28 Nisan , 2024, 00:53:23

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Benim Minnoş Oğlumu Benden Aldılar :(

Başlatan Shadowqueen, 29 Mayıs , 2010, 14:30:59

« önceki - sonraki »

Shadowqueen

29 Mayıs , 2010, 14:30:59 Son düzenlenme: 04 Haziran , 2010, 14:19:57 g10ca
Selam arkadaşlar dün 2.ci düzey ultrasona(Obstetrik Renkli Doppler USG) girdim 25 dk lık ultrasona göre herşey çok güzeldi fakat son anlarında doktor beyninde bir problem olduğunu saptadı fakat emin olamadığı için başka doktorunda görmesini istedi. Bugün tekrar 4 boyutlu renkli dopplere girdim fakat sonuç aynı. 5 Aylık minnoş oğluma Spina Bifida teşhisi konuldu. Yani beyinciğin yerinin dar olmasından ötürü aşağıya kayması ve fazla sıvı salgılaması.Doğduktan sonra ilk 36 saatte ameliyat edilmesi lazımmış ama buna rağmen felç olma ihtimali yüksekmiş.Bu zamana kadar herşey iyi gitmesine rağmen dün bu haberle yıkılmış bulunuyorum. Dünden beri gözyaşlarım durmuyor çok fenayım ona o kadar alışmışken ve tekmelerini bile hissederken ondan vazgeçmek müthiş zor birşey olacak benim için.

Çakmak Erdem hastanesinde Yeşim hanıma gidiyorum oda çarşamba günü kendi uzman doktorlarına göstermek istiyor eğer doğduktan sonra ameliyat edilerek düzelemicek konumdaysa oğlumu benden alacaklar. Bu moralle internete girebilir miyim bilmiyorum ama sizlere kısa zamanda haber vermeye çalışacağım. Benim ve bebeğim için lütfen dua edin Çarşamba günü herşey yolunda gitsin. Bebeğimden vazgeçme fikri beni mahvediyor......... :amin:

Allahım sen minik oğlumuzu sağlıkla bize bağışla  :amin:


SPİNA BİFİDA :

Bebeğin ilk bir ay hayatını tehdit edecek iki sorun var. Birincisi hidrosefali denen kafanın içinde su birikmesi. İkincisi ise Chiari Tip 2 denilen bir problem. Spina bifidalı çocukların kafatasının içinde beyincik diye adlandırdığımız kısmın olduğu yer de ufaktır. Bu nedenle beyincik oraya sığmamaktadır. Böylece aşağıya sarkarak üst omurilik bölgesine baskı yapmaktadır. Bu da onların rahat nefes alamamasına, yutma işlevinde problem olmasına yol açar. O nedenle Spina Bifidalı bebeğin yakın takibi şarttır. Bu çocukları bekleyen sorunlar bunlarla da sınırlı değil. Omurilik hangi bölgede açıkta ise o seviyeden aşağıda olan omurilik fonksiyonlarının hepsi sorunlu oluyor. Örneğin bel bölgesinde bir problem var ise hastanın ayak hareketleri sorun teşkil ediyor. İdrar yolları ile ilgili sıkıntıları da baş gösteriyor. Bebek kız ya da erkek olsun cinsel fonksiyonları ile ilgili sorunlar ortaya çıkıyor.

Alıntıdır....



Balböceği

Cnm cok cok uzuldum cok zor ve aci verici canindan can gitmesiii  :y25: :y25:

eger mevlam sana nasip ettiyse kisa surede yoluna girer ama gerisi rabbim bilir insallah saglikli sihhatli haberlerle

gelirsinnn rabbim senin ve bebeginin yardimcisi olsun  :amin: :amin:

°o.O євяυ O.o°

cnmm çok üzüldüm yaa rabbim sabır versn inş snrdan ameliyat olup düzeleblr :amin: :amin: :amin:


:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

Shadowqueen

Tek ümidim çarşamba günkü rapor ve karar umarım ameliyat olarak sağlıkla büyüyebilir derlerde oğlumdan vazgeçmek zorunda kalmam  :crybaby2:



°o.O євяυ O.o°



:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

saide_melek

cok uzucu bir durum allah yardimcin olsun seninde bebisininde allah onu sana bagislasin cok zor bir durum cokkk :y25: :y25: :y25:

''AşK MaSaLı''

allah yardımcın olsun cnaım ınsallah hayrlı haberler alırsın cok gecms olsun

βαlκιz

CANIM inşallah almazlar oğlunu dularım sizinle  :y25:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Shadowqueen

Umuyorum ki son raporda iyileşebilir denirde oğlumuzu bize bağışlarlar. Onu hala içimde hissederken vazgeçmek müthiş zor geliyor şuanda bile tekmeliyor ki ona olan sevgimden nasıl vazgeçeyim. Allah yardımcım olsun tşk ederm hepin,ize



★ღ♥ღครк๓єlєợเღ♥ღ★

allah yardımcın olsun ıns hayırlı haberler alırsın ıns oglusun cok saglıklıdır :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
                                »-(¯`v´¯)-»вєηιм кєη∂ι мιηιк уσℓυ υzυη мιѕαƒιяℓєяιм...уαşαмαк ιçιη єη gєçєяℓι ѕєвєρℓєяιм ∂ιℓєяιм яαввιм єη ğüzєℓ уαzıℓαяı уαzмıѕ σℓѕυη ѕιzє..»-(¯`v´¯)-»

mavigece

Allah hakkında hayırlısını versin çok üzücü bi olay gerçekten.. inşallah güzel bi haber alırsın senin için dua edicem

elif35

canım yeni girdim siteye sınavdan geldim dedim bir bakayım ne var ne yok diye okudum acayip derecede moralim bozuldu ve üzüldüm.....onu hissettikten sonra kaybetme korkusu kötü bişey olsa gerek  :'( ama sakın ümidini kaybetme Rabbimiz'e sığın bol bol dua et yada bi kaç doktora daha görün..internette o kadar çok şey okudum ki ben işte bebek özürlü dowm sendromlu alalım,yada doğarsa özürlü doğcak hemen ölür denilen bebekler doğup çok da sağlıklı bir şekilde hayatlarını devam ettiriyorlar inşallah sana da çarşamba günü hayırlı haberler verirler de derin bir nefes alırız hep beraber burada  :amin:



мiŁenα.

tatlım çok üzüldüm.rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın :amin:

inş doğumdan sonra düzeltilebilecek bir hastalıktır :amin:

inş yavrun seninle kalır  :amin:

hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun :amin:


:love9: :love7: :love9:


yildiz168

canım bu hastalık bebeklerde folik asit eksikliğinden oluşuyor diye biliyorum. folik asit kullandınmı hamileyken :'(

cemre58

canımmm Allah yardımcın olsun.İnşallah çarşamba günü  hayırlı güzel haberler alırsın Allahım meleğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin dularım sizinle... :amin: