Bebek bezi ?

Başlatan Emine, 13 Ocak , 2007, 18:19:57

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i

vah vahhhh  ???

yeni mi paket? yedeği falan yoktur inşaallah yoksa gitti paracıklar  :honk:

jbdun

yok ya 20tane falan var ama her kakada öyle taşmıyo,bitiririz yani bu paketi

Almiş'inAnniş'i

iyi bari az varmı! inşallah onlar bitmeden huggies numuneleri gelir de en azından tecrube sahibi olursun ona göre alırsın yeni paketi. huggies i kaç numara istedin peki?

jbdun

numara olarak değil de kg yada primanın numarasını vermiştim hatırlamıyom ki :suclu:
ay hafıza 0ın altında valla :BangHead:

Nihal

Ben de primadan şikayetçiler arasındayım. 0-1-2 numaralarda fena değildi ama 3 e geçtiğimizde kakasını arkadan sızdırmaya başladı. Dedim belki büyüktür, gerçekten de 1-2 hafta sonra dah iyi oldu. 8 kg olunca evde bez stoğumuz 4 numara vardı hadi dedim tekrar 3 almayalım buna geçelim nasılsa sınırlar arasında. ama şimdi sürekli sızdırıyor. çocuk 9.5 oldu hala aynı hiç değişme yok. ben de huggies numunesi bekleyirum. Bu paket bitene kadar gelmese de yeni paketi huggies almayı düşünüyorum. Primadan daha kötü deildir nasısa :caca:
Jbdun bende bezi yapıştırırken çekiştirmekten bi haller oluyorum ama nafile. İllaki gevşek kalıyor, oturmuyor beli.

jbdun

Nihal ben de öncekilerinden memnundum ta ki bu pakete kadar anlamadım yani :icon_scratch:
9,5kg olmasına rağmen 4numara sızdırıyo mu yani,ooo o zaman bizimki sızdırır ecrin ancak 7kg civarıdır çünkü :caca: inşallah şu huggies biranönce gelir de memnun kalırız o numunelerden

Almiş'inAnniş'i

ya huggies marketlerde tanıtım elemanları var onlarda da oluyo numune. bi markete gittiğinizde sorun kızlar. ben geçen carrefour dan almıştım.

Meltemce

Kızlar huggies'in deneme paketi biraz önce geldi bana. Prima kullanıyordum taşma yapınca huggiese geçmiştim bu ay. Gayet memnunum vallaha.
Nihalcim furkan sadece anne sütüyle mi besleniyor. Maşallah.  :nazar: Benim kızımında 4 aylık olmasına 4 gün var 8 kg.

jbdun

aa evet ya ben onu gözden kaçırmışım meltem,nihal maaşallah bebişine ben ay olarak büyüktür diye tahmin etmiştim ama bizimle hemen hemen aynı,sadece anne sütü mü meltemin de dediği gibi? :nazar:
demek bana da bugün yarın gelir paket. Ama meltem dilanın da maaşallahı var  :nazar: ecrin 4ayını doldurdu 7civarıdır,bakalım 20sinde dra gidicez o zaman öğrenirim
razi benim gittiğim marketlerde hiç rastlamadım yoksa hemen isterdim valla ;D

aslı

Primada yapışkan bantlar çok küçük istediğin gibi yapıştıramıyorsun ama huggiesin yapışkanlı bantları geniş beli daha iyi kavrıyor. Bez değiştiriken bu kadar korkmayın çok hassas bir teni yoksa eğer bir problem olmaz bence yada bez değiştiriken ben daha cesurum. huggieste primadan daha az kaliteli bir bez değil  ;)



Nihal

Evet sadece anne sütü alıyor Furkan ama ek gıdaya geçince korkuyorum dikkat etmek gerekiyormuş çok. Bu iştahla obez olmaz inşallah. Gerçi Furkanın iştahtan mı bilmiyorum, herkes sütün yağlıdır diyor ama bi tanıdğın öyle bi çocuğu var, önünden yemeği kaçırıyolar nerdeyse, almış başını gitmiş kilolar.

aslı

furkana kocaman  :nazar: . Nihalcım korkma anne sütüyle alınan kilolar çabuk verilirmiş. Birde artık az kilo almaya başlar artık. 4.ayda bizim kilo alımımız azalmıştı.



jbdun

maaşallah furkana tekrar :nazar:

Nihal

Teşekkür ederiz teyzeleri,Furkan hepinizi öpüyor kocaman  :-*:

Tebessüm :)

cildi çok hassas olan bebeklerde bez değiştirmek pişiğe yol açıyor, bizimki de çok hassas, napıcam bilmem, daha az önce arkadan taşmıştı kakası, bugün 3 kere komple üst değiştirdik, her kakada badiye yandan veya arkadan taşma yapıyor, altını açınca fıskıye çalıştığı için üst kıyafeti de batıyor, çamaşır yıkayıp asıp toplayıp katlamktan bir haal oldum. huggies kullananlar; bana sert gelmişti dokusu, siz ne dersiniz? yani bu sertlik rahatsız eder mi bebeği?