Benim canım kızlarım bizde burdayız :)

Başlatan helalim, 09 Ocak , 2008, 15:40:27

« önceki - sonraki »

melisnaz

merhabalar biraz geç kaldım ama aramıza hoşgeldin adım selvi
bende tozkoparanlıyım şimdi edirnede oturuyorum kızların pek tatlı  :nazar:
benim cadıda 11 aylık

helalim

Alıntı yapılan: Buse & Ayberk - 17 Ocak , 2008, 04:06:30
Fatmacim o seytani kovala sen  :caca: tamami tatlim oyle abuk subuk fikirleri sokmasin kafana iyilesir guzel kizin  zaten bu hastalik salgin galiba herkesin  melegi hasta  ama kimse isyan etmiyor sende etme lutfen  isyan edersen allah korusun beteri gelir,beterin beteri var unutma tamami guzelimmm  bu sana :opucuk: bunlarda dunya guzeli iki melegine  :opucuk: :opucuk:

tamam canım kovaladım gitti :) olumsuz düşünmek bundan sonra öptüm seni ve paşamı  :opucuk:

Alıntı yapılan: sevda - 18 Ocak , 2008, 14:26:50
Canım çok geçmiş olsun kuzuma allah birdaha yaşatmasın güzelim bunlarııı...hep güzellikler yaşasınlar ve yaşatsınlarrr....bu arada demek dr amcasıyla güzel bir iletişimi var kuzumun aferin ona annesi ne güzel bak... :aferin: :aferin:

Saol canım amin Rabbim cocuklarımızı hep güzelliklerle karşılaştırsın  :amin: evet dr. amcamızla aramız cok iyi ;)  sizide öptük  :opucuk:


Alıntı yapılan: melisnaz - 18 Ocak , 2008, 20:02:55
merhabalar biraz geç kaldım ama aramıza hoşgeldin adım selvi
bende tozkoparanlıyım şimdi edirnede oturuyorum kızların pek tatlı  :nazar:
benim cadıda 11 aylık

Hoşbuldum saol selvicim sayfamıza hoşgeldiniz saol teyzesi güzeldir benim kızlarım analarına cekmişler :suclu: :suclu::P
senin cadında pek tatlıymış öptük sizide  :opucuk:
Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

helalim

Bir kac gündür ugruyamıyorum malum benim sumoşum yine hasta :( gece saat 2de geldik hastaneden dr. bu gece ateşini bekle dedi bende o yüzden burdayım şükürki cıkmadı tabi o kadar igne yedi yavrum nasıl agladı icim parcalandı kan falan aldılar ilk defa babası iceri girdi genellikle beni yollardı sen gir diye bu sefer hemşire babayıda cagırdı onun aglamasından babamızın gözleri doldu az kalsın hemşireye yapıştırcaktı ve kanı aldılar cıktık dışarı sumoş babasının suratına bakmıyo adam daha bi tuhaf oldu sevdi güldürdü falan sumoş akkım akkım (aşkım oluyo yanim :) ) dedi ve adamın yüzünde güller actı ve bana dediki sen nasıl dayanıyon ee gel gör işte icim burkula burkula dayanıyom dedim. şimdi uyuyo bakalım nöbetteyiz ateşi inş. cıkmazda bi daha yavrumun ellerini falan delmezler :(  :y25:

bu arada ablamızda orta kulak ihtihapı olmuş yani ikiside hasta Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin.  :amin:
Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

sevda

Canım benim çok geçmiş olsun güzelim kuzularına bu arada bende o orta kulak iitihabından çok çektim malesef 2 defa birde düşün ...

Bu arada kuzularına ve hasta olan bütüm yavrularıma acil şifalar diliyorum ve allah bizi o hastane koridorlarına düşürmesin yarabbimm çok zor ben çok yaşadım malesef ondan biliyorumm... :amin: :amin: :amin: :amin:

helalim

saol canım amin

Bende cok cektim sumoşum dogdugundan beri hastanelerdeyiz diyebilirim büyük kızımda hasta olurdu ama bunun kadar degil bu biraz daha sorunlu biraz anlatayımda hak verirsiniz

Dogdugunda anne karnında zatüreli dogdu ve 10 gün yogun bakım ünitesinde yattı ve 3 ay cok iyiydi maşallah öksürük başladı ve bu öksürügün neden geldigi araştırındı o kadar testler falan yapıldıki en sonunda astım bronşit dediler buhar kullanıyoruz ve bebegim 11 aylık şu 3 haftadır öksürmüyordu dr. şükür artık biraz daha iyi ve hop bir yerden mikrop kap ve broşları dolmuş 3 hafta önce yine cocugun hırlamasını öbür odadan duyuyorduk o kadar kötü oldu aldık hemen dr. götürdük 4 gün yine hastanede yattık ve 2 saat arayla  buhar tedavisi ve antibiyotikler kulandık hastanede cıktık eve geldik 4 saat arayla buhar tedavisi ve antibiyotik ve igneler 2 haftadır iyiydi şimdi yine nerden kapdıysa kanında mikrop cıktı ve bogazları kızarmış yine igne ve antibiyotik yani artık dayancak gücüm kalmadı ama herzaman rabbime dua ediyorum rabbim dermansız dert vermesin bunada şükür diyoruz iki haftadır dışarı yüzü görmüyorum sırf hasta olmasın diye bir yere cıkmıyoz ve yine hasta büyük kızım ana okuluna gidiyo ve sagolsun arkadaşım götürüyo getiriyo yarın karne alcaklar ve biz dr.da olcaz büyük bi ihtimalle :( Rabbim acılarını göstermesin bunlarda gelip gecer inşallah

