29 Nisan , 2024, 01:23:52

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Galiba Hamileyim Bamye gorundu : ) 4. sayfa

Başlatan **Gül**, 15 Mayıs , 2010, 10:22:02

« önceki - sonraki »

**Gül**

15 Mayıs , 2010, 10:22:02 Son düzenlenme: 10 Eylül , 2010, 10:58:52 **Gül**
Bu da benim hikayem..
 19 aylik Evliligim sonrasinda 3 gunluk gecikmeden sonra dun testi yaptim. Ve o iki cizgiyi gordum  :hello2: Ama hala inanamiyorum  :dontknow: Acaba yanlis mi goruyorum diye defalarca baktim ama renginin acik olmasindan dolayi gidip bir test daha aldim yarin tekrar deneyecegim. Insallah daha net gorunur.  :amin:
Rengine bakmaksizin ben hemen kaptirdim kendimi bu konuya aksama kadar ne yapacagimi bilmeden bos bos dolandim evin icinde. Annemi aramak istedim. Anne olma duygusuna kapilmak annesini dusunduruyor demek ki insana. Canim annem duyunca ne kadar sevinecegini tahmin bile edemiyorum. Aradim annemi ama hic birsey soylemedim. Cunku bu guzel haberi ilk once esimin bilmesini istedim Bu onun hakkiydi. Guzel bir hazirlik yapip guzel bir suprizle soyledim ona. Ama verdigi tepki muthisti  :D
Once anlayamadi neler oldugunu. Canim benim :opucuk: Aslinda anladi da inanamadi demek daha dogru olur sanirim. Nasil yani demeye basladi buyuk bir saskinlikla. Ben gayet sakin bir sekilde (ki aksama kadar o kadar heyecanli olan ben nasil o kadar sakin kalabildiysem ) Evet baba oluyorsun dedim. Bunu kac kere soyledigimi hatirlamiyorum :) sonunda kalkabildi oturdugu yerden simsiki sarildi bana. Dilinde de su cumle: Ee ben simdi ne yapacagimi bilmiyorum ama!  :D Biricik askim benim :love9: bu kadar heyecanlanacagini ben bile tahmin edememistim. Ya o ani anlatabilmem mumkun degil. Ilk defa boyle gordum esimi. ilk defa bu kadar heyecanli ve saskin. Ve en sonunda bombayi patlatti. Tutamadi kendini ve aglamaya basladi  :crybaby2:
Boyle guzel bir haber icin bile olsa kiyamadim aglamasina. Neyse ki atlatti bu soku :) Nasil ogrendigimi ve bundan sonra neler yapabilecegimizi konusabildik. Bu arada butun bunlari da ondan habersiz kameraya aldim. Guzel bir hatira kalsin bize diye :)

Allahim bu mutlulugu herkese yasatir insallah ve isteyen herkesin kucagi dolar bebegiyle.

Su an  karmakarisigim. Kafamda yuzlerce soru ve endiseler. Ama en buyuk endisem erken sevinmis olmamiz. Insallah Allahim bu sevincimizi yarim birakmaz :amin: Yarin tekrar yapacagim testi ve pazarteside dogruuu doktora. Arkadaslar sizce bu testin yanlis olabilme ihtimali var midir? Tada 2. cizginin koyu renkte olmamasi sorun olusturur mu ? Bu konuda ve bundan sonraki donemlerde tecrubelerinize ihtiyacim olacak :dontknow: Yardim edersiniz degil mi?

Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


EMEL 26

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin  :amin: :nazar: :nazar:
inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin :hello2:
Kızlarımla hayat çok güzel💖

Lă_Tăhzen!

tebrik ederim hayırlı olsun hersey gönlunce olsun insallah

**Gül**

Tesekkur ederim  :flowers: insallah hersey guzel olur
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


н∂vv∂ ツ

hayırlı olsun
Allah tamamına erdirsin


Uploaded with ImageShack.us

°o.O євяυ O.o°

hayrlı olsun tatlım Allah tamamına erdrsin :opucuk:


:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

Hayrünisa

hayırlı  olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin :nazar:

**mavis**06

hayırlı olsun arkadaşım  :opucuk: :flowers:

****SeRaP-27****

canım çok güzel olmuş haber verme şeklin çok hoş tebrikler hayırlı bir bebiş olur inşallahh
Allahımmmm binlerce kez teşekkürler sen evladımı koru ya rabbimmmmmmm

nisan rüzgar

tebrikler cnm allah kucagında görmeyi nasip etsin inş :amin:

**Gül**

Hepinize coooook tesekkur ediyorum. Insallah saglikli bir sekilde bebegimi kucagima alirim. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Burada kendimi yanliz hissettirmediginiz icin sonsuz tesekkurler.  :flowers:  :flowers:  :flowers:
Gelismeleri paylasmaya devam edecegim insallah
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


nisan rüzgar

 :flowers:rica ederizz cnm konuşmak için herzaman burdayızz

can yine cannnn

allah tamamına erdirsin  :amin: :amin:
gözün aydın cnm :opucuk:
can dediklerim....

ponçik

Hayırlı olsun Gül arkadaşım , tekrar test yapacağım demişsin , yaptın mı  :dontknow:
genelde ikinci çizgi açık renk olsa da gebelik test sonucu pozitiftir
inşallah gelişmelerin güzeldir  :hello2:



**Gül**

Alıntı yapılan: g10ca - 18 Mayıs , 2010, 13:07:05
Hayırlı olsun Gül arkadaşım , tekrar test yapacağım demişsin , yaptın mı  :dontknow:
genelde ikinci çizgi açık renk olsa da gebelik test sonucu pozitiftir
inşallah gelişmelerin güzeldir  :hello2:
Tesekkur ederim g10ca. Evet 2. sini de yaptim onda da cikti yine cizgi. galiba kesinlesti. Pazartesi de doktor gordu testleri o da onayladi ama bunun disinda herhangi bir kontrol yok daha  :( Onumuzdeki pazartesi icin randevu verdi. O zamanda sadece konusacakmis benimle bazi formlar doldurtup kadin dogum uzmanina yonlendirecekmis. Artik o da ne zaman cagirir ne zamana randevu verir bilmiyorum  :dontknow: 9. aydan once baslarlarsa kontrole o da iyi  :honk:
ve birde ilk ultrason kontrolunu 12.-15. haftalarda yapacaklarmis. yani o tarihe kadar ne benim ne de bebegin sagligiyla ilgili hic bir bilgimiz olamayacak  :sad1: Kimseye de soyleyemiyoruz daha kesinlesmedigi icin bir esimin birde sizin haberiniz var iste. Hevesimiz heyecanimiz kursagimizda kaldi yani  :y25: :y25: :y25:
Benimde ilk hamileligim olacagindan ne yapacagimi da bilemiyorum. onlari beklemeyip ozele mi gitsem yoksa onlari mi beklesem bilmiyorum  :icon_scratch: :icon_scratch:
Karakarisigim yani  :honk: :honk: :honk: :honk: :honk:

Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011