27 Nisan , 2024, 05:07:36

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤

Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 16 Nisan , 2012, 14:51:20
:k06: :k06: :k06:

büyük adam muamelesi görmek istiyorlar  :ehi: ben de işte yağı ve tuzu çok az koyup yapıyorum ne yapıyorsam. öyle yiyor  :k06:

aman canım geç çıkarsın, merak etme. çıkınca daha kötü oluyo. mümkün mertebe geç çıksın. sarperin yaşına girmeden hepsi çıkıcak sanırım :k06:

bende yemek problemimizi öyle aşıyorum emiyo sarper allahtan.bizimki emmeyi bıraktı 6.cı ayda.
✿Benim kendi minik,yolu uzun misafirim.. Yaşamak için en geçerli sebebim, Dilerim Rabbim en güzel yazıları yazmış olsun sana..✿


°•.ℓανιηуα.•°

annesinin ay parçası  :love9:

bu gün çok değişik bir gündü senin için  :k06: önce sabah annenin okuluna geldin. hava çok güzeldi.. okulumuzda da 23 nisan kutlamaları vardı ve çok coşkuluydu. annen de hem seni özlemişti, hem de o coşkuyu yaşamanı istedi ve cici anneni aradı, oğluşumun en güzel kıyafetlerini giyindirerek okula getirmesini rica etti. o da kırmadı saolsun ve getirdi seni. bebek arabamız ve ayakkabıların arabamızda kaldığından cici annen seni kucağında getirmiş ve geldiğinde kadın cağaz harap ve bitap düşmüştü  :laughing7: :laughing7: :laughing7: kocaman delikanlı oldun artık,kucağa yakışmayacaksın neredeyse  :k06:

sen ortama bayıldın. müzikler çaldığında tempo tuttun,kucağımda oynadın. annenle dans ettin  :k06: o kadar mutluydun ki  :k06: bütün okulun gözü sendeydi. velilerimiz bayıldılar sana, öğretmenlerimiz de . herkes bi makas aldı senden. annen dokunmalarına pek izin vermese de yine de öpenler ve koklayanlar oldu  :ehi: sen o okulda güneş gibi parlıyordun. ay yüzlüm benim... daha sonra uykun geldi ve annen sizi eve uğurladı  :-[

öğlen sonu da yeni evimize bakmaya gittik. ev harika olmuş. her şey son donanımla ve lüks yapılmış. çok beğendk evi. ordan da çayın kenarına yeşilliklere oturmaya gittik. emine teyzen,alaaddin amcan kızları sude ve tuana da geldi. çimlerde resmen coştun  :k06: nereye emekleyeceğini bilemedin  :k06: baban seni aldı suyun kenarına indi bi ara ama sizi aşağıda suyun kenarında görünce adeta aklım çıktı. korkusuz baba, nasıl da indi ve tırmandı senle beraber anlamadım. zaten annen bakamadı siz çıkarken..

çimlerde çok mutluydun. meyveni yedin, hatta emine teyzenin mozaik pastasından bile yedin  :k06: tuana ablan profesyonel fotoğraf makinasıyla senin bir sürü fotoğrafını çekti. sude ablanın da kucağından inmedin. seni çok seviyorlar.  :love9:

yanımızdan bebekli bi aile geçiyordu. sen bebeği görünce çıldırdın ve direk oraya doğru emekledin. bebeğe öyle bi sarıldın ki inanamadık. herkes şaşırdı  ;D onlar gidince arkalarından ağladın. tekrar götürdüm seni yanına,bebeği kendince öptün  :k06: seni çapkın seniiiii  :laughing7:

pencereden dışarı bakıyoruz.. arabalar her geçtiğinde ben düüüt düüüt diyorum. sen de düüüt düüüt diyosun. o kadar sevimli diyorsun ki o ağzını yerim senin minik kuş  :ehi:

sen var ya seeennn.... akıllı bi bıdıksın.. annen baban ve seni gören herkes sana hayran ve çok seviyor.... kanın tatlı  ;D annene mi çektin ne  :k06:



°•.ℓανιηуα.•°

kuş lokumum....

annesinin bir tanesi... bu gün yine annen okuldan gelirken sen penceredeydin  :k06: taaa uzaklardan görüp tanıyorsun anneni :love9: küçük sevgilim....

annecim epeydir yazamadım günlüğümüze. 4 günlük bir tatilimz vardı 23 nisan çocuk bayramı sebebiyle.. bol bol gezdik, izmire gittik... sen çok mutluydun...  :)

çok şükür iştahın yerine geldi  :amin: o kötü günlerimizi atlattık.. boyun uzamış tombul kuş. 82 cm. olmuşsun  :nazar:

yakında yürüyeceksin, çok az kaldı. bi cesaretini toplayabilsen....

dışarıdan köpek sesi gelse sen de hav hav diyosun  :k06: tam bi papağansın  :nazar: dün baban bizi çorbacıya götürdü. orda bir sürü kedi vardı. biz onlara ekmek attık, onlar da bir güzel yediler.. sen onlara sürekli miyav miyav benzeri sesler çıkararak atıldın.

cankuşum benim.. ömrümün baharı... birazdan uyanırsın.. gezmeye gideceğiz,parka  ;) çok seviyorsun dışarıyı ve insanları. özellikle de bebekleri. telefonumda senin agulama sesin kayıtlı, onu açıyorum resmen kendinden geçiyorsun, gülmekten yarılıyosun  :k06:

seni seviyorum bitanem...  :love9:



ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

oyy masallahh sarperimeee yerim ben sarperimi öptümmm tombik ellerindennnn  :opucuk: :nazar: :nazar: :nazar:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 27 Nisan , 2012, 14:05:24
oyy masallahh sarperimeee yerim ben sarperimi öptümmm tombik ellerindennnn  :opucuk: :nazar: :nazar: :nazar:

çok saol teyzesi. sen de ecremi öp yerime... umarım iyileşmiştir  :-[



°•.ℓανιηуα.•°

nartanesi, nurtanesi...

şimdi uyuyorsun. dediğim gibi öğlen sonu sen uyandığında aldım seni parka götürdüm. baban arkadaşlarıyla müdürlerinin konteyner evine çam dikmeye gitmişti  :ehi: ben de ilk kez yalnız seni dışarı çıkardım. ve gerçekten çok zorlandım  :tongue3: çünkü zaptolmuyorsun  :k06:

önce oturduk çay bahçesinde annen sana yoğurdunu yedirdi. ordan hemen parka geçtik. salıncakta sallandın, tahtırevalliye bindin  :k06: öyle mutluydun ki gevezeliğin üstündeydi, hiç susmadın,sürekli söylendin. kimbilir neler söyledin  :k06: bir saniye oturmadın. annen seni gezdirdi ama belini ağrıttın annenin minik sıpa  ::)

yan masamızdakiler bize kek ve simit ikram ettiler. senin tatlılığına dayanamayıp gelip seviyorlardı  :love3: ben de o kek ve simitten tatmak istedim fakat sen izin vermedin. illaki parka gideceksin  :k06: simiti yere attın,keki dağıttın ve bana gelen çaya oyuncağın osmanı fırlatarak bardağı kırdın  :-[ annen çok mahçup oldu. sen her şeyi çocukların bolca olduğu parka ulaşabilmek için yaptın  :k06:

annen hemen seni oraya götürdü tekrar, muradına erdin  ;D hep gezdin,bi saniye durmadın.

sonra cici annen de geldi yanımıza. seni çimlere attık. bir sağa bir sola, bir oraya bir buraya deli gibi emekledin. abiler geldi yanına top getirdiler. topla da oynadınız. çok mutluydun. inanılmaz enerjiktin.

çiçek gösterdim sana, oğlum bu çiçek dedim. sen de çiçek dedin  :k06: hem de defalarca  :k06: akıllı miniğim benim... geldikten sonra bi uyudun, hala uyuyorsun. çok yoruldun tabiiiii  :k06:

annesinin bitanesi... her şeyi....  :love9:



muhribe

oy oy akıllı sarperim benim  :love9:

demek oyuncağın adı osman  :ehi: :ehi: :ehi:

bizim de kel kafalı bir caillou'muz var, Yiğit kıra kıra minicik bıraktı, yine de en çok onu seviyor  ;D ;D

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: muhribe - 28 Nisan , 2012, 15:14:16
oy oy akıllı sarperim benim  :love9:

demek oyuncağın adı osman  :ehi: :ehi: :ehi:

bizim de kel kafalı bir caillou'muz var, Yiğit kıra kıra minicik bıraktı, yine de en çok onu seviyor  ;D ;D

:ehi: :ehi: :ehi:
kıra kıra ufalttı ama yine de onu seviyor dimi  :ehi: aynen... sarperin de bi tane pepesi var ama pepe pepelikten çıktı. hala onu seviyo  :ehi:

evet, adı osman  :tongue3:  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

hemen hemen her oyuncağının adı var :ehi: babası koyuyo  :k06:



Balböceği

ahhh bu bebekler  :k06: :k06: 

Herseyleri çok dadlu oluyoR  :k06: :k06:

Maşallah sarper'e yiğit'e  :nazar: :nazar:   

°•.ℓανιηуα.•°

lokum bunlar lokum... kuş lokumum diyorum ben ona  :k06:

eda keşke hiç büyümeseler  :(

böyle çok sevimliler.

akşam babasıyla oturduk eski görüntülerini izledik, bacakları kalın ve selülitliymiş  :k06: hatta babası michelin in lastik adamı var ya, ona benzetiyodu :k06: ne güldük yaaa....



muhribe


°•.ℓανιηуα.•°




Balböceği

 :ehi: :ehi:

Buyumessinler ben küçüklüğünü özledim 7 8 aylık olduğu günler geliyor aklıma..

Şimdi ooo neler yapıyor neler  :ehi:

Balböceği

  :ehi:

Kız anam benide güldürüyorsun maşallah de maşallah  :nazar:  :k06:  

°•.ℓανιηуα.•°

paşaların paşası, annesinin kuzusu  :love9:

bir kaç gündür iyisin dedim,maşallah da dedim ama bu gün yine huysuzdun kuzum. yine dişlerden sanırım meleğim. ne zaman bitecek bu diş sancısı. ben eski sarperimi istiyorum.... yemeğini yiyorsun ama binbir türlü nazla. bir tek emerken mutluluğun doruklarındasın  :k06:

her gün yeni şeyler öğreniyorsun. cikcik diyoruz, kollarını çırpıyorsun kuş gibi, cikcik diyosun sen de. baba,anne,dede,hav hav, miyav mırnav, cikcik, mama, memme, çiçek diyebildiğin kelimeler  ;D en güzelini de meme derken söylüyosun. direkt gelip yapışıyosun bana. derdini anlatıyosun artık  :k06:

akşam kalan köfteni yiyelim diye çay bahçesine gittik. attık seni çimlere, deli dana gibi gezindin..   :ehi: bu arada tay tay yapıp adım da atmaya başladın ama temkinlisin. bu çok hoşuma gidiyor.  8) ayrıca ben şunu da biliyorum, çok prensipli ve kararlısın. mesela istemediğin bir şeyi sana zorla kimse yaptıramaz. inatız da biraz.

yarın tatil kuzum. bol bol vakit geçiricez. kudurucaz yine. bize belli olmaz, çok sıkılırsak atlar izmirde bi avm ye gideriz  :tongue3: baban deli biraz kuzum. gezmek ve adidas de,hemen gider istediğimiz yere  :k06: :k06: :k06: umarım babanla ilerde çok iyi anlaşırsınız. aslında anlaşacağınıza eminim çünkü baban seni dünyada her şeyden çok seviyor. ve sen onunla vakit geçirirken inanılmaz mutlusun. iletişiminiz harika. ben babana evlenmeden çoook önce de demiştim. sen harika bir baba olursun diye...  :love9: nitekim yanılmadım... sen,ben,baban.... muhteşem üçlüler  :k06: seni çok seviyorum benim çikin kuzum  :love9: