Peri Kizi Pelinin Guncesi :))

Başlatan -Butterfly-, 24 Ocak , 2008, 23:12:37

« önceki - sonraki »

pelinim

01 Şubat , 2008, 15:46:27 #30 Son düzenlenme: 03 Şubat , 2008, 22:15:59 pelinim
Sevdacım uzak sayılmayız.yolunuz buraya düşerse gel sevmeye valla.bende Arhanımı severim ne iyi olur. :hello2:

bir resim buldum küçüklüğünden.çok sevimli çıkmış :nazar:


sevda

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :hungry: :hungry: :hungry:

DESEMMM SADECE...

:amin: :amin: :amin:

BU ARADA SİZ NERDE OTURUYORSUNUZ GÜZELİM.... ;)

pelinim

Bursa'dayız canım beklerim :opucuk:ha Burdur ha Bursa di mi ama?


sevda

eĞER BİRGÜN ORDAN GEÇERSEK MUTLAKA UĞRARIZ HAYATIM ANNEMLER GEBZEDE BİZ ADAPAZARI ÜZERİNDEN GİDİYORUZ AMA EĞER BURSA ÜZERİNDEN GİDEBİLİCEĞİMİZ BİR GÜZERGAHIMIZ VARSA ORDANDA GİDEBİLİRİZ VE OZAMAN İNANKİ UĞRAR YERİM BU GÜZEL ŞEYLERİ... ;)

pelinim

olmaz mı canım buradan çok yakın gebze.çok sevinirim görüşmek isterim. :opucuk:


-Butterfly-

ayhh ayhh  cimcimem benimmm peri kizimmm ayoll bu tam artist yahuu  :toothy10: yerim onun sahne kostumunu  :hungry: masallahhhh :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:   hele sonrakinde o gorunen gobis varya tam isirmalikkkk allahtan elimin altinda degilsinizzz  yoksa peri  kizimi karnimin ustunu oksayarak sevmek durumunda kalirdinizzzz  :ehi:    :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

demek birde kacma huyu var  :honk: aman nagihancim allah korusun  aklina kotu seyler getirme ama siz yinede pek gozunuzun onunden ayirmayin tatlimm :amin:



pelinim

Busecim öyledir benim kız sanatçı ruhlu :k06:valla çok dikkat istiyor o kadar hızlıki ona yetişkin insan biz zor yetişiyoruz.Ayberk büyüsünde sahip çıksın ablasına :laughing7:


-Butterfly-

:))) cikar cikar ben yagiz delikanlimm hotttt dedimi  yeri goyu inletir   :toothy10:  o sanatci ruhun yaninda olup soyle  azicik kendi ruhuma sokmak istiyorumm ama olmuyor  neyse artik insallah yollarimiz bir gun bir yerlerde kesisirse ozaman onun ruhla benim ruha  sokucammm  :hungry:



pelinim

Dünya küçük canım inşallah karşılaşırız biraraya geliriz.çocuklarımızda arkadaş olurlar. :amin:


-Butterfly-




pelinim

Benim güzeller güzeli kızım Şubat'ın 20 sinde tam 3 yaşında olacak. :hello2: :muzz: :hieyt: :occasion5: :hello2:Çok heyecanlıyım şimdiden.Güzel bir doğumgünü partisi yapmak istiyorum.İlk 2 yaşgününü çok kalabalık kutladık.Bu kez abartmadan anneanneler,babaanneler,dayılar ve halalarıyla yaparız diye düşünüyorum.20 kişi oluyoruz zaten daha ne olsun.Pelin de heyecanlanıyor ben anlatınca.Mum üflemek istiyorum anne diyor :k06:Nasılda hızla geçti zaman.Öyle net hatırlıyorum ki doğduğu anı. :love7:


-Butterfly-

cok az kalmis doum gununeee  :hello2: 3. yas gunude cok  ozel vede guzel olacaktir muhakkak anne yaparda  organizasyonu kotu olurmu hicc ... :muzz: :muzz:



helalim

gecmiş olsun canım inş. bir daha olmaz cok dikkat etmek lazım biz bile rumeysayı elini bırakmıyoz bazen kalabalık bir ortamda buluyoz pazarda mesale elini o kadar cok sıkı tutuyorumki cocuk bile diyo anne elimi acıtıyon diye yani cok dikkat istiyorlar kaşla göz arasında kayboluyorlar rabbim bir daha göstermesin resimler süper yerim onu ben cok fıstık bu kıs maşallah allah nazarlardan saklasın  :nazar: :nazar: öptük sizi  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

-Butterfly-

Alıntı yapılan: pelinim - 01 Şubat , 2008, 13:53:42
Alıntı yapılan: Buse & Ayberk - 28 Ocak , 2008, 10:07:28
Aferin kuzuma  :aferin: kendini belli etsin zaten pisirik olmasin   :k06: kiskanclik olmasida cok normal daha onceden tum ilgi peri kizimin ustundeyken simdi baska yere yogunlasinca dogal olarak bir sekilde tepkisini belli ediyor  :k02: op benim icin annesi .. bide pelincim yarim yarimmi konuusyor  :ehi:

Busecim Pelin düzgün konuşuyor.dilinin dönmediği kelimeler var sadece.(portakal gibi)onu nereden çıkardın ki? ???

Canim   gozumde oyle yarim yarim konusan bir cimcime canlandirdim sanirimm  :k06: genelde cocuklar yarim yarim konustugundan dolayi sanirim birde fzla cimcimee hani birde yarim yarim konusuyorsa hepten bir sebek oluyordur tam yemelik diye   :ehi: oradan cikti yanii  :k06:



pelinim

Teyzeleri Pelin bu ara kardeşini kucaklamaya taktı.fırsatını  bulduğu gibi sarılıp kucağına alıyor.taşıyabiliyorda ama küçücük bir çocuk sonuçta düşürmesi an meselesi.hoşuna gidiyor tabi.gözüm üzerinde birlikte yalnız bırakmıyorum korkudan.Ama o anda Ayberk'in ablasına nasıl güldüğünü bir görseniz. :love7: :love9:biraz daha büyüsün ikisinin çok iyi anlaşacağını düşünüyorum.inşallah öyle olur. :amin: