLMAZ ANNEM MUTLAKA AL DEDİ O YÜZDEN ALICAM DEDİ. SONRA MAKYAJ MALZEMELERİ ALICAM DEDİ,( KAYINVALİDEM ÖNCEDEN LİSTE HAZIRLAMIŞ EŞİME BÜTÜN HERŞEYİ AL EKSİK BİŞEY KALMASIN DİYE) BEN YİNE OLMAZ DEDİM, ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA MAKYAJ YAPAN BİRİ DEĞİLİMKİ YAZIK GÜNAH OLUR DEDİM. O YİNE DİNLEMEDİ. SONRA TERLİK İÇİN SÜRÜKLEDİ BENİ BEN YİNE GEREK YOK DEDİM AMA O YİNEDE ALDI. NİŞAN KIYAFETİME KARIŞMADILAR BİLE. ANLAYACAĞINIZ BİZ ÇARŞI KONUSUNDA RAHATTIK. TAKILAR İÇİN KAYINVALİDEM GÖTÜRDÜ BENİ NE İSTEDİYSEM ALDI. GERÇİ BENDE BİRAZ ÇEKİMSERDİM. ACABA ABARTTIMMI DİYE. ÇÜNKÜ ONLARINDA BÜTÇESİ BELLİ SONUÇTA EVLAT EVLENDİRMEK KOLAY DEĞİL.

YANİ VELHASIL KELAM BENİM KAYNANAM SİZİNKİLERİ SOLLAR BU KONUDA  :k06: :k06: :k06:
EEE BİDE EN BÜYÜK VE İLK GELİN BEN OLUNCA  :tongue3: :tongue3:

öslem

armağancım aynen benim kaynanamda bu konuda çok iyidir. biz birlikte gittik. hatta kendi adetlerinde kız tarafından gelene kıyafat almakta varmış. bende o kadar abartmayalım  dedim ama onlar bizim adetimizde var diyince  ;D
yengem amcam, diğer gelenler hepsine alındı senin anlayacağın. benim aklımda saat yoktu mesala. gitti en kalitelisinden saat aldırdılar. bir saat için ne kadar gezdik hatta.
kaynanam hala aynı. şimdide istediğim bir yelek var. hani kot oluyor gömlek üstüne giyiliyor falan. git al ondan diyor. bakalım.
gamzecim iyi hadi gözün aydın tatlım. inşallah hep böyle devam eder.
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

ARMAĞAN

BANA DA KIYAFET ÇOK GELDİ
NİŞAN AKŞAMI KARŞI TARAFIN DAVETLİLERİ ELLERİ KOLLARI DOLU DOLU GELDİ.
BİR TON KIYAFET, AYRICA BİR HURÇ DOLUSU ÖRGÜ ÇORAP PATİK, YAZMA, HAVLU V.S.
KOLONYASINDAN SABUNUNA VARANA KADAR. ANNEM BİLE ÇOK ŞAŞIRDI AMA HOŞUNADA GİTTİ YANİ.