Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - SEVİNÇ

46
Oğlanda vuruldum fakat 5 yıl geçmeden hamile kaldığım için dr um gerek görmedi bu sefer.
47
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
06 Haziran , 2007, 08:48:16
sen yine şükret Esracığım,benimkiler çekmeceme,dolaplarıma kadar karışırlar size mi düştü benim dolabımı,çekmecelerimi düzeltmek o bahaneyle bir açık ararlar.
48
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
06 Haziran , 2007, 08:42:32
Alıntı yapılan: seyda - 04 Haziran , 2007, 17:48:15
:ehi: :toothy10: evet yaptim Jbduncuuuum, kocis de peynire ne gerek vardi sada kiymali yapsaydin dedi :ehi: :toothy10: babam dalga geciyo bazen biz tatile gitmeden dana parcalatip attim dolaba gelebilirsiniz diye :ehi: :toothy10: eh etsiz sofraya oturmaz ya benim askimcim :love9:

Sevinccim,
ahhhh ah... benimkide aynen öyle. Melis Alara 2 aylikken geldi 5 gün kaldi, esimin anne yarin ne yapiyosun bize falan laflarina ragmen elini sürmedi hicbiseye. ama neyseki canim kocisim hep benim tarafimdadir, annesine aksam gelince bravo anne Seyda 2 aylik bebege bakiyo sen de yardim edecegine bütün gün oturdunmu dedi :k06: Sevinc, sen annenle altli üstlü oturuyosun ya, annen kendine yaptigi yemegi acik fazla yapsa ne iyi olur hele bu zor zamaninda. hem calisma hem cocuk hem hamilelik bide misafir.

Canım,vallahi kılını bile kıpırdatmıyor kaynanam.Annem o yokken yapıyordu ama şimdi yapmam diyo ,beğenmez (bırın kırın eder= kaynanam annemde onu döver vallahi. Eşimde anne şunu yp diyo sırf yorulmayayım diye tamam diyor ama yok;söylediğiyle kalıyor.
49
nağişciğim,geçmiş olsun canım.Umarım bişey çıkmaz. Bende oğlum 2 aylıkken arkadaşa gidiyorduk merdiven çıkarken pat diye düşüverdim çocuğumu düşürmemek için kendi ayaklarımı burktum ve çok korkmuştum.
50
canım maşallah bu arada gerçek ismin ney? Pelin kızının ismi değilmi?
51
Sağol canım.Vallahi ağrılarım gitgide artıyor akşamları.Altta zangır zangır baskı yaaaapıyor.Ölüyorum.Sen nasılsın canım.
52
Hoşgeldin canım.Tatilinin güzel geçmesine sevindim.
Vallahi çok ağırlaştım.Canım acıyor bazen.Çok basınç yapıyor kasıklarıma.
53
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
04 Haziran , 2007, 16:04:21
karnıyarık gibi sırtıyarık ismi verelim kabaklı ve kıymalı olana.
Hiçbirşey yapasım gelmiyor.Evde kaynana var yemek bekler offfffffff gıcık oluyorum.
54
Zehracığım,aramıza hoşgeldin.
Esra ne cemiyeti bu.
56
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
01 Haziran , 2007, 16:35:10
Vallahi çalışınca bu olmuyor,helede çocukluysan vay haline.Kayınvalidem yerinden kalkmıyor,ikramıda kusursuz bekler.Sabah aceleyle kalkıp ona özel kahvaltı hazırlamanda gerek.Uyanınca bi taraftan üstünü giy,bi taraftan kahvaltı,bi taraftan oğlanı hazırla yukarı çıkacak.Sabah hadi oğlum anaannen dedim,babamızda hadi oğlum dedi.Anaannesine bıraktım,az önce annem eve inmiş kayınvalidem oğlanı kaçırdı kızın,sanki yiyecektim oğlunu demiş.Eskiden bakammam annen baksın diyen kadın ve o sıralar görümcemde evde olduğu halde bakamayan kadın.Bugün anneme böyle söylemiş.Gelde sinir olma.
57
Pastalar - Kekler / Ynt: PASTALAR VE KEKLER
01 Haziran , 2007, 16:25:53
dünden beri canım muhallebi çekiyordu.Bugün kazandibi yedim akşama da iyi olursam bu tarifi deneyeyim.
58
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
01 Haziran , 2007, 16:04:31
Vallahi çok yorgunum ölmek üzereyim resmen... Daha eve gideceğim,yemek yap,kaynanaya beğendir,etrafı topla...  :BangHead:
59
CANIM,7.aydan sonra bi baskı yapmaya başlıyor anan ağlıyor resmen...
60
EVET ,GAYET İYİ OLDU  :k06: