28 Nisan , 2024, 01:27:18

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Başlatan tubito, 13 Ocak , 2008, 15:15:13

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

tubacimm nasil gidiyor hayatim hamilelik basladimi yorgunluklarin  :k06:



tubito

busecim cuma günü yemekteyken ilk defa basım döndü  :love7:

mide bulantısı fln yok suanda ama uykum geliyo birde belim agrıyo ara ara  gerci uykusuzluk bende vardı zaten ama sanırım arttı  :love7:

şimdi baska bi dr gitmeyi düşünüyorum bu seferki bayan ve birkac yakın tanıdıgım cok iyi oldugunu söyledi persembe günü fln gitcem bakalım oda siger dr gibi su tarihi bekleyelim herseyin normal oldugundan emin olalım diycekmi yoksa kesinlikle var hiçşüpheniz olmasın mı diycek merak ediyorumm????????????

-Butterfly-

canim benim evet cok uyku yapiyor ne menem bir seydir benide deli gibi uyutuyordu ama mide bulantisi olmaya bilirde ama olacaksa bile genelde 7ile 9 haftalar arasinda basliyor en gec 16haftada bitiyor  ;)

Canim ben hatirliyorumda benide 6 haftadan sonra cagirmislardi ondan once goremeyiz diye aslinda kan tahlili yaptira bilirsin  tabiki ben  keseyi gorucem diye diretmistim sadece keseyi degil orada minicik birde kalp gormustum cok heyecan verici bir sey.. allah sagligiyla versin canim insallah.. :love7:



tubito

saol canım inşallah ya dış gebeliğin tam olarak nasıl oldugunu biliyomusun ben iş yerinde bi arkadastan söyle duydum ona da kendi gittiği dr demiş daha yakın bi zamanda

dış gebelik olsaydı bas dönmesi mide bulantısı adet gecikmesi gibi hamilelik belirtileri olur ama ultrasyonla bakıldıgında kese fln gözükmez dıs gebelik budur demiş dogrumu acaba ?

-Butterfly-

Evet canim oyle ama sen neden boyle olumsuz seyleri dusunuyorsun anlayamadim sen bosver onlari dis ebelik falan bunlarla gereksiz yere canini sikma lutfen  sen sadece bebegini kucagina aldigini ve onu kokladigini hayal et  tamammi tatlimmm.. Ve  ben hamile kaldigimda dunya etrafimda donuyor zanediyordum  :suclu: kendimi cok ozel hiseidyordum  eminim sende oyle hisediyorsundur  bu guzel dusunceler icinde ol kotu seyleri aklina getirip kirbaclama guzuel dusuncelerini ozel olarak hiset sadeceeee  :opucuk:



tubito

evet canım aynen öyle dünya etrafımda dönüyo hayallerimi kırbaclamıyorum inan kötüde düşünmüyorum okadar ters bişey cıkacagını hiç sanmıyorum ama dr son anda öyle dediği için aklımda şüphe kalmadı değil ondan bu sıkıntı yoksa hayallerim cok güzell hamile olmak içinde bi can tasımak süper eşim bana yardımcı olurdu her konuda ama şimdi daha fazla yrdımcı oluyo. mesela dün aksam ben uyuya kaldım cekyatta cay içtiğimiz bardakları ve bisküvi koydugum tabagı yıkamıs sabah sürpriz oldu bana  ;D

-Butterfly-

 :aferin:  Esine canim tabiki senin su anda daha cok yardima ihtiyacin var.Mesela ben 9 ay boyunca ev supurmemistim  ;D hep esim supuruyordu kapi pencere o siliyordu hihihi o gunleri ozler oldum yaww yeniden hamile kalasim geldi iyimiii  :suclu:



semra

gercekten busecim haklisin  :icon_thumright:bende cam silmezdim agir isleri yapmazdim esim yapardi bend o günleri cok özlüyor :suclu:

sevda

Perşembe günü mutlaka yaz bize cevabını oldumu bakalım bu dr ne diyecek ama bana kalırsa hamilelik beliritlerinle kesin hamile olduğunu veee sabırla ve özlemle beklemeye devam edin birde fazla ağır işler yapmayın ilk 3 ay diycekkk.... ;)

inşallahhhh..... :amin: :amin: :amin: :amin:

seda_pehlivan

tubitocugum nasılsın canım duyguların en güzelini yaşıyosun gercekten annelik nasıl gidiyo canım alıştınmı minigine kendine cok dikkat et güzel anneye :flowers: :flowers: :hello2: :hello2:

tubito

sedacim allaha sükür iyiyim evet cok güzel bir duygu her adimda icinde bi canli oldugu aklina geliyo ve ona göre hareket ediyosun.Alistim bazen oldugunu unutuyorum bile ilk ögrendigim günlerde hep aklim ondaydi :D kendime dikkat ediyorum dr isini ayarliyip gidiyimde ondan sonra daha rahat olucam insallah bu dr lar yokmu insanin içine süphe sokuyolar yaaaa :caca: :caca:


sevdacim merak etme mutlaka yazarim insallah güzel haberler vericem size darisi tüm isteyenlerin basina  :flowers:

hepinizi öpüyorum  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

-Butterfly-




tubito

merhaba arakdaslar bugun doktora gittimmmmmmmm bebeşim 6 haftalık olmuş doktor bir sorun yok dedi dış gebelik olsaydı kese görünmezdi dedi cok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm  :hieyt: :hello2:

10 gün sonra gitcem kalp atısını dinliycez bu arada baska dr gittim bu seferki bayan ve cok güzel ilgilendi anlattı tavsiye üzerine ona gittim zaten

diger dr verdiği vitaminleri gerekli görmedi balık fln yiyerek alabilirdin bu vitaminleri dedi yemeklerden alabileceğimi söyledi ve sigortanın karsılamadıgı hapları yazdıgı için kızdı. :caca: muayene ücretide uygun yeni dr'un

bugun benim için hersey iyiydi  darsı tüm isteyenlerin basına  :flowers: :love9: :love7: :hieyt: :hello2: :muzz: :occasion5: :occasion14:

emel..

hayırlı uğurlu olsun canımmm  :nazar:
artık kendine dikkat etme ve bol kalsiyum alma zamanı. besinlerden alınabilecek vitaminlerin hapla alınmasına bende karşıyım. internet bu konuda büyük nimet. hangi besinde neler var kolayca öğrenebilirsin.
hamileliğin sağlıkla sıhhatle geçer inşallah  :amin:

seda_pehlivan

tubitocugum cok sevindim iyi haberler verdin bize :hello2: :hello2:bazı doktorlar ne yaptıgını bilmiyo bence burdan hepsine :caca: :caca: :caca:sen bundan sonra beslenmeme dikkat et canım  :flowers: :opucuk: