Bebeğimi Olmadan Kaybettim

Başlatan HATDEV22, 14 Mayıs , 2010, 10:35:07

« önceki - sonraki »

cunfer_u

canımm yaaa okuyunca çok üzüldüm... seni o kadar iyi anlıyorumki... bu adar çok isteyipde olmayıncaaa insan yıkılıyor.. benimde daha önceki hamileliğim kimyasalmış.. birdenbire değerim düştü..  4-5 gün sonra kanamam geldi.. ama sakın ümidini kırma tatlım.. bak en azından hamile kalabiliyorsunn.. bu bile çok önemli... merak etme çok güzel bir bebeğn olcak ve yakında allahın izniyle sende kucağına alacaksın... :nazar: :amin: :amin:

ponçik

çok geçmiş olsun canım
herşeye rağmen seni bu kadar metanetli görmek bile güzel  :love9:
Rabbim seni de sevindirecek ve mutluluğun daim olacak buna inan yeter
Tekrar geçmiş olsun



HATDEV22

KIZLAR DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HEPİNİZE
bebiş istiyorum allahın iziniye

dilekçengel

hatdev ne oldu bı gelısme varmı ınan kı namazlarımdan sonra dua edıyorum sana

dilekçengel

bende bugun cok kotuyum ama sırfg senı merak ettığımden actım bı gelısme var mı dıye

HATDEV22

sağol dilek canım gelişme olarak kanamam başladı düşük kendim yapıcam sanırım kürtaja gerek kalmıyacak kimyasal gebelik geçirdim sanırım canım allah hayırlısını versin hakkımda ne yapalım kısmet değilmiş. bekliyeceğiz anne alacağımız güne kadar artık allahım herkezin kucaklarını doldursun. üzülmüyorum ama gayet moralim yerinde çok düzelttim kendime birde artık bu ay kalırım ay bu ay kendimi dinlemicem çünkü zaten adet neyse gebelik belirtiside bende o o yüzden artık içim rahat hiç düşünmicem artık.
bebiş istiyorum allahın iziniye

hacer ky

hatdev hamile olduğunu suyduğumda çok sevinmiştim alalh bziede verir inşallah dedim şimdi okudum çok üzüldüm allah haırlısını versin her şerde vardır bir hayır inşallah en kısa sürede kalırsın yine hamiş çok geçmiş olsun

°•.ℓανιηуα.•°

canım ya şimdi girdin siteye şimdi okudum... off.... çok geçmiş olsun bitanem.. her ne olursa olsun moralini bozma,rabbim her şeyin hayırlısını verir. sadece sabırlı ol...



ırmak184

canım cok gecmiş olsun,umudunu kaybetme kısmet degilmiş,bizde benzer seyler yasadık,şimdi cok şükür kızımı kucagıma aldım,hersey allahtan  :amin:  :amin:

♥ღвüşяαღ♥

çok geçmiş olsun hayatım rabbim bi daha yaşatmasın :amin:
inşallahh tekrar sağlıklı bi bebeişin olur :amin:

HATDEV22

Alıntı yapılan: ırmak184 - 17 Mayıs , 2010, 19:26:56
canım cok gecmiş olsun,umudunu kaybetme kısmet degilmiş,bizde benzer seyler yasadık,şimdi cok şükür kızımı kucagıma aldım,hersey allahtan  :amin:  :amin:


ırmak kızın çok şeker allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün bizede böyle bir şeker nasip etsin. yerim ben onu valla çok güzel allah nazarlardak saklasın maşallh  :nazar:
bebiş istiyorum allahın iziniye

ırmak184

amınnn canım cok tes. ederim  :opucuk: allah isteyen herkese nasip etsin inşallah  :amin:  :amin:

HATDEV22

Kızlar dün gittim doktora kendin atıyorsun dedi.  iki ay dinlenme verdi sizce dinlenmelimiyim 2 ay korunucaz yani. benim içinde iyi olabilir biraz kilo vermeyi düşünüyorum 66 kiloyum 6 kilo veririrsem kendime gelirim birazda suğan suyu maydonoz suyu filna içmeyi düşünüyorum. yumurtalıklar kendine gelsin diye bakalım allahtan hayırlısı.
bebiş istiyorum allahın iziniye

mutluluk

canım çok geçmiş olsun ya.inan çok üzüldüm.rabbim önce senin ve eşinin canına sağlık versin.inş bebekte gelecek rabbimin izniyle.en azından hamiş kalabiliyon bu bile çok ii.tekrar geçmiş olsn. :opucuk:

ayşe fatma

21 Mayıs , 2010, 15:51:44 #74 Son düzenlenme: 21 Mayıs , 2010, 16:06:46 ayşe fatma
slm merhaba ben daha yeni katıldım.durumuna çok üzüldüm.bende aynı duyguları yaşadım ve şuan o günlere geri döndüm.üzülme,sadece hayırlısını iste ve moralini yüksek tut.