başınızı agrıttım kusura bakmayın cok dolmuşum   :y25: :(
Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

sevda

YAA SAÇMALAMA OLURMU HİÇ NE BAŞ AĞRITMASI TABİKİ YAZICAKSIN BAK BEN BİZİM SAYFAMIZA NELER NELER YAZIYORUMMM... ;) :opucuk:

BURASI ARTIK BİZİM HERŞEYİMİZ OLDUĞU İÇİN KİMSENİN BAŞI AĞRIMAZ AMA SİZDE GERÇEKTEN ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRMİŞSİNİZ... :-[

-Butterfly-

Ahhh canim benim yaaa semosunaa cok cok gecmis olsun yavrumum pesine hastalik anne karnindayken yapismis  insallah  bu gunler geride kalir hepsi hatirlanmamak uzerede en kisa surede  unutulur ede biter.

Ayrica sevdacimin dedigi seye katiliyorum .. burasi bizim desarj oldugumuz yer herkes ayni problemleri yasiyor ve herkes derdini anlatiyor ve hep beraber cozumler uretiyoruz. birbirimze destek oluyoruz,bilgilendiriyoruz. forumda herkesin bebegi var ve bir sekilde kismende olsa herkes ayni dertlerden muzdarip .hic oyle dusunme. Zaman geliyor insan en yakinina anlatamadiklarini  burada  sanal ortamda hic yuzunu gomedigi insanlarla paylasiyor ve rahatliyor.Fakat buranin sanali  gercekten farksizdir buna inan burda herkes kendisi gibi kimsenin polyanacilik yaptigi yok .. sen gonlunu ferah tut fatmacim ve seni dinlemeye  hazir bir suru insan oldugunuda unutma  :opucuk:



helalim

saolun arkadaşlar desteginiz icin  :opucuk: :opucuk:  :flowers: :flowers:

sumoşum biraz daha iyi fazla kalamıcam kendinize ve bvebişlerinize iyi bakın öptük
Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

pelinim

Fatmacım çok geçmiş olsun kıyamam sümeyrama.astım bronşit öyle zor bir hastalık ki çok iyi biliyorum.komşumun kızı aynı şekil.gitmediği doktor kalmadı burada.hepsinin dediği 5-6 yaşına kadar bu devam eder sonra birden geçer.inşallah o kadar sürmeden kurtulur bundan canım.Allah yardımcın olsun. :opucuk:öpüyorum kuzularını. :opucuk:


helalim

saol canım bizede dr.2yaşına kadar gecmezse 4.5 yşına kadar sürebilir dedi yani hep aynı şeyleri söylüyorlar bi caresi yok buhardan başka kücükte oldugu icin bazı testlerde yanınma oluyormuş o yüzden fazla test yapmıyo dr. şimdilik
bizde sizi öptük en kocamanından  :opucuk:
Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

cok gecmıs olsun canım senın ıcın ve melegın ıcın oyle cok uzuldumkı ıcım parcalandı okurken ama gercekten zor donemler gecırmssınız canım ınsallah en kısa zamanda kurtulursunuz melegınde sende dualarımız hep sızınle olsun bol sıfalar dılıyorum ınsallah 2 yasına kadarda surmez allahım kımseye dermansız dert vermesın  :amin:


-Butterfly-

Fatmacim  en kisa surede atlatir insallah demekten baska cok sey gelmiyor ne yazikki elimizden insallah  dusundugunden daha kisa surede atlatir yavrum  :amin: opuyorum kuzularini  :opucuk:

birde huseyin mert kim?  yoksa oda senin kuzulardan birimi ? ben ilk defa goruyorumda  ???



sevda

Çok geçmiş olsun güzelim allah acil şifalar versinn sen canını sıkma neolursun anlıyorum bir anneye bunu söylemek çok zor ama ne yapalım hepsi hasta oluyor bazen zor bazen kolay ama her defasında iyi olmaları için hep dua ediyoruzz ve bende inanaıyorumki burdaki bütün annelerin saf ve temiz dualarıyla atlatıcak yavrummm... :amin: :amin: :amin:

Şeymanurr

YAVRULARINA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH BİDAHA GÖSTERMESİN.....NERELERDESİN UMARIM SORUN YOKTUR
blogumuz hergün güncelleniyor beklıyoruz(yorumda yazın ama)
http://keremsalih.blogcu.com/


[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/100

ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

Gerçekten canım okuyunca çok üzüldüm, kısa süre önce hastanelerde kaldığımız için seni çok iyi anlıyorum,
Küçük meleğin inşallah tam anlamıyla iyileşir, birdaha da hasta olmaz inş. allah yardımcın olsun sana sabırlar versin..
Allah dermansız dert vermesin çok çok büyük geçmişler olsun size  :flowers:  :flowers:

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال